Včera jste si mohli na chatu povídat s Pavlem Tesaříkem

11.02.2010 18:02

Kuba>

Obrázek “https://img.osobnosti.cz/foto/petr-vrsek/N157847-79862.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Vzhledem k tomu, že jsem velmi zaneprázdněn, tak jsem vám nestihl včas dát vědět o nejbližším online chatu s osobností Ulice, omlouvám se tedy za to, ale věřím, že pokud jste se online chatu zúčastnili, tak jste si toho na oficiálním webu Ulice, ulice.nova.cz, kde online chat probíhal sami všimli. Tentokrát si za počítač sedl Pavel Tesařík, kterého hraje herec Petr Vršek a důvod byl jasný, chtěl s vámi probrat vše důležité, co se týká jeho, ale i vztahu jeho kamaráda Tomáše Jordána s Hankou Petříkovou, jejichž vztah se již rozpadl.

Pavel Tesařík, je postava, která se v Ulici objevila před pár lety a patřila mezi postavy, ty méně známé, dá se říct nevýznamné. Do Ulice přišel Pavel Tesařík jako kamarád a kolega z práce Tomáše Jordána, v Ulici se ovšem zabydlel a dokonce si střihl jednu z hlavních rolí ve filmu Ulice: Velká trojka, tedy pilotnímu filmu ke čtvrté sezóně Ulice. Pavel dlouho nemohl přijít na jméno Hanky Petříkové, měl ji za zlé, že kvůli ní opustil Tomáš svou ženu Báru, po čase se, ale spřátelili, člověk by dokonce řekl, že až moc. Diváci by si velmi přáli, kdyby Pavel začal chodit s Hankou, sami mu to dokonce na chatu psali, Pavel tedy herec Petr Vršek nechtěl nic prozradit.

Herec Petr Vršek (Pavel Tesařík) byl online na chatu na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz včera, tedy ve středu 10. února 2010 od půl třetí odpoledne, odpověděl na spoustu otázek, pokud vás zajímá co vše na sebe Pavel prozradil, tak se podívejte zde, kde najdete celý online chat s Pavlem Tesaříkem. Příště by na chatu měla být skvělá herečka Hana Maciuchová, která v Ulici hraje Miriam Hejlovou.

Zpět