Anno 2008... již tuto neděli večer

06.02.2009 22:48

Kuba

Je to přesně tak, již tuto neděli se v přímém přenosu rozdají televizní ceny pro nejoblíbenější tváře a pořady televize Nova. I náš velice oblíbený seriál Ulice má v této anketě zastoupení a to hned několikrát, v tomto článku si představíme tváře Ulice, které jsou nominované a řekneme si samozřejmě i něco více.

Přímý přenos začíná na obrazovkách TV Nova přesně ve 20 hodin, pořadem z hudebního divadla Karlín nás provede zkušený a snad nejlepší moderátor Leoš Mareš, který je mimochodem také nominovaný. Celý přímý přenos bude zaměřený na 15. narozeniny TV Nova, oslavy vyvrcholý právě galavečerem Anno 2008. Ceny budou předávat skutečná esa, které podovali nebo stále bodují na Nově. Jako například Eva Jurinová, Martín Severa, Pavel Poulíček, Michal Suchánek, Richard Genzer a spousta dalších. Po hudební stránce nás pobaví Lucie Bílá, Ewa Farna, Ondra Ruml nebo třeba Petr Janda zazpívá se svou dcerou Martou Jandovou.

Z Ulice byl nominován v kategorii Nejoblíbenější muž Rudolf Hrušinský (Vlastimil Pešek) a z kategorie Nejoblíbenější žena je nominována Hana Maciuchová (Miriam Hejlová), oba mají velkou šanci na umístění. Samotný seriál Ulice je pak nominovaný ještě v kategorii Nejoblíbenější pořad TV Nova. Držíme Ulici i hercům palce. Pod článkem najdete ještě všechny nominace, kromě těchto kategorií bude také vyhlášen film roku v koprodukci TV Nova.

Nejoblíbenější žena TV Nova:

- Zlata Adamovská
- Jiřina Bohdalová
- Lucie Boryhová
- Markéta Fialová
- Hana Maciuchová

Nejoblíbenější muž TV Nova:

- Martin Dejdar
- Rudolf Hrušinský
- Rey Koranteng
- Leoš Mareš
- Karel Voříšek

Nejoblíbenější pořad TV Nova:
- Comeback
- Ordinace v růžové zahradě 2
- Pojišťovna štěstí
- Televizní noviny
- Ulice

Online zpravodajství z přímého přenosu Anno 2008 sledujte na www.ordinace2.wbs.cz již tuto neděli 8. února 2009 od 19:30

Zpět