Archiv článků... červenec 2011

09.09.2011 15:47

Léto hvězd Ulice: S Lucií a Pepanem do Chorvatska

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/361/411/e794a13af2_78309048_u.jpg?1311862583” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Léto je v plném proudu, před námi je druhá polovina prázdnin, která uteče stejně rychle jako ta první a je tu opět podzim. I když podle počasí to na podzim někdy vypadá už teď. Pojďte se prostřednictvím našeho speciálu podívat za teplem, v tomto čísle (už v pátém) se totiž podíváme k moři a to přímo k tomu, kam Češi jezdí nejčastěji, ano je to Chorvatsko a tam se vydáváme s rodinkou v čele s Tomášem Matonohou (Pepanem) a Lucií Benešovou (Lucií Wolfovou).

Známý český pár se rozhodl, že si letos v létě dopřejí s rodinkou trochu toho soukromí. Možná si říkáte, že to ho v Chorvatsku asi moc mít nebudou, ovšem tito dva herci to mají promyšlené a více se o tom rozpovídala ještě na jaře přímo herečka Lucie Benešová: "Na léto zrovna teď plánujeme takovou dobrodružnou dovolenou, našli jsme si v zátoce v Chorvatsku, kde je tak 5-6 domů maximálně, domeček přímo u moře, kde budeme vlastně takřka na samotě, stranou od civilizace," dodala herečka. Věříme, že pokud už na této dovolené byli, tak jim vše vyšlo tak jak si naplánovali. Pojďme si teď něco o Chorvatsku říct.

Obrázek “https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e3/Makarska_from_port.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Chorvatsko je nástupnický stát bývalé Jugoslávie, který se geograficky nachází na pomezí střední a jichovýchodní Evropy. Chorvatsko je velmi navštěvované turisty, vlastně celé Jadranské pobřeží s čestnými ostrovy je velmi lákavé - měssta Rijeka, Split, Zadar, Makarska a další, dále ve vnitrozemí Plitvická jezera - soustava jezer ve vápencové krajině. Chorvatsko je pro Čechy jedna z nejnavštěvovanějších zemí. Země je optimální destinací pro letní dovolenou u moře díky křišťálově čistému moři, krásným plážím a příjemnému středomořskému klimatu. Chorvatsko však nabízí mnohem víc než koupání. Chorvatská města se pyšní bohatou historií a památkami evropského i světového významu. Národní parky okouzlují krásou zdejší nádherné přírody.
 
O Chorvatsku a dovolené páru Matonoha - Benešová a jejich dětí je to vše. Rozhodně si nenechte ujít i příští vydání tohoto letního speciálu, opět příští týden. A na čí dovolenou se zaměříme? Bude to herečka Petra Špalková alias seriálová Blaženka Konopásková nyní Pavlicová. Petra toho v létě chce stihnout opravdu hodně, snad jí její plány vycházejí, společně se s ní vydáme na jedno místo, kam? To se dozvíte příští týden.

Admin Kuba / 28.7. 2011 /
foto: internet





Nemocný Bořivoj Navrátil se léčí v sanatoriu

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/935/153/409140bf1a_78263279_o2.jpg?1311761798” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Jeden z nejoblíbenějších českých herců Bořivoj Navrátil, kterého můžeme znát ze seriálu Ulice nyní už jako majora Vojtěcha Bařinku bojuje už více jak rok a půl s rakovinou tlustého střeva. Jak už sám několikrát prozradil, je to z jeho nemocí jako na houpačce, jednou mu je dobře a má náladu třeba hned začít pracovat, ale pak zase přijde období, kdy má chuť skočit z okna a všechno tak ukončit.

Nyní už více jak týden tráví svůj čas herec v onkologickém sanatoriu u Příbrami, kam se sám moc těšil, ovšem nyní se už ukazuje, že vše není tak ideální, jak se na začátku mohlo zdát. Sanatorium je na venkově a v okolí je krásná příroda, na kterou se herec těšil, hlavně na procházky, které mohl absolvovat, „Moc mi ta příroda chyběla, je to tu nádherné,“ prozradil herec pro deník Aha!, jenže plány mu kříží počasí. Neustále prší a pan Navrátil se tak nemůže dostat ven, bylo by to pro něj moc nebezpečné, kdyby onemocněl, protože má zničenou imunitu.

Další nevýhodou sanatoria je i to, že za ním tak často nemůže přijet jeho rodina, přeci jen není to v Praze. „Rodina se sem za mnou tak často jako v Praze nedostane. Mají moc práce, a když ležím tak daleko, je to těžší,“ dodal herec deníku Aha! My samozřejmě držíme herci palce, aby vše zvládnul a věříme, že i počasí se umoudří a pan Navrátil si tak bude moc prohlédnout okolí sanatoria.

Admin Kuba / 26.7. 2011 /
foto: internet



Co nás čeká na podzim? Dozvíme se už v pondělí

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images///600x338/Jul2010//653972.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Léto je v plném proudu a pomalu se dostáváme do jeho druhé poloviny. Druhá část prázdnin je ve znamení posledních příprav na televizní podzim, ke kterému samozřejmě patří i seriál Ulice. TV Nova nám své podzimní schéma představí už v pondělí 1. srpna v 11 hodin dopoledne. Na své tiskové konferenci představí vše co nás čeká na podzim na hlavní TV Nova, také na Nova Cinema, Nova Sport a MTV.

Tisková konference se letos uskuteční přímo v sídle TV Nova na Barrandově. Kromě nových pořadů a seriálů, které Nova na podzim chystá se samozřejmě tiskovka bude věnovat i úspěšným seriálům, které budou mít na podzim pokračování a to je Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, jako vždy vás samozřejmě budeme o všech novinkách informovat hned v pondělí po skončení tiskové konference.

A co se vše o Ulici dozvíme? Představeny budou nové postavy, které se na podzim v Ulici objeví, prozradíme vám tedy i to, kteří herci je budou hrát, chybět nebude představení hlavních témat sedmé sezóny a mnohem více. Takže nás určitě i nadále sledujte, budeme se snažit být přímo mezi prvníma, kde se novinky ze sedmé sezóny dozvíte. Sledujte nás tedy i v pondělí 1. srpna.

Admin Kuba / 26.7. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Léto hvězd Ulice: S Henrym do Kanady

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/185/126/65a5b70b4d_78053891_u.jpg?1311244284” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Čtvrté vydání našeho letního speciálu nazvané "Léto hvězd Ulice" je na světě. Tentokrát se opět podíme do zahraničí, jen připomínám, že minule jsme se díky Vilmě Nyklové tedy Jarce Obermaierové ocitli doma v České republice. Dnes si prozradíme to, kde tráví dovolenou herec Daniel Brown, kterého můžete ze seriálu Ulice znát jako hospodského Henryho Rettiga, kam by se tento herec asi tak mohl vydat?

Pokud hádáte Ameriku tak samozřejmě hádáte správně, kam jinam by se totiž tento američan mohl vydat než do svého rodiště, odkud je jak Daniel Brown, tak jeho seriálová postava Henry. Dan Brown se přes léto chystá do Kanady, kde stále žije jeho otec, kterého by tedy rád navštívil, tedy aspoň věří, že mu to vynde, záleží na tom, jestli mu to umožní jeho pracovní nasazení, kromě hraní totiž píše i divadelní hry a tak má stále hodně práce, určitě ale pojede s rodinou i k moři, ovšem my si tedy něco málo prozradíme o již zmiňované Kanadě.

https://www.kanadaweb.cz/wp-content/gallery/kanada/kanada-3.jpgKanada je územně druhá největší země světa, rozkládající se v severní části Severní Americky. Hraničí se Severním ledovým oceánem, Atlantikem, USA a Tichým oceánem.
Největšími městy v Kanadě jsou Toronto, Montreál, Vancouver, Ottava či Edmonton, určitě by jste se zde domluvili angličtinou a francouzštinou, Kanada je používá jako úřední jazyky.
Pokud se do Kanady vydáte na dovolenou, tak se máte rozhodně na co těšit. Kanadu si zamilují ti, co mají rádi krásnou přírodu, i ti, kteří snad raději ruch velkoměsta. Takové velkoměstě se spousty výškových budov a muzeí je určitě Toronto, naopak hledáte-li krásnou, klidnou přírodu můžete navštívit ostrov prince Edwarda, kde si můžete i zarybařit.


Z dnešního vydání letního speciálu "Léto hvězd Ulice" je to vše, společně s Danem Brownem jsme mohli poznát krásy americké Kanady a co bude příště? Vydáváme se k moři a to s rodinkou Benešových-Matonohových, dovolenou tentokrát představí seriálový Pepan Pavlica a Lucie Wolfová, v reálu pak Tomáš Matonoha a Lucie Benešová, určitě se máte opět na co těšit.

Admin Kuba / 21.7. 2011 /
foto: internet





Jak před šesti lety vznikala Ulice?

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/160/590/d170d895b8_77951263_o2.jpg?1310980753” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Psal se rok 2004 a vedení TV Nova by si přálo vysílat na svých obrazovkách nekonečný seriál. S nápadem tehdy přišli autoři projektu Dušan Klein, Radek Bajgar a Petr Erben. Pánové vymysleli nový fenomén s názvem Ulice. Vše se schválilo a tak se mohlo začít stavět, stavba začala v hostivařských ateliérech. Tam kde teď sídlí Ulice byla dříve tiskárka, proto se také tomuto místu říká továrna na seriál, celá stavba stále devět miliónů korun.

Našel jsem pro vás několik fotek, na kterých se můžete podívat jak celá stavba seriálové Ulice probíhala, ve fotogalerii najdete také fotky z vůbec první klapky tohoto seriálu. První klapka padla 6.6. 2005 o půl deváté ráno, na place byly hlavní hvězdy, seriálová rodina Jordánových, Králových či Lenka Drápalová, nechyl samozřejmě režisér Dušan Klein a tehdejší generální ředitel TV Nova pan Petr Dvořák.

Tehdy si všichni přáli, aby měla Ulice úspěch a mohla se tak vysílat několik let, to se také stalo a tak už v září budeme moc sledovat sedmou sezónu Ulice. Pokud vše půjde tak dobře jak teď, tak by jsme se na náš oblíbený seriál mohli dívat až do roku 2017, kdy seriálu skončí licenci, ovšem i potom nebude nic ztracené, licence se bude moc prodloužit, hodně bude zálež na nás na divácích, tak se určitě dívejte už od 5.9. opět na naši Ulici.




Admin Kuba / 18.7. 2011 /
foto: profimedia.cz; ctk.cz



Léto hvězd Ulice: S Nyklovou na její chalupu

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/120/120/88930f9cfa_77870200_u.jpg?1310723961” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Právě vychází již třetí vydání našeho speciálu "Léto hvězd Ulice" kde se společně vydáváme na dovolenou s herci z našeho oblíbeného seriálu, možná už vás tedy inspiroval na dovolenou Miki Seidl nebo Otík Puklický. V dnešním vydání zůstaneme hezky doma v naší krásné zemi a vydáme se na dovolenou s Jaroslavou Obermaierovou alias Vilmou Nyklová, kde ona tráví svůj volný čas?

Jarka Obermaierová bude přes léta pokračovat ve stěhování, protože se na jaře přestěhovala do jiného bytu a tak má ještě spoustu práce, ovšem určitě bude nějaký čas trávit i na své milované chatě, kam jede vždy když může a v létě si určitě nenechá svou chatu ujít. Herečka ráda chodí na houby, takže bude pochodovat po lese. Seriálová drbna Nyklová svou chatu zvelebuje už třicet let a pořád je tam práce jako na kostele, prozradila před časem sama herečka. Dále prozradila, že v létě je na venkově moc hezky, takže není důvod aby se letos na chatu nevydala, její chata se nachází poblíž Zruče nad Sázavou, tak si pojďme o tomto městě něco říct.

 
Obrázek “https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/89/Zru%C4%8D_nad_S%C3%A1zavou_1.jpg/800px-Zru%C4%8D_nad_S%C3%A1zavou_1.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Město Zruč nad Sázavou se nachází v okrese Kutná Hora, ve Středočeském kraji. Z města se dobře dostanete do Prahy (asi 68 km) po dálnici D1. Město je známo i díky filmu Lásky jedné plavovlásky či Dědeček, Kylián a já. Zruč se může pyšnit překrásným zámkem (viz. foto), ke kterému je i nádherný park. Zámek se několik let opravoval a opravy byly dokončeny teprve před rokem. V prostorách zámku se také nachází Regionální muzeum.
Město se rozkládá v údolí vytvořeném nádherným meandrem Sázavy, k němuž se přimyká po pravém břehu. Kolem městě je krásná příroda a lesy, které si můžete projít například po turistických stezkách, v okolí najdete i mlýn či další zajímavé pamětihodnosti


V dnešním vydání jsme si řekli něco málo o chatě Jaroslavy Obermaierové a také jsme si něco prozradili o městě, u kterého se chata nachází a kam letos v létě pojede herec Daniel Brown, alias hospodský Henry? To se dozvíte už v dalším vydání, tak určitě nás sledujte i nadále.

Admin Kuba / 15.7. 2011 /
foto: internet





Do týmu Ulice vstupuje Tomáš Baldýnský

Obrázek “https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/36/Tomas_Baldynsky_KVIFF.jpg/800px-Tomas_Baldynsky_KVIFF.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Na seriálu Ulice pracují opravdové legendy a zvlášť tento rok může TV Nova jásat, do týmu Ulice totiž získala dva ve svém oboru významné pány. Jeden z nich je Dušan Klein, ten už s Ulicí spolupracoval, dokonce jí pomáhal "zakládat" a úvodu se stal také hlavním šéfrežisérem, letos na jaře se po několika letech vrátil a opět režíruje Ulice a střídá se tak se svými dalšími skvělými kolegy režiséry.

Ale to není vše, na podzim vstupuje do autorského týmu Ulice další významná osobnost, tou je Tomáš Baldýnský, taková posila je pro kterýkoliv projekt úspěchem. Tomáš Baldýnský je totiž ve svém oboru jedničkou, je nejen skvělým scénáristou, ale také významným filmovým publicistou, novinářem, producentem a příležitostním hercem. Píše fejetony pro Lidové noviny, spolupracoval také s časopisem Reflex, občas také píše pro web novinky.cz

Dva roky byl také předsedou Rady Fondu ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie a stojí za úspěchem sitcomu Comeback, u kterého se stal nejen autorem, ale také vedl celý scénáristický tým.
Pro seriál Ulice je tedy velkou posilou a určitě bude pomáhat k tomu, aby Ulice byla stále tak dobrá jako je teď a kdo ví, možná ještě lepší. Ulice vstupuje do sedmého roku svého vysílání a na posilách, které stále přicházejí jde poznat, že tento seriál rozhodně nemá svoje dobrá léta za sebou, ale možná před sebou.

Admin Kuba / 13.7. 2011 /
foto: wikipedie



Seriál Ulice vládne také na internetu

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/768/275/f99e9705d6_77825188_u.jpg?1310574024” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Během tzv. okurkové sezóny, kdy se toho kolem seriálu Ulice moc neděje a není se ani čemu divit, když má tento seriál pauzu, tak zabrousíme také trochu jinam a to přímo na internet. Protože Ulice není jen v televizi, ale vládne také na internetu a my se v tomto článku podíváme na šest internetových stránek.

ulice.nova.cz
Oficiální web seriálu Ulice snad není potřeba představovat, znát by ho měl každý věrný fanoušek Ulice. Během vysílání seriálu zde každý den najdete novinky a zajímavosti o tomto seriálu. Během léta si zde můžete připomenout některé scény z Ulice nebo si přečíst různé zajímavosti o hercích a také zde byla vyhlášena soutěž o největšího sympaťáka a sympaťačku, tak určitě hlasujte.
více zde

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/794/639/4644c92ba4_77825185_u.jpg?1310574022” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

voyo.cz


Jako věrný fanoušek by jste také měli znát videoarchiv TV Nova, zde najdete archiv všech pořadů a seriálu, které Nova vysílá, takže je zde také seriál Ulice. Voyo.cz nabízí všechny epizody Ulice, tedy od prvního dílu až po ten posledním. Během vysílání Ulice v televizi najdete na voyo.cz aktuální díl Ulice hned pár minut po její premiéře v televizi a od letošního roku voyo.cz také nabízí exkluzivní předpremiéry, tj. za poplatek si můžete koupit epizodu, která bude v televizi až následující den. Poslední díl Ulice můžete také sledovat ve formátu 3D.
více zde
Obrázek “https://nd05.jxs.cz/685/130/3c84829c4c_77825186_u.jpg?1310574022” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

facebook.com


Pokud jste registrovaní na největší sociální síti na světě facebook.com, tak vám určitě neuniklo to, že na facebooku najdete i profil seriálu Ulice. Svůj profil zde má již asi dva roky a za tu dobu Ulice na facebook získala už skoro 83 000 fanoušků, mimochodem to je o polovinu více než má úspěšnější seriál Ordinace v růžové zahradě 2. Produkce seriálu na facebook umisťuje především odkazy na články z oficiálního webu, fotky nebo videa.
více zde
Obrázek “https://nd05.jxs.cz/039/152/75d81a7b42_77825182_u.jpg?1310574020” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

wikipedie.cz


Pokud jste někdy třeba do škole hledali nějaké informace třeba na referát, seminárku atd. tak jste určitě museli někdy narazit na wikipedii, největší internetovou encyklopedii, kde najdete úplně vše. Spoustu zajímavostí zde najdete i o seriálu Ulice. Přečíst si můžete například informace o postavách, o rodinách, které v Ulici jsou. Také zde najdete seznam epizod a spousta dalšího, tak se určitě podívejte.
více zde
Obrázek “https://nd05.jxs.cz/870/509/715e4fd703_77825187_u.jpg?1310574023” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

csfd.cz


Největší československou filmovou databází je určitě web www.csfd.cz, kde najdete informace snad o všech filmech, hercích a herečkách. Mimochodem herci a herečky zde mají i velký seznam všech filmů, ve kterých kdy hráli. O seriálu Ulice zde najdete velký seznam obsazení, životopisy herců, fotky a spoustu dalšího. Mimochodem csfd.cz má také svoje žebříčky a Ulice ze všech českých i zahraničních seriálů je podle návštěvníků webu 144. nejoblíbenější seriál. Bohužel na druhou stranu je také 179. nejhorší seriál.
více zde
Obrázek “https://nd05.jxs.cz/491/840/3e84c4b4d7_77825178_u.jpg?1310574019” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

fdb.cz


Další velkou filmovou databází je také web fdb.cz, i tady najdete informace snad o všech filmech či hercích a herečkách. Chybět zde samozřejmě nesmí i seriál Ulice, o něm tady toho najdete hodně, například velký přehledný seznam obsazení Ulice, který je stále aktualizován a najdete zde i herecká jména těch "nejmenších" postav. Nechybí i životopisy či fotky.
více zde
Obrázek “https://nd05.jxs.cz/181/865/1e50660947_77825183_u.jpg?1310574021” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Admin Kuba / 13.7. 2011 /
foto: internet





Léto hvězd Ulice: S Otíkem do Jižní Koree

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/766/441/4b3341b419_77610624_u.jpg?1310027628” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Pokud ješte nemáte naplánovanou žádnou dovolenou a nevíte kam vyrazit, tak se můžete nechat inspirovat hvězdami Ulice, protože i oni se letos vydávají na zasloužené dovolené a někdo svou dovolenou třeba rovnou spojí i s prací, přesn takhle to v létě má i herec Filip Rajmont, kterého znáte jako Otíka Puklického, ten se vydává na dvě pracovní dovolené do zahraničí a vy se můžete vydat s ním.

Filip Rajmont pojede hned v létě nejdříve to Itálie, ovšem pracovně s divadelním spolkem a ještě v září se vydá také pracovně na další zajímavé místo a to Jižní Korea a o ní si povíme něco víc. A jak tedy bude Filip Rajmont trávit volno? "Chystám se v létě s "Věci Makropulos" do Itálie, a poté také pracovně do Jižní Korey, to mi, co se týče cestování, bohatě stačí. Jinak budu léto trávit v Praze spíš pracovně, žádné dovolené neplánuji, maximálně výlet na chalupu," prozradil herec Filip Rajmont. A nyní si řekneme pár informací o jižné Koree.

https://www.zajezdy.cz/img/imgz/z10/218/2025d.jpgJižní Korea, úředním názvem Korejská republika, je stát ve výchovní Asii, zaujímající jižní polovinu Korejského poloostrova. Jeho sousedem je Severní Korea. Počet obyvatel v roce 2005 přesáhl 48 miliónů. Největším a zároveň hlavním městem je Sousl. Úředním jazykem je korejština.
Jiřní Korea zaujímá jižní část Korejského poloostrova. Ze západu je omývána vodami Žlutého moře, na výchově vodami Japonského moře. Zajímavostí je, že poválečná nevraživost vůči Japonsku se promítla i do geografických názvu: Korejci Žluté moře nazývají Západní moře, Japonské moře pak nazývají Výchovní moře. V blízkosti Korejského poloostrova je také asi 3 000 menších ostrovů a ostrůvků, z nichž největší je ostrov Čedžudo, asi 100 km od jižného pobřeží. Na tomto ostrově se také nacházejí nejvyšší vrchol Jižní Koreje, vyhaslá sopka Halla-san.


Možná jsme vás inspirovali kam se vydat na dovolenou, taková Jižní Korea může být opravdu zajímavé a krásné místo kam se vydat na dovolenou a inspirovat se budete moc i příště, to společně s Jarkou Obermaierovou alias Vilmou Nyklovou zůstaneme u nás v České republice, tak nás určitě sledujte i přest lét.

Admin Kuba / 7.7. 2011 /
foto: internet





A je to doma! Nový pořad TV Nova

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Jun2011/770920.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



TV Nova stále přináší něco nového a tentokrát pro své diváky chystá obnovení úspěšného pořadu a také jeden úplně nový pořad. Také vy si můžete změnit život, TV Nova vyhlašuje casting na novou řadu Výměna manželek, na deset dní si můžete vyzkoušet jak to chodí úplně v jiné rodině. Připomínám, že tento pořad můžeme znát i z Ulice, tohoto pořadu se zúčastnila rodina Jordánových a Bára putovala do jiné do rodiny.

Pokud si tedy chcete vyzkoušet jaké to je opustit na deset dní svou rodinu a nastěhovat se k úplně neznámé rodině, tak se určitě přihlašte do pořadu Výměna manželek. Více informací o tom jak se přihlásit najdete zde. Ale to není vše, TV Nova chystá i jeden úplně nový pořad nazvaný A je to doma! Vyhrát zde můžete až 14 000 Kč a to skoro za nic, no kde sežene na ulici tolik peněz?

Je to velmi jednoduché, pokud vám nevadí, že štáb TV Nova přijede k vám domů a nebude vám vadit, když štáb nahlédne do vašeho soukromí a jste skalními diváky TV Nova tak můžete vyhrát. Vyhrát můžete samozřejmě i méně, záleží na tom, jak budete odpovídat. Čekají na vás čtyři kategorie (zpravodajství/publicistiky, zábava, seriál a film). A když budete odpovídat správně můžete vyhrát až 14000 Kč. Tato soutěž je tedy i pro fanoušky Ulice, protože není pochyb o tom, že některé otázky budou směřovat i tímto směrem. Přihlásit se můžete přímo zde.

Admin Kuba / 1.7. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět