50 000

13.08.2008 17:51

Kuba

Čeho 50 000? No přeci návštěv na našem webu za celou existenci fungování webu. Ano je to tak, už to bude rok co vznikl tento web, asi za deset dní nás čeká velká proměna webu a v tento den také slavíme své první narozeniny ale už tento týden jsme překonali hranici 50 000 návštěv. Bylo to včera v úterý 12. srpna kdy přišel 50 000stý návštěvník. Za toto číslo vám moc děkuji.

A protože jsem v minulém vydání návštěvnost webu za 31. týden neshrnul také celý měsíc červenec, tak ho shrnu teďka v tomto článku, i když už teď je nad tímto článkem návštěvnost webu za 32. týden.

Takže měsíc červenec. Červenec se dá označit jedním slovem a to pokles. Ano rozdíl mezi červnem a červencem je opravdu velký. Důvod je úplně jasný a v podstatě ho píšu v každém vydání návštěvnosti webu za týden, jsou prázdniny, všichni jsou rozlítaní po dovolených, táborech, u babiček a hlavně neběží Ulice a opravdu málo lidí chodí ještě na internet, je to jak u televize, během prázdnin vždy sledovanost klesne. Takže já jsem za červencovou návštěvnost vlastně rád.

Za celý měsíc přišlo celkem 3 474 lidí, z toho nejvíc to bylo 7. července kdy přišlo 168 lidí. Pokles od června je velký, je to 4 930 návštěv, což je opravdu hodně. Ale věřím, že jak přijde září tak se návštěvnot znovu zvedne a nesmíme zapomenout na proměnu webu, tedy hlavně vy na ni nezapomeňte a nezapomeňte také na naší narozeninovou soutěž, tipujte a vyhrajte magnet s logem Ulice a pohledy s herci.

Zpět