SuperStar vyhrál Martin Chodúr, komu fandili naši návštěvníci?

21.12.2009 16:05

Kuba>

https://image.tn.nova.cz/media/images/750x750/Oct2009/564610.jpg

Teď si asi říkáte, proč píšu na webu o Ulici o SuperStar... Asi většina si určitě myslíte, že tento článek sem napatří, ale protože také návštěvníci našeho webu fandili SuperStar a také herci a herečky z Ulice fandili SuperStar, tak jsem tento článek napsal, jiný důvod jsem k tomu neměl. Určitě to všichni moc dobře už víte, včera v noci byla vyhlášena historicky první, mezinárodní Česko Slovenská SuperStar, tou se stal rodák z Ostravy Martin Chodúr, který byl velkým favoritem celé soutěže.

Na včerejší přímý přenos se dívalo rekordní počet lidí. Celkem si SuperStar nenechalo ujíst 2 540 000 diváků a to jenom v Česku, dalších 1 354 000 diváků bylo na Slovensku. Takže vítězství Martina Chodúra si v obou zemích nenechalo ujít skoro 4 mil. diváků, to je opravdu krásné číslo. I počet SMS byl hodně velký, přišlo více jak 1 200 000 hlasů z obou zemí, takže už z těchto čísel jde poznat, že letošní SuperStar měla obrovský úspěch a spojí dvou zemí se rozhodně povedlo.

A komu fandili naši návštěvníci? Podle ankety, kterou jsem dal na web minulý týden by podle našeho webu vyhrál Martin Chodúr, takže žádná změna. Pro Martina hlasovalo 42 lidí a pro Miru Šmadju 33 lidí, celkem pak přišlo 75 hlasů. Nedávno probíhal rozhovor s herci z Ulice o SuperStar, někteří herci měli také své favority a kdo koho typoval na vítězství a trefil se? Tak třeba Patricie Solaříková, Nikola Říhová i hudebník Jakub Prachař. Tobře se trefil i Petr Vršek, který jinak SuperStar nesleduje.

Martin Chodúr byl také favoritem pro Kubu Štáfka. Další herci jako Markéta Zehrerová nebo Aneta Krejčíková se netrefili. Celý článek o typech herců z Ulice najdete zde. Pokud jste i vy fandili Martinovi a třeba jste si na něj i vsadili, tak vám gratuluji k vítězství a velká gratulace patří hlavně Martinovi, který bojoval a nakonec vyhrál. Mirovi a ostatním finalistům můžeme popřát jen hodně štěstí. Věřím, že i oni budou úspěšní, třeba ještě víc úspěšní než Martin.

Zpět