U nás se stal Nej postavou, na ulice.nova.cz bude zítra na chatu

17.12.2008 23:09

Kuba

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/stepan-benoni/N269309-dfb14.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Ano mluvím o postavě, která se v neděli na našem webu stala druhou nejlepší postavou Ulice, tentokrát za rok 2008. Je to přesně Štěpán Stránký. Náhoda tomu tak chtěla a tak Štěpán několik dní po svém vítězství bude odpovídat online na otázku návštěvníků oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz. I vy můžete na chat přijít, Štěpánovi pogratulovat nebo mu položit libovolnou vaši otázku.

Štěpán ve včerejším díle udělal něco, co by jen tak nikdy neudělal. Sám se sešel se svým otcem a dokonce ho oslovil "tati." Důvod schůzky byl jasný, Štěpán dostal peníze, které mu šetřila máma a táta, peníze nejdříve nechtěl přijmout, později je vzal ale přenechal je Benovi, který si zakládá vlastní hudební klub. Nyní ale Štěpán peníze potřebuje zpět, odjíží do Francie na natáčení filmů a peníze by potřeboval. S Benem se pohádali, dnes se dokonce kvůli penězům poperou. Štěpán se sešel se svým otcem, aby mu půjčil nějaké peníze, jeho otec mu je samozřejmě dá, ale Ben si stojí za svém a peníze chce Štěpánovi vrátit do poslední chvíle.

Dostane aspoň jeden z tak dobrých kamarádů rozum? To uvidíme v nejbližších dílech. Herce Štěpána Benoniho se můžete ptát na cokoliv jen chcete, třeba na jeho odchod z Ulice, tato zpráva se objevuje na internetu. Ovšem ptát se můžete i na postavu Štěpána Stránského, určitě vám hodně toho poví, tedy aspoň to co bude moc. Tak nezapomeňte, Štěpán bude online již zítra, tj. ve čtvrtek 18. prosince 2008 od 15 hodin, své otázky mu můžete posílat již teď a to pomocí formuláře, který jako vždy najdete na ulice.nova.cz.

Zpět