"Zábavné léto" odstartuje 25. června

04.06.2009 16:41

Kuba

Je to tady, právě teď si čtete článek, ve kterém se dozvíte podrobnosti o létě na webu. Jaké bude, kdy odstartuje, kdy skončí a na co se můžete těšit? To vám prozradím už v tomto článku, tak si ho pozorně pročtěte. Ještě připomínám, že si můžete přečíst záznam z online chatu semnou, který se konal dnes od 17 hodin, pročtěte si otázky i odpovědi, určitě se dozvíte něco zajímavého.

Kdy léto na webu začne je jasné již podle reklamního loga a nadpisu. Začne 25. června 2009 večer. Je v den, kdy skončí seriál Ulice, tedy jeho čtvrtá sezóna. Od tohoto dne se pak můžete těšit, že náš web bude v letní náladě. A proč zrovna 25. června? Aby jste se hned po skončení seriálu napojili na náš web a bavili se zde. Jaké bude léto, je už také jasné, bude zábavné. Proč zábavné? Protože chci aby jste se v létě bavili a hlavně aby jste se nenudili. Protože nuda v létě je hrozná. Spousta z nás bude mít prázdniny, takže se také většina z nás bude nudit, tak proč se nezabavit na tomto webu...

Takže už víme, kdy zábavné léto odstartuje i jaké bude. Kdy zábavné léto na webu skončí? Jednoduchá odpověď, skončí na konci prázdnin. Ještě než prozradím, na co se můžete těšit, tak prozradím heslo celého léta na webu, už teď si můžete část hesla přečíst v reklamního logu pod článkem, tedy "Bude léto - bavte se s námi." No a je jasné, jaké heslo bude v létě, bude: "Je léto - bavte se s námi." Tímto heslem se budeme řídit celé dva měsíce a věřím, že se bavit budete.

A jak se tedy budete moci bavit? Různými speciály, novinkami, vtipy atd. Pro letní dva měsíce otevřu úplně nový web, který ale bude součástí tohoto webu i fanclubu, již teď na webu pracuji a rubrik pro zábavu tam bude opravdu hodně. A k tomu ještě dvě velké soutěže, které budou probíhat i na tomto webu. A soutěže budou také o ceny, takže na konci prázdnin budete moci něco vyhrát. Některé rubriky, které budou na speciálním letním webu znáte z fanclubu, ale na letním webu budou otevřeny pro všechny. Budou to rubriky, jako třeba testy, Kdo jsem, Hledej rozdíly atd. Registrovaní členové budou získat body do projektu Hvězda měsíce i ve fanclubu i na letním webu, takže fanclubáci budou mít tolik zábavy, že nebudou vědět co mají dělat dřív. Ostatní si můžou zkusit naše projekty jen tak.

Ale kromě projektů z fanclubu tam budou také úplně nové. Budou tam vtipy, pexeso, puzzle a mnoho dalšího. Také tam budou dvě takové velice zajímavé rubriky, které vás také potěší a něco se z nich dozvíte. A pak tam budou dva velké projekty, které budou největší z celé letní zábavy. Jedna rubrika bude soutěž a to velice zajímá, budete moci v ní ukázat, jakou máte fantazii a tvořivost, myslím že by vás tato soutěž mohla zajímat. Tato soutěž bude zároveň i na tomto webu, další velkou rubrikou je prázdninové.... a víc vám řeknu, protože by to pak bylo překvapení. Ale rozhodně se nudit u toho nebudete, bude to pro zábavu i na zamyšlení i na to, jak jste bystří. A na konci prázdnin jeden z vás získá zajímavé ceny, které obdrží poštou. Rozhodně se tedy o prázdninách na webu nudit nebudete, nemohu vám prozradit úplně vše co bude, protože pak by jste se málo těšili. :-)) Ale rozhodně toho bude hodně a nudit se opravdu nebudete.

Kromě zábavy se, ale můžete těšit i na další zajímavé informace, na které jste zvyklí. A nebudu se věnovat jen letnímu webu, vše při starým zůstane i ve fanclubu i zde na webu, kde i přes léto budou puzzle, databáze filmů herců v sekci Ulice a film, rozhovory a článku z tisku a mnoho dalšího tak jak doposud. Zajímavé bude sledovat sekci Novinky. Protože celé léto pro vás budu zjišťovat informace o nové sezóně Ulice, takže se dozvíte například dozvíte, jaké budou nové postavy atd. Budu se snažit pro vás získat ty nejaktuálnější informace, které vás zajímají. Máte se tedy na co těšit, tak nezapomeňte se bavit přes léto s námi. "Je léto - bavte se s námi."


Zpět