Silvestrovské speciály Ulice - rok 2007 a 2008

28.12.2009 22:43

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Dec2007//18180-web-57a418.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Seriál Ulice vysílá již skoro čtyři a půl roků, za tuto dobu se toho v Ulici stalo hromadu. Prožili jsme s našimi hrdiny i Vánoce a dokonce i Silvestr, takže jsme na vlastní oči mohli vidět, jak si "uličníci" rozbalují dárky a o týden později také na to, jak slaví Silvestr. Připravil jsem si pro vás přesilvestrovský článek, ve kterém se poohlédneme za předchozími Silvestry v Ulici, takže v tomto článku najdete také videa, tak se dobře bavte, protože o zábavu tady jde především.

Ulice začala vysílat v roce 2005, to Silvestr připadal na sobotu, někteří Uličníci slavili tento den již v pátek. O rok později tedy v roce 2006 byl Silvestr opět o víkendu, tentokrát v neděli. Ovšem další rok, tedy v roce 2007 už byl Silvestr ve všední den, v tom roce to bylo v pondělí, Ulice se tedy v klidu mohla vysílat, ale tvůrci si řekli ne! Na jeden den si dáme pauzu a natočili velice zajímavý a humorní střihový pořad v hlavní roli s drbnou Vilmou Nyklovou (Jaroslava Obermaierová).

Ta ve své Večerce připravovala chlebíčky pro celou Ulici a k tomu nám prozradila nějaké ty pikantnosti na ostatní obyvatele z Ulice, k tomu nám pouštěla materiálové důkazy a že jich bylo hodně. Podívat jsme se mohli na nepovedé klapky a zábava to byla opravdu velká, do Večerky se přišel bavit i Olda Farský, ten byl také jediným hostem Vilmy Nyklové. Přehrejte si tedy tento celý humorný díl s Vilmou Nyklovou v hlavní roli.

Za rok přišel další Silvestr, to je celkem normální. Silvestr 2009 byl ve středu, tentokrát jsme se mohli podívat na klasický díl, ve kterém jsme mohli vidět například večírek u Henryho v hospodě, kam nakonec dorazil i Vlastimil Pešek, ale protože zrovna na něj prasklo obvinění ze spolupráce s StB, tak si z něj štamgasti dělali srandu a Vlastimil raději zmizel. Večírek byl také v novém podniku Coolna, kde se předvedl nový DJ Matěj Jordán. No podívejte se sami na celý tento díl.

To, ale nebylo vše, co jsme mohli vidět v Silvestrovský den v Ulici. O pár hodin později nás totiž čekal ještě krátký střihový pořad opět s dalšími nepovedenými záběry. Tento speciál se vysílal v rámci Mejdanu roku z Václaváku. TV Nova loni odvysílala i další speciály svých pořadů, Ulice měla svůj speciál sice nejkratší a to proto, že se vysílal těsně před půlnocí, ale za to ho mohli sledovat i diváci na Václaváku, během ostatní speciálů totiž lidem na Václaváku hráli videoklipy a speciály pouštěli jen nám, speciál Ulice mohli sledovat všichni. Podívejte se sami na tento krátký střihový záznam.

A před sebou máme již Silvestr 2009 a tvůrci Ulice i letos nezapomněli na své věrné diváky, kteří se rádi baví. Nova letos bude vysílat Mejdan roku z obýváku a v tomto pořadu uvidíme i různé speciály včetně Ulice, více zde. Letos to nebude žádný střihový pořad s nepovedenými klapkami, ale přímo zábava z Ulice aneb Vypečený Silvestr s Ulicí. Pekařství Stárek a syn se promění ve velký silvestrovský večírek. Záznam zatím není k dispozici, ale můžete se podívat na předsilvestrovský střihový záznam dalších nepovedených záběrů, tento speciál připravili tvůrci webu ulice.nova.cz, můžete se na něj podívat i zde.

Zpět