Václav Svoboda zhubl neuvěřitelných 16,5 kilo

08.04.2009 22:22

Kuba

VIDEO: Václav Svoboda vyhrál sázku, má 16 kilo dole

Celých 12 týdnů herec Václav Svoboda, kterého znáte hlavně ze seriálu Ulice co by místostarostu Lumíra Nykla hubnul a to hlavně proto, že se vsadil s tvůrci seriálu Ulice. Sázka zněla jasně, pokud za 12 týdnu zhubne 12 kilo pojede na víkendový zájezd do Mariánských lázní, kde by měl být ubytovaný v luxusním hotelu. Byla tady ještě druhá stránka sázky. Pokud by sázku nesplnil a nezhubl tak, tak by se musel odbarvit na blond a v přímém přenosu odmoderovat počasí ve Snídani s novou. 12 týdnů uběhlo a je tady konec sázky.

Václav Svoboda 12 kilo nezhubl, zhubl totiž rovnou 16,5 kilo, tedy ještě o čtyři a půl kila více než bylo domluveno. Také to dalo herci pořádně zabrat, skoro denní pocení v posilně pod přísným dohledem trenéra Michala Matušky. Václav Svoboda si musel odepřít i svá oblíbená jídla, hlavně ve své oblíbené hospůdce. Ale trochu dřiny a správná dieta opravdu dokázala to, že pan Svoboda zhubl a sázku tedy vyhrál.

Bude si tedy moci užít skvělý luxusní zájezd v Mariánských lázních. Ale pan Svoboda se rozhodl, že dobrovolně odmoderuje počasí, i když sázku vyhrál, ovšem na blond rozhodně nepůjde. Pokud tedy chcete vidět jak herec Václav Svoboda moderuje počasí, tak se určitě dívejte zítra ráno na Snídani s novou, mimo počasí se můžete těšit také na skvělý rozhovor přímo s hercem.

Nenechte si tedy ujít zítra Snídani s Novou, která začíná jako vždy za minutu šest, ale tak brzo vstávat nemusíte, stačí když vstanete na 7:45, kdy uvidíte první část rozhovoru, po skončení rozhovoru ale neodcházejte, hned po osmé hodině uvidíte v přímém přenosu počasí s Václavem Svobodou a v 8:15 bude pokračovat druhá část rozhovoru. Krátký rozhovor s hercem si můžete také přečíst v sekci Z tisku. My jsme se vás v naší anketě ptali, kdo vyhraje sázku. 67% z vás si myslelo, že pan Svoboda vyhraje, také se tak stalo, takže "Lumírkovi" gratuluju.

Zpět