Těšte se už zítra na online chat s Matějem Jordánem

02.12.2009 17:25

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///440xX/Jul2009//529003.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jeden z nejlepších a nejúspěšnějcích online chatů na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz byl chat s Gábinou Pumrovou (Aneta Krejčíková) a také s Matějem Jordánem (Kuba Štáfek). S Gábinou jste si naposledy mohli popovídat v červnu a s Matějem již dříve, přesně 29. října 2009, je to tedy více jak rok, Matěj si tedy určitě zasloužil, aby mohl znovu usednout k počítači a probrat s vámi vše, co ho zrovna v Ulici trápí. Den, kdy s Matějem můžete virtálně popovídat nastane už zítra.

Postava Matěje Jordána patří mezi nejlepší postavy a je to jedna z těch postav, které se v seriálu vyskytují od samého začátku, v případě Matěje to byl úplně první díl, kdy se tehdy jako patnáctiletý kluk představil divákům a ze dne na den se z herce Jakuba Štáfka stala hvězda. Za skoro pět let, co se Ulice vysílá se z Matěje stává dospělý mladík, který bude v příštím roce maturovat, sám herec Kuba Štáfek už má maturitu za sebou, úspěšně odmaturoval v tomto roce. A jeho cíle do budoucnosti? Chce zakotvit u filmu, ovšem ne tak úplně jako herec, ale spíše jako režisér, baví ho totiž režie, scénáristika a dokonce má za sebou natočení i svého vlastního menšího filmečku. Zatím se, ale nemusíte bát, že by jste o Matěje měli přijít, toho se jen tak nezbavíte, to vám můžu slíbit.

Na posledy se Matěj ukázal na chatu jako velký uragán a srandista, bude ve stejném duchu probíhat i následující online chat? To uvidíme už zítra, tj. ve čtvrtek 3. prosince 2009 kdy k počítači usedne herec Jakub Štáfek (Matěj Jordán) jen proto, aby si s vámi popovídal na témata, která vás nejvíce zajímají. Kuba bude online přesně od 15 hodin, tak si chat určitě nenechte ujít, pokud by jste přieci jen neměli čas, ale chcete se na něco zeptat, tak můžete využít formulář, který najdete zde. Tak se uričtě ptejte, Kuba Štáfek rád odpoví.

Zpět