Václav Král - Radoslav Brzobohatý

18.07.2010 13:58

Obrázek “https://media.super.cz/819/58194-350x466-23zvt.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Vítám všechny příznivce našeho letního speciálu Zpátky do minulosti. Možná už jste si prohlédli nové fotky, pokud ne, tak to určitě udělejte, ve fotogalerii (výše) najdete již třicet fotek z první sezóny seriálu Ulice. Z prvních dílů našeho letního speciálu jsme si již připomněli postavu Bety Stárkové a Michala Šnajdra, dnes si představíme další postavu z Ulice, tentokrát to bude postava, která v Ulici vydržela první tři sezóny a jedná se pana Krála.

Myslím, že Václava Krále nemusím představovat. Ale možná jsou mezi vámi tací, kteří Ulici sledují pouze dva roky, to pak pana Krále neznáte. Václav Král byl dlouholetým ředitelem a majitelem firmy na hračky Království hraček (vlastnil také celý dům, kde měla firma sídlo). Protože se chtěl více věnovat své nemocné ženě rozhodl se, že ředitelského křeslo opustí a předal ho Báře Jordánové, stále byl ovšem majitelem firmy. Václav Král byl hodný, milý, úsměvavý, se ženou Marii žil celý život, ale nikdy neměli žádné děti. Marie byla v roce 2005 těžce nemocná a Václav se o ní staral. Marie se vyléčila, ale o tři roky později postihla samotného Krále těžká nemoc, toho využil podnikatel Stárek a od Krále koupil dům i firmu. Na konci třetí sezóny Václav Král zemřel a celou firmu i dům převzal Stárek, ten firmu na hračky zrušil a místo ní si otevřel pekařství. Žádný příběh pana Krále už nečeká, protože zemřel, už se tedy do Ulice vrátit nemůže.

Radoslav Brzobohatý, kteří roky roky hrál Václava Krále se i nadále věnuje herectví. Hraje ve filmech a v divadle, jedno divadlo dokonce vlastní. Pan Brzobohatý se také objevil v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Obrázek “https://badinkova-misa.czweb.org/gallery/1006.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/456157_radek-brzobohaty.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zpět