Archiv článků... březen 2013

01.08.2013 11:51

Poslední šance podpořit Ulici a její herce v TýTý

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Mar2013/1464514.jpg?d41d

Pokud jste již hlasovali pro seriál Ulice a její herece či herečky v televizní anketě TýTý 2012, tak vám samozřejmě všem moc děkujeme. Kdo jste ještě nehlasovali, ale chtěli by jste poslat hlas, tak si pospěšte, protože hlasování už brzy končí. Konkrétně pak už dnes o půlnoci, času už tedy opravdu moc není.

Hlasuje se již jen přes internet a pomocí sms zpráv. Kdo posílal hlasy poštou přes vyplněný korespondenční lístek, tak poslední den, kdy mohl lístek poslat byl pátek. Teď už můžete hlas poslat jen přes internet nebo přes smsku a to až do dnešní půlnoci. Ulice bojuje v kategorii seriál roku, v kategorii herec roku můžete podpořit Rudolfa Hrušinského a v kategorii herečka roku Hanu Maciuchovou. Nominovat ovšem můžete i kohokoliv jiného.

Admin Kuba / 31.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Jak slaví Velikonoce herci ze seriálu Ulice?

Velikonoce jsou opět tady, těší se snad všichni, kluci především proto, že si půjdou vykoledovat nějakou tu dobrotu, holky se už těší méně, ale určitě jim udělá radost, že mají volno. Víte jak prožívají velikonoční svátky herci ze seriálu Ulice, co doporučují a co na Velikonoce plánují?

Václav Svoboda

Herec Václav Svoboda už tolik Velikonoce neprožívá, podle jeho vlastním slov, už ženy šupá jen z povinnosti: „Pro mě už je to teď z povinnosti, jakože někoho vyšupat, protože už šupu jenom rodinu,“ prozrazuje představitel oblíbeného Lumírka Nykla.

Pavla Tomicová

To herečka Pavla Tomicová prozrazuje jaké Velikonoce slaví v rodině, třeba se inspirujete. „Já jsem chytila inspiraci od Chantal Poullain, která mi vyprávěla, že bez ohledu na to, jestli je to kluk nebo holka, tak ve Francii to jsou svátky jara, kde všechny děti ráno o Velikonocích hledají dárky od velikonočního zajíčka po zahradě roztroušený. Takže my doma máme tenhle francouzský zvyk. Holčička je spokojena, na Velikonoce se těší. Doporučuji všem maminkám holčiček,“ dodává oblíbená a oceňovaná herečka Pavla Tomicová.

Otakar Brousek ml.

Představitel Jiřího Kreuzera mladšího prozradil malou velikonoční historku. „Před dvěma lety mě vzali u Brna v malé vesničce místní a říkali: „pojď s náma strejdo, budeš taky tady koledovat“. A tak jsem šel a vždycky otevřeli ty dveře a kluci se vhrli na ty holky a ti dospělí se tak chvilku smáli a pak udělali: „jéé Brousek,“ “ říká herec Otakar Brousek ml.

Hana Igonda Ševčíková

A jak vzpomíná na Velikonoce představitelka Kláry Peškové? „Jako malá jsem s maminkou a babičkou malovala vajíčka, pekla beránka a čekala doma na koledníky. Když jsem odrostla, měla jsem už trochu jiné zájmy, než bylo dodržovat tradice. Nyní se k nim opět vracím, protože mám malou dceru Marušku. S tou opět malujeme vajíčka, pečeme nádivku a beránka. Mazanec bohužel neumím, takže ten kupujeme v obchodě,“ prozrazuje herečka a zároveň dodává svou nejhorší vzpomínku na Velikonoce, kterou zažila na Slovensku na horách. „Vůbec nic jsem nečekala a tehdy mě vzbudila ledová sprcha. Přímo do postele na mě vylili kbelík ledové vody. Byl to hrozný šok a nejhorší velikonoční zážitek. Když jsem se z toho šoku vzpamatovala, zjistila jsem, že jsou mokré peřiny, matrace a vše kolem mě. Trochu jsem se bála, abych nenastydla, ale nakonec jsem to přežila ve zdraví,“ dodává herečka. A kde trávit letošní Velikonoce? „Pokud zůstaneme v Praze, určitě budeme celé dopoledne čekat doma na koledníky. Odpoledne pak asi vyrazíme na procházku do Stromovky,“ dodává Hana Igonda Ševčíková.

Míša Doubravová

Herečka Míša Doubravová má tolik práce, že na Velikonoce skoro zapomněla, ale i přesto si je užije po svém. "Mám teď hrozně práce a s hrůzou jsem zjistila, že Velikonoce jsou už za dveřmi. Na svátky mě čekají pracovní povinnosti v divadle, ale samozřejmě si nenechám ujít barvení vajíček a pečení beránka. Velikonoce strávím s rodinou a chystám se, že s přáteli navštívím matějskou pouť. Mám hrozně ráda ty bláznivé adrenalinové atrakce," prozrazuje sympatická představitelka Bětky Klimešové.

Tohle všechno prozrazují oblíbenÍ herci z Ulice o Velikonocích. Já vám za celý fanclub Ulice přeji krásné Velikonoce a ať zažijete třeba také nějakou krásnou a vtipnou vzpomínku.

Admin Kuba / 30.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Pavla Tomicová byla oceněna v Hradci i Pardubicích

Herečka Pavla Tomicová, která již řadu let hraje v seriálu Ulice, ve kterém je velmi oblíbená a má velkou základnu svých věrných fanoušků, má za sebou opravdu vydařený měsíc. V březnu totiž získala rovnou dvě ocenění, která se samozřejmě týkala její práce, tedy herectví, a to především na divadle. Ve svém domovském Klicperově divadle v Hradci Králové totiž předvádí vynikající výkony.

Pavle Tomicové se dařilo na Grand festivalu smíchu v Pardubicích, který se konal na přelomu února a března. Vše vyvrcholilo 4. března slavnostním předáváním cen. Pavla Tomicová získala cenu za nejlepší ženský herecký výkon festivalu za roli Hraběnky v komedii Figarova svatba v režii Davida Drábka. Hru uvádí Klicperovo divadlo Hradec Králové. Ale to není vše, tento týden (ve středu 27.3.) se přímo v Hradci Králové předávaly výroční ceny a jednu získala i Pavla.

Cenu Hradecká múza získala Pavla Tomicová především za roli atletky Mileny ve hře Koule, ale také za ostatní role, které hrála a pořád hraje v Klicperově divadle. Herečka ke svému vítězství dodává: „Pokud jsem cenu dostala za hru Kouli, budu ji mít ve střídavé péči s Davidem Drábkem, protože mi roli napsal přímo na tělo," řekla Pavla Tomicová pro Hradecký Deník. Fanclub Ulice samozřejmě Pavle gratuluje.

A pokud chcete Pavle Tomicové udělat ještě větší radost, tak jí můžete nominovat v anketě TýTý 2012 v kategorii herečka roku. Čas máte už jen do této neděle. Hlasovat můžete pomocí sms zpráv a to ve tvaru TT 6 PAVLA TOMICOVÁ a odeslat na číslo 906 15 09 nebo online na www.tyty.cz.

Admin Kuba / 29.3. 2013 /
foto: Archiv denik.cz


To musíte vidět: Uličníci natočili Harlem Shake

Harlem Shake v Ulici

Z Harlem Shake se během několika týdnů stalo davové šílenství, dokonce ještě větší než při úspěchu Gangnam Style. Vzniklo tisíce videí, kde lidé tančí Harlem Shake. Ty nejlepší světová videa mají na youtube desítky miliónů shlédnutí, pozadu rozhodně není ani Česká Republika. I u nás už vznikly desítky videí, ty nejlepší mají na youtube zhlédnutí desetitíců. Do Harlem Shake se zapojilo třeba i Óčko, Evropa 2, Leoš Mareš, SuperStar a další.

A protože Ulice je skvělý tým, ve kterém většina z nich je už několik let, tak netrvalo dlouho aby někdo přišel z nápadem natočit Harlem Shake i v Ulici. A protože budou Velikonoce a ještě k tomu apríl, tak celé video je ve velikonočním stylu. Kdo si v krátkém klipu zahrál? Přemluvit se nechala např. Patricie Solaříková, Kristýna Podzimková, Ondra Havel, Vašek Matějovský, Jana Birgusová, Jiří Panzner, Míša Doubravová a další.

Celé video vzniklo pouze během obědové pauzi a během natáčení byly -4 stupně. Zima tedy musela být především Jakubu Štáfkovi, který se předvedl už podruhé v boratových plavkách. A mimochodem, Jakub celé video režíroval. Jako velká hvězda se v klipu objevil i režisér Dušan Klein, který si jen tak prochází po Ulici a bavá svou dýmku. Tak se na Harlem Shake v podání uličníků podívejte s námi, video je dobré, ale bohužel velmi krátké.

 

Admin Kuba / 29.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Velikonoce se skupinou Nova, na co se můžeme těšit?

Rok se s rokem sešel a jsou tady další Velikonoce. Po Vánocích to jsou určitě druhé nejkrásnější svátky, na které se těší každý a především děti. Ti, kteří  nemají rádi tyto svátky, může těšit alespoň to, že v pondělí nemusí do práce či do škol. Při pohledu z okna, kde nám krásně sněží, bude snad většina lidí trávit svátky raději hezky v teploučku svého domova. Kdo ta udělá, tak se nemusí bát, že by se nudil, je tady přeci skupina Nova, která má připraven skvělý program.

Velikonoce na Nově odstartují už dnes večer, kdy na hlavním programu TV Nova je připravena pohádka Nejkrásnější hádanka od Zdeňka Trošky a to určitě potěší malé i velké. Kdo by přeci jen tuto krásnou pohádku dnes na Nově nestihl, tak má možnost se na ní podívat zítra v 16:20 na Nova Cinema. Sobotní večer bude patřit kouzlům, čeká nás velká premiéra předposledního dílu Harryho Pottera s podtitulem Relikvie smrti (část 1), potěšeni tedy mohou být všichni milovníci příběhu o mladém čarodějovi. Kdo by chtěl dát přednost raději jinému žánru, tak s Nova Cinema se večer může bavit u třetích básníků, čeká nás film Jak básníkům chutná život. Fanda uvede Kriminálku New York, Smíchov komedii On je fakt boží a Telka připomene Zlatou mříž.

Také Velikonoční neděli můžete trávit ve společnosti Nova Group. Na Nově se hned z rána (v 9:35) můžete bavit u skvělé komedie s Jimem Carreym Maska. Na 13:35 je pak připravena další komedie, a to Marmaduke. Milovníkům českých komedií určitě udělá radost Major Maistner ve filmu Byl jednou jeden polda 3: Major Maistner a tančící drak. To fanoušci pohádek se mohou těšit na podvečerní pohádku Pták Ohnivák (v 17:40). Na Nova Cinema určitě potěší český film Kačenka a strašidla, který uvidíte v 16:35. A jaká nabídka nás čeká večer? Na Nově je to SuperStar, Nova Cinema uvede americký film John Q, Fanda seriál Poslední základna, na Smíchově se můžete bavit u bláznivé komedie Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas a na Telce si připomeneme jeden z nejpopulárnějších českých seriálů, Pojišťovna štěstí.

A konečně Velikonoční pondělí, tam se máme opravdu na co těšit, především na Nově a věřte, že žádný apríl nás nečeká. Proto už z rána (8:05) budeme kouzlit v českém filmu O zapomnětlivém černokněžníkovi, pak se podíváme na krátkou reklamu a můžeme se v 9:50 těšit na Šest medvědů s Cibulkou. České komedie budou vládnout celé dopoledne, třetí komedie bude Hop - a je tu lidoop v 11:25. Odpoledne si trochu odpočineme a zavítáme do Ameriky, čekají nás dvě americké komedie, jedna ve 13 hodin - Záměna, druhá potom v 15:05 - Co ta holka chce. V 17 hodin nás výjimečně nečekají zprávy, ale klasická česká pohádka Pyšná princezna s Alenou Vránovou v hlavní roli. V 18:30 i na Velikonoce můžeme sledovat příběhy našich oblíbených hrdinů z Ulice a tvůrci rozhodně na svátky nezapomněli, proto si užijeme Velikonoce i v Ulici, především Lumír na ně jen tak rychle nezapomene.

Nova Cinema přinese v pondělí především nedělní reprízy. Kdo tedy v neděli nestihne sledovat na Nově komedii Marmaduke či pohádku Pták Ohnivák, tak se může těšit v pondělí na Nova Cinema. K tomu repríza Kačenka a strašila a filmu John Q. Odpoledne nás pak čeká pokračování Kačenky a zase těch strašidel. Ostatní kanály Nova Group, tedy Fanda, Smíchov a Telka svůj program na Velikonoce měnit nebude.

Podíváme se i na večerní program. Výjimečně neuvidíme další díl seriálu Gymplu a Heleny, místo toho opět Nova potěší klasickou pohádkou, čeká nás Princezna se zlatou hvězdou na čele. Skupina Nova pro své fanoušky tedy připravila opravdu pestrý program, všichni se máme na co těšit. Fanclub Ulice vám přeje krásné Velikonoce a pokud si vyberete z programu Nova Group, tak hezkou zábavu při sledování.

Admin Kuba / 29.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Ulice získala velkou hvězdu v podobě herečky Vilmy Cibulkové

Tvůrcům seriálu Ulice se podařil opravdu husarský kousek, podle deníku Aha! přijala nabídku na účinkování v seriálu Ulice herečka Vilma Cibulková, tedy jedna z našich nejlepších a nejvíce obsazovaných Hereček, u kterého rozhodně můžeme napsat Herečka s velkým H. Vilma Cibulková včera oslavila padesátku, ale stále vypadá velice dobře. Za fanclub Ulice jí přeji dodatečně všechno nejlepší. Informaci o jejím nástupu do Ulice pro deník Aha! potvrdil i kreativní producent.

"Rád bych paní Vilmě Cibulkové popřál všechno nejlepší k narozeninám a srdečně ji přivítal v našem týmu. Doufám, že se jí bude u nás v Ulici líbit," řekl Matěj Podzimek, kreativní producent Ulice. Podle získaných informací by herečka měla začít natáčet už v dubnu, objevit by se tak na obrazovkách mohla buď ještě ke konci této sezóny nebo na začátku příští sezóny a mohla by tak být hlavním tahákem nové, již deváté sezóny.

Vilma Cibulková má za sebou desítky filmových i divadelních rolí, za svoji práci získala i řadu ocenění. Seriál pro ní není žádnou neznámou, již v řadách seriálů účinkovala, ale vždy to byly jen seriál pro Českou televizi. Na Nově se objevila jen jednou a to v Sourkomých pastí, teď míří do nekonečného seriálu Ulice a my se určitě máme na co těšit. A koho bude hrát? To je zatím tajemstvím: "Přál bych si, aby její role zůstala ještě tajemstvím. Těším se, že její postava bude velkým překvapením pro diváka," dodal Matěj Podzimek.

Admin Kuba / 27.3. 2013 /
foto: Archiv ahaonline.cz


Pět důvodů proč nominovat Ulici a její tváře v TýTý

V těchto dnech je v plném proudu hlasování v anketě TýTý 2012, probíhá první část, tzv. nominační a to znamená, že můžete nominovat úplně kohokoliv, od nejméně známého herce či moderátora až po ty nejoblíbenější, které vidíte na obrazovkách třeba každý den. Fanclub Ulice pro vás vybral pět důvod, proč nominovat seriál Ulice a její tváře, takže jdeme na to.

1. Ulice je nejdéle vysílaný seriál

To je velký důvod proč nominovat Ulici. V České republice drží Ulice rekord, je to nejdéle vysílaný seriál a s největším počtem dílů, žádný jiný seriál tady v Česku nevznikl a bude těžké, aby nějaký seriál vůbec Ulici překonal. Zajímavé je to, že i po tolika letech rozhodně Ulice diváky neomrzela a stále se na ní dívá více jak milion diváků a patří tak mezi nejsledovanější seriály u nás, vlastně hned po Ordinaci je na druhém místě. A to nevysílá v hlavním vysílacím čase (od 20 hodin), ale v podvečer, kde drží i zpravodajské relace ostatních televizí. To je pádný důvod proč Ulici nominovat.

2. Ulice má témata z běžného života

Druhý důvod navazuje na ten první. Ulice je velmi sledovaná už kvůli příběhům, které nabízí. Tvůrci se za osm let nebáli otevřít žádné důležité téma, které diváky zajímá. Otevřela se tak důležitá témata jako je stalking, epilepsie, homosexualita, mateřství při škole, vražda, nevěra, rozvod, svatba, pěstounství a desítky dalších závažných a zajímavých témat. To žádný jiný seriál nenabízí, tak proč už kvůli tomu nenominovat Ulici a její tváře.

3. Ulice má oblíbené a oceňovaná herce

To, že má Ulice mezi sebou opravdu vynikající herce o tom snad není pochyb, Ulici prošli už také hvězdy jako je Radoslav Bzrobohatý, Bořivoj Navrátil, Dana Syslová, Hana Maciuchová, Jaroslava Obermaierová, Rudolf Hrušinský, Pavla Tomicová, Tereza Brodská a velká spousta dalších. Mezi nimi jsou opravdové dva skvosty, jsou to samozřejmě Hana Maciuchová a Rudolf Hrušinský, kteří jsou za své výkony v Ulici oceňovány právě zrcátkem TýTý. Ulice a její herci tak mají na svém kontě nejvíce zrcátek TýTý ze všech seriálů, které v Česku vznikly. Takže proč toto oceňování přerušit, když můžeme Ulici i její tváře opět podpořit.

4. Ulice má velkou základnu diváků

Další velké plus, které jiný seriál nemá. Ulice má opravdu velkou základnu fanoušků, vemte si jenom facebook, kde má Ulice přes 144 000 fanoušků, taková Ordinace, Gympl či Vyprávěj, nemají ani polovinu fanoušků co má Ulice. O Cestách domů ani nemluvně. Pak jsou tady velké fancluby, jako je ten náš, to nemá žádný jiný současný seriál, vznikají také velké a početné skupiny na facebooku jako je třeba uliční armáda. Takže i to je důvod proč nominovat Ulici a její tváře do TýTý, je nás přeci tolik fanoušků, že se nám to povést musí.

5. Kdo hlasuje, může vyhrát

Poslední důvod proč nominovat Ulici a její tváře už může být třeba i pro ty, kteří televizi vůbec nesledují, ale rádi vyhrávají. Každý kdo totiž hlasuje v TýTý má šanci vyhrát zajímavé ceny, ve finále to může být i nové auto. Chcete se k němu dopracovat, tak hlasujte v TýTý, vybrat si můžete zrovna naší Ulici a její tváře.

Pomohli vám tyto důvody, aby jste se správně rozhodli? My doufáme, že ano. Pokud jste tedy ještě nehlasovali, tak máte čas ještě týden (do 31.3.). Veškeré informace o hlasování najdete v našem velkém speciálu věnovaný TýTý 2012 a to zde. Nezapomeňte, že nominovat můžete libovolné tváře, nejen ty námi nabízené.

Admin Kuba / 24.3. 2013 /
foto: prezentace fanclubu Ulice


TV Nova dnes večer odvysílá již 400. díl Ordinace

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Dec2012/1429117.jpg?d41d

TV Nova má v současné době své tři velké seriály, které sledují miliony diváků, jsou to seriál Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Gympl (s)ručením omezeným. Dva z těchto seriálů, tedy Ulice a Ordinace vysílá Nova již osmým rokem. Z toho Ulice je jen o dva dny na obrazovkách Novy déle než Ordinace, která začala vysílat 6. září 2005. Mimochodem, věděli jste, že Ordinace měla mít původně jen jednu sérii (jeden rok)? Zájem diváků o seriál byl ovšem tak veliký, že se vedení televize rozhodla pro natočení dalších dílů, zájem diváků trvá už osm let.

Ordinace je tak nejsledovanějším seriálem už osmým rokem po sobě, žádný jiný seriál nedosahuje tak vysokých čísel jako Ordinace. Není tedy divu, že Ordinace vysílá dál a dál. Dnes už dokonce odvysílá svůj již 400. díl a to už je opravdu co říct. Jen pro pořádek, Ordinace sice dnes odvysílá 400. díl, ale celkově má na svém kontě již 595 dílů. První tři roky se totiž Ordinace vysílala pod názvem Ordinace v růžové zahradě a od září 2005 do ledna 2008 se odvysílalo 195. dílů. V lednu 2008 na tento seriál navázala Ordinace v růžové zahradě 2 a začalo se opět číslovat od jedničky.

Seriál, ve kterém se vystřídalo již více jak 1 370 herců můžete na Nově sledovat každé úterý a čtvrtek. Sledovat můžete příběhy oblíbených hrdinů, které hrají nebo hráli takové hvězdy jako je Dana Morávková, Daniela Šinkorová, Jan Šťastný, Petr Rychlý, Jan Čenský, Zlata Adamovská, Jiří Langmajer a spousta dalších. Pokud jste tedy diváky sourozence naší Ulice, tak si určitě nenechte ujít i dnešní jubilejní díl.

Admin Kuba / 21.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Bývalý producent Ulice připravuje nový seriál

https://www.mediar.cz/s/2013/03/oddeleni-vrazd.jpg

Jméno Michal Reitler určitě není neznámé pro skalní fanoušky seriál Ulice, ale přeci jen, kdo by Michala Reitlera neznal, tak krátké představení. Léta vedl seriál Ulice coby jeho šéfproducent, napsal námět a scénář k pilotnímu filmu Ulice: Velká trojka. Byl velice oblíbený u diváků, protože s nimi často komunikoval, prostřednictvím online chatu. Poznat jsme ho mohli i v různých reportáří nebo předávání televizních cen. Před rokem se rozhodl, že z Ulice odejde, jeho cesta byla na ČT.

V České televizi se stal producentem tvůrčí producentské skupiny hrané a zábavné tvorby. Pod jeho vedením vznikl loni například pořad Můžeme dál? Byla otázka času, kdy pod jeho vedením vznikne i seriál a už je to tady. Česká televize připravuje nový kriminální seriál, který má pracovní název Oddělení vražd. Seriál má inspiraci ve skutečných kriminálních kauzách, které vyšetřovalo pražské oddělení vražd.

Včera padla první klapka nového seriálu, natáčení by mělo skončit těsně před Vánocemi, seriál pak na obrazovky přijde na začátku roku 2014. Scénáře se ujal Jan Malinda, dramaturgem je Tomáš Feřtek a režisérem Dan Wlodarczyk a Peter Bebjak. Mimochodem Dan Wlodarczyk je i jedním z režisérů Ulice. Hlavní role mají v seriálu Ondřej Vetchý, Bolek Polívka, Filip Blažek (kterého můžete znát i z Ulice, kde hrál Martina Havránka), Petr Stach, Mirolav Vladyka, Miroslav Hanuš (z Ulice známý jako Antonín Hložánek), Sabina Remundová, Petra Hřebíčková (známá jako Pavla Rambousková z Ulice) či Zuzana Onufráková. Určitě se tedy máme na co těšit.

Admin Kuba / 19.3. 2013 /
foto: Archiv ČT


TV Nova má nové znělky, na dotek je i Ulice

Každá televize je známá nejen svým programem, který samozřejmě musí být vymakaný do posledního detailu, ale televizi dělají i její znělky, tzv. jingly, které zpravidla ukončují nebo začínají reklamní bloky. TV Nova své hlavní znělky mění většinou dvakrát za rok, jednou na podzim a podruhé na jaře, tedy ve dvou hlavních televizních sezónách. Upravené jsou pak samozřejmě zvlášť znělky na Vánoce, respektive na zimu a na léto. V těch hlavních znělkách se vždy objevují i hlavní tváře.

Ne jinak tedy tomu je i letos na jaře, nové znělky spustila TV Nova minulý týden a navazují na znělky podzimní. TV Nova totiž chce mít svým divákům stále blíž a vy by jste jí měli mít "na dotek" a právě v tomto motto jsou celé znělky pro nadcházející sezónu. Přiblížit si můžete samozřejmě hlavní tváře TV Nova a od oblíbených moderátorů Televizních novin či hrdinů z vámi oblíbených seriálů Ordinace, Ulice, Gympl či Helena.

V nových znělkách se za seriál Ulice objevují rovnou tři hvězdy. V jedné znělce je Rudolf Hrušinský alias seriálový Vlastimil Pešek. Panu Hrušinskému do znělky zakomponovali jeho největší koníček, kterým je rybaření. Ve druhé znělce se pak objevují sourozenci Valentovi a jako správní sourozenci se i v této znělce tak trochu pošťukují a to když Matyáš změní na Aničce oblečení, to stejné pak udělá ona i svému bratrovi. Pokud jste znělky v televizi ještě neviděli, tak se na ně můžete podívat v následujících dvou videí.

             

Admin Kuba / 14.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Dobrá zpráva: Telka a Smíchov jsou již na satelitu

Tato zpráva určitě udělá radost všem fanouškům TV Nova, kteří čekali až se konečně budou moc dívat na její nové dva kanály, a to Smíchov, který odstartoval už v prosinci loňského roku a Telku, která začala vysílat letos v únoru. TV Nova slíbila, že kromě settop boxu budou oba programy brzy vysílat i přes satelit, nedočkaví diváci stále čekali a pořád se nic nedělo, dnes konečně oba programu spustili své satelitní vysílání.

Jste-li zákázníci satelitních operátorů Skylink či CS Link, tak už v tento okamžik Telku i Smíchov na svých příjimačích naladíte, stačí si zadat automatické ladění a oba programy vám systém vyhledá. Pokud si raději obě stanice chcete naladit ručně, tak zde jsou její parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,876 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK

ID: TELKA
service ID: 13117
video PID: 3089
audio PID: 3090 česky
CA: CryptoWorks, Irdeto

ID: SMICHOV
service ID: 13118
video PID: 3105
audio PID: 3106 česky
CA: CryptoWorks, Irdeto

Oba programy, tedy Telka i Smíchov jsou v neplacené nabídce, v balíčku Digital, k tomu tedy stačí mít jen uhrazený servisní poplatek ve výši 29 Kč. (1,20 Euro), oba programy můžou naladit i zákazníci satelitních operátorů na Slovensku. Všem divákům tedy přejeme příjemné sledování zábavných kanálů TV Nova.

Admin Kuba / 8.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Voyo za 99 Kč také v březnu + živě Telka a Fanda

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jan2011/712541.jpg?d41d

TV Nova provozuje svou vlastní videotéku voyo.cz, o tom určitě všichni moc dobře víte. Můžete na ní vidět všechny díly svých oblíbených seriálů i pořadů, zajímavé filmy či sportovní přenosy a jako bonus zde najdete i epizody seriálů, které ještě nebyly odvysílány v televizi. Celý únor si všichni mohli voyo předplatit za narozeninovou slevu 99 Kč a pokud už nikdy předplatné nepřerušíte, tak toto akce platí na pořád. Nova se rozhodla, že tuto speciální akci prodlouží a platí ještě celý měsíc.

Pokud si tedy chcete předplatit voyo a sledovat vaše oblíbené pořady a seriály, tak se určitě zaregistrujte. Tato nabídka totiž nebude trvat věčně, takže určitě neváhejte. A to rozhodně není vše, voyo stále nabízí i něco nového, kromě neustálého rozšiřování filmové nabídky, můžete i živě sledovat sportovní kanál Nova Sport a hlavní kanál Novu, zde ovšem jen některé vybrané pořady a seriály (tedy vlastní pořady TV Nova). Nabízena je také čistě internetová televize Voyo Cinema.

Od dnešního dne ja tato nabídka rozšířena. Kromě Voyo Cinema, Nova Sport a Nova můžete také sledovat Fandu a Telku. Stejně jako u hlavní Novy, tak i u těchto dvou kanálu platí, že přes internet živě můžete sledovat jen vybrané pořady. Jsou to tedy opět především pořady a seriály z vlastní tvorby. Například Ulice k tomu patří, takže jí můžete sledovat na internetu živě jak v premiéře na Nově, tak v reprízách na Telce.

Admin Kuba / 5.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Přijďte si nechat podepsat knihu seriálu Ulice

Na konci minulého roku dorazila na pulty knihkupecetví úplně nová knížka, kterou napsala Alena Šloufová. Nejedná se jen tak o obyčejnou knížku, je to takový průvodce českým seriálem a samozřejmě jak určitě všichni moc dobře víte, tak se jedná o seriál Ulice. Kniha už je pár měsíců v prodeji a teprve minulý týden byla slavnostně pokřtěna, křtu se ujal režisér Dušan Klein a kreativní producent Matěj Podzimek.

Kromě křtu musí ovšem proběhnout ještě jedna událost a tou je autogramiáda knihy Ulice. Protože spousta fanoušků, kteří si knihu zakoupili nebo to teprve udělají by třeba rádi měli na knize i autogram samotné autorky nebo některého herce z Ulice. A právě taková autogramiáda se uskuteční už příští týden a vy můžete být na ní, protože se jená o veřejnou autogramiádu, kam může přijít úplně kdokoliv.

Takže pokud jste z Prahy nebo se tam chystáte, tak si do kalendáře zapište datum 7. března, čas v 16 hodin a místo Palác knih Luxor na Václavském náměstí v Praze. Uskuteční se autogramiáda, na které by neměla chybět autorka Alena Šloufová i zástupci z Ulice, určitě se tedy máte na co těšit.

Admin Kuba / 1.3. 2013 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět