Těšte se na Oldu Farského, přijde na pokec

25.11.2008 23:10

Kuba

Obrázek “https://img1.ct24.cz/gfx/chat/big/103-pavelka1.gif” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Nenechte si ujít další online chat, pořádný oficiálním webem Ulice ulice.nova.cz, nyní se tvůrci webu zaměřili na Oldu Farského a s hercem Ondrou Pavelkou domluvili termín, kdy by mohl přijít a odpovídat na vaše zvídavé otázky, na termíny se dohodli a tak už se na vás Ondra zítra těší, přečtěte si celý článek a dozvíte se i přesný čas.

Olda Farský neměl v životě moc štěstí, svou ženu často podváděl, ale ta mu nevěru vždy odpustila, před dvě lety přišli se svou ženou o dítě, které zemřelo hned po narození, po této tragédii se oba změnili a postupem času to vypadalo, že vše už bude jen růžové, pak se ale objevil Vladimír Kukačka a Jitce popletl hlavu, ta se do něj zamilovala a v létě se k němu nastěhovala a opustila tak Oldu, ten z toho byl velice nešťastný, v bytě, ve kterém spolu žili s Jitkou a se dvěma dcerami se musel odstěhovat, protože mu vše připomínalo Jitku.

Ptejte se tedy Oldu Farského na co jen chcete, možná vám prozradí i něco z dalších dílů, nebo vám poví jak se dá taková situace, kterými Olda prošel zvládnout, ptát se můžete i na otázky týkající se herce Ondřeje Pavelky, určitě vám prozradí i nějakou zajímavou perličku ze svého osobního života. Tak se ptejte a kdy? Už zítra, tj. ve středu 26.prosince 2008 od 15:00 na ulice.nova.cz, své otázky již můžete psát nyní a to prostřednictvím formuláře, který najdete právě na adrese ulice.nova.cz.

Zpět