Šťastné a veselé Vánoce vám přejí naší Uličníci

23.12.2009 11:54

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Dec2009/584897.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Vánoce se slaví všude, dokonce i v Ulici, kde i na Štědrý den se můžete těšit na své oblíbené hrdiny, ale pozor vyjímečně už od pěti večer, nikoli až v 18:30, takže na to určitě nezapomeňte, byla by škoda, kdyby jste přišli o Ulici i na Štědrý den a pokud by vám přeci jen Ulice unikla, tak nezoufejte, protože je tady archiv Ulice, kde si můžete přehrát všechny díly, včetně toho zítřejšího vánočního dílu. A herci a herečky Ulice exkluzivně pro web ulice.nova.cz přeji čtenářům k Vánocům.

„Všem přeji krásné prožití Vánoc. Hlavně ať jsou klidné, ať se nikdo ničím nestresuje, protože Vánoce by měly být v klidu a míru a s rodinou. A hodně štěstí do nového roku a hlavně zdraví,“ přeje všem návštěvníkům webu Ulice Patricie Solaříková, představitelka Terezy Jordánové.

Se svým přáním se k ní přidává také Martin Hofmann, představitel Jardy Hejla: „Dovolte, abych vám popřál veselé Vánoce a třeskutě zábavný rok 2010.“

„Všem divákům Ulice přeji krásné Vánoce plné pohody a spokojenosti a do nového roku hodně štěstí, zdraví a splněných přání,“ připojuje se ke svému seriálovému partnerovi představitelka Lenky Drápalové Michaela Badinková. 

„Všem přeji šťastné a veselé Vánoce a vše nejlepší do nového roku,“ přeje nejen divákům Ulice věčně usměvavý Rudolf Hrušínský, uliční Vlastimil Pešek, s nímž se v Ulici uvidíte také na Štědrý večer.

„Milí lidi, já vám přeji opravdu nádherné svátky. A kromě zdraví, úspěchů a štěstí vám přeji i velice kvalitní digitální signál k zachycení televize Nova a sledování Ulice i v příštím roce, připojuje se se svým přáním Roman Vojtek, který v Ulici hraje Hynka Urbana.

„Přeji vám všem zdraví, a to proto, že poslední dobou mám své zkušenosti s tím, že je to to nejdůležitější. Všechno ostatní pak přijde samo,“ přeje Zuzana Vejvodová, představitelka Libušky Nekonečné.

„Všem vám přeji hlavně klidné a požehnané Vánoce, pro děti hodně dárečků a plno překvapení a pro nás klidnější rok, než byl ten letošní,“ přidává se také Lenka Vlasáková, seriálová Kateřina Nekonečná.

Další přání na vás čekají také v našem videu.

ulice.nova.cz

Zpět