Ulice slavila - proběhl vánoční večírek

15.12.2008 18:39

Kuba

https://ulice.web.nova.cz/Nova/archive/images/27380-440x248-c4ed55.T1229208416.jpg

V pátek 12. prosince 2008 se opět po roce sešli skoro všichni z Ulice na vánočním večírku. Nechyběli tvůrci i samotní herci. Jako každý rok vládne na večírku skvělá nálada, není tajemstvím, že herci a tvůrci jsou skvělý tým nejen na place, ale také mimo natáčení. Proto bylo o zábavu postaráno, k jídlu se podával smažený kapr s bramborovým salátem, nemohlo chybět cukroví a litry pití a to nejen nealkoholického ale samozřejmě alkoholického.

O zábavu se celý večer starala skupina NightWork, která se celý večer živě starala o hudbu, mimochodem v této kapele hraje Jakub Prachař, ze seriálu známý jako Ben Vojtíšek. Na to aby se Uličníci skvěle bavili by jim bohatě stačil i Vojta Dyk (zpěvák skupiny NightWork), který během písničky o gayích stáhl kalhoty a všichni návštěvníci se nestačili divit. Ale nebojte Vojta neukázal vše, co neměl, schoval pěkně do slona z textilu. (Foto v sekci Fotogalerie).

Vánoční večírek Ulice se konal v divadle Metro, vstup pečlivě hlídala dva sněhuláci, aby se na akci nedostal nikdo nenahlášený. Vánoční večírek měl vše co takový večírek má mít, hudba, jídlo, pití, zábava a dárečky. Všichni z Ulice si tento večer náramně užívali a zapomínali na starosti, které mají.

Ovšem jak to tak bývá, každý večírek si na paškál vezmu bulvár, neunkl tomu i vánoční večírek Ulice. V jednom bulrváním deníku se objevilo, že ženáč Petr Vacek (Tomáš Jordán) se skvěle bavil s přítomnými ženami a laškoval s nimi každou chvíli. Bulvár vyhrabe opravdu vše, naštěstí informace z bulváru bere každý z rezervou. To jiný deník zase zmínil informaci, že v Ulici končí postava Štěpána Stránského. Pro jeho fanoušky, tato informace opravdu není potvrzená, Štěpán by sice měl v Ulici odjet do Francie, ale nikde není psáno, že by se neměl vrátit. Zatím můžeme jen doufat, že i tato informace byla bulvární a doufat, že se Štěpán vrátí.

Pokud si chcete prohlédnout fotografie z večírku, pak navštivte sekci Fotogalerie, kde jsem pro vás připravil několik fotografií, které jsem sesbíral na některých internetových portálech, včetně oficiálních stránek seriálu ulice.nova.cz, kde kromě fotek se brzy můžete těšit na video z večírku. Na reportáž z večírku se také můžete podívat v sobotním vydání Volejte novu, tak se určitě dívejte.

Zpět