Archiv 2017

15.01.2020 20:39

Zemřel herec Vladimír Brabec

Ve věku 83 let zemřel včera, tedy v pátek 1. září 2017 herec Vladimír Brabec, kterého mohli poznat i diváci seriálu Ulice, kde si zahrál Jiřího Kreuzera st. O jeho smrti informovala jeho vnučka, která na sociální síť napsala: "„Večer ukončil svou životní pouť Vladimír Brabec. Vzpomeňte si na společně prožité chvíle. Popřejte svobodu a mír jeho duši." Náš Fanclub Ulice celé rodině vyjadřuje upřímnou soustrast.

Vladimír Brabec si zahrál v několika desítkách filmů a seriálů. Objevil se i v mnoha televizních pořadech. Osudnou mu ovšem zůstane jediná role, a to majora Zemana v seriálu 30. případů majora Zemana. Byl to právě tento seriál, díky kterému se herec dostal nejvíce do povědomí diváků. Ale bylo toho mnohem více, zde se můžete podívat alespoň na krátký seznam filmů či seriálů. Celý seznam na csfd.cz.

Vyprávěj
Trapasy
Anglické jahody
Ulice
ZZ pekla štěstí
My všichni školou povinní
Návštěvníci
30. případů majora Zemana
Lev je v ulicích
Černý prapor
Svatby pana Voka

 

Několik málo fotek ze seriálu Ulice...

Admin Kuba / 2. 9. 2017 /
foto: Archiv TV Nova


TV Nova zve na velký "den s Novou", i s prohlídkou Ulice

TV Nova i v letošním roce pořádá velký den otevřených dveří, tentokrát ho pojala ve velkém stylu, konat se bude "Den s Novou", který se uskuteční v sobotu 9. září. Těšit se můžete na velký den plný koncertů známých českých kapel a zpěváků, potkáte zde i moderátory a herce známé ze seriálů TV Nova, k tomu budete moc soutěžit o zajímavé ceny. Navíc budete mít možnost prohlédnout si ateliéry Ulice a Ordinace.

To vše má ovšem malý háček, nebude to zadarmo. Na celý "Den s Novou" budou k dispozici vstupenky, vybrat si budete moc vstupenky buď jen na "Den s Novou" nebo si koupit vstupenky, u kterých bude i prohlídka seriálů Ulice a Ordinace. Kolik budou vstupenky stát a veškeré další podrobnosti se již brzy dozvíte na stránkách densnovou.cz. Část peněz ze vstupenek půjde na charitu v rámci Nadace Nova. Celá akce se bude konat v pražské Hostivaři.

Admin Kuba / 24. 7. 2017 /
foto: Archiv TV Nova


Nová posila Ulice: Do seriálu již brzy nastupuje Milan Šimáček

Seriál Ulice: Komu vstoupí do života tato nová postava?

Postupně vám představujeme nováčky 13. sezóny seriálu Ulice. Dnes přijde řada na herci Milana Šimáčka, který se v nové sezóny brzy objeví. Ale koho si tento herec zahraje?

Nová sezona Ulice přinese nejen nové děje a příběhy, ale také několik nových postav. Jednou z nich je také chlapík, který se vyzná a se kterým není radno si moc zahrávat. Okamžitě si umí získat sympatie každého, s kým se setká. Když na to však přijde, dokáže i hodně znepříjemnit život. Velmi dobře se zná s někým, koho znáte i vy. A právě tento člověk ho do Ulice přivede. Co myslíte, komu ovlivní život muž v podání Milana Šimáčka?

A kdo je herec Milan Šimáček?

Narozen 21. 4. 1962 v Hodoníně, je český ekonom, manažer, publicista a herec. Vždy ho přitahovala divadla malých forem. Na Purkyňově gymnáziu ve Strážnici založil a řídil amatérský soubor, v němž hrál, režíroval a upravoval dramatické texty. Do profesionálního divadla, pražského Studia Ypsilon, nastoupil ihned po absolvování VŠE (1986), když vyhrál konkurs na náměstka ředitele. Vzápětí zde dostal první div. roli cara Petra I. Velikého ve hře Vosková figura. V ní si ho povšiml režisér K. Kachyňa, jemuž se typově zalíbil natolik, že ho obsadil do jedné z titulních rolí filmu Blázni a děvčátka (1989).

Milan Šimáček si zahrál v několika seriálech, ale asi nejvíce ho proslavil komediální seriál Policajti z předměstí, kde se objevil po boku Michala Suchánka či Josefa Cardy. Vidět jsme ho ovšem mohli i v novějších seriálech, jako je Redakce či Místo nahoře. Co se fimů týče, asi nejvýraznější film, ve kterém se objevil jsou Černí baroni, vidět jsme ho mohli ale i v Křídla Vánoc, Obsluhoval jsem anglického kráe a další.

Admin Kuba / 24. 7. 2017 /
foto: Archiv TV Nova


Nová posila Ulice: Kdo se zamiluje do krásné Báry Mudrové?

Seriál Ulice: Kdo padne do oka této krásce?

Zdá se, že nová sezóna Ulice nám přinese spoustu nových postav. Tvůrci Ulice už nám poodhalili dvě nové postavy, šlo o dva sympaťáky, herce Jirku Knihu a Dennyho Ratajského. Dnes nám byla představena krásná herečka, kterou je Barbora Mudrová. Koho si v Ulici zahraje?

V Ulici se na podzim objeví i jedna kráska, které padne do oka někdo, koho už moc dobře znáte. Dotyčného by ráda sbalila, protože je přesně podle jejích představ. Vysokoškolačka Ája, kterou hraje Barbora Mudrová by ráda zakotvila v metropoli, zároveň si hledá i nějakou perspektivní známost. Na podzim narazí na někoho, kdo její představu partnera do puntíku naplňuje. Co myslíte, kdo to bude?

A kdo je herečka Barbora Mudrová?

Bára byla od malička vždy velmi aktivní a pracovitá. Své dětství prožila v tělocvičně sportovní gymnastiky, moderního tance a na dramatickém kroužku. Ve čtrnácti letech se poprvé dostala na konkurz do filmu České televize a získala svou první roli po boku Viktora Preisse a Taťjany Medvecké. Poté padlo rozhodnutí věnovat se herectví i v budoucnu. Bára opustila gymnázium a úspěšně složila talentové zkoušky na Pražskou konzervatoř, kterou zakončila v roce 2013. V průběhu studia na konzervatoři si zahrála v další českých filmech. Např. princeznu v pohádce Ztracený princ, po boku Pavla Lišky v detektivce Setkání v Praze s vraždou, interaktivním filmu Interande, seriálu Obchoďák nebo Cirkus Bukowsky. Sama říká, že největší zkušeností, je vždy natáčení anglicky mluvících filmů v zahraničí. Jednou z nich bylo i natáčení Německo-Italského seriálu Borgia.

Kromě zmíněných snímků, má Bára za sebou i několik dalších seríálů, jako jsou Cesty domů či V.I.P. vraždy. Z filmů můžeme jmenovat například Sedmero krkvavců, Pravý rytíř, Pohádky pro Emu a spoustu dalších.

Admin Kuba / 18. 7. 2017 /
foto: Archiv TV Nova


Ulice i v létě? Ano, na festivalu plný seriálů

Město Boskovice už zítra, tedy v sobotu 15. července od 11 hodin dopoledne pořádá zajímavý festival, který nese název Zámek plný seriálů, jde o první ročník, na kterém budou k vidění české seriály, které můžete znát z telelevizních obrazek, ale i z internetu. Samozřejmě se zde bude promítat i Ulice, tedy některé její díly.

Těšit se můžete ale i na ukázky z mnoho dalších seriálů, jako je První republika, Doktor Martin, Ordinace, Ohnivý kuře, Police Modrava, Temný Kraj, Vyšehrad, Jízda v Óčku a mnoho dalších. Patronkou festivalu je herečka Jana Bernášková, kterou můžete znát i z Ulice, kde hrála kadeřnici Bety. Těšit se můžete i na koncert Xindla X.

Kromě promítání seriálů se můžete setkat i s tvůrci a herci. Za seriál Ulice bude na festivalu třeba Patricii Solaříková. Pokud tedy nemáte program na sobotní den, rozhodně navštivte boskovický zámek.

Admin Kuba / 14. 7. 2017 /
foto: festival seriálů Boskovice


Nová posila Ulice: Představujeme Dennyho Ratajského

Seriál Ulice: Do koho se zamiluje tento sympaťák?

Již 13. sezóna Ulice pomalu klepe na dveře. Tvůrci Ulice nám pomalu představují nováčky, kteří do Ulice nastoupí v nové sezóně. Představen byl již herec Jiří Kniha. Nyní se nám představuje další sympaťák a tím je herec Denny Ratajský. Jaká bude jeho role v Ulici?

Mužný, charismatický, atraktivní, se skvělou, vysportovanou figurou, navíc i velmi příjemný společník. Nová postava v podání Dennyho Ratajského udělá radost zejména divačkám Ulice, a to divačkám všech věkových kategorií. Jen co se objeví, obdivně vzdychnou spolu s těmi, jejichž osudy v Ulici sledují. Mužných sympaťáků, kteří si vědí rady v každé situaci, není nikdy dost. Tento má navíc i nesmírné charisma a je velmi příjemným společníkem. A do koho z Ulice se zamiluje?

A kdo je herec Denny Ratajský?

Herec, stepař a choreograf Denny Ratajský se narodil 25. 2. 1980 v Uherském Hradišti. Studium herectví na Janáčkově AMU v Brně ukončil v roce 2002. V sezoně 2002-03 byl v angažmá v Národním divadle moravskoslezském v Ostravě. Od roku 2003 není v trvalém angažmá a působí především v Praze, nejčastěji v inscenacích Divadla na Fidlovačce. Na inscenacích se uplatňuje rovněž jako choreograf, věnuje se tanci a stepu.

Zahrál si ve filmech Tomáš a Milena, Cizí příběh, Hořící keč či Jan Hus. Zahrál si také v seriálech Na vodě, Rapl či Četnické humoresky.

Admin Kuba / 13. 7. 2017 /
foto: Archiv TV Nova


Nová posila Ulice: Kdo je herec Jiří Kniha?

Seriál Ulice: Komu vstoupí do života tento týpek?

Nová sezóna Ulice opět představí i několik nových postav, a jednu novou postavu už tvůrci Ulice představili tento týden. Zatím teda o ní moc nevíme, novou postavu si zahraje herec Jiří Kniha, a jaká bude jeho role?

Na podzim rozvíří život v Ulici nová postava, kterou hraje Jiří Kniha. Jen co se objeví, namíchne pár lidí. Tenhle týpek totiž na sebe velmi rád okamžitě strhává pozornost a opanovává prostor, ve kterém se právě nachází. Jeho kámoši mu fandí, ostatní jen skřípou zuby. On sám to příliš neřeší, což ale neznamená, že by byl naprostý ignorant. Naopak svět kolem sebe bedlivě mapuje a občas i docela ostře glosuje.

A kdo je herec Jiří Kniha?

Původem z Hradce Králové, kde spoluzakládal Divadlo DNO. Absolvoval SOU a SOŠ Hudebních nástrojů a nábytku - obor truhlář, už v roce 2004 ale začal hostovat v Klicperově Divadle v Hradci Králové a rok poté skončil v Divadle Husa na Provázku, kde má i své improvizační večery Jirka Kniha hledá partnera. Věnuje se rovněž pouličnímu divadlu a spolupracuje s řadou divadel nejen v Brně (Divadlo DNO, Divadlo Líšeň, Národní Divadlo -Divadlo Reduta, Divo4 a Divadlo Feste). Má rád pohyb fyzický i psychický, jelikož věří tomu, že jedno bez druhého není. Ostatní členové Comedy Expressu mají podezření, že k nám přiletěl z nějaké větší dálky.

Zahrál si ve filmech Operace slepého ucha, Muži v říji, Ztraceni v Mnichově či Akvabely. Vidět jsme ho mohli i v seriálech Já, Mattoni, Doktor Martin, Neviditelní či Kriminálka Anděl.

Admin Kuba / 9. 7. 2017 /
foto: Archiv TV Nova


12. sezóna je u konce, jak na tom byly poslední díly?

A je to za námi, 12. sezóna Ulice definitivně skončila, její poslední díl jsme viděli včera a nyní musíme čekat dva měsíce, než se rozjede 13. sezóna. Naposledy se tak můžeme podívat na to, jak si Ulice vedla ve své sledovanosti. Ani tento týden Ulice nepřekoričla milionou sledovanost, ale její podíl byl i tak jeden z nejlepších.

Den Sledovanost (v tis.)
19.6.2017 836
20.6.2017 864
21.6.2017 855
22.6.2017 917
23.6.2017 920
průměr 878

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 24. 6. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Předposlední týden Ulice, jaká byla sledovanost?

Ulice jde do finále, alespoň v této sezóně, čeká nás posledních pět dílů, ale my se teď podíváme na to, jak si Ulice vedla v tomto týdnu, tedy v předposledním týdnu této sezóny.

Den Sledovanost (v tis.)
12.6.2017 940*
13.6.2017 992
14.6.2017 860
15.6.2017 857
16.6.2017 800
průměr 890

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

*tento den se nám nepodařilo získat přesné číslo sledovanosti, uvádíme tak průměr za tento den

Admin Kuba / 17. 6. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Sledovanost Ulice tento týden jak na houpačce

Tento týden sledovanost Ulice jak na houpačce, zatímto ve středu se na Uici dívalo více jak 1,1 miliónů diváků, v pátek už sledovanost klesla na 777 tisíc. Co se nemění jsou skvělá čísla podílu ve sledovanosti, na Ulici se stále diváků kolem 40% všech, kteří se zrovna dívají na televizi.

Den Sledovanost (v tis.)
5.6.2017 947
6.6.2017 1,126
7.6.2017 1,034
8.6.2017 874
9.6.2017 777
průměr 951

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 10. 6. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Kolik lidí si tento týden nenechalo ujít Ulici?

Sledovansot Ulice tento týen sice ani jednou nepřekročila miion diváků, ale co se podílu na sledovanosti týče, vede si Ulice velmi dobře, což znamená, že sice celkový počet diváků díky letnímu počasí klesá, ale kdo se zrovna dívá na televizi, se dívá především na Ulici.

Den Sledovanost (v tis.)
29.5.2017 949
30.5.2017 983
31.5.2017 922
1.6.2017 901
2.6.2017 799
průměr 911

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 4. 6. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Jak zamávalo krásné počasí se sledovanosti Ulice?

Blížící se začátek letních prázdnin, a tím pádem konec hlavní televizní sezóny, vždy snižuje i sledovanost televizních pořadů, ne jinak je tomu i Ulice. Stejně jako v předchozím týdnu, i tentokrát měla Ulice jen jediný den v týdnu sledovat přes milion. Nicméně průměrná sledovanost se mírně zvýšila.

Den Sledovanost (v tis.)
22.5.2017 972
23.5.2017 974
24.5.2017 1,078
25.5.2017 920
26.5.2017 878
průměr 946

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 27. 5. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Ulice v "hokejovém" týdnu spadla, ale i tak se celkem drží

Tento týden Ulice v konkurenci hokejových zápasů celkam spadla, nedařilo se jí ani v jeden den, jen v pondělí těsně překročila milionovou hranici. Ovšem i tak se sledovanost drží na celkem dobrých číslech. Průměrná sledovanost za celý týden bylo 910 tisíc.

Den Sledovanost (v tis.)
15.5.2017 1,000
16.5.2017 891
17.5.2017 935
18.5.2017 898
19.5.2017 830
průměr 910

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 20. 5. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Jak se daří Ulici v konkurenci Mistrovství světa v hokeji?

Mistrovství světa v hokeji je v plném proudu a některé zápasy zasahují i do Ulice, což se pochopitelně odráží na její sledovanosti. Ale i přesto si Ulice stále drží skvělá čísla. Více už v naší tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
8.5.2017 1,088
9.5.2017 1,101
10.5.2017 1,028
11.5.2017 936*
12.5.2017 882
průměr 1,007

*tento den se nám nepodařilo získat přesné číslo sledovanosti, uvádíme tak průměr za tento den

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 14. 5. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Vládní krize a hokej, projevilo se to na sledovanosti Ulice?

Tento týden se nesl ve znamení vládní krize, čímž se zvyšovala sledovanost televizních zpráv, a nutno podoknout, že proti Ulici nabízejí své zprávy rovnou tři velké stanice. Začalo také mistrovství světa v ledním hokeji, nicméně první zápas se hrál až po Ulici, takže rozdíly můžeme čekat až v příštím týdnu. A jak si tedy Ulici tento týden vedla? Více v tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
1.5.2017 1,099
2.5.2017 1,148
3.5.2017 1,154
4.5.2017 1,131
5.5.2017 1,000*
průměr 1,123

*tento den se nám nepodařilo získat přesné číslo sledovanosti, uvádíme tak průměr za tento den

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 6. 5. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Tento týden Ulice trhala ve sledovanosti rekordy

Zdá se, že návrat chladného počasí, opět lákal diváky více k televizi. Ulici se tento týden doslova dařilio. Rovnou 3x byla její sledovanost vyšší jak 1,2 miliónů, a v pondělí, kdy si co do počtu diváků, byla sledoavnost slabší, ale v podílu na sledovanosti se Ulici dařilo. Dokonce tak, že pondělní díl se stal nejsledovanějším dílem celé této sezóny. Gratulujeme.

Den Sledovanost (v tis.)
24.4.2017 1,177
25.4.2017 1,208
26.4.2017 1,260
27.4.2017 1,236
28.4.2017 1,118
průměr 1,200

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 30. 4. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Ulice tento týden porazila i Ordinaci v růžové zahradě 2

Tento týden se Ulici každý den držela ve sledovanosti nad milionem, nejlépe se jí pak dařilo ve čtvrtek, v tento den dokonce měla Ulice vyšší sledovanost, než dosud jeden z nejsledovanějších seriálů Ordinace v růžové zahradě 2. Jak se dařilo v ostatních dnech? Více v tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
17.4.2017 1,174
18.4.2017 1,116*
19.4.2017 1,115
20.4.2017 1,188
21.4.2017 1,092
průměr 1,142

*tento den se nám nepodařilo získat přesné číslo sledovanosti, uvádíme tak průměr za tento den

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 22. 4. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Jak si Ulice vedla v první části velikonočních svátků?

V tomto týdnu jsme měli první velikonoční svátek, který vycházel na všední den. Ulice v tento den ve sledovanosti oslabila, jak moc? A jak si vedla v ostatních dnech? Na to už se podívejte v následující tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
10.4.2017 1,014
11.4.2017 1,156
12.4.2017 1,129
13.4.2017 1,093
14.4.2017 0,947
průměr 1,068

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 15. 4. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Ulice tento týden ve sledovanosti stále nad milionem

Tento týden se Ulici nejlépe v úterý, kdy si seriál pustilo více jak 1,2 miliónů diváků, naopak nejmenší sledovanost zaznemanal Ulice v pátek. Každý den ovšem sledovanost neklesla pod milion a průměrná sledovanost je pak přes 1,1 miliónů diváků. Více v tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
3.4.2017 1,170
4.4.2017 1,215
5.4.2017 1,140
6.4.2017 1,123
7.4.2017 1,066
průměr 1,143

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 8. 4. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Změna času i krásné počasí snižuje sledovanost Ulice

Minulý týden se změnil čas, večer tak máme déle světlo, a to vyhání diváky Ulice od obrazovek. K tomu se samozřejmě přidalo i krásné počasí. Sledovanost Ulice se tak průměrně pohybuje okolo milionů diváků, nejsledovanější díl byl ve středu, nejméně diváků se na Ulici podívalo v nejteplejší den celého týdne, tedy v pátek. Více už v naší tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
27.3.2017 1,069
28.3.2017 1,047
29.3.2017 1,110
30.3.2017 1,078
31.3.2017 0,877
průměr 1,036

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 1. 4. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Jarní počasí se pomalu odráží i na sledovanosti Ulice

Sledovanost Ulice se stále drží na svých dobrých číslech, nicméně pomalu se nám začíná "jařit", venku začíná být krásnější počasí, a to se pomalu bude odrážet i na sledovanosti. Což se ukázalo i v pátku, kdy z celého týdne sledovanost nejvíce spadla. Ovšem stále má Ulice skvělá čísl. Více v tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
20.3.2017 1,210
21.3.2017 1,231
22.3.2017 1,176
23.3.2017 1,274
24.3.2017 1,089
průměr 1,196

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 25. 3. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Tento týden se na Ulici dívalo opět o něco málo více diváků

Průměrná sledovanost Ulice se stále každý den drží nad úrovni 1,2 miliónů diváků, tím se stále řadí mezi nejsledovanější pořady dne. V některých dnech, jako je třeba pondělí či středa, je dokonce Ulice úplně nejsledovanějším pořadem ze všech českých televizí. Přesná čísla už v naší tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
13.3.2017 1,226
14.3.2017 1,277
15.3.2017 1,252
16.3.2017 1,219
17.3.2017 1,217
průměr 1,238

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 18. 3. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Sledovanost Ulice prakticky na stejných číslech jako před týdnem

Prakticky beze změny zůstává sledovat Ulice. Průměrná sledovanost celého týdne byla 1,231 tisíc, v minulém týdnu to bylo 1,230 tisíc. Jde tedy vidět, že Ulice má stále svou pravidelnou základnu diváků, což jde vidět i na denní sledovanosti, která se stále drží kolem honodty 1,2 miliónů diváků.

Den Sledovanost (v tis.)
6.3.2017 1,251
7.3.2017 1,264
8.3.2017 1,244
9.3.2017 1,219
10.3.2017 1,178
průměr 1,231

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 11. 3. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Podívejte se, jak si tento týden Ulice vedla ve sledovanosti

Žádné velké překvapení se tento týden nekonalo, tedy co se sledovanosti týče. Za zmínku snad stojí jen to, že tento týden se sledovansot Ulice držela převážně nad 1,2 miliónů diváků, což dokazuje i průměrné sledovanost. Podívejte se na následující tabulku, která obsahuje údaje za každý den.

Den Sledovanost (v tis.)
27.2.2017 1,238
28.2.2017 1,190
1.3.2017 1,279
2.3.2017 1,264
3.3.2017 1,181
průměr 1,230

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 4. 3. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Seriál Ulice tento týden opět i nad 1,2 miliónů diváků

Ve dvou dnech se tento týden Ulice dostala opět nad hodnotu 1,2 miónů diváků, z toho nejsledovanější díl byl hned ten úvodní, tedy epizoda z pondělí 20.2. Tím "nejslabším" dílem by pak středeční díl. Nicméně průměrná sledovanost Ulice se stále drží na vysoké úrovni. Více už v naší tabulce.

Den Sledovanost (v tis.)
20.2.2017 1,223
21.2.2017 1,200*
22.2.2017 1,125
23.2.2017 1,155
24.2.2017 1,174
průměr 1,169

*tento den se nám nepodařilo získat přesné číslo sledovanosti, uvádíme tak průměr za tento den

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 25. 2. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Tento týden si Ulice nejlépe vedla ve čtvrtek, a co jiné dny?

Sledovanost Ulice tento týden opět mírně poklesla, ale stále se drží nad hranici 1,1 miliónů diváků. Nejsledovanějším dílem se tento týden stal čtvrteční díl. Na zbytek se můžete podívat sami v naší tabulce sledovanosti Ulice za poslední týden.

Den Sledovanost (v tis.)
13.2.2017 1,151
14.2.2017 1,147
15.2.2017 1,103
16.2.2017 1,187
17.2.2017 1,122
průměr 1,142

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 18. 2. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Poprvé v tomto roce sledovanost Ulice mírně klesla

Máme pro vás další přehled sledovanosti seriálu Ulice. Poprvé v novém roce sledovanost Ulice mírně klesla, ale jde pouze o nepatrný pokles. Poprvé se průměrná sledovanost posunula pod 1,2 miliony diváků, nicméně i stále se Ulice drží na skvělých číslech. Tentokrát byl nejsledovanější přímo pondělní díl.

Den Sledovanost (v tis.)
6.2.2017 1,222
7.2.2017 1,198
8.2.2017 1,168
9.2.2017 1,118
10.2.2017 1,143
průměr 1,170

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 11. 2. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Sledovanost Ulice se stále drží nad 1,2 miliónů diváků

Přelom ledna a února roku 2017 nepřinesl ve sledovanosti Ulice žádné převratné změny. Sledovanost je prakticky stále stejná, což dokazuje, že k obrazovkách stále usedá podobná skupina diváků. Tento týden si Ulice nejlépe vedla v úterý, průměrná denní sledovanost stále nad 1,2 miliónů.

Den Sledovanost (v tis.)
30.1.2017 1,205
31.1.2017 1,258
1.2.2017 1,213
2.2.2017 1,236
3.2.2017 1,152
průměr 1,213

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 4. 2. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


"Nový" televizní kanál bude i se seriálem Ulice

Televize Nova oslaví příští týden narozeniny a jako dárek pro sebe i pro své diváky připravila několik málo změn. Tou hlavní změnou bude změna jejich kanálů, které se přejmenují. Nevzniknou tak nové kanály, ale Fanda se přejmenuje na Nova Action, Smíchov na Nova 2 a Telka na Nova Gold.

Důvod změny názvu je ten, aby Nova zachovala u všech svých kanálů název "Nova", sjednotí tak všechny kanály pod jednu značku. Nova 2 (Smíchov) se pak bude více zaměřovat i na jiný program a těšit se můžete i na vlastní tvorbu. Nás více zajímá Nova Gold, kde se vysílá i Ulice.

Nemusíte se bát, o Ulici nepřijdete i na "novém" kanálu. Stejně jako v Telce i na Nova Gold pokračuje vysílání starších dílů Ulice. Jak se Ulice na Nova Gold vysílá už teď můžete vidět v našem TV Programu, kde najdte vždy přehled vysílání Ulice na Nově, Telce (Nova Gold) a také na Nova International.

Admin Kuba / 29. 1. 2017 /
foto:
Archiv TV Nova/vlastní prezentace


Další mírné zlepšení zažila Ulice ve sledovanosti

Také v tomto týdnu si Ulice zachovala své pravidelné diváky, dokonce zaznamenala mírný nárůst, co se průměrné sledovanosti týče. Tento týden si Ulice vedla nejlépe v úterý a ve středu. Více už se dozvíte z naší tabulky sledovanosti Ulice za poslední týden.

Den Sledovanost (v tis.)
23.1.2017 1,208
24.1.2017 1,288
25.1.2017 1,265
26.1.2017 1,195
27.1.2017 1,136
průměr 1,218

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 28. 1. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Sledovanost seriálu Ulice opět prakticky beze změny

Žádných výrazných změn se Ulice tento týden nedočkala, co se sledovanosti týče. Její průměrná sledovanost se stále drží nad úrovni 1,2 miliónů diváků, tento týden dokonce došlo k mírnému zlepšení oproti týdnu předcházejímu. Podívejte se sami, jak si Ulice každý den vedla.

Den Sledovanost (v tis.)
16.1.2017 1,149
17.1.2017 1,228
18.1.2017 1,275
19.1.2017 1,280
20.1.2017 1,105
průměr 1,207

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 21. 1. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Také druhý lednový týden přinesl Ulici skvělou sledovanost

Ulice, která se na obrazovkách TV Nova vysílá 5x za týden si stále drží sledovanost nad úrovni 1,2 miliónů diváků. Udržuje tak sledovanost z prvního lednového týdne, a to i přesto, že průměrná sledovanost mírně klesla. Z přiložené tabulky můžete vidět, že nejvíce diváků zaujal středeční a čtvrteční díl.

Den Sledovanost (v tis.)
9.1.2017 1,220
10.1.2017 1,152
11.1.2017 1,253
12.1.2017 1,252
13.1.2017 1,145
průměr 1,204

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 14. 1. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Ulice začala rok 2017 mnohem lépe, než končila rok 2016

Ulice je úspěšná i po více jak 11 letech na obrazovkách TV Nova. Stále nově vytvářené dnešní seriály si o úspěchu Ulice můžou nechat jen zdát. Samozřejmě sledovanost Ulice oproti minulým rokům klesla, ale to je běžné u každých pořadů a seriálů, už kvůli konkurenci. V době kdy Ulice začínala, měla vedle sebe jen několik málo konkurentů, dnes je to několik desítek.

A skvěle si vedou i nové díly Ulice, které se na obrazovky dostaly poprvé tento týden. Zajímavostí je první díly Ulice roku 2017 jsou úspěšnější než posledních pět dílů roku 2016. V průměru se tento týden dívalo na Ulici o více jak sto tisíc diváků více, než v týdnu o Vánocích. Více už v naší tabulce.

Den

Sledovanost
(v tis.)

  Den Sledovanost
(v tis.)
19.12.2016 1,111   2.1.2017 1,268
20.12.2016 1,147   3.1.2017 1,257
21.12.2016 1,151   4.1.2017 1,298
22.12.2016 1,168   5.1.2017 1,213
23.12.2016 1,134   6.1.2017 1,251
průměr 1,142   průměr 1,257

zdroj: ATO-Nielsen Admosphere / digizone.cz

Admin Kuba / 7. 1. 2017 /
foto: internet/vlastní prezentace


Čtyři nové postavy nastupují do Ulice, seznamte se s nimi

Nové postavy Ulice

Ulice už brzy přivítá rovnou čtyři nové postavy, respektive tři, jednu postavu již známe, tou je Luboš Mareček, ale v jarní části 12. sezóny Ulice ho uvidíme mnohem častěji, přestěhuje se totiž i s Věrkou do Prahy. Pojďte se nyní podívat na to, co o svých postavách říkají nové herecké posily Ulice.

Luboš Mareček

"Luboš je v každém případě pěkný podpantoflák, myslím, že si manželé doma budou říkat, že jsou na tom ve srovnání s Lubošem ještě dobře," prozrazuje o své postavě herec Rosťa Novák starší.

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Dec2016/1938028.jpg?d41d

Pavel Pelc

"Je to jednoduchý hodný kluk, rozhodně žádný pokrytec, který situace, do kterých se dostává, řeší jednoduše. Žádné kličky nebo intriky se od něj čekat nedají, na to nemá povahu," říká o své postavě řezníka herec Jan Řezníček.

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/660xX/Jan2017/1947283.jpg?d41d

Robert Bláha

"Je šikovný mladý muž, který získal práci tiskového mluvčího na radnici a přichází s celou řadou nových nápadů a inovací. Je to od pohledu sympaťák, jenomže se brzy ukáže, že má každý krok velmi dobře promyšlený tak, aby hrál v jeho prospěch," prozradil představitel Roberta Bláhy Vuk Čelebić.

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Dec2016/1943214.jpg?d41d

Bruno Taubr

"Bude to mladý raubíř, kterému jsou všechna pravidla na obtíž. Chodit do školy ho moc nebaví, zato dělat jeden průšvih za druhým, to ano. Zavaří nejen svojí sestře (Karla, kolegyně Jirky Hermana, poznámka Fanclubu Ulice), ale i pár dalším lidem v Ulici," prozradil herec Jaroslav Blažek.

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Dec2016/1946111.jpg?d41d

Admin Kuba / 2. 1. 2017 /
foto: Archiv TV Nova


TOP příspěvky z našeho facebooku za rok 2016

Rok 2016 byl velmi plný různých a zajímavých událostí, některé byly smutné, některé zase velmi veselé. O událostech spojených se seriálem Ulice vás kromě našeho webu informujeme pravidelně i na našem facebooku. Pojďte se s námi nyní podívat, které příspěvky na našem facebooku během roku 2016 oslovilo nejvíce lidí. Vybrali jsme TOP 10 příspěvků, tady jsou...

10. Hana Holišová na jaře bodovala v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kterou také vyhrála. Bodovala i na našem facebooku.

9. V den úmrtí Tomáše Valíka jsme s vámi zavzpomínali na všechny zemřelé hvězdy seriálu Ulice.

8. Podzimní soutěž Nej postava 8 měla velký úspěch, především pak start prvního finálového kola, které na facebooku zaujalo nejvíce lidí.

7. Herečka Míša Tomešová (Doubravová) se v červnu vdala. Stovky gratulací jí přišlo i na našem facebooku.

6. V říjnu fanoušky Ulice zasáhla smutná zpráva. Zemřel herec Tomáš Valík, seriálový Richard Zajíček.

5. Míša Tomešová ještě jednou, tentokrát její oznámení, že je těhotná. Také tento příspěvek oslovil tisíce lidí.

4. A také soutěž Nej postava 8 ještě jednou. Tentokrát start velkého finále této soutěže, které zaujalo více jak 65 tisíc lidí.

3. V červnu jsme zavzpomínali na první klapku seriálu Ulice a při té příležitosti jsme vytáhli i dvě velké proměny.

2. Václav Svoboda se v březnu stal dědečkem, a tato zpráva na našem facebooku zaujala přes 84 tisíc lidí.

1. Absolutním topem se pak stala zpráva z února, ve které jsme odstartovali hlasování pro nejkrásnější pár Ulice. Tuto zprávu zaujalo rovněž přes 84 tisíc.

Admin Kuba / 1. 1. 2017 /
foto: Archiv TV Nova / facebook.com

Zpět