TV Nova představila své léto

06.06.2008 20:12

Kuba

červená grafika TV Nova

Již tradičně je léto na Nově ve znamení nějakého témata. Jako například Vysmáté léto, Super léto, Roztančené léto a mnohem další, letos Nova zvolila Léto na plné otáčky. Trochu netradiční, ale na Nově přes léto uvidíte spoustu premiérových filmů, Nova také nezapoměla na seriálové fandy či fandy komedií.

Jako každý rok budou mít i letos některé pořady či seriály volno. Volno dostane samozřejmě naše Ulice, poslední díl uvidíme v posledním týdnu v červnu. K prázdninám se s Ulicí připojí i další seriály či pořady, například Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Eso, Občanské judo, Rady ptáka Loskutáka, Koření, Víkend a další pořady. Ordinace 2 končí už příští čtvrtek 12. června.

Ulice se zajisté vrátí a to hned po prázdninách, pravděpodobně bude ještě před seriálem tzv. pilotní film k seriálu. Loni to byla Zlatá muška v hlavních rolí s Hanou Maciuchovou a Rudolfem Hrušinským. O pilotu i o seriálu (čtvrtá sezóna) vás budeme celé prázdniny informovat a budeme vám přinášet exkluzivní informace o jak o seriálu tak o pilotu. Rozhodně se máte na co těšit, náš web mít prázdniny nebude, více o prázdninách na webu se dozvíte ještě v červnu, kdy vám prozradím co všechno na webu o prázdninách uvidíte.

A co bude o prázdninách místo Ulice? Každý všední den přesně v 18:45 se můžete těšit na oblíbeného Dr. House uvidíte reprízované díly první a druhé řady. Co dále uvidíte v Létě na plné otáčky se můžete podívat zde. Je toho pro vás připraveno opravdu hodně, tak se určitě podíejte a užívejte si léto.

Zpět