Vypečený Silvestr s Ulicí už ve čtvrtek (+ video)

28.12.2009 18:05

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/epg/41203676867ebb3cc6a3990409947f9a.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

A už se nám to blíží. Už jen třikrát se vyspíme a je tady Silvestr, tedy rozloučení se starým, stále aktuálním rokem 2009, na konci celého silvestrovského dne nás čeká přivítání roku nového s desítkou na konci, čeká nás rok 2010, jak se na něj připravuje Ulice a co nás všechno čeká v zábavném pořadu nazvaném Mejdan roku z obýváku? Dozvíte se v tomto článku a na konci článku se můžete podívat na velmi zajímavé video nepodařených scének z Ulice.

Celý Mejdan roku z obýváku bude v režii Ozzáka Martina Dejdara. Silvestr se totiž bude odehrávat u Pacovských v obýváku. Kdo neví o čem je řeč, tak Silvestr bude v obýváku u rodinky, která se vyskytuje v sitcomu TV Nova Comeback. V tomto sitcomu hrají dvě hlavní role také bývalé hvězdy Ulice - Martin Dejdar (Ozzák, v Ulici kadeřník David) a Tomáš Matonoha (Tomi Pacovský, v Ulici Pepan Pavlica). A právě hvězdy Comebacku nám budou také po celý večer pouštět speciály pořadů TV Nova.

A na co se tedy můžete těšit? Například na Silvestrovskou Ordinaci, kdy Jindřich přivedeme svému bratrovi mrtvého pacienta se zlatými hodinkami v břiše. Jak to dopadne a dostanou se sourozenci Valšíkovi do vězení? Sledujte na Silvestra ve 20 hodin. Jirka Babica navštíví doma Ondřeje Hejmu a spolu připraví silvestrovskou oslavu, sledujte speciál Babicovy dobroty ve 20:40. Sledovat můžete také Silvestrovské Televizní noviny ve 21:45, kde uvidíte i ty nejlegračnější přebrpty moderátorů a redaktorů.

Určitě si nenechte ujít i speciál Mr. GS, který se bude držet hesla silvestrovský Mr. GS aneb zMRGSkejte se s náma, tak určitě tento speciál sledujte na Silvestra ve 22:30. Poprvé uvidíme ve Stahováku to, co v sobotu dopoledne vidět nemůžeme. Kluci Vojta a Jirka se trochu odvážou a ukážou třeba i pár sexy videí, to vše uvidíte v Silvestrovském Stahováku ve 23:15. Poslední speciálem bude Česko Slovenská SuperStar, ve 23:30 uvidíte ty nejzajímavější okamžiky, ať už finalistů či hvězdné pěchoty a těšit se můžete i na Leoše Mareše.

Posledním speciálem, kterým jsem vynechal je samozřejmě Ulice. Ten ponese název Ulice - Vypečený Silvestr. A podle mě to bude nejzajímavější speciál ze všech pořadů, proč? Protože uvidíme naše hvězdy z Ulice, jak zpívají a tancují, ano je to tak, z Ulice se stane na chvíli muzikál a muzikálovými hvězdami budou například Tereza Bebarová, Václav Svoboda, Jarka Obermaierová, Ljuba Krbový, Zdena Hdrbolcová, Stanislav Zindulka, Šárka Ullrichová a Tomáš Valík, prostě všichni co mají něco společného s pekařství Stárek a syn. Režie se ujal Kryštof Hanzlík.

A režisér pro web ulice.nova.cz slibuje: „A bude to řachanda." Proto si tento díl určitě nemůžete nechat ujít a pokud se nechcete nechat navnadit, tak se určitě podívejte do sekce Fotogalerie, kde najdete několik fotek z tohoto silvestrovského speciálu Ulice. A ve videu se pak můžete podívat na ty nepovedené záběry, prostě klapky, které se nepovedly. Připravuji pro vás také další videa ze starších silvestrů v Ulici, rozhodně se tedy máte na co těšit.

Zpět