V září nás čeká jeden speciální díl seriálu Ulice

03.07.2010 13:00

Kuba>

https://cf33003234.cbaul-cdnwnd.com/5c6dc38096577a4027c3dfe118ef77b4/200000000-9c9b49d953/silvestrovská ulice.jpg

Prázdniny jsou v plném proudu, každý si užívá sluníčka, někdo už odcestoval na prázdniny třeba k moři, další na tábory nebo na prázdniny k babičce a dědočkovi. Prostě, každý si užívá prázdniny po svém. Čeká nás prodloužený víkend a to se také hodí třeba na delší výlet k vodě. Prázdniny si také užívá Ulice, ta má dva měsíce volno, ale prázdniny utečou, vrátíme se do školy a opět nám začne oblíbená Ulice a s ní přijde i jeden speciální díl.

O jaký speciál se bude jednat, na to si budeme muset ještě počkat. Šéfproducent Ulice Michal Reitler to pouze naznačil ve videorozhovoru pro web ulice.nova.cz. Tento speciální díl nebude žádný pilotní díl nové sezóny, tak jak byl například film Zlatá muška či Velká trojka. Bude se jednat pouze o speciál, který bude zařazen do vysílání klasicky ve všední den od 18:30, bude to tedy něco podobného jako byl například speciální díl k maturitnímu plesu, v tomto díle se vše točilo pouze o plesu.

Mimochodem víte, že Ulice měla v páté sezóně nejvíce speciálů? Ano je to tak. Každá sezóna měla vždy svůj úvodní speciální film na motivy Ulice, před rokem to bylo poprvé se žádný pilotní film nebyl, i přesto byly připraveny různé speciály v průběhu roku. Jeden speciál byl například Silvestrovský muzikál Ulice, dalším speciálem byl již zmiňovaný maturitní ples a jeden vydařený speciál bylo také pátrání důchodkyň po Stárkových milenkách v lázních. Šestá sezóna přinese spoustu novinek, my je samozřejmě budeme za vás sledovat.

Zpět