Archiv článků... březen 2015

18.07.2015 15:42

Divadelní cenu Thálie získala i herečka Vilma Cibulková

https://media.novinky.cz/208/482081-original1-q7nip.jpg

Dnes večer jsme zjistili, která dívka z Česka je tou nejkrásnější, ale zároveň se předávali divadelní ocenění. Ano dnes večer se v Národním divadle předávaly ceny Thálie 2014, tedy ceny pro herce a herečky, kteří se objevují na prknech, která znamenají svět. Jedno ocenění patří i herečce známé ze seriálu Ulice.

V kategorii činohra totiž zvítězila herečka Vilma Cibulková. Ocenění získala za roli Leni Riefenstahlové v inscenaci Leni. Sama herečka si pro cenu přišla a také poděkovala. „Já jsem si skutečně tentokrát zakázala stříkat slzy. Máme to doma, myslím že, to je ocenění především našemu titulu. Děkuji za ocenění a především děkuji divákům,” řekla Vilma Cibulková. My samozřejmě za celý Fanclub gratulujeme.

Admin Kuba / 28.3. 2015 /
foto:
Právo


Našli jsme Hujerovi v Ulici, aneb rodina Pavly Tomicové

https://nd06.jxs.cz/853/890/e77d6b336e_100634537_o2.png?1427558478

Kdybychom hledali rodinné příslušníky, kteří si spolu zahráli v Ulici, tak jich najdeme opravdu hodně. V tomto seriálu se např. objevil otec a syn (Radek Brzobohatý a Ondřej Brzobohatý), skvěle zde hrají sourozenci Valentovi a už jsme mohli být svědkem několika partnerských párů, tak třeba Michaela Badinková a Jan Teplý či Zuzana Vejvodová a Pavel Nečas. Nicméně pokud budeme hledat opravdové Hujerovi, tak i ty v Ulici najdeme.

Do seriálu se totiž dostalo celkem pět členů rodiny Pavly Tomicové, včetně jí samotné. Počítejte s námi, už několik let hraje v Ulici Pavla Tomicová kadeřnici Simonu. Před lety se v tomto seriálu objevil i její manžel Ondřej Malý, který si střihl malou roli léčitele Borůvky, který chtěl vyléčit Kateřinu Nekonečnou. Malou drzou zákazníci v kadeřnictví si pak střihla i dcera Pavly Tomicové a Ondřeje Malého, Anežka. A není to tak dávno, co se zde objevil i syn úspěšné herečky, Adam.

Ten se zde objevil už 2x jako poslíček a tento týden se objevil dokonce po boku své mámy, když jí přinesl dárek od Jiřího. A zapomenout nesmíme ani na sestru Pavly Tomicové, herečku Naděždu Chrobokovou, ta se v Ulici objevila již před lety a tento týden znovu. Hraje zde podnikatelku z Děčína, Květuš Vavruškovou. No tak uvidíme, jestli "uliční" Hujerovi ještě někoho přivedou na scénu, určitě se těšíme na další rodinné příslušníky.

Admin Kuba / 28.3. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Patricie Solaříková válí na facebooku, má 10 tisíc fanoušků

Herečka Patricie Solaříková je velmi oblíbená u svých fanoušků. Ti jí své sympatie prokazují na facebooku, kde má Patricie k dnešnímu dni již přes deset tisíc fanoušků. Stalo se tak na stránkách, které původně byly pouze fanouškovské a spravoval je jen náš Fanclub Ulice, časem se k nám ovšem přidala přímo Patricie, která si tak stránky z velké části spravuje pouze sama.

My všem fanouškům děkujeme a určitě se přidejte, pokud ještě nejste fanoušci této skvělé herečky. Patricie na facebook umisťuje spoustu fotek ze svého soukrémého života, takže rozhodně stojí za to označit stránku jako To se mi líbí. Případně se můžete přidat i na stránkách dalších herců. Více informací zde.

Admin Kuba / 23.3. 2015 /
foto:
Archiv Anny Fixové


Návrat dvou postav: Těšte se na Pepana a Květu

Desátá sezóna seriálu Ulice je v plném proudu a tvůrci seriálu pro nás v tomto roce chystají řadu zajímavých překvapení. Mezi ty patří i návraty postav, které se již delší dobu v Ulici neobjevili. Hned na začátku desáté sezóny se tak v Ulici znovu ukázal Vojta Kalich nebo Tomáš Jordán. Nyní nás čeká "návrat" dalších dvou postav.

Do Ulice už brzy zavítá podnikatelka z Děčína Květa Vavrušková. Že už si na ní nepamatujete? Před lety byla milenkou Stárka, manžela Vilmy Nyklové. Podnikatelka Květuš ovšem svého milého brzy opustila, ten po té zemřel a Květa se tak přestala v Ulici objevovat. Ale stále "spolupracovala" s Vilmou, která se stará o pražskou pekárnu a Květa se zase stará v Děčíně o další Stárkovy podnikatelské činnosti. Nyní se cesty těchto dvou podnikatelek opět spojí, Květu si povolala přímo Vilma.

Dalším návratem, který určitě potěší řadu diváků, je Pepan Pavlica. Ten když se objevil, tak bylo vždy o zábavu postaráno. Ne jinak to mu bude i tentokrát. Pepan přijede do Ulici zrovna ve chvíli, kdy Simona slaví narozeniny, což ovšem Pepan samozřejmě neví, protože kdy má jeho bývalá žena narozeniny, si už nepamatuje. Rozhodně se máme na co těšit a Pepana znovu v Ulici uvidíte už v úterý, tak se určitě dívejte.

Admin Kuba / 22.3. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Herec Roman Vojtek se dnes stal podruhé tatínkem

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jul2009/526529.jpg?d41d

Roman Vojtek, kterého můžete znát i ze seriálu Ulice, kde již několik let hraje Hynka Urbana, se dnes stal dvojnásobným tatínkem. Jeho manželka Tereza mu dnes v porodnici U Apolináře porodila syna. První syn Romana Vojtka dostal jméno Benedikt, po porodu vážil 3,5 kilogramy. Maminka i dítě jsou v pořádku.

Na malého Benedikta doma čeká už sestřička Edita. K rodinnému stolu už ovšem nepřisedne sám Roman Vojtek, jak určitě moc dobře víte z bulvárních novin, herec pár týdnů před porodem svou manželku opustil, za což ho odsoudila většina jeho fanoušků, tedy především fanynek. I přes to všechno, se Roman může radost z druhého dítěte.

Admin Kuba / 16.3. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Za Ulici bude v TýTý bojovat Hana Maciuchová

https://oidnes.cz/08/042/maxi/JAZ22630b_010558_315947.jpg

Oficiálně byly ohlášeny nominace ankety TýTý 2014 a my v nich hledali zástupce seriálu Ulice. Nakonec jsme přeci jen jedno jméno našli. Do finálové části se probojovala Hana Maciuchová, pro kterou je to již osmá nominace, z toho 4x vyhrála. Po šesti letech se mezi pětici nejlepší nedostal Rudolf Hrušinský. Hana Maciuchová je tak jediná, která za Ulici bude o TýTý bojovat.

Nicméně oficiálně není Hana Maciuchová nominována za seriál Ulice, protože Ulice patří pod TV Nova, která nechala z ankety všechny své pořady a tváře vyřadit. Ovlinit ovšem nemohla herecké kategorie, herci se totiž ukazují i v jiných projektech na jiných televizí. Stejným způsobem jako Hana Maciuchová bojuje v TýTý i herečka Zlata Adamovská.

Kromě Hany Maciuchové a Zlaty Adamovské bude o titul nejlepší herečky bojovat i Simona Babčáková, Simona Stašová a Tereza Voríšková. V kategorii herec bojují Jiří Bartoška, Miroslav Donutil, David Švehlík, Ivan Trojan a Ondřej Vetchý. My samozřejmě paní Maciuchové gratulujeme k nominaci a držíme palce.

Admin Kuba / 13.3. 2015 /
foto:
idnes.cz


Ulice je ve finále TýTý, ale bude z hlasování vyřazena

https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Mar2011//735839.jpg?d41d

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že TV Nova se i letos nezúčastní televizní ankety TýTý. Zatímco loni se její neúčast projevila tím, že své pořady a tváře nepodporovali na televizních obrazovkách (což se stejným způsobem dělo i nyní), ale letos zašla Nova ještě dál. Své pořady nechala z ankety vyřadit.

Do finálové části se probojoval seriál Ulice i Ordinace v růžové zahradě 2. Jde tedy vidět, že diváci mají oba seriály rádi a podpořili je i přesto, že jim to Nova "nenabízela". Nicméně i přesto, že oba seriály ve finále jsou, tak budou z hlasování vyřazeni. Přesně takhle si to přeje TV Nova. Provozovatel ankety TýTý tedy oba seriály z finálové části vyloučí a na jejich místo postoupí seriály, které byly na dalších místech.

Jak to bude s herci, zatím není jisté. Pokud se někteří herci z Ulice do finále probojovali, tak by vyřazeni být neměli, protože diváci pro herce můžou hlasovat i za jiné projekty, ve kterých se objevují, řada herců účinkuje i v jiných seriálech na konkurenčních televizí. Jak to teda bude s herci se teprve dozvíme.

Admin Kuba / 11.3. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Filip Blažek, kterého známe i z Ulice se stal potřetí tátou

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Oct2011/860527.jpg?d41d

Další herec z Ulice má důvod k radosti. Herec Filip Blažek se totiž stal trojnásobným tatínkem. V Ulici již sice dlouhou dobu nehraje a v lastně se v seriálu objevoval jen pár týdnů, i přesto ovšem do rodiny "uličníků" patří. Proto i náš Fanclub gratuluje k narození druhé dcery a přejeme mnoho štěstí a zdraví. Porod proběhl císařským řezem a maminka i miminko jsou v pořádku.

A jaké dostala Filipova dcera jméno? Rodiče se dohodli, že jí pojmenují po tatínkovi, proto se druhá dcera Filipa Blažka jmenuje Filipa. První dcera, desetiletá Jolana se zase jmenuje po mamince, která je také Jolana. Filip má ještě syna Luciána, kterého má z předchozího vztahu s herečkou Lucií Benešovou.

Admin Kuba / 7.3. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Hlasování v anketě TýTý je i letos bez účasti TV Nova

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Feb2011/721079.jpg?d41d

Populární anketa TýTý je u nás už 24 let. Za tu dobu se rozdalo již desítek zakřivených zrcátek a několikrát se i stalo, že samotné televize tuto anketu bojkotovaly. Před lety se systém hlasování v TýTý nelíbil na Primě, proto se v jednom roce ankety nezúčastnili. Po té se ovšem vrátili. TV Nova byla v TýTý vždy, několikrát se dokonce přímý přenos z vyhlášení vysílal na Nově. Nicméně doba se mění a Nova se už podruhé TýTý nezúčastní.

Scénář se tedy opakuje stejně jako loni. Hlasování bylo v plném proudu, všechny televize podporovaly své tváře a pořady na obrazovkách i na svých internetových stránkách. Výjimkou je Nova. Co to znamená v praxi? Pokud se některá tvář z Novy probujuje do finále, je to zásluhou jen hlasujících diváků, kteří pro tváře Novy hlasují i přesto, že to Nova nechce. V samotném finále ovšem v podstatě nemají tyto tváře šanci. Účast a propagace samotných televizí je totiž velmi důležitá. Je tedy pravděpodobné, že pokud se letos do TýTý někdo z Novy dostane, stejně nevyhraje, jako loni. To si zrcátko TýTý Nova neodnesla ani jedno.

A jak se k tomu staví samotná Nova? „V letošním roce jsme se rozhodli nezapojit do ocenění TýTý. Důvody jsme diskutovali s organizátory projektu, kteří je znají. Jsme ale přesvědčeni, že na trhu je prostor pro odborně zorganizované televizní ocenění, které bude přijatelné pro všechny velké televizní skupiny. Jsme v kontaktu s ostatními televizními skupinami a vznik takového ocenění iniciujeme,“ řekla pro server digizone.cz mluvčí TV Nova Anna Suchá. No uvidíme, třeba se v budoucnu dočkáme úplně jiné ankety.

Admin Kuba / 7.3. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Další nárust fanoušků na facebooku, děkujeme

Fanoušci seriálu Ulice stále dokazují, že herce z tohoto seriálu mají moc rádi. Měsíc co měsíc totiž stále roste počet fanoušků herců na jejich fanouškovských stránkách, které spravuje náš fanclub. Jsme za to moc rádi, že se přidáváte i přesto, že sami herci si svoje stránky nespravují. Tedy až na Patricii Solaříkovou, která se o stránky stará přímo vzorně a nově také Šárku Vaculíkovou, která bude na svých fanouškovských stránkách spolupracovat také. A jak se všem daří? Podívejte se.

  1. místo - Patricie Solaříková - 7 287 fanoušků (v lednu 1. místo)
  2. místo - Martin Hofmann - 5 854 fanoušků (v lednu 2. místo)
  3. místo - Matyáš Valenta - 5 478 fanoušků (v lednu 3. místo)
  4. místo - Václav Matějovský - 5 362 fanoušků (v lednu 4. místo)
  5. místo - Jakub Štáfek - 5 064 fanoušků (v lednu 5. místo)
  6. místo - Rudolf Hrušinský - 5 018 fanoušků (v lednu 9. místo)
  7. místo - Tereza Bebarová - 4 971 fanoušků (v lednu 6. místo)
  8. místo - Hana Maciuchová - 4 882 fanoušků (v lednu 7. místo)
  9. místo - Václav Svoboda - 4 881 fanoušků (v lednu 8. místo)
  10. místo - Aneta Krejčíková - 4 813 fanoušků (v lednu 10. místo)
  11. místo - Michaela Badinková - 4 254 fanoušků (v lednu 11. místo)
  12. místo - Šárka Vaculíková - 4 041 fanoušků (v lednu 14. místo)
  13. místo - Vanda Hybnerová - 3 982 fanoušků (v lednu 12. místo)
  14. místo - Kryštof Rímský - 3 772 fanoušků (v lednu 13. místo)
  15. místo - Anna Fixová - 3 489 fanoušků (v lednu 15. místo)
  16. místo - Vilma Cibulková - 2 762 fanoušků (v lednu 16. místo)
  17. místo - Hana Igonda Ševčíková - 2 529 fanoušků (v lednu 17. místo)
  18. místo - Daniel Brown - 2 490 fanoušků (v lednu 18. místo)
  19. místo - Hana Holišová - 2 117 fanoušků (v lednu 21. místo)
  20. místo - Matouš Ruml - 2 056 fanoušků (v lednu 19. místo)
  21. místo - Kateřina Janečková - 2 049 fanoušků (v lednu 20. místo)
  22. místo - Zuzana Vejvodová - 1 571 fanoušků (v lednu 22. místo)
  23. místo - Ljuba Krbová - 664 fanoušků (v lednu 23. místo)
  24. místo - Filip Rajmont - 337 fanoušků (v lednu 24. místo)

Pořadí se nám tento měsíc příliš nezměnilo, jen proběhli malé výměny. Nejvíce poskočil Rudolf Hrušinský, který byl na devátém místě a nyní je na šestém. Prvních mět míst jsou stejná. První místo si stále drží a pravděpodobně dlouho držet bude, Patricie Solaříková. Oproti minulému měsíci má o skoro dva tisíce fanoušků více. Tak držíme palce dál. A kdo jste se ještě nepřidali, tak se určitě přidejte. Na fb stránky herců se dostanete kliknutím na jejich jméno v tabulce.

Admin Kuba / 1.3. 2015 /
foto: koláž Fanclubu Ulic
e; Archiv TV Nova; facebook.com

Zpět