Ulica na Slovensku má aj svoj web

21.07.2008 19:54

Kuba

Ulice na Slovensku má i svůj web. Ano je to tak, TV Markíza v rámci letního vysílání české Ulice vytvořila svoje webové stránky právě naší Ulice. Internetové stránky běží už nějako dobu, ale neměl jsem čas vás na ně upozornit. Proto to dělám teď a dávám na web info o těchto stránkách na Slovensku.

Už před časem jsem vás informoval, že se zadarmo můžete podívat na díly, které jsou na Slovensku vysílané (viz. článek Díly vysílané na Markíze zadarmo na webu - sekce Novinky). K tomu byli spuštěny i internevoté stránky Ulice.

Co na webu najdete? Nějaké články, info o postavách, epizody seriálu, některé videa a fotky (vše převzato z oficiálního webu Ulice ulice.nova.cz). A také zde najdete soutěž. Ano Slováci si s naší Ulicí můžou i zasoutěžit a vyhrát čajový set. Soutěž asi určitě není pro nás Čechy, ale jistě to nevím. Slováci můžou poslat své vidoe nebo fotky jejich Ulice a mají možnost vyhrát. Své videa pak uvidí také na stránkách připravované soutěže TV Markíza Slovensko má talent (www.talent.markíza.sk).

Doporučuji se na stránky podívat, jsou docela pěkně udělané, odkaz je ulica.markiza.sk tak se určitě podívejte. Kdo se podívat nechce, tak pro vás mám ukázku, kterou najdete zde pod tímto článkem.


Zpět