Ulice zavítala na Slovensko

07.07.2008 19:59

Kuba

Od dnešního dne můžeme vidět reprízy seriálu Ulice na slovenské televizi Markíza. Už včera vysílala speciální díl Ulice, natočený byl v naší Ulici a celou Ulici provázela česko-slovenská herečka Míša Badinková, kterou známe jako Lenku Drápalovou, včera ale mluvila slovensky, aby Slovákům představila Ulici i hlavní postavy a jejich příběhy, kdo se tedy včera díval, tak mohl vidět takový sestřih různých příběhů z Ulice. Jako takový speciální díl, který samozřejmě běžel na Markíze v premiéře a my jsme takový díl nemohli vidět byl skvělý a velice zajímavý.

A od dnešního dne běží Ulice na Slovensku v premiéře, ale pro nás to jsou zajisté reprízy. Myslel jsem, že uvidíme buď všechny díly úplně od prvního dílu nebo aspoň od prvního dílu druhé nebo třetí sezóny, ale tak to není. Dnes jsme mohli vidět díly s číslem 456.-457., které v premiéře na Nově běžely 7.května 2007, bude to tedy tak, že během července a srpna uvidíme díly, které na Nově byly vysílány v květnu a v červnu 2007 jedná se tedy o konec druhé řady.

Ještě připomínám pro ty, kteří se chtějí dívat na Ulici na Slovensku, tak Ulici vysílá jak už bylo řečeno TV Markíza a to každý všední den, tj. od pondělí do pátku v 18:05.

Zpět