Tomáš Valík byl dnes posnídat s Novou

08.07.2008 19:59

Kuba

Obrázek “https://www.nova.cz/Nova/archive/images/24555-web-cb78a1.T1211378713.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Snídaně s Novou, ranní pořad TV Nova opět přivítal někoho z Ulice. Dnes to byl herec Tomáš Valík, kterého znáte jako Richarda Zajíčka zaměstnance Království hraček, které se možná rozpadne kvůli Stárkovi a jeho paštikám.

Tomáš nechtěl nic prozradit kolem čtvrté sezóny Ulice, takže jsem se nic podstatného nedozvěděli, ale scénář už má. Ovšem jedno je jisté, Richard Zajíček bude v Ulici oholenej, to už byl v poslední díl před prázdninami a teď to bude pokračovat. Tomáš se musel oholit kvůli rakouskému dokumentu, kde nemohl mít vousy.

Protože Tomáš Valík hraje v Ulici v Království hraček, tak první otázka musela směřovat k hračkám, s čím si Tomáš hraje? S lidmi, je jeho odpověď, ale v dětství hračky moc rád neměl, spíš si raději přečetl knihu. Dozvěděli jsme se, že jeho poslední natáčení v Ulici bylo 18. června a pokračovat bude v půlce srpna, kdy se natáčení opět plně rozjede. Kam razí Tomáš na dovolenou? Nikam, pojede do Mosky, ale pracovně, bude tam natáčet film, snad bude i v českých kinech. Jak sám Tomáš prozradil: "Práce je pro mě dovolená" řekl. Má práci rád.

Moc se také těší na to, až opět uvidí své kolegy s Ulice při natáčení, přiznal se, že mu natáčení chybí a už se na něj těší. I my se těšíme na září, až opět zazní znělka Ulice a uvidíme nové premiérově díly.

Zpět