Zvládnete "uliční" maturitu? Můžete vyhrát setkání s maturanty

07.05.2010 19:56

Kuba>

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/May2010//624907.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na oficiálním webu Ulice ulice.nova.cz odstartovala nová soutěž. Sotva skončila ta minulá soutěž, ve kterém jsme svými hlasy vybírali nej "uliční" tablo je tady další soutěž spojená s maturitou v Ulici. Zahrát si totiž můžete skvělou maturitní, vědomostní soutěž o Ulici. A jestli sami ještě maturitu nemáte? To vůbec nevadí, v této soutěži totiž nejsou zase tak moc důležité vědomosti, jako spíše pamět. Respektive pamět, ve které máte uschováno posledních pět let.

A pročr pět let? Takhle dlouho totiž už běží Ulice a když běží pět let, tak budete odpovídat na 50 otázek. A některé otázky nejsou zrovna jednoduché, takže o Ulici musíte vědět opravdu všechno. Některé otázky se týkají nedávné minulosti a některé otázky jsou z daleké minulosti, v testu jsou otázky i první sezóny, i z druhé, se třetí i ze zatím poslední z páté sezóny. Soutěž je tedy opravdu pro věrné fanoušky seriálu Ulice, kteří ji sledují od začátku.

O co se vůbec hraje? Tři nejúspěšnější "maturanti" tedy ti, kteří odpoví správně na co nejvíce otázek mají možnost vyhrát pomaturitní setkání s maturanty Ulice, setkat se tak můžete s Matějem, Theou, Terezou, Vojtou a dalšími. To je určitě dobrý důvod zahrát si maturitní soutěž, co říkáte? Tak se do toho pusťte. Hrát můžete zde. Aby jste to neměli zase tak moc těžké, tak u každé otázky máte tři možnosti a jen jedna odpověď může být správná.

Jediná podmínka jak si zahrát tuto novou hru je být registrován na webu nova.cz. Použít můžete také svůj účet například z galerie.cz, jyxo.cz atd. Účty jsou totiž projepojeny a jsou použitelné pro všechny weby, kteřé patří pod značku nova.cz. Odpovídat můžete až do neděle 23. května 2010 do půlnoci, takže času máte hodně, pokud si tedy nejste jisti některými otázky, tak zatím neodpovídejte, odpovědi si můžete vyhledat třeba v archivu na nova.cz, kde si můžete některé díly znovu přehrát. Všem věrným fanouškům Ulice přeji hodně štěstí při soutěžení.

Zpět