Už zítra bude online chat s Kateřinou Nekonečnou

25.11.2009 20:04

Kuba>

https://mm.denik.cz/1/f2/lenka_vlasakova_denik_clanek_solo.jpg

Na zítra je pro vás připravený další online chat s osobností Ulice, tentokrát k "uličnímu" počítači usedne postava Kateřina Nekonečná, která má mimochodem dneska svátek, takže ji za celý náš web přeji všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví, to určitě Kateřina potřebuje nejvíce. Katku Nekonečnou v Ulici hraje herečka Lenka Vlasáková a svou roli zvládá výborně, pokud si s ní tedy chcete popodívat, tak určitě přijďte zítra na online chat.

Tento online chat bude jako vždy probíhat na oficiálním webu seriálu Ulice ulice.nova.cz. Kateřinu Nekonečnou můžete v seriálu Ulice vidět již skoro rok, nastoupila do seriálu jako jedna z nových postav a jako jedna členka velké rodiny Nekonečných. Někteří z vás si Katku hned oblíbili, dalším to trochu trvalo a někteří ji nemůžou přijít na jméno dodnes. Spousta diváků má z rodiny Nekonečných nejraději Theu a také Kateřinu, bohužel celá rodina Nekonečných jim dělá špatné jméno. Katka Nekonečná se živí věštěním ať už z koule či karet, nějaký čas se svému i končíku věnovat nemohla, protože byla vážně nemocná, měla rakovinu, se kterou velmi bojovala, svůj boj nakonec vyhrála, teď už se jen doléčuje.

Pokud si tedy chcete popovídat s herečkou Lenkou Vlasákovou a dozvědět se tak něco o jejím soukromí nebo o dalších pracovních aktivitech. Ptát se samozřejmě můžete i na vše co vás zajímá ohledně postavy Kateřiny Nekončné, ta vám bude odpovídat již zítra, tedy ve čtvrtek 26. listopadu 2009 od 15 hodin. Ptát se samozřejmě můžete třeba hned a to prostřednictvím fomuláře z webu ulice.nova.cz, stačí také klilknout zde, kde formulář najdete.

Zpět