Třetí sezóna Ulice skončila

26.06.2008 20:03

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2008//25267-web-36821d.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Deset měsíců, přes 420 dílů, více jak 200 hodin strávených u televize, spousta vyčerpané elektřiny a nervů a hádaní o televizi v době Eura. Tohle všechno prožili fanoušci nekonečného seriálu Ulice. A fanoušků měla Ulice spousta, každý den sedalo v 18:30 k televizi více jak milion diváků, spousta rekordů, které dosahovali skoro milion a půl lidí. Štědrý večer, Silvestr, Nový rok, Velikonoce a další svátky v době kdy běží Ulice nikoho nezajímalo, že je svátek a Ulice běží stále.

Spousta fanoušků mi teď dá za pravdu, že třetí sezóna Ulice byla nabitá spousta skvělými tématy, určitě jsme viděli mnoho lepších témat než v prvních dvou řadách. Do Ulice naskočila několik nových postav, za všechny můžu jmenovat určitě pana Stárka, Simonu s Pepanem, Mirka s Emou a spousta dalších. Ulici také některé postavy odešli, například Honza, přítel Bety, který v Ulici zemřel, Bety nakonec odešla také. Jako největší postava, na kterou se dlouho nezapomene je Václav Král, který minýlý týden zemřel na vážnou nemoc a dnes měl pohřeb. Další postavy odejdou po prázdninách.

Celou třetí sezónu Ulice hodnotím velice kladně, v mnoho dílech se mi Ulice líbila více než první dvě sezóny, vy můžete své názory zanechat v diskuzi nebo hlasujte v naší anketě.

Letos poprvé Ulice také neskončila vesele jako to bylo u prvních dvou řadách. První řada končila svatbou, stejně tak i druhá řada, ale třetí řada končila pohřbem pana Krále a všichni přítomní se dozvěděli o budoucnosti Království hraček, budoucnost nevypadá moc růžově. Místo hraček paštiky? I to je možné.

Určitě nebudu sám, když řeknu, že tvůrci Ulice nám obstarali spoustu skvělých podvečerů s Ulicí. A všem, kteří na Ulici spolupracovali moc děkuji za to, že připravili tak skvělý seriál.

Ulice sice končí, ale v září pokračuje, v televizi se už oběvila upoutávka na září, upoutávku jste také mohli vidět na konci dnešní Ulice, nebo se na ni můžete podívat na oficiálním webu Ulice. Před seriálem Ulice bude ještě vysílán speciální prázdninový díl.

Jak už víte náš web mít prázdniny nebude. Budeme vám přinášet mnoho informací (více v sekci Náš web), během celých prázdnin budu pro vás sbírat podobronosti o nové řadě, proto určitě náš web neopouštějte i o prázdninách. Nyní vás už jen prosím, aby jste hlasovali v následujících anketách, které najdete pod článkem, nebo v sekci Ankety, vyjádřete se také prosím v diskuzi a ohodnoďte celou třetí sezónu Ulice nebo náš web. Za všechny reakce děkuji.

Zpět