Vánoce se blíží, co pro vás chystáme na webu?

16.12.2009 14:51

Kuba>

https://1000wallpapers.eu/wp/vanoce/800x600/405_800x600.jpg

Vánoce jsem opravdu za rohem, už jen párkrát se vyspíme a je tady Štědrý den, tedy den, na který se všichni moc těší a to hlavně děti, přeci jen dostanou snad tolik vytoužené dárečky. Dárky rozdáváme i my na našem webu. Již několik dní funguje speciální vánoční sekce nazvaná Vánoce 2009. Určitě vám tato sekce neunikla, najdete ji v menu hned pod rubrikou Novinky. Pokud jste tuto rubriku ještě nenavštívili, tak to určitě udělejte, ve vánoční rubrice najdete spoustu zajímavých informací.

Co vše tam nejdete? Tak například různé informace o Vánocích, například jak se Vánoce slaví v zahraničí, co to vlastně Vánoce jsou, něco z historie Vánoc atd. Najdete tam také spoustu vánočního cukroví, tedy jen recepty, upéct si už cukroví musíte sami.:-)) Pokud se těšíte na Vánoce také kvůli pohádkám, kterých každoročně právě TV Nova vysílá nejvíce, tak určitě navštivte také podsekci TV Program, tam najdete podrobný televizní program na Vánoce na TV Nova.

Velkou zajímavostí je také podrubrika Koledy, když na tuto rubriku kliknete, tak se můžete zaposlouchat do nejkrásnějších a nejznámějších vánočních koled. Velká vánoční rubrika Vánoce 2009 bude obsahovat i další zajímavosti, například různé vánoční obrázky, nebo sms přání. Na našem webu se můžete inspirovat vším. Velkou části také jsou vánoční články, které už jsou na téma Vánoce v Ulici a Vánoce na webu.

Přes Vánoční svátky tak pro vás chystám další zajímavosti, napříkladů zajmavé vánoční články, nebo vánoční puzzle. Těšit se také můžete na tradiční novoroční shrnutí roku 2009 v Ulici, na webu, ve fanclubu a návštěvnosti. No prostě bude toho opravdu hodně, takže se máte rozhodně na co těšit a já vás tímto zvu na vánoční svátky na našem webu, nudit se zde rozhodně nebudete. Takže přeji vám všem veselé prožití Vánočních svátků a šťastný nový rok 2010.

Zpět