Archiv článků... červen 2011

09.09.2011 15:41

Nových postav přišlo letos do Ulice hodně

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/929/768/2b4e73b93a_77403846_o2.jpg?1309448957” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Každý seriál je specifický v tom, že do něj stále přicházejí  nové postavy. Je to z toho důvodu, že ty staré postavy buď dobrovolně nebo nedobrovolně odcházejí nebo se jejich příběh už vyčerpal a je potřeba nasadit nové postavy. Ovšem nejvíc postav přichází do životů těch starších postav, takže nakonec skoro o nikoho nepřijdeme, v šesté sezóně těch nových postav bylo opravdu hodně, pojďme si je připomenout.

Těch "hlavních" nových postav, kteří nějakým způsobem zamíchali kartami v Ulici bylo celkem 23. Pak přišli takové menší postavy, které se objevili třeba jen na jeden nebo dva díly. My se zaměříme jen na ty hlavnější, většina z nich budou mít svůj příběh i v následující, sedmé sezóně, takže o většinu rozhodně nepřijdeme. Tak pojďme si všechny připomenout.

Rodina Seidlových
Čtyři nové postavy se objevili s příchodem rodiny Seidlových (tedy jedna přišla později). Jako první vstoupila do Ulice profesorka Marta Seidlová, po té její syn Miki a manžel - doktor Seidl, který si v Ulici zřídil ordinaci. Později se ukázala také babička Amálka, která se velmi rychle v Ulici zabydlela.

Nová gymnaziální třída
Nejvíce nových postav se objevilo ve škole, v nové gymnaziální třídě. Když nepočítám Mikiho, Janu a Míšu, tak jsme se mohli seznámit s těmito studenty: Jirka Hložánek, Jarmila Janáčková přezdívaná Džejdžej, Anna Pekárková zvaná Nanny a teprve nedávno také emař Alex Toman.

Postavy kolem Libora
Díky příchodu rodiny Seidlových a převážně Libora Seidla jsme se mohli seznámit i s dalšími novými postavami a to: zdravotní sestra Zdena, zdravotní sestra Věra Altmanová a také Karolína se svým přítelem Igorem Tesařem.

Seznámení s novými profesory
Škola v Ulici získala nejen nové studenty, ale také profesory a to již zmiňovou Martu Seidlovou, ale hlavně svérázného profesora Kalinu a také velmi zábavného Otíka Puklického, se kterým snad nikdy není nuda.

Postavy kolem studentů
Tereza, Matěj a spol. tyto postavy tvořili jednu z hlavních dějových linek díky studentskému bytu. Většina obyvatel tohoto bytu studuje na vysoké škole a tak jsme mohli poznat nové tváře. Například profesora Peterku nebo spolužáku od Vojty Eduarda Rambouska zvaného Edie. S Peterkou přišel na scénu i jeho kamarád na vozíčku Kryštof Jánský a také jsme mohli v šesté sezóně poznat nyní už bývalou Štěpánovu přítelkyni Veroniku a také Štěpánova strýce Václava Stránského, který studentům pronajímá byt.

Další nové postavy
Zapomenout nesmíme i na zlatokopku Pavlu Rambouskovou, která velmi zamíchala kartami u Nyklových. Kadeřnictví získala novou posilu díky nové kadeřnici Romaně. Na scéně se také objevila přítelkyni a nyní už vlastně manželka Pepana Blaženka. A jedna z nových postav byla i Iveta Soldátová, která se začala objevovat po boku Oldy a kdo ví, v příští sezóně možná po boku Tomáše.

To bylo takové malé poohlédnutí za šestou sezónou, kdy jsme se seznámili opravdu s velkým počtem nových postav. O nové postavy nebude nouze ani v nové sezóně, již od září se chystá sedmá sezóna a hned na začátku přijdou nové postavy a vracet se budou i staré postavy, takže se máme určitě na co těšit.

Admin Kuba / 30.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Digi a Marek opět v Ulici? Nejspíš už nikdy...

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Dec2007/18035-web-975ea8.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



V říjnu roku 2008 se s Ulicí rozloučili dvě postavy a to Digi Stránská a Marek Stránský, jsou to tedy již skoro tři roky, co Ulice o tyto dvě postavy přišla. Oba společně odjeli do Londýna, kde se na jedné klinice chtěli pokusit o miminko, protože se jim to u nás nedařilo. Hlavním důvodem odjezdu ovšem bylo těhotenství představitelky Digi, herečky Michaeli Maurerové, která má již dva kluky (2,5 let). Ze seriálu s ní tedy musel odejít i Ondřej Brzobohatý.

Oběma zůstaly vrátka z Ulice pootevřená a tak nějak se očekávalo, až si Míša užije mateřství, že se do Ulice opět vrátí i s Markem. Bohužel už se tak z největší pravděpodobností nestane. Herečce Michaele Maurerové končí mateřská dovolená a vrací se zpět do práce, ovšem ne do Ulice, ale přijela roli v seriálu TV Prima Cesty domů, kde by se měla objevit již od podzimu, za sebou má již svůj první natáčecí den.

Do stejného seriálu před rokem odešla i seriálová kadeřnice Renata (Lucie Štěpánková). Kdo se těšil na návrat oblíbené Digi má smůlu, ovšem třeba se někdy vrátí Marek Stránský, jeho představitel Ondřej Brzobohatý se bude na Nově přes léto objevovat v adrenalinové show Wipeout Souboj národů, tak třeba mu produkce Ulice brzy nabídne návrat.

Admin Kuba / 29.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Léto hvězd Ulice: S Mikim do New Yorku

Čas dovolených se blíží, většina už má svou dovolenou vybranou, zablokovanou a třeba i zaplacenou a už se jen těší, až přijde ten osudný den, kdy se s rodinou nebo přáteli vydají na dovolenou. Pár dní volna si budou užívat i hvězdy seriálu Ulice. Přes prázdniny nás v několika speciálech každý týden pozve jedna hvězda Ulice na svou dovolenou, tento týden to je Vašek Matějovský, kterého známe jako Mikuláše Seidla (Mikiho).

Vašek se letos v létě vydá na jednu dovolenou, na kterou se hrozně těší. Společně s bráchou a se ségrou si udělají takovou sourozeneckou dovolenou a vydají se do New Yorku a kam kromě New Yorku ještě Vašek pojede? "Plánujeme s bráchou a se ségrou letět do New Yorku a nic víc asi zatím není, kromě chalupy, kam pojedeme s rodinou," prozradil herec Vašek Matějovský. Hlavní dovolená tedy bude New York, tak si pojďme o tomto městě něco říct.

New York je nejlidnatější město Spojených států a jeho metropolitní oblast patří mezi nejlidnatější na světě. Město bylo založeno v Nizozemí v roce 1625 a od roku 1790 je největším městem Spojených států. V současnosti je jedním ze světových center obchodu a finančnictví. New York tvoří pět čtvrtí: The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens a Staten Island. Mnoho místních památek je známo po celém světě. Socha svobody zdravila miliony imigrantů, kteří připomlouvali do Spojených států na přelomu 19. a 20. století. Wall Street, sídlo burzy na dolním Manhattanu, je od druhé světové války nejvýznamnějším světovým finančním centrem. Pro město jsou charakteristické mrakodrapy patřící mezi nejvyšší v zemi, například Empire State Building, Chrysler Building a dříve World Trade Center. New York se díky čilému nočnímu životu někdy přezdívá "Město, které nikdy nespí. Dalšími přezdívkami jsou "Velké jablko" (díky tvaru) a "Gotham" (podle města, ve kterém se odehvárá děj Batmana).

Tak možná jsme vás společně s Vaškem Matějovským inspirovali na pěknou dovolenou. Inspirovat se budete moc i od Otíka Puklického, tedy lépe řečeno od Filipa Rajmonta. Kam se on vydá na dovolenou vám prozradíme už příští týden v další části našeho letního speciálu Léto hvězd Ulice.

Admin Kuba / 28.6. 2011 /
foto: internet





Ulice pokřtila mláďata levharta v ZOO Liberec

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/690/477/f1e71dde81_77297833_o2.jpg?1309116867” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Na konci dubna měli zaměstnanci, ale i návštěvníci v ZOO Liberec dva důvody k oslavám. Jak už jsme vás informovali, tak se zde narodila dvojčata levharta sněžného - irbise. A včera, tedy v sobotu 25. června se konal křest a dvojčata konečně dostala oficiální jména, ty vybrali sami chovatelé ze spousty návrhů, ve hře byla taková jména jako Esuhaj, Hasar, Hačjun, Temužin a spousta dalších, ovšem vyhrát mohli jen dvě jména.

Chovatelé nakonec vybrali pro samečka jméno Bataar a pro samičku jméno Shirir což v mongolštině znamená hrdina a kouzelná. Mládaťa lehvarta přišli pokřtít známé osobnosti, které znáte ze seriálu Ulice a to Anna Fixová (Monika), Jakub Štáfek (Matěj), Kristýna Podzimková (Thea), Petr Buchta (Vojta) a Vašek Matějovský (Miki), kromě křtu levharta také hvězdy podepisovali a podepisovali, konala se totiž také autogramiáda.

Všechny hvězdy Ulice se všem rádi podepsali a s některými se také vyfotili a hlavně si všichni užili krásné odpoledne v liberecké ZOO, kde se zároveň slavilo 50. výročí prvního československého odchovu lehvarta čínského. V následujících dvou fotkách se můžete podívat na zmiňovaná mláďata levharta sněžného a v přiložené fotogalerii se můžete podívat na to, jak to s uličníky v ZOO vypadalo.

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/135/546/9b1a6e6ec5_77298298_u.jpg?1309117432” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.          Obrázek “https://nd05.jxs.cz/532/855/bd162f3d6e_77298301_u.jpg?1309117435” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Admin Kuba / 26.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova; ZOO Liberec





Sledujte seriál Ulice na slovenské TV Doma

Obrázek “https://medialne.etrend.sk/uploads/tx_article/rte/RTEmagicC_419864b27e.jpg.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Již několikrát jsme vás informovali o tom, že Ulici můžou sledovat i naši slovenští bratři na své TV Doma. Tato televize již Ulici několikrát vysílala (s přestávkama). Dokonce v tuto chvíli vysílá epizody, které již jednou vysílala, takže i pro slovenské diváky už se jedná pouze o reprízu, ovšem jako taková malá vzpomínka na Ulici přeci nikdy neuškodí a tak můžeme sledovat denní seriál Ulice na TV Doma každé všední ráno.

Tato zpráva je tedy pouze pro slovenské diváky, ale i pro spoustu českých diváků a to proty, kteří mají například satelit a tak chytají nejen české, ale i slovenské programy. TV Doma vysílá Ulici každý všední den mezi devátou a desátou hodinnou ranní, vysílací čas se mění, proto je lepší sledovat tv program, aby vám nějaký díl neunikl. TV Doma nabízí i živé vysílání Ulice na internetu a to v době, kdy se vysílá v televizi.

Momentálně TV Doma vysílá konec druhé sezóny, už tento čtvrtek odvysílá poslední epizodu, ve které si Bedřich a Anička řeknou své "ano". V pátek 1. července si můžeme připomenout pilotní film ke třetí sezóně Zlatou mušku a od pondělí 4. července začne TV Doma vysílat třetí sezónu. Na závěr ještě připomínám, že reprízy Ulice jsme mohli sledovat také na Nova Cinema, ovšem i přes léto se zde Ulice vysílat nebude.

Admin Kuba / 26.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova


Šestá sezóna seriálu Ulice je u konce

Šest let! Přesně tak dlouho je již na televizních obrazovkách nekonečný seriál Ulice, již šest let nás baví svými příběhy a v pátek 24. června ukončila Ulice svou šestou sezónu a nyní bude mít dva měsíce prázdniny. Šestá sezóna začala 30. srpna 2010 a víte co bylo v tomto díle? Matěj Jordán dělal reparát, aby se mohl dostat k maturitě, měl smůlu, před školou ho málem srazila nová profesorka Seidlová, Matěj jí dost zprdnul, aniž by tušil, že právě tato žena bude už brzy rozhodovat o jeho maturitě. Reparát nakonec složil a mohl přistoupit k maturitě. A v Ulici se také rozjela předvolební kampaň Lumíra Nykla.

A byly to právě volby, které se staly hlavním tématem prvních měsíců v Ulici. Jak to dopadlo už všichni víme, vyhrála strany Lumíra a ten se také stal novým starostou. Velmi zajímavý příběh se odehrál kolem Ingrid, ta znovu objevila již "mrtvého" manžela, mafiána Vasila, toho schovávali na stavbě, ovšem Ingrid na vše přišla a pomohla Vasilovi s útěkem, ten je teď ve vězení. Vyjmenovat vše co se v Ulici během celého roku odehrálo by opravdu bylo na dlouho, nakonec sami jste určitě bedlivě celý rok Ulici sledovali.

Za zmíňku ovšem určitě stojí svatby, ty byly v Ulici rovnou tři. Vdala se Lída Farská, svatbu také měli Bára s Ondrou a Pepan s Blaženkou. Narodili se také dvě děti a to malá Miriam šťastným rodičům Lenky a Jardy a na svět také přišlo miminko Pepana a Blaženy malá Jiřinka. Poznali jsme spoustu nových postav - Otík, Kalina, celá rodina Seidlových, Karolína, Edii, Peterka, Pavla, Blažena a spousta dalších.

Během šesté sezóny jsme mohli celkem vidět 205 epizod, což je o deset méně, než v předcházející sezóně, důvodem je to, že letos poprvé se přes Vánoce Ulice nevysílala. Náš oblíbený seriál se na obrazovky vrátí již 5. září ve své sedmé sezóně, to té doby si všichni budeme užívat dva měsíce volna. Na záběr se můžete podívat na speciální video vytvořené speciálně pro šestou sezónu. V několika minutovém videu můžete vidět celou šestou sezónu zachycenou na fotkách.

Admin Kuba / 25.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Revoluce v Ulici: Vaši oblíbenci přicházejí ve 3D!

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Jun2011/768825.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


Sledujte Ulici ve 3D! Stačí jen poslat jednu SMS, nasadit speciální 3D brýle a pak už si můžete vychutnat váš oblíbený seriál trojrozměrně. Cena SMS je 26 Kč.

 

Je to tady! Nyní máte jedinečnou možnost sledovat díl Ulice v předstihu, a navíc ve 3D! Nenechte si ujít další příběhy vašich oblíbených hrdinů v progresivním formátu!

Pro zhlédnutí videa ve 3D budou potřeba speciální (červené, modré) 3D brýle, které bude partner projektu, společnost Mall.cz, přikládat k zakoupeným televizorům, počítačům a mobilním telefonům.

Obsah není nativně natočen ve 3D, ale je do trojrozměrného obrazu přepočten pomocí nejmodernějšího softwaru.

Koupit celou epizodu

Co budete pro přehrání potřebovat? Měli byste mít operační systém Windows, dále musíte mít nainstalovaný nejnovější flash player plugin a podporované prohlížeče (Internet Explorer 7.0 – 8.0 nebo Firefox) a také nainstalovanou technologii Silverlight.Ověřit si, že máte vše v pořádku nainstalované a plně funkční, můžete na tomto videu Okresního přeboru.

ulice.nova.cz

Admin Kuba / 23.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Ulice se opět vydává do ZOO, tentokrát do Liberce

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images//600x338/Jan2011/719624.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Ulice se opět vydává do ZOO, po několika návštěvách v pražské ZOO si tentokrát vybrali jinou ZOO a to v Liberci, uličníci se tam vydají nejen na návštěvu, ale i za povinnostmi. Herci ze seriálu Ulice v liberecké ZOO totiž pokřtí dvě mláďata levharta sněžného a všichni se už na to těší, pokud by jste se chtěli přidat, tak můžete a kdy se tedy tato událost uskuteční? Už tuto sobotu, tak pokud bydlíte v Liberci či v okolí, tak určitě přijďte.

Na koho se můžete těšit? Kromě toho, že si můžete třeba s rodinou udělat krásný výlet do ZOO, kde potkáte spoustu zvířat, tak můžete potkat i známé tváře ze seriálu, kteří jsou vždy velmi ochotní se podepsat, vyfotit nebo si s vámi popovídat. V Liberci mezi zvířaty určitě potkáte tyto uličníky: Petr Buchta (Vojta Kalich), Jakub Štáfek (Matěj Jordán) a Vašek Matějovský (Miki Seidl). Aby na to pánové nebyli sami, tak se k nim přidá i Anna Fixová (Monika Farská) a Kristýna Podzimková (Thea Nekonečná).

A nyní ještě něco málo o samotném křtu. Uličníci pokřtí dvě mláďata levharta sněžného, která se v liberecké ZOO narodila 30. dubna. Samotný křest proběhne v sobotu od 11 hodin v pavilonu levhartů při příležitosti akce Není kočka jako kočka, kterou Zoo v Liberci oslaví padásét výročí odchovu levharta čínského v naší republice. V rámci křtu bude i autogramiáda, tak pokud máte chuť a čas, tak určitě přijďte.

Admin Kuba / 23.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Uličníci se loučili se šestou sezónou Ulice

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/995/399/65cf67ccf0_77164281_o2.jpg?1308760267” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Tento pátek nás čeká poslední epizoda šesté sezóny Ulice. Tvůrci a herci už mají dávno dotočeno a dokonce již jsou natočené epizody ze sedmé sezóny. Je již takovou tradicí, že na konci června se všichni z Ulice sejdou a společně oslaví závěr sezóny, přeci jen na place není tolik času si popovídat a navíc ne všichni se na place spolu potkávají, Uličníci se seštou sezónou rozloučili včera ve sportovním duchu.

Vše začalo už v úterý odpoledne a pokračovalo do nočních hodin, odpoledne trávili uličníci sportovně. Nejdříve si dva týmy pod vedením Adriana Jastrabana a Jakuba Štáfka zahráli "lidský fotbálek", po té se hrál také volejbal a petang. O největší zábavu se postaral Jakub Štáfek, který zde zároveň plnil prohranou sázku. Skoro nahý musel plavat ve Vltavě, o tom jsme vás již informovali v předchozím článku.

Zábava potom pokračovala až do nočních hodin, kdy se všichni náramně bavili na ukotvené lodi, která byla současní sportoviště. Na ukončení sezóny dorazili skoro všichni, kteří mají něco společného se seriálem Ulice, potkat jste zde mohli skoro všechny herce, ale také tvůrce, jako jsou režiséři, producent a ostatní, kteří se starají o to, abychom se mohli na Ulici dívat. Určitě se podívejte na přiloženou fotogalerii, kde najdete spoustu fotek z ukončení sezóny.

Co píše o zakončení šesté sezóny Ulice bulvár? To si můžete přečíst v sekci Z tisku



Admin Kuba / 22.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Matěj Jordán se koupal nahý ve Vltavě

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/934101_stafek-vltava-koupel-prohra-sazka.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Sázka je sázka a když někdo prohraje, tak hold musí splnit to co slíbil. To se stalo také herci ze seriálu Ulice Jakubu Štáfkovi, alias seriálovému Matějovi. Ten prohál sázku a tak chtě nechtě musel se koupat ve Vltavě. „Prohrál jsem sázku, tak mě čeká plavání ve Vltavě v těchto slušivých boratkách,“ prozradil Štáfek deníku Aha! V čem počívala sázka bohužel nevíme, ale pokusíme se to zjistit a popřípadě tento článek doplníme.

Jakub Štáfek svou prohranou sázku splnil včera, tedy v úterý 21. června na sportovně exhibičním odpoledni herců. Voda rozhodně nebyla nejteplejší a tak byl herec dost promrzlý. I když byla ve vodě velká zima tak se herci moc z vody nechtělo, čekal totiž, až mu produkce přinese ručník do kterého by si mohl schovat to nejdůležitější, přeci jenom na něj koukala dost lidí, přítomným dámám nakonec tedy musel stačit hercova odhalené pozadí.

O sázce i o včerejším sportovně exhibičním odpoledni vám určitě přineseme i další informace, na závěr se můžete podívat na dvě fotky jak to Kubovi Štáfkovi slušelo v "borotových" plavkách.

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/full/934101-img-stafek-vltava-koupel-prohra-sazka.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.             Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/full/934102_.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Admin Kuba / 22.6. 2011 /
foto: ahaonline.cz



The Tap Tap vystoupí v Ulici už dnes večer

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/005/547/0790334f76_75233719_o2.jpg?1302626042” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Tereze se podařilo to, na čem pracuje několik týdnů a to i přes veškeré problémy, které přitom nastaly. Řeč je samozřejmě o velkém koncertu kapely The Tap Tap, která vystoupí už dnes večer v Ulici. Na koncert, který se natáčel 10. dubna tohoto roku se v roli komparzistů objevili fanoušci této kapely, ale i náhodní kolemjdoucí. Mezi nimi samozřejmě nechyběli i obyvatelé Ulice jako je třeba Bára Jordánová, Seidlovi, Simona s Renatou a spousta dalších.

Kdo vlastně jsou The Tap Tap? Je to kapely studentů, kteří mají zdravotní postižení a vznikla již v roce 1998 v Jedliškově ústavu. Kapely hraje pod vedením dirigenta. The Tap Tap můžete vidět na velkých festivalech a na různých společenských akcí. Kapely hraje své vlastní písničky, ale i písničky známých osobností, kteří zároveň s kapelou spolupracují a někteří i vystupují (Helena Vondráčková, David Koller, Dan Bárta, Vojta Dyk či Xindl X).

Kapela v Ulici zahraje dvě písničky a to písně Černej pasažér a Koule zvaná svět. Obě písničky si můžete poslechnout, stačí kliknout na název písní. Kromě toho si můžete poslechnout i nejnovější píseň kapely The Tap Tap, kterou složil Xindl X a zároveň i s dalšími hvězdy v této písni vystupuje, jmenuje se Řiditel autobusu a poslouchnout si jí můžete zde. Takže si určitě nenechte vystoupení této úspěšné kapely ujít už dnes večer v Ulici.

Admin Kuba / 22.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Jarda Hejl se vrací... už příští týden

https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Feb2009/27974-web-e61b89.jpg?d41d



Fanoušci Jardy Hejla, alias herce Martina Hofmanna můžou začít jásat. Jarda Hejl se totiž po skoro roční pauze opět vrací do Ulice. Ovšem poprvé ho budeme moc vidět až v posledním díle letošní, šesté sezóny, tedy v pátek 24.6. Při včerejším online chatu to prozradil šéfproducent Ulice "Jardu budete moci prvně vidět ještě v tomto měsíci. Konkrétně 24.6. s Peškem, jak je oba máte rádi!" prozradil Michal Reitler.

Návrat Jardy Hejla nebude jen na jeden díl. Od podzimu se totiž Jarda i s celou svou rodinou vrátí v plné parádě, vrátí se tedy i Lenka včetně malé Miriam a dokonce i velké Miriam. Už 6.10. nás čeká jeden z největších televizních návratů, vrátí se Hana Maciuchová, to bude jen malá ochutnávka a od 31.10. budeme moc Miriam vidět pravidelně a do Ulice opět zamíří i její bývalý manžel Cyril Hejl v podání Dušana Jamricha.

Online chat s šéfproducentem Ulice Michal Reitlerem
Kromě toho, že se vrátí Jarda a Miriam, o které jsme už věděli prozradil Michal Reitler i další zajímavosti o nové sezóně. Ovšem nemohl toho prozradit moc, takže spíše jen naznačoval. Už teď víme, že postavu Báry Jordánové naposledy uvidíme v pátek 28. října, kdy se s diváky rozloučí, o Ondřeje Krause nepřijdeme, ten se bude vyjímečně v Ulici objebovat i nadále a o holky Krausovi nepřijdeme určitě, ty budeme nadále potkávat ve škole.

Michal Reitler naznačil i to, že nás čekají minimálně tři nové postavy "Můžete se těšit na 2 nové postavy v životě Simony a Jiřího: pohledného muže (dámy!) a jeho dceru! V příbězích studentů se objeví za velmi dramatických okolností nová postava malé dívky. A bude toho víc." naznačil při včerejším online chatu. Prozrazeno bylo i to, že starosta Lumír Nykl se konečně přestěhuje do většího bytu a pan producent naznačil i to, že by se měl využít i byt po Králových, který se už dlouho v Ulici neobjevuje, že by to byl právě byt pro pana starostu? To uvidíme na podzim.

A jaká, že budou hlavní témata nové sezóny? To nemůže být prozrazeno, ale jisté je to, že spousta příběhů se bude točit kolem těchto postav: Simona, Pepan a spol,, Anča a spol., Nyklovy, studenti, Ingrid a možná i Vasil, Bára a spol., Pešek, Amálii a k nim přibudou Miriam, Jarda, Lenka s malou Miriam a Cyril, na obrátkách naberou také Seidlovi. Jak vidíte bude toho opravdu hodně. Během prázdnin (a nejvíce v srpnu) vám budeme přinášet další zajímavé informace o sedmé sezóně Ulice, tak nás určitě sledujte i přes léto.

Admin Kuba / 17.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Fotogalerie: Hana Maciuchová zpět na místě činu

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/925997_hana-maciuchova.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Přesně 437 dní, tedy více jak rok a dva měsíce, tak dlouhá byla přestávka Hany Maciuchové v Ulici. Tuto neděli se herečka vrátila na místo činu, do své oblíbené školy v Praze-Strašnicích, kde se natáčí scény z gymnázia. Na natáčení bylo pozváno také spousta novinářů a mezi nimi nechyběli i redaktoři deníku Aha! Herečka ke svému návratu prozradila: „Hrozně jsem se těšila, ale měla jsem tolik práce, že mi ta pauza hodně rychle utekla,“ smála se herečka.

Podle deníku Aha! návrat oblíbené profesorky Hejlové nebude úplně příjemný. Miriam Hejlová totiž už na začátku bude muset řešit nepříjemnosti v podobě teroru ze strany studentů. A přímo Hana Maciuchová si část její hlavní dějové linky vymyslela sama. To deníku Aha! prozradil i sám šéfproducent Ulice: „Pracovních verzí bylo nepočítaně. Sešli jsme se nad tím už v listopadu a shodou okolností paní Maciuchová do té schůzky volala, tak jsme se s ní rovnou poradili. Zabývala se myšlenkou, že vzrůstá agrese studentů ve škole, ale hranice, v nichž se musí držet pedagog, jsou stále stejné. Tento rozpor bude Miriam Hejlová řešit na vlastní kůži,“ řekl Aha! Michal Reitler.

Hana Maciuchová zatím natáčela pouze v již zmiňované škole, takže do hostivařských ateliérů se zatím nepodívala. Ze svých hereckých kolegů se na place potkala se seriálovou Boženkou Puklickou a pak s nováčkami Martou Seidlovou, profesorem Kalinou a Otíkem Puklickým. Na place se v jednu chvíli potkala i s Vlastou Peškem coby školníkem. Jak vypadalo první natáčení Hany Maciuchové po tak dlouhé pauze se můžete podívat ve fotogalerii.



Admin Kuba / 15.6. 2011 /
foto: deník Aha!



Novinka: Ulice na internetu ve formátu 3D

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Jun2011/762874.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Pamatujete si, když Ulice před šesti lety začínala? Oficiální stránky na internetu měli minimální obsah, ve videoarchivu se Ulice objevovala až druhý den po odvysílání a to bylo vše. A dnes? Perfektní oficiální stránky s velkým obsahem, exkluzivními videoochutnávky a videobonusy, ve videoarchivu se objeví Ulice jen pár minut po odvysílání v televizi, k tomu exkluzivní předpremiéra, za poplatek si můžete pustit epizodu, která bude v televizi až další týden a k tomu můžeme Ulici sledovat živě na internetu.

A nyní TV Nova a její internetový videoportál VOYO.cz nabízí další vychytávku, kterou na žádném jiném videoportálu v České republice nenajdete. O co se jedná? Ulici budete moc na internetu sledovat ve formátu 3D, k tomu stačí jen speciální 3D brýle. A co vše budete moc ve formátu 3D sledovat? Zatím v tomto formátu bude poslední díl Ordinace v růžové zahradě 2 (tedy čtvrteční díl), čtyři nejnovější díly Comebacku, které se odvysílali na jaře a poslední díl seriálu Ulice.

A kromě seriálu TV Nova bude ve 3D také k dispozici film Piraňa, v budoucnu obsah bude jen narůstat. Tak teď už stačí jen si sehnat již zmiňované speciální 3D brýle (červenomodré) a můžete si využít skvělý trojrozměrný zážitek seriálu Ulice a nezapomeňte, že VOYO.cz vám nabízí stále velký obsah i filmů. Nyní už stačí jen koukat.

Admin Kuba / 14.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Tereza Brodská se rozloučila se svými kolegy; aktualizace

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/923908_tereza-brodska.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



To, že herečka Tereza Brodská se chystá odejít ze seriálu Ulice se již ví dlouhou dobu, několikrát jsme vás o tom informovali i tady u nás na webu. Ve čtvrtek jsme psali, že Tereza má před sebou poslední natáčecí den a ten byl včera, tedy v pátek 10. června, to herečka natočila své poslední obrazy a se seriálu dala sbohem. Jestli si bude chtít dát herečka jen oddech a třeba se za rok vrátí ještě ani ona sama neví.

S Terezou Brodskou se přišli rozloučit i její kolegové, nechyběli ani její seriálové děti Kuba Štáfek a Patricie Solaříková a ostatní kolegové, se kterými se potkávala šest let, s některými méně a to s těmi, kteří do Ulice nastoupili později. Nechyběli i tvůrci seriálu včele s producentem Michalem Reitlerem. Tereza Brodská až na malou přestávku objevovala v Ulici šest let a to je hodně dlouhá době, není tedy divu, že i loučení bylo dojemné a dokonce i pár slz ukáplo.

A jaké byly poslední dva obrazy Terezy Brodské alias Báry Jordánové? To už prozrazuje mluvčí seriálu: „Své poslední dva obrazy točila spolu se svými dětmi Patricií Solaříkovou a Jakubem Štáfkem a s manželi Petrou Jungmannovou a Martinem Pechlátem, kteří se s ní před stěhováním přišli rozloučit,“ prozradila deníku aha Eva Měšťáková. Tereza Brodská už má tedy padla, ovšem my o Báru ještě zdaleko nepřijdeme, na obrazovkách ji uvidíme až do října.

Aktualizace 13.6. 2011:
Podívat se můžete i na reportáž z televizních novin, která se natáčela v den posledního natáčení Terezy Brodské. Ve videu je též zmíněno, že Hana Maciuchová, tedy seriálová Miriam Hejlová se poprvé v Ulici ukáže 6. října 2011.
video najdete zde

Admin Kuba / 11.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Šestá sezóna jde do finále, konec už za dva týdny

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/701/403/b06eaed1e7_76797009_u.jpg?1307715964” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Čas letních prázdnin se už blíží a to nejen pro malé děti školou povinné, ale i pro všechny fanoušky seriálu Ulice. Jako každý rok, tak i letos budeme mít v Ulici letní prázdniny. To znamená, že dva měsíce se budeme muset obejít bez svých oblíbených postav a příběhů. Spousta diváků by uvítala, kdyby Ulice byla i o prázdninách. Ovšem na druhou stranu spousta diváků má v létě jiný program než sedět každý všední den v podvečer u televize.

Odpočívat budou po náročném roce i herci a tvůrci seriálu. Ti totiž budou mít už od poloviny června prázdniny a na plac přijdou opět až v srpnu, už nyní jsou roztočené epizody ze sedmé sezóny. A jak vůbec skončí letošní již šestá sezóna Ulice? To je zatím tajemství, rozhodně už teď můžeme prozradit, že jedna z nejdůležitějších scén přijde již o dva dny dříve a bude to velký koncert skupiny The Tap Tap, která v Ulici vystoupí už ve středu 22.6. 2001.

A o dva dny později, tedy v pátek 24.6. 2011 uvidíme poslední epizodu šesté sezóny Ulice. I z dnešním dílem nám tedy do konce zbývá posledních 11 epizod a v těch se rozhodně nudit nebudeme. Prozradit vám mohu například to, že po Vasilovy začne pátrat policie a také bulvární novináři, sledovat také budeme moc příběh pana Peška, jehož zdravotní stav se hodně zhorší. A pokud vás zajímá kauza mezi Terezou a Peterkou, tak se máme rozhodně ještě na co těšit, dokonce dojde na bitku.

Bude toho tedy ještě hodně, takže rozhodně zůstaňte věrni vašemu oblíbenému seriálu až do konce sezóny. Pokud by vás zajímalo, co bude TV Nova vysílat v létě místo Ulice, tak vám to mohu prozradit. Každý všední den v 18:30 bude místo Ulice seriál Tisíc a jedna noc, který bude mít denně dva díly. O víkendu kolem 18 hodiny si můžeme připomenout Pojišťovnu štěstí, tu bude Nova opakovat od prvních dílů.

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/081/344/5636ccabdb_76797125_u.jpg?1307716175” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Admin Kuba / 10.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova; vlastní fotoprezentace





Nova informuje: "Nejlepší léto znáte z televize"

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/247/916/14fcbbee37_76771305_o2.jpg?1307625268” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Léto... snad každý se na něj těší. Děti kvůli tomu, že mají velké prázdniny, dospělí třeba kvůli pěknému počasí a času dovolených. Léto si každý představuje jinak a to nejlepší léto můžete díky TV Nova poznat v televizi. Nova jako každý rok připravila pestrý letní program a i když je léto slabé na premiéry, tak i letos v létě se na několik nových, premiérových kousků můžeme těšit, Ulice si dá jako každý rok prázdniny.

Asi nejdůležitější program z letošního léta je určitě Wipeout Souboj národů, což je adrenalinová show, které se zúčastní několik celebrit včetně Jany Sovákové (Ingid) a Ondry Brzobohatého (Marek Stránský). Pokud máte rádi zahraniční seriály, tak se můžeme těšit na premiéry amerického seriálu Lidský terč nebo již velmi oblíbených seriálů Kriminálka Miami a premiérová řada německého seriálu Kobra 11.

Diváky určitě potěší i návrat v oblíbeném československém seriálu Plechová kavalerie a Hospoda. Zavzpomínat budeme moc i u repríz oblíbených Soukromých pastí a Pojišťovny štěstí. Určitě si v létě oblíbíte i pestrou nabídků filmů z nichž 12 uvede TV Nova v premiéře, budou to například Dvanáct do tucu, Šéfe, jsme v tom!, Čtyřicátka na kruku, Operace Dunaj ad.). Z reprízovaných filmů určitě uvitáme Harryho Pottera, agenta 007 Jamese Bonda či Krokodýla Dundeeho.

V létě se budeme muset jako každý rok obejít bez našich oblíbených seriálů jako je Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice. Oba seriály si dávají pauzu, poslední díl Ulice bychom měli vidět v pátek 24. června 2011. Místo Ulice bude Nova přes léto dávat pravděpodobně seriál Tisíc a jedna noc, který se má vysílat ve dvou částích.

Pokud jste si Ulici oblíbili (a to určitě ano), tak můžete pravidelně navštěvovat i jeho oficiální web, který najdete na adrese ulice.nova.cz. Najít tam budete moc například reportáže o tom, co dělají vaše oblíbené hvězdy v létě, připraveny budou i souhrny uplynulé sezóny a chybět nebudou exkluzivní ochutnávky nové, již sedmé sezóny Ulice. Tak si užívejte léto třeba i ve společnosti TV Nova.

Admin Kuba / 9.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Avon pochod také s Ulicí už tuto sobotu

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/783/216/dcfecb5e86_76770462_o2.jpg?1307623169” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Už tuto sobotu 11. června se můžete vydat na již tradiční pochod Prahou. Koná se totiž další ročník Avon pochodu proti rakovině prsu. Přidat se k ostatním a vyrazit na Avon pochod znamená, že vyjádříte solidaritu nemocným ženám a podpoříte všechny v prevenci. Letošní Avon pochod startuje v pravé poledne, tedy ve 12 hodin a start je na Staroměstském náměstí, vstupenkou je jediná věc, přinést si zakoupené tričko, které stojí 300,- pro ženy je připraveno v růžové barvě a pro pány v šedé.

Avon pochodu se tradičně zúčastňují i české hvězdy, letos mezi nimi nechybí Mahulena Bočanová, Lenka Termerová, Marta Issová, Monika Absolonová, Simona Stašová nebo Tereza Brodská a spousta dalších. Tak pokud ještě stále váháte jestli jít nebo nejít na pochod, tak na rozhodování máte ještě dva dny.

Do projektu se opět zapojili i v Ulici. V minulém roce se přímo v ději seriálu zmiňovali o Avon pochodu v kadeřnictví, protože na pochod se chystala také Simona Pavlicová. Letos se o pochodu zmínili v pekařství, protože na sobotu se už teď moc těší Zuzana Hrubá, která se chystá, že na Avon pochod vyrazí, mimochodem herečku Šárku Ullrichovou budete moc pravděpodobně potkat přímo na místě.

Obrázek “https://www.zdravaprsa.cz/img/fotogalerie/2011/pochod_2011_7.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Admin Kuba / 9.6. 2011 /
foto: reprofoto nova.cz; zdravaprsa.cz



Tereza Brodská má před sebou poslední natáčecí den

Obrázek “https://www.dama.cz/kultura/hvezdy/brodska_tereza2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Herečka Tereza Brodská, která v Ulici hraje již šest let Báru Jordánovou před několika měsíci ohlásili svůj konec v tomto seriálu. Konec přijde už zítra, protože právě zítra má herečka svůj poslední natáčecí den, ve kterém se s diváky rozloučí. Naposledy můžeme postavu Báry Jordánové vidět v seriálu v říjnu, tedy v sedmé sezóně, jak Bára ze seriálu odejde se zatím tají, ovšem už teď můžeme odvodit jaký odchod to bude a deníku Aha! to potvrdil i zdroj ze zákulisí.

„Postava Báry Jordánové se s manželem Jiřím Krausem odstěhuje, a jelikož bude bydlet jinde, nebude už zasahovat do života lidí ze seriálu.Splní si sen o koupi vlastního domu,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí. Přesný důvod ovšem není oficiální a tisková mluvčí zatím nechce nic prozrazovat „Neradi bychom prozrazovali důvody jejího stěhování, jelikož se s ní diváci budou na obrazovkách setkávat ještě do října. Snad jen že Báru čeká silná dějová linka spojená s jejími nevlastními dcerami, která pro ni bude obrovskou zkouškou,“ řekla mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

Varianta, že se Bára i s Ondřejem odstěhují je docela hodně reálná, protože už teď se snaží postavit si dům nebo si nějaký koupit. Ovšem holky Krausovy by měli zůstat, takže to pravděpodobně dopadne tak, že se všichni odstěhují a holky nadále budou docházet do stejné školy, kde je pravidelně budeme vidět. Do odchodu Báry je ale ještě hodně daleko, takže jí stále můžeme vidět na obrazovkách TV Nova.

Admin Kuba / 9.6. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět