V této sezóně již podruhé chat s Terezkou

22.04.2009 22:54

Kuba

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/275715_patricie-solarikova.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Patří-li mezi vaše oblíbené postavy Tereza Jordánová, tak se můžete těšit na zítřejší chat právě s touto postavou, tedy přesněji s herečkou Patricii Solaříkovou, která už několik let hraje Terezu Jordánovou. A Terezku máte rádi, to jde poznat. A kdo je v Ulici oblíbený, tak je na chatu častěji. A Terezka je oblíbená, proto bude v této sézóně na chatu podruhé, poprvé to bylo v září a nyní to bude zítra.

Tereza Jordánová se v Ulici objevuje již několik let, přesně je to čtyři roky. Prototože v seriálu hraje úplně od prvního dílu, nejvíce scén má hlavně se svým seriálový bratrem Matějem, kterého hraje Jakub Štáfek. Oba jsou nejen sourozenci, ale dvojčata a protože se narodili ve stejný den, tak je logické, že spolu také slaví narozeniny. A 18. narozeniny oba oslaví již tento pátek. Sourozenci Jordánovi připravují velkou oslavu a těší se na velké, ale i na malé dárky. Největším dárkem pro Terezku bude určitě návrat Štěpána Stránského do Ulice, který se vrací z Prahy. Před odjezdem se sice rozešli, ale stáli zůstali kamarádi a je klidně možné, že se k sobě opět vrátí. Záležet to bude na Terezce a Štěpánovi. My jim rozhodněte přeje hodně štěstí. A vy se Terezky můžete ptát nejen na ní a Štěpána, ale i na další zajímavé otázky. Určitě vám nemusím radit, když si pročtěte starší výpisy z chatu, tak zjistíte, že hercům podáváte jen zajímavé otázky.


 T
ereza Jordánová bude na chatu den před svými 18. narozeninami. Takže ji nezapomeňte někdo popřát, určitě ji přání potěší. Herečka Patricie Solaříková bude za "svou" Terezku odpovídat na vaše dotazy zítra, tj. ve čtvrtek 23. dubna od 14 hodin na webu ulice.nova.cz, pokud zítra nemůžete přijít na chat, tak se ptejte třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde. Již brzy se pak těšte na další chat.

 

 

Zpět