TV Nova pomáhá v dětských domovech

04.04.2009 22:26

Kuba

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Mar2009/491545.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Televize Nova již spoustu let nejen vysílá pro všechny své věrné diváky, ale hodně často vyjede "ven" za svými fanoušky, respektive za někým, komu návštěva pomůže nebo jen potěží. TV Nova je partnerem několika charitativním akcí a velice často vyjíždí například do dětským domovů nebo nemocnic, aby potěšila ty, které to zrovna potřebují. A jedna taková malá vyjížďka byla minulou sobotu.

Deset herců a moderátorů z TV Nova jelo v sobotu 28. března do Brna, aby si zahráli bowling. Ale nebyly na to sami, pomáhalo jim padesátka dětí z dětským domovů po celé moravě. Hvězdy Novy si nejdříve vylosovali děti a poskládali tak deset týmu, kapitáni byli: Petr Vágner, Miroslav Vaňura, Lenka Zahradnická, Ljuba Krbová, Leoš Mareš, Pavel Svoboda, Dalibor Gondík, Marta Ondráčková, Karel Voříšek a Markéta Fialová. Mezi kapitány byla tedy i jedna hvězda seriálu Ulice a to Ljuba Krbová, která v Ulici hraje hodnou a milou Aničku Liškovou.

Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Tohoto hesla se drželi úplně všichni. Celý turnaj nakonec vyhrál herec Petr Vágner ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, takže gratulujeme. Hrály se dvě kola, po té proběhla autogramiáda a předání diplomů, medailí a hlavně dárků od TV Nova. Je pěkné, když takhle herci a moderátoři vyjíždějí, aby někomu udělali radost. Děti si celou akci velice užívaly.

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Mar2009/491553.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zpět