Archiv článků... březen 2011

03.05.2011 18:28

Miriam se vrátí už brzy a opět bude učit

Obrázek “https://web.nova.cz/Nova/archive/images/22464-440x248-6c1810.T1208126080.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Před více jak rokem ohlásila herečka Hana Maciuchová svůj odchod ze seriálu Ulice. Snad všechny české deníky nepsali o ničem jiném a tato zpráva vzbudila velké ohlasy i u diváků, ať už kladné nebo záporné. Herečka ovšem neoznámila úplný konec, chtěla si dát jen pauzu a věnovat si jiným projektém, především těm divadelním, jak sama přiznala včera na chatu, tak se jí po Ulici začalo stýskat už týden po jejím odchodu, ale věděla, že se musí věnovat divadlu.

Na chatu také prozradila, že se do Ulice vrátí již brzy, pravděpodobně by se na obrazovkách měla objevit už v září, tedy na začátku sedmé sezóny Ulice, natáčet by teda mohla už v červnu, možná i dříve a možná dobrou zprávou je i to, že seriálová Miriam Hejlová se opět vrátí do školy, tam se toho za poslední rok hodně změnilo, takže i pro Miriam to bude něco nového a Miriam se nevrátí sama, ale také se svou rodinou.

Už také víme i to, že návrat Miriam rozhodně nebude žádný dramatický, naopak. Miriam bude pozvaná na oslavu, pozvání do Prahy přijme a už zde zůstane, na natáčení se moc těší, scénáristé jí podle jejich vlastních slov napsali krásnou dějovou linku, takže určitě i my se máme na co těšit. Herečku Hanu Maciuchovou můžete až do 1. dubna podpořit v anketě TýTý 2010, tak pro ní určitě hlasujte.


Admin Kuba / 25.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Rudolf Hrušinský hostem u Jiřího Krampola

Obrázek “https://tv.denik.cz/images/tv/p/11/03/29/l/nikdo-neni-dokonaly.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Pokud ještě nemáte žádný plán na dnešní večer, tak já bych pro vás měl jeden tip, co takhle dnešní večer strávit ve společenosti Václava Vydry, Nadi Konvalinkové a Rudolfa Hrušinského a to vše pod taktovkou moderátora Jiřího Krampola, taková bude totiž sestava dnešního dalšího vydání pořadu Nikdo není dokonalý, což je zábavný pořad, kde účinkující vyprávějí veselé historky ze života nebo z natáčení.

A právě v dnešním díle vystoupí i herec Rudolf Hrušinský, kterého jinak můžeme znát jako skvělého Vlastimila Peška ze seriálu Ulice. Jaké bude "pan Pešek" vyprávět historky je zatím ve hvězdách, ale bavit se budeme zaručeně, vlastně tak jako vždy v pořadu Nikdo není dokonalý, tak si tento pořad nenechte ujít, podívat se na něj můžete už dnes večer od osmi hodin na TV Prima a pokud se dívat nemůžete, tak si celý díl můžete zítra přehrát v archivu TV Prima na prima.stream.cz

Také nezapomeňte na to, že Rudolfa Hrušinského můžete podpořit v televizní anketě TýTý 2010, i on společně se svými kolegyněmi čeká na vaše hlasy, tak je podpořte.


Admin Kuba / 22.3. 2011 /
foto: Archiv TV Prima



Začalo jaro a to nejen venku, ale i v Ulici

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Mar2011//735116.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Oficiálně dnes v noci odstartovalo astronomické jaro a jde to poznat, i když se podíváte z okna. Na většině místech v České republice právě svítí sluníčko, které krásně hřeje, díky tomu se i lidé dostávají ze zimních depresí do krásně jarní atmosféry. Jaro přivátali i herců a tvůrci ze seriálu Ulice a to na společném plesu se seriálem Ordinace v růžové zahradě 2, ples se konal ze včerejška na dnešek a více si o něm můžete přečíst zde.

 

A jaro dnes také začíná v seriálu Ulice, kde se naplno rozjíždí jarní schéma, dalo by se ovšem říct, že už tak trochu začalo i minulý týden, kdy se nám představila nová postava Ulice Iveta Nová, ovšem tento týden se můžeme těšit na další dvě postavy, o kterých jsme se zatím mohli jen slyšet. Jedna postava se jmenuje Karolína a už jí moc dobře známe, ale jen z vyprávnění, Karolína je totiž bývalou milenkou doktora Seidla z nemocnice a už tento týden se nám představí v plné parádě.

Do Ulice to má namířeno také Veronika, přítelkyně Štěpána, ta už to ve Francii bez svého milého nemůže vydržet, tak se za ním rozjede do České republiky, Veronika se už v Ulici tak trochu objevuje a to díky obrazovce počítače, ale oficiálně se nám představí až tento týden, Veronika hraje herečka Pavla Beretová. Už dnes se také začne plánovat svatba Pepana a Blaženky, která by měla vyvrcholit na Velikonoce a náměstíčko Ulice se dnes trochu "zkrášlí" a to díky Tereze a její instalací pet flašek na stromech, tak sledujte Ulici i v následujících dnech, týdnech a měsících.

Admin Kuba / 21.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



O japonské trágedii uslyšíme i v seriálu Ulice

https://image.tn.nova.cz/media/images/750x750/Mar2011/732877.jpg?2244

V pátek 11. března 2011 celý svět zasáhla náhlá zpráva o tragédii v Japonsku, není snad nikdo, kdo by o této tragédii neslyšel. Podle zpráv se Japonsko bude nejméně pět let vzpamatovávat z této tragédie, u které zemřeli tisíce lidí a stovky lidí se stále pohřešují. Zeměstřesení, ničivá vlna tsunami a nebezpečí vyplývající z poničených jaderných elektráren, to jsou tragédie, které se před více jak týdnem stali v Japonsku.

Produkce seriálu Ulice se rozhodli, že se do této tragédie také zapojí a přímo v ději seriálu se o tragédii bude mluvit už zítra, kdy nás čeká odvysílání epizody číslo 1 956, možná si říkáte, že takový zásah do děje přeci není možný, když se seriál natáčí z dvouměsíčním předstihem, ano máte pravdu, za normálních okolností toto není možné, ale scénáristé ze dne na den přepsali několik stran scénářů a minulou středu nastoupili na plac herci a přetáčeli scény, které již jsou dávno natočené.

K zítřejšímu dílu více prozradila mluví seriálu „Jsme jediný seriál, který dokáže reagovat na aktuální dění. Přetočili jsme tedy pár záběrů, takže se naši hrdinové v úterním díle budou zabývat tragickou situací v Japonsku,“ prozradila Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková. Nikde jinde takový zásah do děje seriálu neuvidíte, je to opravdu ojedinělé. Tak si určitě nenechte ujít zítřejší epizodu Ulice.

Admin Kuba / 21.3. 2011 /
foto: tn.cz

 



Doktoři a Uličníci se protančili až do jara

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Oct2010//687844.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Snad každý slaví a vítá příchod nového roku, ale jen málokdo slaví a vítá jaro, to dokážou jen "lékaři" z Ordinace a "uličnicí" z Ulice. Zástupce obou "nováckých" seriálů se tožiž včera sešli na pražském Žofíně, aby spoleně přivítali jaro, pomohli dobré věci a užili si krásný ples, o tom jsem vás již informoval v sobotním článku. V tomto článku si společně srhneme vše co se na včerejší plese dělo a bylo toho opravdu hodně.

Celý ples moderovala za Ulici Tereza Bebarové a za Ordinaci Petr Rychlý, byli krásně sladěni a myslím si, že ples odmoderovali velmi dobře a hned v úvodu se také vrhli do rapování a ve stylu rap představili program večera. O úvodní číslo se postarali
stepaři z Tanečního studia Andrea a krásně nám zazpívala i vítězka Talentmánie Patricia Janečková. A pak se už jen tancovalo, celý večer hrála skupina Boom Bandu Jiřího Dvořáka a pozor! Jednou ze zpěvaček byla i zpěvačka a herečka Markéta Zehrerová, která si zahrála i v Ulici Vandu Vaničkovou.

Na parketě své umění předváděla řada herců a tvůrců našich oblíbených seriálů. Velmi se odvázala například herečka Jaroslava Obermaierová nebo režisér Kryštof Hanzlík, který se před půlnoci tak skvěle bavil, až ho museli moderátoři pokárat. :-)) hold zástupci Ulice se skvěle baví a nikdy nemají dost. Krátce před půl desátou večerní začala Ulice bavit Ordinaci a skvělě celou část již neuváděla Tereza Bebarová, ale Světlana Nyklová i se svým ukrajinským přízvukem.

Tereza Bebarová nám také krásně i se svým ukrajinským přízvukem zazpívala úvodní znělku seriálu Ulice původně nazpívanou Lucií Bílou. Po té následovala rekapitulace Ulice, v sestřihu jsme mohli vidět ty nejlepší momenty za posledních šest let a pak se již na řadu dostala hvězda SuperStar Simona Pavlicová. :-) nebyla by to Simona, aby nezazpívala svou vlastní písničku, vybrala si píseň Na předměstí a opět Simona dokázala, že je jak rozjetý vlak, velmi totiž celý program zpozdila, kdo by čekal, že bude tak dlouho zpívat.

V kubánském stylu se předvedl herec Alexandr Minajev (Hrihorij Lisečko), krásně nám zazpíval a po něm už přišla skvělé Hana Maciuchová (Miriam Hejlová), ta odzpívala krásně šanson a tleskal jí celý sál. Během části Ulice baví Ordinaci jsme také mohli vidět sestřih se statistikou Ulice, kde jsme se mohli dozvědět zajímavé informace ze šestileté historie Ulice, po té se už programu ujal zpěvák Miro Žbirka.

O půl jedenácté se role obrátili a Ordinace bavila Ulici, zazpíval Petr Rychlý, Ivana Jirešová, Sandra Nováková a Ben Cristovao. Poslední hodinu před půlnoci začala hrát skupina G-Point Hunters. G-Point Hunters hraje ve složení klávesáka a zpěváka Romana Holého a zpěváka Matěje Rupperta (Monkey Business, J.A.R.) a zpěvačky Terezy Černochové, Krátce před půlnocí moderátoři představili novou pohádku Čertova nevěsta, Monika Bagárová zazpívala její úvodní písničku a přesně o půlnoci Ordinace a Ulice přívitali jaro, po půlnoci se až do brzkých ranních hodin všichni náramně bavili, tedy až na ty, kteří ráno museli na natáčení, byl to například Ondra Pavelka nebo Tereza Bebarová.
Bylo by těžké vypisovat všechny z Ulice, kteří se plesu zúčastnili, protože přišli skoro všichni, od těch nejmladších (Kristýna Stýblová, Jakub Štáfek, Aneta Krejčíková,... až po ty nejstarší Hana Maciuchová, Jaroslava Obermaeirová,...). Pokud budou k dispozici nějaké fotky z večera, tak je určitě uvidíte i na našem webu.



Video natočené pro web ulice.nova.cz

Video natočené pro webu ordinace.nova.cz

Admin Kuba / 21.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Seriál Ulice má celkem čtyři nominace v anketě TýTý

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Mar2011//735839.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dalo by se říct, že v zákulisí seriálu Ulice se už teď může pomalu začít slavit, důvod? Ulice má totiž získala nejvíce nominací v anketě TýTý 2010 ze všech českých seriálů, opravdu jde tedy poznat, že obliba Ulice u diváků roste, zároveň je to nejvíce nominací, co kdy Ulice v kterémkoliv ročníku získali a kolik má teda celkem nominací? Celkem čtyři nominace a možná i pět, protože herec Martin Dejdar se dá také počítat do Ulice, ale soutěží spíše za sitcom Comeback, takže mezi soutěžícími z Ulice se nepočítá.

Už po čtvrté je nominována v kategorii herečka Hana Maciuchová, která zatím vždy když byla nominovaná také vyhrála, tak uvidíme, jestli se jí to podaří i letos. Po třetí je pak nominován herec Rudolf Hrušinský v kategorii herec, pan Hrušinský by si letos mohl převzít už třetí zrcátko, tak mu budeme držet palce, aby mu to vyšlo. Samotný seriál Ulice je nominován každým rokem od začátku, kdy se začal vysílat a vysílá se již šest let, takže letos je to po šesté a zatím se podařilo vyhrát jen jednou, ale to se klidně letos může změnit.

A "uličním" nováčkem v TýTý je herečka Pavla Tomicová, ta září v seriálu Ulice již několik letos, ale letos poprvé se jí podařilo probojovat mezi pěti nejlepších hereček a zastupuje tak tuto kategorie společně s Hanou Maciuchovou. Popularita seriálové Simony jenom roste, v loňském roce se také chopila moderování Silvestra, bude Pavla Tomicová následovat svého muže, který letos získal cenu Českého Lva? To uvidíme za dva týdny.

Určitě tedy nezapomeňte hlasovat, musíme podpořit seriál Ulice, aby si odnesl co nejvíce zrcátek, celkem si může odnést tři zrcátka, čtyři bohužel nejdou, protože vyhrát může jen jedna herečka, jak hlasovat se dozvíte v rubrice TýTý 2010, kde najdete potřebné informace a tvary sms najdete i na následujícím banneru.


Admin Kuba / 21.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Ulice a Ordinace se sejdou na společném plese

https://www.bkb.cz/files/uploaded/UserFiles/Image/Herci_Ulice_pro_BKB.jpg

Dva nejsledovanější a nejoblíbenější seriály TV Nova - Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 se pro zítřejší večer spojí a společně se sejdou na plese, aby přivítali jaro a zároveň pomohli dobré věci. Ples se bude konat v neděli od 20-ti hodin na Žofíně. Tvůrci a herci z obou seriálu nejen, že přivítají jaro, ale také odstartují kampaň na podporu dárcovství kostní dřeně, TV Nova z touto kampaní spolupracuje již od roku 2002.

Diváci celý ples budou moc živě sledovat ON-LINE na webu doma.cz. Na plese se bude tančit, zpívat a nouze nebude i dobrou zábavu. Zpívat bude například i herečka Hana Maciuchová (Miriam Hejlová). Za seriál Ulice můžeme na pódium vidět například Terezu Bebarovou (Světlana), Pavlu Tomicovou (Simona), Sašu Minajeva (Hrihorij) nebo Hanu Maciuchovou (Miriam). Za Ordinaci pak vystoupí Ivana Jirešová, Ben Cristovao či Sandra Nováková. Večerem budou provázer Petr Rychlý z Ordinace a Tereza Bebarová (Světlana) z Ulice.

Těšit se můžeme i na vystoupení známých hvězd jako je například Boom Band Jiřího Dvořáka, Miro Žbirka, skupina G-Point Hunters, Patricia Janečková nebo Monika Bagárová, která představí svou novou písničku a klip z nové pohádky režiséra Zdeňka Trošky Čertova nevěsta. V rámci večera uvidíme i zábavné scénky od našich oblíbených tváří ze dvou nováckých seriálů.

PROGRAM PLESU:

20:00 ZAHÁJENÍ PLESU
Moderují Tereza Bebarová a Petr Rychlý
Účinkují: Patricia Janečková, taneční studio Andrea
Představení charitativního projektu

20:15 BOOM BAND JIŘÍHO DVOŘÁKA

21:15 ULICE BAVÍ ORDINACI
Účinkují: Petr Rychlý, Tereza Bebarová,
Pavla Tomicová, Saša Minajev, Hana Maciuchová

21:40 MIRO ŽBIRKA

22:25 ORDINACE BAVÍ ULICI
Účinkují: Tereza Bebarová, Petr Rychlý, Ivana
Jirešová, Ben Cristovao, Sandra Nováková

22:45 G-POINT HUNTERS

23:45 PŘEDSTAVENÍ MEDIAPRO PICTURES
Premiéra hudebního klipu z pohádky
Čertova nevěsta
Účinkuje: Monika Bagárová

00:00 VÍTÁNÍ JARA
Účinkují: Rinceoirí

00:05-02:00 BOOM BAND JIŘÍHO DVOŘÁKA


Admin Kuba / 19.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Masáci budou zpívat na velikonoční svatbě

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/841825_kapela.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

POZOR! V tomto článku se dozvíte informace, které v seriálu Ulice uvidíme až za několik týdnů, nechcete-li tedy přijít o překvapení, tak dál nečtěte!

 

Již včera jsem vás informoval o kompletním složení kapely Masáci (Šafránek, Noid, Čok a Střhavka). Poprvé se v Ulici ukážou už na velikonční pondělí, kdy nás čeká další speciální díl Ulice. Připomínám, že v šesté sezóně půjde již o druhou speciální epizodu, ta první byla hned na začátku září a byla to svatba Lídy Farské. I loni na Velikonoce jsme měli speciální díl, to Nyklová s Růžou a Šmídovou pátrali po Strákově milence.

Letos na Velikonoce nás čeká opravdu velká původně rocková svatba. Svatbu totiž budou plánovat rocker Pepan Pavlica se svou těhotnou přítelkyní Blaženkou a to si přeci kapela pro kterou Pepan skládá texty nemůže nechat ujít. Jenže ne vše se bude dařit podle plánu. V průběhu svatby na Blaženku přijdou porodní bolesti a Blaženka začne rodit, co teď? Když už je vše připravená a chybí jen nevěsta a ženich. Příležitosti využije Ondřej Kraus a vezme si Báru Jordánovou.

Čeká nás tedy velá svatba a my diváci se máme rozhodně na co těšit. Všechno to uvidíme až na velikonoční pondělí a kdo to neví, tak Velikonoce letos vycházejí docela pozdě a to až na konci dubna, přesněji 25. dubna 2011. My vás samozřejmě budeme o dalších zajímavostech ze speciálního dílu i nadále informovat.

Admin Kuba / 17.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Na Velikonoce nás čeká kompletní složení Masáků

https://img.blesk.cz/img/1/article/372702_kamil-strihavka.jpg

Před časem získal Pepan Pavlica díky Otíkovi skvělou práci, která je dobře placená. Skládá texty pro jednu rockovou skupinu Masáxi. Těm se jeho texty moc líbí a tak má Pepan stále další a další zakázky na psaní nových textů. Malá ukázka z jednoho textu "každá ženská to mi věř, umí šlápnout na páteř." A od Pepana známe i další zajímavé text, ze čtyřčleného složení skupiny Masáci můžeme zatím znát jen Flexu, ale poznáme i ostatní.

Všichni to samozřejmě budou muzikanti a rockeři tělem i duší a muzikanti jsou i ve skutečném životě. Flexu už můžeme znát v podání Vládi Šafránka. A kdo bude hrát další členy? Jednoho z členů kapely si zahraje Václav "Noid" Bárta, který bude hrát Karboša. Další zpěvák, který se objeví v Ulici je Kamil Střihavka a bude hrát Řízka a posledním členem bude muzikant Vilda Čok, který si zahraje zpěváka s přezdívkou Ovar.

Myslím si, že už z tohoto složení kapely se máme rozhodně na co těšit. A kdy vlastně Masáky v kompletním složení uvidíme poprvé v Ulici? Už na velikonoční pondělí, kdy Masáci přijdou popřát Pepanovi k narozeninám a vše se to rozjede v jednu velkou oslavu spojenou se svatbou, ale kdo se bude vdávat nebo ženit? To je zatím tajemství, prozradit ale můžu, že oslavy s Masákami se zúčastní i Bára Jordánová. Vše prozradil přímo Vašek Noid Bárta v dnešní Snídaně s Novou.

https://photomblog.rozkovec.com/images/20070816220718_wg.jpg        https://img.blesk.cz/img/1/full/325799_vasek-noid-tetovani.jpg        https://www.cojeco.cz/attach/image/max/0f/50fa/0f50facd754904b0bcf25851dfcb01f3.jpg       https://www.filharmonie-zlin.cz/upload.cs/3/3f1d6e94-b_1-foto-1-kamil-strihavka-v.jpg
Flaxa - Vláďa Šafránek      Karboš - Václav Noid Bárta     Ovar - Vilém Čok              Řízek - Kamil Střihavka


Admin Kuba / 15.3. 2011 /
foto: bleskove.cz



Lenka Vlasáková dnes porodila kluka Antonína

https://img.aktualne.centrum.cz/295/62/2956263-slavnostni-premiera-filmu-zeny-v-pokuseni-lenka-vlasakova-a-jan-dolansky.jpg

Tým Ulice posiluje další "uliční" miminko. Po herečce Michaele Badinkové (Lenka), která loni v červenci porodila holčičku přišel dnes (15. března 2011) na svět syn herečky Lenky Vlasákové (Kateřina Nekonečná). Porod proběhl v pořádku a maminka i chlapeček jsou oba v pořádku, syn dostal jméno Johan Antonín a doma na něj čeká nejen šťastný tatínek herec Jan Dolanský, ale také další tři sourozenci.

Lenka Vlasáková se svým partnerem Janem Dolanským, který je o šest let mladší spolu mají dceru Amálku (7 let), syna Maxe (13 let) a z Lenčinýho předchozího vztahu vychovávají dceru Sofii (13 let). John Antonín tedy vyroval skór a šťastný pár nyní mají dvě holky a dva kluky. Náš web se samozřejmě přidává ke gratulacím a přeje mamince i chlapečkovi hodně štěstí a zdraví.


Admin Kuba / 15.3. 2011 /
foto: bleskove.cz



Už dnes večer v Ulici nová postava Iveta

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Mar2011//732745.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Na Oldu Farského přišlo jaro. Začíná se opět motat kolem krásných, mladých žen. Začalo to včera, kdy se svým zeťem a jeho studentkami šli do divadla a po té na skleničku do Coolny. Oldovi se tedy opět zapalují lítka a doma se svou ženou Jitkou to už tedy nemůže vydržet. Jeho pobláznění z krásných žen bude pokračovat i v dnešním díle Ulice, kdy se do jeho fitka přihlásí nová, krásná klientka, které na Oldu určitě zapůsobí.

Nová postava, kterou poprvé uvidíme už dnes večer se jmenuje Iveta Nová, v současné době se rozvádí, jeho manželství s bývalým spolužákem jim nevyšlo, Iveta je bezdětná a má za sebou studium na umělecké průmyslovce a pracuje jako grafička, práce jí hodně baví a věnuje jí spoustu času, má velmi ráda sport a ten jí také přitáhne do fitka, i když rozhodně hubnou nepotřebuje, chce se udržet v kondici a proto navšítí fitko Oldy Farského.

Jak už od nás dlouho víte, tak Ivetu Novou si zahraje herečka Kateřina Hrachovcová-Herčíková, která je oproti své postavě Ivetě šťastně vdaná za zvěrolékaře Herčíka, kterému velmi často pomáhá v ordinaci a to je také důvod, proč jsme Kateřinu již nějaký čas nemohli v televizi vidět, má ovšem za sebou hodně zkušeností jak v herectví ve filmech či v seriálech (Život na zámku) a zkušenosti má také s moderováním (Věšák, Snídaně s Novou nebo Prásk). Na novou postavu Ivetu Novou se můžete těšit již dnes v Ulici v 18:30.

Admin Kuba / 15.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



TýTý 2010 bude opět moderovat Karel Šíp

Obrázek “https://nd03.jxs.cz/240/467/5a0fd915eb_63420164_o2.jpg?1269891631” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V minulém roce se televizní anketa TýTý po delší době vrátila zpět na Českou televizi (ČT1), předtím jí několik let vysílala TV Nova. Moderátorem se loňského ročníku stal Karel Šíp, který byl v průběhu večera také oceněn, získal cenu jako nejlepší moderátor zábavných pořadů a jeho pořad si odnes cenu za nejlepší pořad. Divákům i kritikům se výkon moderátora moc líbil a není tedy divu, že Česká televize letos znovu na post moderátora obsadila Karla Šípa.

Slavnostní večer, který proběhne v sobotu 2. dubna 2011 od 20 hodin bude vysílán na ČT1z pražského Divadla Na Vinohradech. Mezi účinkujícími, kteří zazpívají živě za doprovodu orchestra Martina Kumžáka budou například Aneta Langerová nebo Tomáš Klus. Můžeme se také těšit na skvělé hosty, kteří budou předávat ceny, mezi nimi bude třeba Jiří Bartoška. Letos se bude konat jubilejní již 20. ročník této ankety.

A o tom, kdo si odnese zakřivené zrcátko ještě není rozhodnuto. Diváci již hlasovali v první fázi, nyní organizátoři sečtou všechny hlasy a pro pět nejlepších v každé kategorii budeme hlasovat ještě jednou v druhé fázi. Toto hlasování bude probíhat od 21. března. Kdo bude nominovaný za seriál Ulice se samozřejmě dozvíte i z našeho webu.


Admin Kuba / 13.3. 2011 /
foto: internet



Rodina a přátelé se rozloučili s Milanem Růžičkou

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/article/837011_ruzicka.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jak jsme vás na našem webu informovali, tak před týdnem, v pátek 4. března 2011 v ranních hodinách zemřel režisér Milan Růžička, kterým byl také jedním z režisérů seriálu Ulice, režíroval především epizody v první a v druhé sezóně. Pohřeb se konal týden po jeho úmrtí, tedy včera (v pátek 11. března 2011). V odpoledních hodinách, kdy se pohřeb konal se přišli rozloučit více jak stovka příbuzných a také přátel.

Poslední sbohem skvělému režisérovi přišli dát i jeho kolegové a spolupracovníci. Mezi nimi nechyběli například herečky Hana Čížková nebo Věra Koktová. Na pohřeb, který se konal v malé obřadní síni strašnického krematoria přišli i režisérovi kolegové a to například Zdeněk Pošíval nebo Dušan Klein, který s Milanem Růžičkou spolupracoval i na seriálu Ulice, oba totiž tento seriál natáčeli a Dušan Klein se po letech k Ulici opět vrací.

Produkce seriálu Ulice na památku režiséra Milana Růžičku připravila sestřih těch nejzajímavějších scén, které vzniklil pod taktovkou režísra Růžičky, pokud se chcete na tento sestřih, který je většinou z první sezóny Ulice podívat, tak klikněte zde.

Obrázek “https://img.blesk.cz/img/1/gallery/836978_.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
(rozloučit se přišel i režisér Dušan Klein)

Admin Kuba / 12.3. 2011 /
foto: blesk.cz



Na Českého Lva dorazila i Simona, Bára nebo Tomáš

Obrázek “https://media.super.cz/532/175328-600x450-8osz6.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V sobotu večer se předávali "české" Oscary, tedy ceny Českého Lva. Každým rokem je Český Lev velmi významnou událostí, na které nechybí skoro žádná velká hvězda, která v loňském roce zářila ve filmech. Dorazilo také pár Uličníky a to i přesto, že se v žádném filmu loni neobjevili, přišli třeba jen jako doprovod nebo se přišli prostě pobavit s přáteli a možná se také ukázat, aby na ně diváci nezapomněli.

Jako doprovod dorazila herečka Pavla Tomicová (Simona Pavlicová), ta doprovázela svého muže herce Ondřeje Malého, který byl v jedné kategorii nominován a také vyhrál a odnes si Českého Lva za nejlepšího herce v hlavní roli ve filmu Pouta. Tohoto herce spousta lidí moc neznalo a málokdo věděl, že je to manžel slavnější Pavly Tomicové, po té co získal Českého Lva už ho snad zná úplně každý. Pavla Tomicová měla velkou radost s ocenění svého manžela.

Pavla Tomicová nebyla jediným "uličníkem," který přišel na Českého Lva. Dorazila i herečka Tereza Brodská (Bára Jordánová) s manželem a dokonce jednu cenu sama předávala, takže se objevila i na pódium. Slavnostní večer si nenechal ujít i Petr Vacek (Tomáš Jordán). Také Petr Vacek měl sebou doprovod a to svou manželku. Na závěr se můžete podívat jak to našim hvězdám na předávání cen Českého Lva slušelo.

Obrázek “https://media.super.cz/533/175332-600x450-wa68f.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby. https://img.blesk.cz/img/1/full/831328_.jpg https://img.blesk.cz/img/1/full/831497_.jpg


Admin Kuba / 7.3. 2011 /
foto: super.cz; blesk.cz



Českého Lva můžou získat i herci z Ulice

https://img.blesk.cz/img/1/article/282506_import-cesky-lev-soska-cesky-lev-soska.jpg

Oscaři už jsou rozdáni, nyní už jen zbývá rozdat jejich českou obdobu a to je Český Lev. Slavnostní vyhlášení Českého Lva 2010 proběhne už dnes večer, v přímém přenosu udílení cen bude přenášet první program České televize od 20 hodin. Celkem je 13 kategorií a v každé kategorii je pět nominovaných, které už nám byli představeni v nominačním večeru Českého Lva. Ve dvou kategoriích jsou zastoupeni i dva herci ze seriálu Ulice.

Konkrétně to pak jsou hlavní ženské a mužské kategorii, tedy Nejlepší hlavní ženský herecký výkon a Nejlepší hlavní mužský herecký výkon. V té první má šanci získat Českého Lva skvělé herečka Lenka Vlasáková, která v Ulici hraje Kateřinu Nekonečnou (nyní žije se svou rodinou ve Francii) a k Nekonečným nemá daleko Eliáš Neumann, otec Boriska, jeho představitel Martin Myšička je nominován ve druhé zmíněné kategorii.

Každý je nominován za jiný film. Lenka Vlasáková je nominována za film Ženy v pokušení, ve kterém herečka přímo excelovala. Martin Myšička je pak nominován za film Občanský průkaz, kde měl jednu z hlavních rolí. Náš web samozřejmě oběma hercům drží palce a věříme, že aspoň jeden z  nich si Českého Lva domů odnese. Pokud ano, tak vás samozřejmě o tom budeme informovat.

Admin Kuba / 5.3. 2011 /
foto: internet

 



Zemřel jeden z režisérů Ulice - Milan Růžička

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Mar2011//730149.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

V zákulisí seriálu Ulice je dnes velký smutek. Dnes ráno po krátké nemoci zemřel televizní a fimový režisér Milan Růžička. Zemřel ve věku 73 let. Režisér Milan Růžička natočil za svůj život více jak dvacet televizních filmů, více jak deset dokumentárních filmů a také pár kino-filmů. Patřil také mezi režisérů populárního seriálu Ulice, kde na něj všichni vzpomínají v dobrém a bude jim po panu režisérovi velmi smutno.

Milan Růžička působil v Ulici v prvních řadách. Konkrétně pak natáčel epizody v první a v druhé sezóně. Na svědomí má také pár epizod ze třetí sezóny. Pak už si od Ulice odpočinul a nyní už se do ní bohužel nikdy nevrátí. V první sezóně se právě tento režisér velmi zabíval nemocí Marie Králové a natočil také Vánoční díl, který se vysílal před čtyřmi lety.

Mezi nejslavnější film režiséra Milana Růžičky patří film v hlavní roli s Helenou Růžičkovou Trhala fialky dynamitem, i když se tento film u kritiků moc nechytil, tak stále patří mezi filmy, které se stále s úspěchem reprízují. Pane režisére Růžičko, budete nám všem moc chybět. Pro seriál Ulice to není první smutek. V době natáčení-vysílání Ulice zemřeli také dva výborní herci Václav Mareš (pan Liška) a Milena Dvorská (paní Jordánová)


Admin Kuba / 4.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Boženka Puklická "hlasem" nové televize

https://i.idnes.cz/09/094/gal/KRR2e2240_Jurickova_kopie.jpg

ČT, Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Coll, Barrandov,... to jsou hlavní české televize, které určitě nemusím představovat. Většina z nás má tyto televizní stanice ve svých televizorech a sleduje zde své oblíbené pořady. Už od příštího týdne, tedy od 8. března 2011 (na MDŽ) se tato nabídka rozrůstá o novou převážně ženskou televizi Prima Love (patří pod TV Prima). Ne každý by tomu možná věřil, ale tato primácká televize bude mít hlas jednoho z uličníků.

Televizní spoty této nové televizi namlouvá herečka a vynikající dabérka Lucie Juřičková, kterou můžeme znát ze seriálu Ulice jako ředitelku Boženku Puklickou. Lucie Juřičková je vynikající dabérka, má za sebou řadu nadabovaných filmů a seriálu, mezi její nejúspěšnější projekty patří určitě seriál Sex ve městě, Beverly Hills 90210 nebo Zoufalé manželky. Z filmů je to například Godzilla nebo Noc v muzeu.

A nejnověji můžeme znát hlas herečky i z televize, už teď totiž na TV Prima běží spoty k Prima Love a od 8. března hlas herečky Lucie Juřičková uslyšíme pravidelně. Pokud si chcete poslechnout ukázku, jak "naše paní ředitelka" namlouvá televizní spoty k nové televizi, tak klikněte zde, ve videu můžete vidět promo video Prima Love.

Admin Kuba / 2.3. 2011 /
foto: idnes.cz

 



Vášnivý sex v Ulici! Nebylo to přehnané?

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Feb2011//727967.jpg

Tvůrci seriálu Ulice dokážou nás diváky stále překvapit něčím novým a dokázali i v novém roce, kdy na scénu vrátili Vasila Ševčenka, který měl před rokem a půl zemřít. Velká část diváků je spokojená, Vasila si totiž moc přáli a jeho "smrt" většina divaček nemohla zkousnout. Díky Vasilovi a Ingrid je teď Ulice velmi zajímavá a vrátilo se do ní trochu toho drama, které mezi humorem Simony a Pepana rozhodně neuškodí.

Ovšem včera nás čekal zážitek, na který asi jen tak nezapomeneme. Ingrid se k Vasilovi vrátila se vším všudy a po více jak roce a půl odloučení se opět velmi sblížili, před televizními diváky možná až moc. Včera nás totiž čekala scéna vášnivého sexu Ingrid a Vasila a oba herci teda Jana Sováková a Robert Jašków zvládli tuto scénu pefektně, možná ne jediný divák by podotkl, že to bylo jako opravodové, i když to bylo jen hrané.

Jenže Ulice začíná v 18:30, tato scéna byla krátce před půl osmou a to ještě dávno není 22 hodin. Je také známo, že na Ulici se dívá spousta dětí a tak není divu, že na různých diskuzích se rozjela diskuze, jestli tato scéna opravdu nebyla přehnaná. Nic podobného jsme v Ulici do této chvíle vidět nemohli, co na to říkáte vy? Zdálo se vám, že to bylo v míře a klidně se takové scéna mohla v Ulici (tedy v čase, kdy se Ulice vysílá) objevit? Nebo si myslíte, že to bylo hodně přehnané? Hlasujte v naší anketě.


Admin Kuba / 1.3. 2011 /
foto: Archiv TV Nova
Zpět