V hostivařských ateliérech to opět žije

13.08.2008 19:42

Kuba

Hostivařské ateliéry opět žijí, od pondělí 11. srpna se v nich natáčí náš oblíbený seriál Ulice. Všichni herci si tak odpočinuli na dovolených a od pondělí opět nastoupili do práce, tedy ne všichni, jen ti, kterých se týkalo pondělní natáčení, někteří nastoupili později nebo teprve nastoupí. Už teď se tedy můžeme těšit na nové díly, které se natáčí v létě.

Tyto díly uvidíte v televizi ale až později, tipuji někdy v říjnu nebo nebo v listopadu. Nové díly, které začnou 1. září už jsou natočené a natáčely se na přelomu května a června, pak všichni herci dostali zaslouženou dovolenou a vlastně i tvůrci Ulice, jen někteří scénáristé psali nové scénáře a někteří herci společně s režisérem Kryštofem Hanzlíkem (mimochodem hrál v Ulice při Výměně manželek režiséra a kameramana) se sešli ještě na hradě Český Šternberk aby natočili pilotní, prázdninový díl ke čtvrté sezóně, tento speciál se jmenuje Velká trojka a v televizi ho uvidíte poslední prázdninovou neděli, tj. v neděli 31. srpna ve 20:00 na Nově.

V září nás toho čeká v Ulici mnoho, ale velkou roli si zahraje Království hraček. Firma změnila majitele, novým majitelem je Stárek, paní Králová a nikdo s tím nesouhlasím, budou se snažit najít pomoc u Marka Stránského, jak pořídí na to si budeme muset ještě počkat. Na podzim také všichni obyvatelé Ulice budou moc shlédnout v televizi Výměnu manželek, které se zúčastnila rodina Jordánova, jak na to budou reagovat obyvatelé Ulice? I na toto si budeme muset ještě počkat.

Během září se také budeme loučit s Digi a Markem. Hlavně tedy s Digi, jak už od nás víte herečka Míša Mauerová chce dítě, proto Ulici opouští a s ní by měl odejít i Marek Stránský, ten se tam ale ještě může objevit sám. O všem vás budeme ještě brzy informovat.

A pozor od příštího týdne začne naplno fungovat sekce Co nás čeká a vy se tak budete moci dozvědět obsahy prvních dílů, včetně pilotního dílu. Díly začnu přidávat někdy příští týden asi ve středu nebo ve čtvrtek, záleží kdy se objeví na internetu, ale bude to ještě před velkou proměnou webu, která bude příští pátek.

Zpět