Ulice se přesouvá na Slovensko

01.07.2008 19:59

Kuba

Ano je to tak. Ulice zavítá k našim sousedům na Slovensko. Od neděle totiž bude TV Markíza vysílat český seriál TV Nova Ulice, na Slovensku pod názvem Ulica. Slováci, kteří se nemůžou dívat na české televizní stanice mají možnost shlédnout nejoblíbenější seriál roku 2007. Tahle možnost bude i pro nás - Čechy, kteří chytáme TV Markízu, já osobně se někdy na nějaký díl podívám, tedy pokud zrovna budu doma.

Zatím ještě nevím jakou řadu bude Markíza vysílat. Protože ve svém programu má napsané jen Ulica, ale není u toho číslo epizody, možná Slováci uvidí všechny díly od samého začátku, ale možná uvidí až třeba třetí řadu. Ale podle mě to bude od samého začátku.

Ulice začne na Slovensku už v pondělí 7. července, ale ještě den před tím, tj. v neděli 6. července bude Markíza vysílat pravděpodobně pilotní díl k seriálu. Protože programu je napsané, že Ulice začne v 17:35 a skončí až v 18:50 a to je na jeden díl hodně a na dva díly málo času. Uvidíme tedy, kterou řadu budou vysílat.

Pokud jste smutní z toho, že Ulice přes prázdniny není a chtěli by jste se dívat na reprízy seriálu a máte naladěnou TV Markízu tak se uričtě dívejte poprvé už tuto neděli 6.6. v 17:35 a pak každý všední den tedy od pondělí do pátku od 18:05. Náš web se určitě ještě zmíní o tom, kterou řadu Markíza vysílá.

Zpět