Archiv článků... červen 2014

13.12.2014 12:58

Vychází kniha plná křížovek na téma Ulice

Luštíte rádi křížovky? A máte rádi seriál Ulice? Tak teď máte jedinečnou možnost tyto dvě oblíbené činnosti spojit dohromady. Vychází totiž kniha plná křížovek na téma seriál Ulice. A luštit pak můžete třeba přímo u sledování vašeho oblíbeného seriálu, to pak bude dokonalé spojení oblíbených činností.

Kniha obsahuje 150 švédských křížovek a když budete luštit, tak se ve výsledku dostanete k tajenkám, které jsou na téma Ulice. V tajenkách můžete najít oblíbené hlášky postav, různých informací ze zákulisí a mnoho dalšího. Zkrátka tato kniha je určená pro všechny křížovkáře sledující Ulici, ale samozřejmě nejen pro ně.

Kniha vychází v nakladatelství brána, napsal jí Michal Sedlák a najdete jí ve všech dobrých obchodech a samozřejmě na internetu. Cena je příznivá, pohybuje se od 70 Kč a výše. Objednat si jí můžete třeba i zde za 77 Kč.

A pozor! Tuto knihu budete moc brzy vyhrát i v soutěži našeho Fanclubu Ulice. Tak nás určitě sledujte.

Admin Kuba / 29.6. 2014 /
foto: nakladatelství Brána


Hvězdy Ulice vám přejí krásné prázdniny

Prázdniny konečně začaly, tedy především pro děti školou povinných, ale i řada z dospělých už si vybírá svou určitě zaslouženou dovolenou. Bývá zvykem, že před začátkem prázdnin si vzájemně přejeme krásné léto. Ne jinak je tomu ani v Ulici, hvězdy Ulice dokonce přeji přímo vám.

Rudolf Hrušinský: "Přeji vám krásný a dlouhý prázdniny a ať vám pomalu utíkají."

Ondřej Pavelka: "Aby byly ty prázdniny hodně nabytý a to hlavně z toho důvodu, aby divákům ten čas do dalšího dílu Ulice rychle utekl."

Tereza Bebarová: "Já vám přeju krásné a pohodové léto, bez nehod, bez vosých šťípnutí, bez záplav, bez rodinných hádek."

Kryštof Rímský: "Takový to milý počasí, ne úplně vedro, ne úplně zimu, žádný povodně."

Pavla Tomicová: "Já myslím, že ani není důležité, jaký bude počasí, ale úplně nejdůležitější je, s kým to strávíme, takže já stejně jako sobě, tak i vám přeju nádherné léto s blízkými lidmi, se kterými vám je prostě bude dobře."

Admin Kuba / 28.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Devátá sezóna je za námi, byla plná akce, emocí i smíchu

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10514655_10152307723744164_3575922863279087089_n.jpg

Včera se definitivně uzavřela devátá sezóna seriálu Ulice. Nyní si bude tento seriál užívat svou zaslouženou letní přestávku, po které se opět vrátí na obrazovky TV Nova. Ovšem pojďme se ještě poohlédnout po té právě skončené sezóně. Byla to sezóna, ve které nebylo nouze o akční scény, ale i scény plné emocí a smíchu, u Ulice jsme zkrátka břečeli, ale také jsme se smáli. Sledovali jsme příběhy, které nás zasáhli. Taková byla devátá sezóna Ulice.

A teď menší statistika: 9. sezóna začala v pondělí 2.9. 2013 (první školní den) a skončila v pátek 27.6. 2014 (poslední školní den). Během deseti měsíců bylo odvysíláno celkem 205 epizod, vysílalo se každý všední den, kromě Vánoc, kdy byla tradiční přestávka. Během února se pak 2x Ulice plánovaně nevysílala kvůli hokeji na olympiádě + 1x neplánovaně byl jeden díl přesunu na druhý den, během kterého se odvysílaly rovnou dva díly. Na Ulici se pravidelně dívalo více jak milion diváků, z toho nejvíce to bylo 15. ledna tohoto roku, kdy si Ulici nenechalo ujít 1 675 000 diváků ve skupině 4+ a tento díl, ve kterém zemřela Klára se tak stal nejsledovanější za poslední čtyři roky..

Během deváté sezóny přišlo také spoustu nových postav a bylo jich opravdu hodně. Mezi ty nejvýraznější patří určitě Ivana Drápalová v podání Vilmy Cibulkové, Miloš Knobloch v podání Jiřího Štrébla či major Kadlec v podání skvělého Emila Horvátha. Ale poznali jsme i novou přítelkyni Oldy (Petru) nebo Hynka (Dášu). Na čas do Ulice zavítal i parťák Kadlece, kapitán Herman, farář Ryba a určitě nesmíme zapomenout i na Marii. Nových postav bylo tedy hodně a to jsme nejmenovali všechny. Za zmínku určitě stojí i návraty, do Ulice se vrátila Světlana s Millerem nebo Henry.

A co napsat k jednotlivým příběhům? To se napsat ani nedá, zažili jsme toho totiž tolik, že by to vydalo na román. Dá se ovšem říct, že devátá sezóna byla svým způsobem nejzajímavější sezónou. Jejím hlavním tématem totiž byla Klára Pešková, která se nejdříve starala o dům svého táty, aby pak na schodech domu nešťastně upadla za pomoci Ivany, která je nyní obžalovaná ze smrti Kláry. To Ema měla jiné starosti, soud rozhodl, že se musí vrátit ke své mámě Evě, která si vzala Miloše a nyní s ním čeká dítě. Jedno dítě se nám pak narodilo na konci sezóny, jde o Jonáška Lenky a Jardy. Dramaticky probíhal vztah starosty Nykla s Miládkou a dramatický byl i následný rozchod. Rozchod pak zažili i Gábina s Vaškem, která k němu utekla od Hynka i s malým Šimonem. Hodně se toho událo také u Adriany, Oldy, Hynka, Simony, Romany, Moniky, Máry, Terezy a u spousty dalších postav. Všechny příběhy se opravdu připomenout nedaly, bylo toho hodně.

Teď už si Ulice užívá své zasloužené volno, pokud by vám dávka vašeho pravidelného seriálu chyběla, tak můžete využít Telku, kde se vysílají starší díly. Na nové premiérové díly se pak můžete těšit už za necelé dva měsíce. Rozhodně sledujte přes prázdniny i oficiální web Ulice (ulice.nova.cz) a také náš web, budete toho pro vás mít hodně.

Admin Kuba / 28.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Devátá sezóna je u konce, dnes nás čeká poslední díl

Deset měsíců opět uteklo jako voda, školní rok je za námi a děti se už těší, protože právě dnes jim začaly dlouho očekáváné letní prázdniny. Ale jak už to tak bývá, tak s koncem školní roku a začátkem prázdnin přicházejí ještě jedna událost a tou je konec seriálu Ulice. Ovšem jenom další sezóny, Ulice si totiž dává letní přestávku, po kterou další díly neuvidíme.

Už dnes večer v 18:30 se tak můžete podívat na úplně poslední díl deváté sezóny a co nás v něm čeká? Tak např. celá Ulice se dozví o svatbě Vlastimila a Amálky a focení svatební fotky na Ulici bude vrcholem deváté sezóny. Kromě toho také poprvé uvidíme domeček Hejlových, kam si svou ženu a děti přiveze sám Jarda. Rozhodně se tedy máme na co těšit.

Vy si tak poslední díl nenechte ujít a kdyby náhodou vám přeci jen tento díl unikl, tak ještě v pondělí ráno se na tento díl můžete podívat v pravidelné repríze. Platí také to, že sedm dní po odvysílání najdete jednotlivé díly Ulice na novaplus.cz nebo všechny díly na voyo.cz. Tak nezapomeňte, dnes v 18:30 poslední díl deváté sezóny Ulice.

Admin Kuba / 27.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Režisér a "otec" Ulice Dušan Klein slaví narozeniny

Bez něj by Ulice nikdy nevznikla, stál u jejího nápadu, obsadil herce, vymyslel jméno pro seriál, křtil ateliéry, byl u první klapky jako režisér a režíroval dalších několik desítek dílů. To vše měl na svědomí skvělý režisér Dušan Klein. Dalo by se říct, že právě on je nejdůležitější osobou seriálu Ulice, a to i přesto, že není vidět. A právě tento režisér a otec Ulice slaví dnes své 75. narozeniny.

Je jasné, že takovou životní událost nemůže náš Fanclub nechat bez povšimnutí. Rád bych za celý Fanclub Ulice panu Kleinovi popřál vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví a ještě spoustu skvělých dílů Ulice i dalších filmových rolí, jako třeba další díl "básníků" (na který se mimochodem pan Klein připravuje).

Jako malý "dárek" jsme připravili menší prezentaci, ve které si můžete Dušana Kleina připomenout. Vy stále můžete také panu režisérovi popřát, a to přímo zde. Vaše vzkazy se zde všechny objeví už během zítřejšího dne, tak určitě popřejte. A malá připomínka na závěr, víte, že Dušan Klein si v Ulici také zahrál? Bylo to hned v první sezóně, kdy jako bezdomovec pomáhal Bedřichovi najít Zuzanu.

Admin Kuba / 27.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Návraty desáté sezóny: Těšit se můžete na Vojtu Kalicha

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Nov2012/1406623.jpg?d41d

Nová už desátá sezóna, která nás čeká po prázdninách přinese jako vždy i spoustu nových příběhů a nových postav. Ale těšit se můžeme i na několik návratů oblíbených postav. Jednou z nich bude i Vojta Kalich, který se po nevydařeném období rozhodl odjet do světa a do Prahy se nevracet.

Po prázdninách se přeci jen rozhodne vrátit se a zavítá rovnou do Ulice. A proč vlastně Vojta tenkrát odjel? Nezažil tady pěkné období, po té, co pomohl neznámé dívce v nesnázích, si ho podali dva chlapíci, kteří Vojtu zrychtovali tak, že skončil na vozíku. Z toho se naštěstí dostal, ale rozešel se s Terezou. Proto se rozhodl, že musí odjet. Teď se už můžete těšit na návrat Vojty, alias jeho představitele Petra Buchty.

Admin Kuba / 26.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Matěj Jordán opět ukázal holý zadek, už podruhé

Pokud bychom v Ulici hledali největšího exhibicionista, tak určitě narazíme na Matěje Jordána. Pro něj není nic nemožné a je všeho schopný. To v poslední době ukazují i sázky mezi ním a jeho sestrou Terezou. Minule prohrál a musel obsluhovat v Coolně "nahoře bez". Teď se vsadili znovu a tentokrát přiostřili. Zatímco v případě prohry Matěje, bude Tereza v Coolně vyprávět hostům vtipy, tak v případě prohry Terezy, musí Matěj přeběhnou nahý Ulicí.

Tereza sice vyhrála, ale menší Matějovou lstí musela stejně vyprávět vtipy, na což Tereza přišla, proto musel úkol plnit i Matěj. A už si určitě dovedete představit jak to dopadlo. Ano, Matěj se opravdu svléknul a nahý běží noční Ulicí. Možná jen škoda, že to vyšlo na noc a nikdo ho tak nemohl vidět, kromě jeho přátel, ale i pro ně to byl určitě velký zážitek.

Není to ovšem poprvé, co Matěj ukázal holý zadek. Tedy respektive u Matěje to poprvé je, ale u jeho představitele Jakuba Štáfka o premiéru nešlo. Jakub je totiž stejný exhibicionista jako jeho seriálová postava. A tak když se vsadil a prohrál, neváhal se obléct jen do "boratových" plavek a skočit do vody. No Jakuba musí mít jeho fanynky opravdu rády.

https://img.blesk.cz/img/1/normal620/934309-img-jakub-stafek.jpg

Nenechte si ujít běh noční Ulicí už v úterý 24.6. 2014 v 18:30 na Nově.

Admin Kuba / 23.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Finále 9. sezóny je tady, co nás čeká v posledním týdnu?

A je to tady. Máme před sebou poslední týden vysílání Ulice před její tradiční letní přestávkou. Už za týden se Ulice odebere na dvouměsíční zaslouženou přestávku a budeme s obyvateli naší Ulice setkávat opět až od září. Ovšem ještě nás čeká posledních pět dílů a rozhodně se nebudeme nudit, čeká nás toho hodně, na co se můžete těšit?

Čekají nás dvě velké události, které budou vyvrcholením celé sezóny. Řeč je samozřejmě o porodu Lenky Hejlové, která bude rodit v úterním a také ve středečním díle a už ve středu se tak narodí kluk jako buk. U porodu nebude chybět ani tatínek Jarda. Druhou velkou událostí bude svatba. Ještě nedávno bylo velkým tajemstvím, kdo si koho vlastně vezme. Nyní už to víme všichni, čeká nás svatba Vlastimila a Amálky a rozhodně to bude romantická svatba v krásném prostředí. Kromě toho čeká na Michala a Pavla velké životní rozhodnutí, které ovlivní i život Světlany a Lumíra. To na Matěje a Vaška čekají státnice, které zase ovlivní sázku mezi Matějem a Terezou.

Pokud v Ulici rádi vítáte nové postavy, tak se na jednu můžete těšit už příští týden, kdy se nám představí Martin Maléř, kamarád Jardy Hejla ze školy. Pokračovat bude i příběh Emy, které se nechce smířit s tím, že by se měla přestěhovat. O krok dopředu se také posune sbližování Miriam a Kadlece. To Libor s Libuškou opět budou muset začít řešit nepříjemnosti kolem soudu, které je brzy čeká. To jsou ty větší příběhy, které nás do konce sezóny ještě čekají, ale bude toho samozřejmě mnohem více. Tak se nezapomeňte dívat na posledních pět dílů. Ulice vrcholí v pátek 27. června.

Admin Kuba / 21.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova; koláž Fanclubu Ulice


Nová postava 10. sezóny se objeví už příští týden

Na začátku žádné sezóny nesmí chybět nové postavy, bylo to tak vždy, proto v této milé tradici bude Ulice pokračovat i nadále. Také na začátku desáté sezóny se tedy můžete těšit na nové postavy. Jedna z nich se ovšem představí už příští týden, ale více jí poznáme až právě v desáté sezóně a o koho jde?

V desáté sezóně se nám představí nová rodina, kterou bude tvořit mladý pár Martin a Veronika se svými dětmi. A právě Martina poznáme už příští týden. Martin je totiž spolužák Jardy Hejla ze školy a právě teď mají třídní sraz, na který Martin dorazí až z Moravy, kde bydlí. A právě možná i díky Jardovi se Martin rozhodne, že se do Prahy přestěhuje. Rozhodně se máme na co těšit, tohoto sympaťáka poznáme už v úterý.

A kdo si Martina Maléře zahraje? Jeho představitel je herec Tomáš Dastlík, kterého možná tolik neznáte z obrazovek, ale věřte, že má za sebou už řadu televizních rolí i když spíše menších. Vidět jsme ho mohli v seriálech Případy 1. oddělení, 4teens, Proč bychom se netopili, Přešlapy či Kriminálka Anděl. Ve filmu se pak objevil třeba v Bastardech 2, Obchodníci či Skrývačky. Tomáš pochází z Pardubbic a věřte nebo ne, má za sebou dvě vysoké školy, vystudoval Univerzitu v rodných Pardubicích, fakultu ekonomicko-správní a za sebou má i brněnskou JAMU. Vidět ho můžete v Divadle Petra Bezruče a nově ho budete moc vidět v Ulici. Už v úterý a především v desáté sezóně.

Admin Kuba / 21.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Bulvár se pustil do Zuzany Vejvodové, byla prý na psychiatrii

Léto ještě ani nezačala a někteří už začali "zavařovat" okurky. Tím myslíme novináře, kteří již pravděpodobně mají okurkovou sezónu, jinak se totiž nedají vysvětlit jejich články v posledních dvou dnech. V hlavní roli je jeden z největších bulvárů, extra.cz, vedený Pavlem Novotný. Už včera tento web přinesl zprávu o tom, že herečka Zuzana Vejvodová alias Libuška končí v Ulici a na podzim se již neobjeví. To nebylo ještě nic proti tomu, co se na extra.cz objevilo dnes.

Podle extra.cz skončila totiž Zuzana Vejvodové na psychiatrii, kde se měla léčit letos na jaře, v době, kdy se asi měsíc neobjevovala v Ulici (v té době byla Libuška ve Francii). Už tehdy ovšem pro náš fanclub odpovídala kreativní producentka Ulice Silvia Klasová, která nám řekla, že se Zuzanou se nic neděje, jen potřebovali aby v ději Libuška na čas odjela.

Redaktoři extra.cz se kromě svého zdroje odvolávají i na facebook Zuzany, kde se od poloviny února do polovina dubna neobjevovaly žádné příspěvky. Ovšem zde extra.cz narazilo. Pokud by Zuzana měla být na psychiatrii opravdu v době, kdy nebyla v Ulici, tak by tam musela být daleko dříve, než během března a dubna. Ulice se totiž točí s dvouměsíčním předstihem a léčit by se tak musela někdy během ledna a února. Nemůžeme tedy věřit všemu, co se v bulváru píše.

Admin Kuba / 18.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Extra.cz: Ulici na podzim opustí Libuška i Boris

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/64214_258629700958988_1468699993_n.jpg

Bulvární server extra.cz, pod vedením moderátora Prásku Pavla Novotného, který každý týden přináší své "zajímavé" postřehy z dění v Ulici, přinesl dnes zajímavý článek, který na první pohled je jasně bulvární. Ovšem jak se říká, na každém šprochu, je pravdy trochu. Takže je možné, že právě i tato informace je pravdivá, nakonec by to nebylo poprvé, co extra.cz přinesl nějakou informaci, která se později ukázala jako pravdivá.

A co vlastně jde? Podle extra.cz se v desáté sezóně už neobjeví Libuška Nekonečná v podání Zuzany Vejvodové, která Ulici opouští na vlastní žádost, chce se věnovat filmu. S Libuškou by pak ze seriálu zmizel i její syn Boris. „Chystají se to udělat tak, že Libuška, která je s ním teď šťastná, zcela nelogicky najednou uteče Seidlovi za mladším, protože jinak by ji museli nechat umřít. Ona musí zmizet, takže bohužel dostali nápad nechat ji utéct někam tak daleko, že prostě zmizí,“ prozradil extra.cz zdroj z televize Nova.

V Ulici by se pak měl přestat objevovat i Eliáš. Celý článek z extra.cz si můžete přečíst zde. Sami si pak můžete udělat obrázek, zda této informaci věříte nebo jí považujete za zcela bulvární a tedy nepravdivou.

Admin Kuba / 17.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Ulice jde do finále, co nás čeká v příštím týdnu?

Další sezóna Ulice jde do finále. Před sebou máme poslední dva týdny vysílání deváté sezóny Ulice, to znamená, že nás čeká už jen posledních deset dílů. Rozhodně se ovšem nemusíme bát o to, že bychom se při těchto posledních dílech měli nějak nudit, naopak, tyto díly budou plné zajímavých příběhů. A co nás tedy do konce sezóny ještě čeká?

Především jedna velká nečekaná svatba a porod Lenky Hejlové. Na to máme ovšem ještě relativně čas. Co vše nás čeká v příštím týdnu? I předposlední týden Ulice před prázdninami bude totiž zajímavý. Gábina s Hynkem se opět ukážou jako rodina, ovšem Gábina stále miluje Vaška, mají tito dva ještě šanci? To uvidíme v dalších dílech. Čeká nás také Michalovo rozhodnutí, zda má odjet nebo zůstat v hospodě, která se před ním mění v nepoznání, zatímco uvnitř hospody slavnostně popíjí smetánka, štamgasti se musí spokojit se zahrádkou venku.

Stěhování není pro nikoho jednoduché, zvlášť pokud se přestěhovat musíte a ještě "doma" musíte nechat své nejbližší. Tohle zažije Ema, která se dozví nečekanou zprávu. Nečekaný pokus zažije i Olda, jenže mu zrovna příliš nevyjde. A především nás čeká opravdu velmi nečekaná a překvapující žádost o ruku. Ale kdo si koho vezme? Na to si musíte ještě počkat. Tak se určitě dívejte i v příštím týdnu na svůj oblíbený seriál.

 

Admin Kuba / 14.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova; koláž Fanclubu Ulice


Oficiálně potvrzeno: Ulice končí v pátek 27. června

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1098034_604468396264445_16531251_n.jpg

Červen je v plném proudu a blíží se tedy konec školního roku a s ním přicházejí tolik očekávané prázdniny. Tedy očekávané jsou především od dětí školou povinných. Ale konec června neznamená jen konec školy, blíží se také konec sezóny Ulice. Jako každým rokem, tak i letos si totiž Ulice dává přestávku. Místo Ulice budete moc přes prázdniny sledovat reprízy Pojišťovny štěstí.

A kdy tedy Ulice končí? Posledním díl deváté sezóny uvidíme v poslední školní den, tedy v pátek 27. června. Před sebou už tedy máme poslední díly, tak se určitě dívejte. Čeká nás toho ještě hodně. Za zmínku určitě stojí třeba porod Lenky Drápalové nebo nečekaná svatba. Kdo si koho veme? To uvidíte v posledních dílech Ulice.

Admin Kuba / 10.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Známá advokátka si zahraje soudkyni v Ulici

Tvůrci Ulice pro své postavy využívají často známé, ale i neznámé herce. Čas od času si dokonce vybírají tzv. neherce, kterí si zahrají třeba jen malou roličku. Často se pak stává, že právě neherec se používá při odborných scénách. Příkladem toho je soudní přelíčení, kdo jiný by mohl dokonale zahrát soudce, než někdo, kdo prakticky v soudní síni tráví polovinu svého pracovního dne.

Proto si v následujících dílech zahraje soudkyni v případu Ivany Drápalové advokátka. A nebude to jen tak ledajaká advokátka, bude to Dagmar Raupachová, která není pro spoustu diváků žádnou neznámou advokátkou. Velmi často se totiž objevuje ve zprávách, či v různých diskuzních pořadech, kde komentuje různé právnické případy. Soudkyni dokonce nebude hrát poprvé, už si to vyzkoušela před lety v jednom pořadu na Barrandově.

Tak se určitě dívejte na další díly Ulice, kde uvidíte i soud s Ivanou Drápalovou, bude to stát za to. A mimochodem, advokátka Dagmar Raupachová není první advokátkou, která si v Ulici zahrála soudkyni. Pamatujete v loňském roce na soud kvůli Emě Toužímské? Tam si soudce zahrál advokát Jan Černý.

Admin Kuba / 8.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Dnes je to devět let od první klapky seriálu Ulice

Čas letí opravdu hodně rychle, člověk ani nenadá a je za námi další týden, další měsíc, další rok. Možná jsme se ani nenadáli a už je to devět let od vzniku seriálu Ulice, respektive od její první klapky. Právě dnes je to totiž přesně devět let, kdy padla první klapka Ulice. Stalo se tak 6.6. 2005 v hostivařských ateliérech za přítomnosti režiséra a zakladatele Ulice Dušana Kleina, generálního ředitele televize Nova Petra Dvořáka, novinářů a samozřejmě hlavních herců.

Na první klapce byli i tací herci, kteří v Ulici jsou dodnes. Je to třeba Patricie Solaříková, Jakub Štáfek či Michaela Badinková. Určitě si vzpomínáte jak celá Ulice začala, do Ulice se stěhuje mladá učitelka Lenka a při svém příjezdu nabourá auto rodiny Jordánových, kteří se vrací od moře.

A je to opravdu neuvěřitelné, ale i když tomu na začátku nikdo nevěřil, tak Ulice je tady s námi už devět let a v příštím roce vstoupí do svého desátého roku. Určitě tedy sledujte příběhy svých oblíbených hrdinů i nadále, náš oblíbený seriál rozhodně nekončí a máme se ještě na co těšit. Tak se dívejte každý všední den v 18:30 na Nově.

https://nd06.jxs.cz/375/216/f7848ea883_93407362_o2.png?1370521691

Admin Kuba / 6.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Ulici přes prázdniny vystřídá Pojišťovna štěstí

Nova

Televize Nova dnes představila program na léto, který se pravidelně mění oproti jiným měsícům. Končí především skoro všechny vlastní seriály a původní pořady, jako je Ulice, Ordinace, Doktoři z Počátků, Koření, Rady ptáka Loskutáka či Víkend. Vše samozřejmě končí jen na omezenou dobu, po prázdninách se se svými oblíbenými seriály a pořady opět setkáte.

Přesný konec Ulice před prázdninou pauzou zatím není znám, pravděpodobně Ulice skončí v pátek 27. června, protože už od pondělí 30. června vystřídá v čase vysílaní Ulice jiný český seriál. Na obrazovky se vrací největší televizní román, seriál Pojišťovna štěstí. Ten uvidíte přes léto každý všední den v podvečer. A co nahradí další oblíbené pořady a seriály TV Nova?

Přes léto i nadále uvidíme Kriminálku Anděl či Expozituru, k tomto seriálům se v úterý a ve čtvrtek přidají oblíbení Chalupáři a ve středu ještě více oblíbenější Ozzák s Comebackem. Sobotní večery budou patřit českým filmům (Medvídek, Nestyda, Bobule, Signál a další). V neděli se pak můžete těšit na filmové megahity jako je Jurský park či Muži v černém. Bude toho opravdu hodně, máte se na co těšit.

Ovšem o Ulici nepřijdeme ani přes léto. I nadále můžete sledovat starší díly v Telce, tyto díly pak najdete i na videoportálu Nova Plus. Tam se přes léto přidají i některé díly z letošní sezóny Ulice, budou to ty nejzajímavější díly z celé sezóny. Tak uvidíme, které nám TV Nova vybere pro připomenutí.

Admin Kuba / 5.6. 2014 /
foto: Archiv TV Nova


Matyáš Valenta se chopil režie a točí dokument

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/q71/s720x720/1527038_778412065536905_5038221673504949779_n.jpg

Herec Jakub Štáfek měl od dětství velký sen, místo před kamerou, chtěl raději stát za kamerou. Sen se mu plní, Jakub točí reklamy, studentské filmy či krátké dokumenty. K tomu stále stojí za před kamerou, protože ho i nadále můžeme vidět jako Matěje v Ulici. Ovšem Jakub není jediný z Ulice, který má podobný sen. Režie totiž lákala i Matyáše Valentu a také on si tento sen už plní. Nyní připravuje vlastní dokument.

A jaké si vybral téma? Natáčí dokument o taneční skupině z Taneční školy Team GJ, mimochodem v této skupině vystupuje i Matyášova sestra Anička (Ema z Ulice). Matyáš v dokumentu zachycuje jednu sezónu taneční street dance od prvních tréninků až po mistrovství České republiky.

Celý dokument je teprve v přípravách, Matyáš s natáčením začíná v září, ale už teď natočil alespoň krátký trailer k celému dokumentu. Na trailer se exkluzivně můžete podívat i vy. Věříme, že se vám bude líbit. A Matyášovi držíme palce, aby se celý dokument vydařil, tak jak má.

 

Admin Kuba / 1.6. 2014 /
foto: Archiv Matyáše Valenty


Kolik přibylo hercům fanoušků na facebooku?

Máme za sebou další měsíc a jako vždy, jsme si pro vás na začátku nového měsíce připravili menší statistiku, ve které se podíváme na to, jak se hercům z Ulice daří na facebooku. Samozřejmě jedná se o jejich fanouškovské stránky, které spravuje náš facebook. Aktuálně spravujeme 22 facebookých stránek, některým hercům se daří opravdu dobře. Podívejte se.

  1. místo - Matyáš Valenta - 4 468 fanoušků (v dubnu 1. místo)
  2. místo - Václav Matějovský - 1 786 fanoušků (v dubnu 2. místo)
  3. místo - Patricie Solaříková - 781 fanoušků (v dubnu 3. místo)
  4. místo - Rudolf Hrušinský - 697 fanoušků (v dubnu 4. místo)
  5. místo - Aneta Krejčíková - 668 fanoušků (v dubnu 5. místo)
  6. místo - Jakub Štáfek - 646 fanoušků (v dubnu 8. místo)
  7. místo - Martin Hofmann - 589 fanoušků (v dubnu 6. místo)
  8. místo - Vanda Hybnerová - 535 fanoušků (v dubnu 7. místo)
  9. místo - Hana Maciuchová - 535 fanoušků (v dubnu 9. místo)
  10. místo - Hana Igonda Ševčíková - 490 fanoušků (v dubnu 10. místo)
  11. místo - Šárka Vaculíková - 437 fanoušků (v dubnu neměla fb stránky)
  12. místo - Kryštof Rímský - 413 fanoušků (v dubnu 11. místo)
  13. místo - Ljuba Krbová - 374 fanoušků (v dubnu 12. místo)
  14. místo - Václav Svoboda - 367 fanoušků (v dubnu 13. místo)
  15. místo - Anna Fixová - 351 fanoušků (v dubnu 17. místo)
  16. místo - Michaela Badinková - 347 fanoušků (v dubnu 16. místo)
  17. místo - Vilma Cibulková - 341 fanoušků (v dubnu 14. místo)
  18. místo - Zuzana Vejvodová - 334 fanoušků (v dubnu 15. místo)
  19. místo - Tereza Bebarová - 244 fanoušků (v dubnu 18. místo)
  20. místo - Kateřina Janečková - 145 fanoušků (v dubnu 19. místo)
  21. místo - Daniel Brown - 143 fanoušků (v dubnu 20. místo)
  22. místo - Petr Florián - 87 fanoušků (v dubnu 21. místo)

Opět za zmínku stojí Matyáš Valenta, jehož fanouškovská základna se neustále rozrůstá. Zatímto přes měsícem měl přes dva tisíce fanoušků, nyní už má skoro 4 500 tisíce, což je nárůst o dva a půl tisíce fanoušků. No, Matyášovi se opravdu daří a jen těžko ho někdo z prvního místa sesadí. Velký počet fanoušků má i Šárka Vaculíková, alias seriálová Adriana, té jsme v minulém měsíci facebookové stránky založili a už nám poskočila na 11. místě. Pokud ještě nemáte mezi oblíbenými herce, které máte rádi, tak se určitě přidejte.

Admin Kuba / 1.6. 2014 /
foto: vlastní prezentace; Archiv TV Nova; facebook.com

Zpět