Zeptejte se Hrihorije Lisečky

29.01.2009 23:06

Kuba

https://img.radio.cz/pictures/r/hudba/minajev_alexander1.jpg

Na zítřejší odpoledne pro všechny příznivce seriálu Ulice přichystali další online chat s hvězdou Ulice. Minule jste si mohli online popovídat se Zuzkou Hrubou a zítra to bude její přítel Hrihorij Lisečko, kterému budte pokládat záludné otázky. Pokud vás cokoliv zajímá z života Hrihorije tak se ptejte. Hrihorije hraje herec Alexandr Minajev, ptát se tedy můžete i na život herce.

Hrihorij to stejně jako Zuzana neměl v životě lehké. Nejvíce mu v životě mohl pan Král, když mu dal práci a ubytování. Za to mu bude vždy vděční. V lásce přiliš štěstí neměl, v České republice na něho žádná žena nečekala. Dočkal se konečně až teď. Žije se Zuzanou a ale nemají to moc lehké. Zuzka od něj již několikrát chtěla odejít, protože měla pocit, že se ji Hrihorij bojí, tedy její nemoci. Naposledy chtěla odejít včera, Hrihorij ji naštěstí zarazil a strávili spolu krásnou noc. Hrihorij tedy může být spokojený, ale vydrží jeho spokojenost nadlouho? To uvidíme v dalších dílech Ulice.

Máte-li zítra čas a chuť popovídat si se skvělým hercem Alexandrem Minajevem, tak přijďte na web ulice.nova.cz, kde bude od zítra (tj. v pátek 30.ledna) online chat probíhat. Začátek je přesně ve 14 hodin, tak se určitě ptejte Alexandr (Hrihorij) se na vás již teď moc těší. Pokud ale zítra nemůžete přijít, tak napište svou otázky třeba hned a to prostřednictvím formuláře, pak stačí pouze přijít a podívat se, zda vám Hirhorij odpověděl. Pokud ne, tak si z toho nic nedělejte, otázek přijde hodně a na všechny se nedá stihnout odpovědět.

Zpět