Zábava v létě pokračuje i v srpnu

02.08.2009 16:05

Kuba

Včera začal srpen, to je pro spoustu z nás špatná zpráva. Pro většinu z nás, tedy hlavně ty školou povinné to znamená, že je za námi už polovina prázdnin a už pouze jeden měsíc před námi, ovšem musíme být optimisti a říkat si, že ještě měsíc máme na to, abychom si užívali prázdniny a měsíc je přeci dlouhá doba. V červenci nám počasí moc nepřálo, věřím, že v srpnu se počasí umoudří a dopřeje nám, abychom si léto užili tak jak máme.

Ale i když prší, nebo je škaredé počasí nebo jen nemáte co dělat, tak si vždy můžete zapnout internet a podívat se na náš web. Celé léto je u nás zábavné, takže si snad každý u nás najde nějakou tu zábavu. Na začátku července jsem spustil speciální letní web, kde najdete opravdu spousty zábavy. Podle reakcí se vám web moc líbí a to jsem opravdu rád, takže se nemusíte bát, že by v srpnu zábava nepokračovala. I celý srpen pro vás připrauji zábavu, takže nezapomínejte na naše motto: "Je léto - bavte se s námi."

Nyní se podíváme na to, jak se v červenci dařilo na hlavním webu. I přesto, že je léto a jak se říká, je tzv. "okurková" sezóna, tak jsem pro vás připravoval zajímavé články, rozhovory, puzzle atd. Jak už jsem psal, v létě není moc příležitostí, jak se dozvědět něco nového, přeci jen i Ulice neběží. Návštěvnost tedy upadá, to už se v létě prostě takhle stává, ale i přesto jsem za červenec spokojený, celkem vás totiž v červenci přišlo 4 402 lidí. To je o skvělých 928 lidí více než tomu bylo v červenci roku 2008. A letos v červenci vás přišlo o 17 lidí méně než v loňském srpnu. A to v letošním srpnu očekávám větší návštěvnost. Protože už se spousta z vás bude k nám opět vracet. Připomínám, že již brzy si budete moci na webu přečíst další aktuální díly. Také vás více budu informovat o nové sezóně a bude toho rozhodně více než v červenci.

"Inovace bez legrace"
Na závěr všem připomínám inovaci našeho webu. Již v úterý 4. srpna (to je za tři dny), se můžete těšit na velkou inovaci našeho webu. A slíbit vám mohu, že web bude mnohem zajímavější, lepší a přehlednější. Budou také malé úpravy a něco málo bude nového a více novinek pak přijde v září. Věřím, že se vám změna bude líbit a přijdete se všichni už toto úterý k nám podívat, budu se těšit.

Zpět