Seriál Ulice si ze tří možných odnesl dvě zrcátka TýTý

27.03.2010 22:24

Kuba>

https://img.blesk.cz/img/1/gallery/327672_hana-maciuchova-rudolf-hrusinsky-crop.jpg

Před chvíli skončil přímý přenos ankety TýTý 2009, ve které již pravidelně bojuje také seriál Ulice a její herci a herečky. Stejně jako loni, tak i letos byla Ulice nominována ve třech kategoriích. Kategorii seriál roku, kategorii herec roku a kategorii herečka roku. Loni Ulice skončila na krásném druhém místě, jaké místo si odnesla tentokrát jsme se z přímého přenosu nedozvěděli, tak musíme doufám, že nám to sdělí internet, my vás samozřejmě o tom budeme informovat.

Samotná Ulice tedy nevyhrála, ale cenu v kategorii herec i herečka roku ovládla Ulice. A výsledky tedy jsou stejné jako loni, Hana Maciuchová se dokonce herečkou roku stala již po třetí za sebou, což je skvělý úspěch. Rudolf Hrušinský se hercem roku stal "zatím" dvakrát. Oboum hercům náš web samozřejmě moc gratuluje, vítězství je to rozhodně zasloužená, protože je málo tak skvělých herců, kteří jsou i u diváků oblíbení, Miriam a Vlastu diváci prostě milují.

Oba herci mají tento rok velké štěstí, protože oba vyhráli i jiné ceny a to "novácké" Anno 2009. Hana Maciuchová při děkovačce zmínila i u svůj odchod z Ulice, je to velká škoda, ale věříme, že se nám Miriam co nejdříve vrátí. Již teď se můžeme těšit na TýTý na příští rok, i tam může být Hana Maciuchová nominováno, protože v letošním roce se na obrazovkách stále vyskytuje. Náš web sledoval předávání cen online, na celé online zpravodajství se můžete podívat v sekci TýTý, kde již brzy najdete také spoustu fotek.

Zpět