Vše co vás zajímá o Ulici... ptejte se šéfproducenta Ulice

03.03.2010 10:11

Kuba>

https://www.televize.cz/11_109.jpg

Je to 14 dní, co seriál Ulice ovládl vyhlášení cen ankety Anno 2009, připomínám, že Ulice si tehdy odnášela tři zlaté sošky, jedna putovala k paní Maciuchové, druhá soška k panu Hrušinskému a třetí soška přímo k seriálu Ulice. K této příležitosti se také konal online chat s šéfproducentem Ulice Michalem Reitlerem, který byl online na tn.cz, tehdy slíbil, že již bzry bude opět na online chat a to brzy bude už zítra, kdy šéfproducent usedne k online chatu na oficiální web Ulice ulice.nova.cz.

Když byl online chat na tn.cz, tak byl důvod jasný, vítězství v Anno 2009. Nyní je jeden velký důvod opět a to jarní sezóna Ulice, celé jarní schéma TV Nova začalo v pondělí 1. března a celý tento týden se rozjíždí naplno, nové pořady, seriály a nové příběhy v již zajetých seriálech, to se samozřejmě týká také seriálu Ulice. Kde se na jaře můžeme těšit na nové postavy, nové příběhy nových, ale i starších postav a mnohem více. Jedna nová postava už přišla v pondělí, je to Jiří Kreuzer mladší. Čeká nás, ale další řada nových postav, jeden velikonoční speciál, návrat Zdeny Čisté a také speciální díl, celý věnovaný pouze maturitnímu plesu. Ovšem čeká nás ještě jedna nepříjemná záležitost a to odchod Miriam Hejlové, herečka Hana Maciuchová se rozhodla, že po pěti letech potřebuju pauze a tak ze seriálu na čas odchází.

Na všechna tato témata se můžete přímo ptát se šéfproducentem seriálu Ulice panem Michalem Reitlerem. Online chaty s ním bývají vždy zajímavé a pan Reitler se vždy snaží odpovědět na co nejvíce otázek, ne jinak tomu bude určitě i zítra, tedy ve čtvrtek 4. března 2010. Online chat začíná na webu ulice.nova.cz přesně v 16 hodin, tak se určitě přijďte podívat a na cokoliv se zeptejte, pokud nemůžete zítra přijít, tak nezoufejte, jako vždy, tak i tentokrát můžete svůj dotaz poslat třeba hned a to prostřednictvím formuláře, který najdete zde.

Zpět