Soutěž Miss a Missák Ulice jde do finále

02.05.2009 16:53

Kuba

Přesně před dvěma měsíci jsme na našem webu odstartovali další velkou soutěž. Bylo 1. března 2009 - neděle a na našem webu startoval již druhý ročník soutěže Miss a Missák Ulice. V této soutěži hledáme nejkrásnější ženy a muže a nejde pouze o vnější krásu, ale také o tu vnitřní, ovšem zároveň nejde o nejlepší postavu, tu jsme hledali na podzim. Dnes je 2. května a soutěž už tak na webu běží dva měsíce a nyní už jde do závěrečného, velkého finále, které právě odstartovalo.

Je to přesně tak, v tuto chvíli už můžete v sekci Miss a Missák hlasovat pro své oblíbence a rozhodnou tak, kdo se stane druhou miss a druhým missák Ulice. Připomínám, že soutěž je pořádána pouze našim webem. Na začátku soutěže jste rozhodovali v nominacích, kdo vůbec postoupí do finále, nakonec jste vybrali 12 finalistů z každé kategorie, tedy miss a missák. Pak začalo dlouhé finále, každý týden naši soutěž opustil jeden finalista a jedna finalistka, po osmi týdnech jsme došli k závěru a máme již jen čtyři finalisty v každé kategorii.

Pro koho můžete hlasovat? V kategorii miss můžete dát svůj hlas krásné Báře Jordánové, roztomilé Emičce Toužímské, sexi Gábině Pumrové nebo krásné paní ředitelce Lence Drápalové. Která z těchto žen je pro vás nejkrásnější tělem i duší? Hlasujte.... v kategorii missák pak můžete hlasovat pro další krásné muže, například pro simpatického Henryho nebo pro krásného a sexi učitele Hynka, hlas můžete dát také vtipnému Jardovi Hejlovi či charizmatickému Vlastovi Peškovi. Takže hlasujte pro nejkrásnějšího muže.

Věřím, že se rozhodnete správně, na hlasování máte času dost a hlasovat můžete každou hodinu a to po celý týden až do pátku 8. května 2009 kdy hlasování uzavřu a vy se dozvíte výsledky hlasování a dozvíme se kdo se stane 2.vícemiss(missák), 1.vícemiss(missák) a miss(missák). Hlasovat nemusíte jen pro stejnou postavu, každou hodinu můžete dát hlas někomu jinému a hlasy tak prostřídat, pokud máte, ale postavu, která se vám zdá nejkrásnější, tak můžete hlasovat jen pro ni, to už záleží jen a jen na vás. Tak hlasujte, všichni finalisté čekají na vaše hlasy.

Zpět