Ulice skončí den před vysvědčením

13.06.2008 20:10

Kuba

Nekonečný seriál TV Nova Ulice pomalu ale jistě končí, tedy končí třetí sezóna ta čtvrtá začne opět na podzim. Jak už od nás víte Ulice skončí smutně a po třech řadách letos poprvé neskončí Ulice svatbou, ale pohřbem.

Znělku Ulice uvidíme naposledy ve čtvrtek 26.6. 2008 kdy uvidíme opět dva díly s čísly 959,960 a Ulice skončí pohřbem jak už bylo řečeno v pondělí 23.6. zemře postava pana Krále. Každá sezóna skončila svatbou, ve třetí sezóně už ale svateb bylo dost (Marek a Digi, Pepan a Simona, Nyklová a Stárek) proto se tvůrci seriálu rozhodli konec Ulice trochu změnit a natočil se pohřeb. Pro mnohé smutná zpráva.

Ulice se opět začne vysílat po prázdninách tedy v září je pravděpodobné, že před začátkem vysílán bude ještě tzt. pilotní film k seriálu, loni to byla například Zlatá muška, uvidíme co si pro nás tvůrci připravili tentokrát.

Co uvidíte v posledním díle si můžete přečíst v sekci Co nás čeká úplně na konci stránky. Nové díly zatím nebudou přidávány, postupně budu mazat všechny díly, které budou odvysílány a přes prázdniny bude mít tahle sekce volno, opět budu v provozu asi 14 dní před začátkem vysílání Ulice. Takže se máte na co těšit. A ještě připomínám, že všechny díly třetí sezóny Ulice najdete na našem druhém webu www.dilyulice.wbs.cz kde už brzy najdete také díly, které byli nebo teprve budou vysílány v červnu.

Zpět