Víte co bylo před rokem?

22.05.2009 16:45

Kuba

Dnes je 22. května, pro všechny úplně normální den, tedy páteční den. Pro některé je trochu lepší, pro některé zase horší. Jaký je pro nás? V podstatě žádný... Proč tedy ale píšu tento článek? Tento článek je takový vzpomínkový a to právě na loňský květen, přesněji na loňský 22. květen roku 2008, to se na našem webu stala velice významná událost a já se do teď toho nemůžu zbavit.

Bylo roku 2008, 22. května. Byl čtvrtek, nedělo se opravdu nic významného, v tento den běžela Ulice, jako každý všední den. Přeci jenom něco bylo zajímavého a to v Ulici, řešila se hlavně Hádková, která stále "buzerovala" profesorku Hejlovou. Došlo to tak daleko, že se vzbouřili ostatní učitelé i studenti, kteří hacknuli webové stránky školy a dali tam zajímavou anketu o tom, kdo je lepší jestli Hádková nebo Hejlová, samozřejmě vyhrála Hejlová a tento díl se propojil i s internetem, hacknuté stránky se opravdu vytvořili a i my diváci jsme mohli hlasovat, samozřejmě i u nás vyhrála Miriam Hejlová.

A tato velká věc, která byla v Ulici hodně dopomohla k návštěvnosti našeho webu. Možná už si to nepamatujete, ale přesně před rokem jsme měli největší denní návštěvnost v historii webu a od té doby jsme se k tomuto číslo nepřiblížili. Trhli jsme nejen měsíční, týdenní, ale také denní rekord. Za jeden jediný den, tedy 22. května 2008 vás přišlo neuvěřitelných 2 768 návštěvníků. Možná si teď říkáte, že to snad nemohla být ani pravda, ale opravdu to tak bylo. Moc jste mě překvapili a byl jsem strašně rád. Připomeňte si loňský úspěch zde.

Loňský květen byl tedy ve znamená rekordů, ale také na našem webu startovali novinky, které vydrželi až do dnes. Mluvím samozřejmě o zveřejňování návštěvnosti na webu, kde jsme tento měsíc oslavili rok velkou změnou v celé sekci Návštěvnost. Ale tato sekce ještě loni vůbec nebyla, až do 22. srpna 2008 jsme návštěvnost zveřejňovali v sekci Náš web (dnes Web), až 22. srpna při velké proměně webu dostala návštěvnost svou vlastní sekci. Stejně tak tomu bylo se sekcí Příští týden... tyto články jsem nejdříve zveřejňoval v sekci Novinky, až v srpnu články dostali svou vlastní sekci a i tyto články zde v tomto měsici oslavili rok. V sekci Příští týden... si můžete přečíst shrnutího 21. týdne roku 2008.

Na konci měsíce uvidíme jak se bude dařit v tomto měsíci letos, ale loňský úspěch jen tak nepřekonáme. Ale stále se nám daří velice dobře, držíme denní návštěvnost kolem 400 lidí a to je skvělé číslo. Takže zústaňte na webu i nadále, připravuji pro vás velké novinky a to hlavně na toto léto, již brzy se dozvíte, jaké bude léto na webu.

Zpět