Štědrý den s Ulicí

24.12.2008 18:35

Kuba

Vážení návštěvníci, dnes je ten krásný den, kdy slavíme Vánoce, ano dnes je Štědrý den, kdy snad každý usedá ke štědrovečerní večeři a potom si všichni jdou rozbalovat dárečky. Někdo najde pod stromečkem velké dáry a někdo malá dárečky, ale všechny potěší, protože všechny jsou věnované z lásky. TV Nova si pro všechny své diváky připravila hned několik dárečků. Jako každý rok tak i letos nejvíce pohádek na Štědrý den i na první a druhý svátek vánoční vysílá TV Nova. Včetně té nejkrásnější pohádky s Libuškou Šafránkovou a Pavlem Trávníčkem Tři oříšky pro popelky, ovšem ještě než Popelka rozbalí svůj první oříšek podíváme se do Ulice.

Ulice stejně jako loni nemá přestávku ani na štědrý den. Změní se pouze vysílaní čas, dnes uvidíte Ulici již v 17:15. A těšit se můžete opravdu na kouzelnou Ulici. Skoro celá Ulice se sejde u vánočního stromu naděje, který do Ulice připravil Stárek. Na Vánoce uvidíme snad všechny postavy z Ulice a to i takové, které se poslední dobou moc neobjevovali. U Stromu naděje se sejde i Petr Boháč, nebo Jitka Farská, která se rozešla s Vladimírem Kukačkou.

Své první Vánoce bude slavit malá Ema u své nové rodiny. Liškovi pro ni i pro Františka připravili určitě krásné vánoce. Na Vánoce by nikdo neměl být sám, i Vilma Nyklová, která se rozhádala se svou rodinou, usmíří se na Štědrý den? Nezapoemňte se dívat již dnes v 17:15 na Ulici a uvidíte mnohem více.


24. prosince 2008 na TV Nova:

17:00 >>> Televizní noviny
17:15 >>> Ulice (1125,1126)

18:10 >>>
Shrekoleda
18:35 >>>
Tři oříšky pro Popelku

Zpět