Václav Svoboda stále hubne a jde mu to

10.03.2009 22:40

Kuba

iž dva měsíce herec Václav Svoboda hubne, seriálový Lumír Nykl se 13. ledna 2009 s tvůrci Ulice vsadil, že za 12 týdnu shubne 12 kilo. A dnes je to 8 týdnů na den, co se Václav Svoboda vsadil. A pokud vyhraje stráví ještě s jednou osobou luxusní víkend v lázních, pokud prohraje musí se obarvit na blond a odmoderovat počasí ve Snídani s Novou, zdá se, že ta druhá možnost nenastane a pan Svoboda si tedy bude užívat v lázních.

Zbývá poslední měsíc do splnění sázky a podle posledních informací, které dnes zveřejnil deník Blesk shubl Václav Svoboda již 10 kilo. A to je rozhodně velký úspěch, panu Svobodovi už tak zbývá pouze 2 kila a to už rozhodně není moc. Jeho původní váha byla 117,,8 kg a výška 175 cm, nyní po deseti měsících stoupl pan Svoboda na váhu a ta ukazovala 107,7 kg, tedy o 10 kilo méně než před deseti týdny.

Václav Svoboda již může pomalu jásat a slavit své vítězství, vše totiž dodržuje tak jak má, takže ty 2 kila už opravdu nic není, ze začátku šlo hubnutí pomalu, než se do toho pan Svoboda dostal tak to chvíli trvalo, ze stravy a z velkého cvičení dokonce onemocněl, nyní už je vše v pořádku a herec již je zvyklý na stravu, kterou musím konzumovat i na nadměrné cvičení, které musí vykonávat skoro denně. Díky deníku Bles máme také další foto, jak pan Svoboda vypadá, pod textem najdete dvě fotky, jedna byla vyfocená před deseti týdny a druhá fotka je z posledního období.

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gallery/299647_vaclav-svoboda-sazka.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gallery/299646_vaclav-svoboda-sazka.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Zpět