Archiv článků... červen 2012

13.08.2012 16:03

 

Dárek pro Pavlu Tomicovou přišel a moc jí potěšil

https://media.novinky.cz/374/253747-top_foto1-db0cj.jpg

V pondělí oslavila krásné kulaté narozeniny skvělá herečka Pavla Tomicová, kterou všichni moc dobře známe ze seriálu Ulice jako kadeřnici Simonu Pavlicovou. Náš fanclub se rozhodl, že Pavle k narozeninám popřeje a společně s vámi jsme vytvořili dárek, který jsme jí poslali do divadla. Je to neuvěřitelné, ale dárek dorazil tak jak měl a dokonce si ho Pavla přečetla přímo v den svých narozenin. O našem dárku Pavla mluví v reportáži pro oficiální web Ulice ulice.nova.cz.

Štáb Ulice přistihl herečku při natáčení letního pořadu o grilování, kde jí také rovnou popřál, v rozhovoru se jí pak redaktorka ptá na vzkazy od fanoušků a Pavla krásně mluví o našem přání, které jsme jí do divadla poslali, Pavlu to moc potěšilo, to jde poznat i z reakce, kterou na náš dárek řekla "stráášně mě to potěšilo, strašně moc" říká Pavla v rozhovoru.

Mě samozřejmě moc těší, že dárek dorazil, dostal se do rukou naší oblíbené herečky a že jí dárek udělal radost. Všechny vaše vzkazy, které jsme v dárku poslali si můžete připomenout zde. Na rozhovor pro web Ulice se pak můžete podívat přímo zde.

Admin Kuba / 29.6. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Babička Termerová nafotila nádherné fotky


Nedávno jsme vás informovali o fotkách, které nafotila herečka Patricie Solaříková známá z Ulice jako Tereza Jordánová. Na fotkách to Patricii neuvěřitelně sekne. Fotky, které nafotila Lenka Hatašová si můžete připomenout zde. Stejná fotografka si pro focení vybrala další herečku známou ze seriálu Ulice. Tentokrát se před její fotoaparát postavila herečka Lenka Termerová, kterou můžeme znát jako Blanku Kohákovou - maminku Marty Seidlové.

Lenka Termerová má 64 let, ale i podle jejich nejnovějších fotek na svůj věk rozhodně nevypadá. Nedávno porazila zákeřnou rakovinu a teď se těší na další vnouče, které co nevidět porodí její dcera Martha Issová. Lenka Termerová ovšem nebude babičkou poprvé, díky synovi Filipovi má již tři vnoučata.

Ale zpátky k fotkám, které Lenka nafotila, vypadá na nich přímo úžasně a moc jí to sluší. O tom se nakonec můžete přesvědčit sami v naší galerii, kde si fotky můžete prohlédnout.


Admin Kuba / 27.6. 2012 /
foto: Lenka Hatašová



Pavla Tomicová alias Simona dnes slaví kulatiny

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Mar2011/738484.jpg?d41d

Neuvěřitelná žena plná homuro a elánu dnes slaví významné jubileum. Herečka Pavla Tomicová se dnes dožívá padesáti let, i když se u žen věk neprozrazuje, tak u Pavle věk určitě říct můžeme, protože ona sama na tento věk rozhodně nevypadá. Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Přesně před padesáti lety 25. června 1962 se narodila malá Pavla a kde se narodila? Možná nebudete věřit, ale Pavla se narodila v Ráji, ano je to tak. Ale aby jste dobře pochopili, tak Ráj je čtvť v Karviné.

Za celý fanclub Ulice přeji skvělé herečce Pavle Tomicové všechno nejlepší, ať se jí stále daří v osobním, ale i pracovním životě. Přeji život stále plný humoru a aby nás Pavla prostřednictvím kadeřnice Simony bavila i nadále tak jak doposud. Pavlo všechno nejlepší a užijte si svůj narozeninový den, tak jak si zasloužíte.

Náš fanclub poslal Pavle i malý dárek, do kterého jste se mohli zapojit i vy sami. Napsali jste jakákoliv přáni a my jsme vše za vás Pavle poslali a kdo a co vše přál si můžete přečíst v našem speciálu, který najdete zde. A kdo ještě neviděl narozeninového video pro Pavlu, tak se můžete podívat i pod tímto článkem.



Admin Kuba / 25.6. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Nová sezóna s akční scénou i s novými postavami


Dnes skončila sedmá sezóna Ulice, na tu další, v pořadí již osmou sezónu si nyní budeme muset dva měsíce počkat. Ale rozhodně na nic nečekají tvůrci Ulice, ti už totiž naplno pracují na přípravách osmé sezóny a již v polovině června se rozjelo i natáčení nových dílů z nové sezóny a to nemluvím o scénářích, které jsou již napsané několik měsíců. Pojďme malinko nakouknout na to co nás v nové sezóně čeká.

Nová sezóna bude opět plná zajímavých příběhů, více o tom prozradil kreativní producent: "Dočkáte se akční scény, jaká nemá v dějinách Ulice obdoby. Dozvíte se, jestli a jak se Libuška po Eliášově týrání odrazí od pomyslného dna, díky čemu Miriam Hejlová znovu najde novou chuť do života, jak se bude žít Aničce a dětem bez Pavla nebo jestli se podaří Matějovi s Bětkou, Tereze s Vojtou a Theee se Štěpánem vykorčit vstříc partnerskému životu," naznačil útržky z nové sezóny Matěj Podzimek.

Z příchodem nové sezóny již tradičně do Ulice vstoupí i nové postavy, které jako vždy nějakým způsobem zasáhnout do děje ostatních obyvatel Ulice. Kromě nových postav nás čeká návrat i některých, kteří již v minulosti Ulici opustili, kdo to bude? Na to si budeme muset ještě počkat. Ulice se k vám vrátí opět na konci léta.

Více o nové sezóně se v průběhu léta dozvíte v našem novém speciálu věnovaný 8. sezóně


Admin Kuba / 22.6. 2012 /
foto: vlastní foto



Skončila 7. sezóna, sezóna návratů i odchodů


 
Teprve před malou chvilkou skončil poslední díl sedmé sezóny seriálu Ulice. Byla to sezóna návratů i odchodů, zažili jsme několik akčních, emotivních i legračních scén. Shlédnout jsme mohli díly, u kterých jsme brečeli, ale naopak i díly u kterých jsme se smíchy za břicho popadali. Poznali jsme spoustu nových postav, ale z některými jsme se museli rozloučit. Taková byla už sedmá sezóna seriálu Ulice.

Nejdřív několik málo čísel: 7. sezóna začala v pondělí 5.9. 2011 a skončila dnes, tedy 22.6. 2012. Během 10 měsíců se odvysílalo celkem 200 epizod, vysílalo se nepřetržitě každý všední den až na malou výjimku, která byla o Vánocích, kdy měla Ulice dva týdny pauzu. V průměru se na Ulici dívalo více jak milion diváků a na facebooku získala Ulice v této sezóně 100 000 fanoušků.

Do Ulice se během sezóny vrátilo několik postav a to především celá rodina Hejlových, tedy Jarda, Lenka, Miriam i Cyril. Některé postavy nám odešly, mezi ty nejvýraznější odchody patřil určitě odchod Vasila, Báry, Světlany, Cyrila či Libuška, která odešla, ale stihla se ještě vrátit. Do Ulice přišlo také spousta nových postav, jako například Markéta, Martin (který ovšem bohužel po několika týdnech zemřel), Bětka, Kristýna, rodiče od Vojty a další.

Popisovat přesně to co jsme viděli během celé sezóny by se protáhlo na několik stránek, bylo toho totiž hodně. Ale přeci jen si připomeneme ty nejzajímavější příběhy. Společně s Libuškou jsme prožili domácí násilí a zjistili jsme tak, jak může manžel ovlivnit svou manželku. Díky Františkovi jsme mohli zjistit jak probíhá epilepsie. Vojta prožil jedno ze svých nejhorších období a to když byl fyzicky napaden a musel několik měsíců trávit na invalidním vozíku. U Lumíra jsme zase zjistili, jak ho totálně ovládla jedna zlatokopka a taková Ingrid si zase prožila své s Vasilem a celou mafií. Rozhodně to není vše, s našimi hrdiny jsme toho prožili daleko více, toto byl jen souhrn toho nejzajímavějšího.

A to je vše, Ulice skončila, dává si své zasloužené letní prázdniny, ale po prázdninách se opět vrátí. Na závěr se můžete podívat i na tradiční videoprezentaci fotek z celé sedmé sezóny.



Video - prezentace fotek z 5. sezóny Ulice
Video - prezentace fotek z 6. sezóny Ulice

Admin Kuba / 22.6. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Šťastná maminka Tereza Bebarová je doma z porodnice

 

Ve čtvrtek 14. června 2012 porodila krásná herečka ze seriálu Ulice Tereza Bebarová holčičku Klaudiu. Šťastná maminka i tatínek Ivan Kotmel se z radostnou zprávou rádii pochlubili a výjimku neudělali i při odchodu z porodnice. Tatínek si pro své holky přijel dnes dopoledne do podolské porodnice, samozřejmě pro svou partnerku nezapomněl přinést i velkou kytici a z plnou parádou si obě krásné a zdravé holky odvezl domů.

Sama herečka při odchodu z porodnice prozradila, že Klaudince se na svět vůbec nechtělo: "Klaudinka měla vlastní názor na to, kdy přijít na svět a dlouho se jí do toho nechtělo. Musím proto poděkovat panu doktoru Jiřímu Hanáčkovi a celému týmu podolské nemocnice, že jí v tom příchodu na svět pomohli. Samozřejmě mi také moc pomohl přítel, který se mnou u porodu byl," prozrazuje herečka Tereza Bebarová.

A komu je Klaudie podobná? "Myslím, že pusu má po tátovi, ten zbytek nevím, to se teprve uvidí. Nejdůležitější je, že je zdravá," podotkla šťastná maminka. My se na Terezu samozřejmě těšíme opět v Ulici, kam snad brzy opět nastoupí, ovšem teď si bude Tereza užívat krásné mateřské povinnosti. Na závěr se můžete podívat i na reportáž, která byla natočena právě při odchodu z porodnice.

Exkluzivně: Čerstvá maminka Tereza Bebarová nám ukázala svou holčičku!

Admin Kuba / 19.6. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Ulice končí, před námi jsou poslední díly

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Jun2012/1008691.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Je to neuvěřitelné, ale Ulice končí. Ovšem nelekejte se, rozhodně nekončí úplně. Jako každým rokem, tak i letos si Ulice dává jen své zasloužené prázdniny, které jako vždy budou trvat dva měsíce, tedy jako ty školní. Před námi jsou tak poslední čtyři díly a ten poslední uvidíme tento pátek 22.6. 2012 jako vždy v 18:30, od příštího týdne už na obrazovkách TV Nova ve stejném čase uvidíme nový pořad 4svatby.

Svatby, pohřeb či vystoupení The Tap Tap, to jsme mohli sledovat v některých posledních dílech sezóny. Aby se Ulice rozloučila opravdu výjimečně, tak i pro letošní rok je připraven speciální, závěrečný díl sezóny. A co nás čeká je již z epizod, které právě sledujeme jasné. Čeká nás výstava fotek Cyrila Hejla, tento díl se natáčel v dubnu a celého natáčení se zúčastnili i fanoušci seriálu Ulice, včetně některých fanclubáků.

Rozhodně si tedy nenechte ujít poslední díly Ulice ze sedmé sezóny a především pak ten páteční, který bude opravdu stát za to. Hned po skončení pátečního dílu pak určitě navštivte náš web, kde pro vás jako každý rok chystáme takový rekapitulační článek i s videem, které bude obsahovat fotoprezentaci celé sedmé sezóny. Zatím si můžete připomenout stejné video z předchozích dvou sezón.

Video - prezentace fotek z 5. sezóny Ulice
Video - prezentace fotek z 6. sezóny Ulice


Admin Kuba / 19.6. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



Seriálové kadeřnice Bety a Digi jsou vdané paní


Tak to je k neuvěření! Dnešní den opravdu přál svatbám, možná se vdával či ženil i někdo z vás, ale hlavně si svou první svatbu prožili dvě nám velmi známé hvězdy. Dokonce asi náhoda tomu chtěla, ale vdávaly se dvě seriálové kamarádky a kadeřnice Bety a Digi. Obě již v Ulici delší čas nejsou, ale určitě stojí za to o jejich svatbách napsat. Obě měli krásné svatby, každá úplně jinou a každá na jiném místě.

Zatímco seriálová Digi herečka Michaela Maurerová, tedy od dnešního dne již Michaela Košížková se vdávala dnes dopoledne na krásném romantickém místě blízko zbirožského zámku, tak seriálová Bety, tedy herečka Jana Bernášková si své ano řekla v pražském kostele u Salvátora. Pojďme si nyní trochu podrobněji popsat jednotlivé svatby.

Herečka Míša Kožíšková se s partnerem řekli své ano dnes dopoledne. Na svatbu dorazilo až 15 svatebčanů a mezi nimi samozřejmě nechyběli i některé další hvězdy jako například moderátorka Ester Janečková či rybář Jakub Vágner. Míša se svým partnerem Milanem Kožíškem žila již neuvěřitelných deset let a společně vychovávají jejich krásné dvojčátka Pepíčka a Magdalenku. My samozřejmě manželům ke svatbě moc gratulujeme a přejeme hodně štěstí.


A pojďme k další nevěstě. Herečka Jana Bernášková žila se svým partnerem scénáristou Rudolfem Merknerem teprve pár let, společně se seznámili díky seriálu Vyprávěj. Jana má z předešlého vztahu pětiletou dceru Justýnku. Oba partneři si své ano řekli jak již bylo řečeno v pražském kostele u Salvátora. Partnerům šli za svědky herečka Nela Boudová a producent Filip Bobiňski. Oba partneři vypadali velmi šťastně, Jana se dokonce před vyslovením svého "ano" štěstím rozbrečela. I těmto novomanželům samozřejmě náš web přeje hodně štěstí.

Na závěr se můžete podívat na několik fotek z obou svateb, tedy jak se svatby herečky Jana Benášková, tak ze svatby herečky Michaeli Kožíškové.




Admin Kuba / 16.6. 2012 /
foto: blesk.cz



Neuvěřitelné: Tahle kočka je naše Terezka z Ulice

Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/gallery/1310332_.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Herečka Patricie Solaříková, která je známá především díky dvěma seriálům a to Ranč u zelené sedmy a Ulice, ve kterém hraje již osmým rokem a tak jsme postupem času mohli sledovanost jak se seriálová Tereza Jordánová mění z pubertální holky na dospělou slečnu. Patricie vždy byla označována za nezajímavou, tuctovní holku. V poslední době se jí podařilo přibrat i pár kil navíc a tak si Patricie řekla: dost!

Před časem se rozhodla, že začne hubnout a podařilo se jí to přímo neuvěřitelně a když vypadá dobře, proč se nepředvést i před fotoaparátem a tak se Patricie rozhodla nafotit krásné fotky s fotografkou Lenkou Hatašovou a nutno uznat, že Patricie na fotkách vypadá opravdu hodně sexy. Samotná herečka si focení moc užívala: "Normálně se moc nelíčím, takže jsem si focení užívala. Nabídku nechat se nafotit od Lenky jsem přijala bez váhání, protože jsem s ní fotila už v minulosti a je s ní opravdu skvělá spolupráce," řekla herečka pro deník Aha.

Jak to naší seriálové Terezce sluší se můžete podívat i v naší galerie, kde je připraveno několik krásných fotek, které nafotila již zmiňovaná fotografka Lenka Hatašová. A zde se pak můžete podívat i na video z focení, na kterém proběhl i krátký rozhovor pro idnes.cz.



Admin Kuba / 16.6. 2012 /
foto: Lenka Hatašová




Herečka Tereza Bebarová porodila holčičku

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Oct2011/856656.jpg?d41d

Babyboom v seriálu Ulice pokračuje. Po Zuzaně Vejvodové (Libuška), která v lednu prodila chlapečka Jonáška má uličný tým další přírustek a tentokrát je to krásná holčička, která dostala jméno Klaudie, včera v deset večer se narodila herečce Tereze Bebarové (Světlana). Šťastní z první dítěte jsou samozřejmě oba rodiče a to jak Tereza, tak její partner scénárista Ivan Kotmel, pár tvoří již více jak dvacet let.

Malá Klaudie se narodila ve čtvrtek 14.6. 2012 ve 22 hodin v podolské nemocnici, sama herečka tuto šťastnou novinu oznámila médiím pomocí SMS zprávy: "Tak se nám narodila krásná a zdravá holčička Klaudie Kotmelová, měřila 52 cm a vážila 3,340 kg," prozradila Tereza v SMS, prostřednictvém které také poděkovala: "Náš velký dík patří panu doktoru Jiřímu Hanáčkovi a všem ostatním z podolské porodnice," dodala herečka.

Náš fanclub Ulice samozřejmě Tereze i jejímu partnerovi moc gratuluje a hlavně ať je holčička zdravá. My už jen můžeme doufat, že i když si Tereza určitě bude užívat mateřských povinností, tak se ji brzy zasteskne po Ulici a brzy se nám vrátí opět jako Světlana Nyklová.


Admin Kuba / 15.6. 2012 /
foto: Archiv TV Nova



TV Nova opouští šéfautor Ulice Tomáš Baldýnský

Obrázek “https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/Tomas_Baldynsky_KVIFF.jpg/800px-Tomas_Baldynsky_KVIFF.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

TV Nova opouští další významná osobnost. Jen připomínám, že teprve nedávno TV Nova opustili např. Petr Erben, Radek Bajgar či šéfproducent Ulice Michal Reitler a spousta dalších. Rozpadající se tým TV Nova míří většinou do České televize, kterou nyní šéfuje Petr Dvořák, který byl také generálním ředitelem TV Nova. Od června již v TV Nova nepracuje Tomáš Baldýnský, který na Nově působil několik let v oddělení vývoje nových formátů.

Tomáš Baldýnský je opravdu jedničkou ve svém oboru, je vynikající scénárista, ale i filmový publicista, dramaturg, novinář a producent. Pod jeho vedením vznikli na TV Nova i úspěšné pořady jako např. Comeback či nyní vysílající Helena. Velmi pomáhal i v seriálu Ulice, kam nastoupil teprve před rokem v létě na pozici šéfautora, kterou převzal po Matěji Podzimkovi (ten se pak stal kreativním producentem Ulice).

Pro Ulici měl být Tomáš Baldýnský velkou posilou. Vedl zde celý scénáristický tým a pod jeho vedením vznikly scénáře pro epizody, které jsme mohli vidět od ledna a minimálně ještě půl roku epizody pod jeho vedením uvidíme. Kdo nastoupí na jeho pozici v tuto chvíli není známé. O dalších změnách vás budeme informovat.


Admin Kuba / 8.6. 2012 /
foto: wikipedie



Dnes se vrací Libuška Nekonečná i s Boriskem

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Jun2012/1002482.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Jsou to necelé tři měsíce, kdy se Libuška rozhodla, že odjede s Boriskem a Eliášem do Rakouska a to i přesto, že jí Eliáš psychicky i fyzicky týral. Libuška si to nikdy nechtěla připustit, odjezd do Rakouska považovala možná i za záchrunu a možná čekala, že se něco změní. K lepšímu se to rozhodně nezlepšilo, na to co se vše v Rakousku udělo radši ani nepomyslet. Teď je Libuška zpátky i s Boriskem a jsou na útěku.

Situaci v Rakousku už Libuška nezvládala a tak se rozhodla sbalit sebe i Boriska a vydat se zpět do Prahy. Zde čeká pomoc od své sestry They, jenže těžce narazí. Thea odjela se svými kamarády na výlet a není doma. Co tedy bude psychicky vyčerpená Libuška dělat? Odhodlá se a zavolá svým rodičům? To můžete sledovat už v dnešním díle Ulice.

A jaký byl vlastně důvod odjezdu Libušky do Rakouska? Byl to důvod moc příjemný. Představitelka Libušky Zuzana Vejvodová totiž čekala miminko a tak její postava musela ze seriálu zmizet. Zuzana porodila v lednu krásného chlapečka Jonáška a několik týdnů s ním trávila doma. Nyní se již opět naplno věnuje své práci a s malým Jonáškem pomáhá i tatínek, herec Pavel Nečas.

Exkluzivně v předpremiéře: Zoufalá Libuška s Boriskem jsou zpět!

Admin Kuba / 7.6. 2012 /
foto: Archiv TV Nova




Míša Doubravová nově v muzikálu Pomáda

 

Čas od času vás na našem webu zveme třeba do kin na nový český film, ve kterém můžete vidět i některé z našich "uličník", v tomto článku si představíme jeden nový, světový muzikál. Na který sice budeme moc jít až v září, ale teprve včera byly oficiálně oznámeny jména, která na prknech Divadla Kalich uvidíme a jednu z hlavních rolí v novém muzikálu Pomáda bude mít i herečka a zpěvačka Míša Doubravová, kterou můžeme znát z Ulice jako Bětku Klimešovou.

Míša bude mít jednu z hlavních rolí a jméno postavy, kterou bude hrát je Rizzo. Tuto postavu si zahrají dvě herečky, kromě Míši to bude také Markéta Procházková, holky se tak budou střídat. Premiéra muzikálu je naplánovaná na 6. září tohoto roku a divadlo Kalich přinese pouze 100 exkluzivních představení, na které si již můžete koupit lístky. Zaujmout vás určitě může i další obsazení (Jan Kříž, Nela Pocisková, Tomáš Savka, David Gránský či Zbyněk Fric).

Nasazení muzikála Pomáda není náhodné. Letos totiž k Pomádě připadá jedno velké výročí, která se bude slavit po celém světě. Připomeneme si totiž 40. výročí od premiéry legendární Pomády na newyorské Broadway. Česká verze Pomády slibuje efektní taneční show plnou nestárnoucích hitů, energie, romantiky, humoru a dech beroucích výkonů. Určitě se tedy máme na co těšit, už od září v Divadle Kalich.



 
Admin Kuba / 1.6. 2012 /
foto: facebook Divadla Kalich

 

Zpět