Archiv článků... červenec 2012

14.10.2012 10:53


Uličníci na podzim na Nově i v jiných seriálech



Na podzim nás čeká již osmá sezóna seriálu Ulice, co nového nás v Ulici čeká už díky včerejší tiskové konferenci víme. Pojďme se ovšem společně podívat na další seriály, které TV Nova bude na podzim vysílat a zaměřme se na ty, ve kterých nově uvidíme i některé herce, kteří hráli nebo hrají v Ulici, vybral jsem několik herců, kteří budou hrát v sitcomu Helena v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Sitcom Helena
Úspěšný sitcom Helena se poprvé vysílal na jaře tohoto roku, už na podzim je připravená druhá řada, která bude mít menší změny. Rovnou dvě postavy totiž změní herecké obsazení. Syna Heleny bude nově hrát Filip Antonio a sestru Heleny si zahraje Petra Hřebíčková (viz. úvodní foto), kterou všichni dobře známe i z Ulice, kde hrála zlatokopku Pavlu Rambouskovou. Co o své roli říká sama Petra? "Klára je trochu praštěná, trochu chytrolínka. Je stále závislá na své sestře, ale našla si skvělou práci! Stane se hrdou policistkou, které občas spadne obušek," říká o své roli Petra Hřebíčková, která v seriálu nahrazuje Martu Issovou.

Seriál Gympl s (r)učením omezeným
Na obrazovkách TV Nova se už od září objeví úplně nový seriál ze školního prostředí Gympl. Seriál má vynikající herecké obsazení, za všechny jmenujme třeba Libušku Šafránkovou či Karla Heřmánka. V seriálu ovšem poznáme i známé tváře ze seriálu Ulice, hlavní roli v Gymplu bude mít Ondřej Brzobohatýho (v Ulici jsme ho poznali jako Marka Stránského), ve své nové roli bude hrát učitele. Krom toho Ondra také složil i hudbu k seriálu.
Jedna z dalších hlavních rolí v seriálu Gympl patří herečce Lucii Benešová, i ta si v novém seriálu zahraje učitelku, na Lucii si určitě všichni pamatujeme z Ulice, kde hrála Lucie Wolfovou.
V malých rolí se pak v Gymplu představí také Jana Altmanová (v Ulici paní Bláhová), Libuše Švormová (v Ulici paní Popelková), Stanislav Zindulka (v Ulici Miloslav Stárek) či Kamil Halbich (v Ulici doktor, které léčil Cyrila).
            

Určitě si tedy tento nový seriál nenechte ujít, stejně tak i pokračování Heleny. Za připomenutí určitě stojí i Ordinace v růžové zahradě 2, tedy sesterský seriál Ulice. Nova bude na podzim seriálová, tak se dobře bavte nejen při Ulici.
 

Admin Kuba / 31.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Pyšná princezna Alena Vránová slaví osmdesátiny

https://img.blesk.cz/img/1/normal480/1330215-img-alena-vranova.jpg



Dnešní den je plný novinek o osmé sezóně seriálu Ulice, dnes se totiž konala tisková konference TV Nova. Ovšem nespíme zastínit ještě jednu významnou událost a to jsou narozeniny. Právě dnes se totiž dožívá úctihodného věku 80ti let vynikající herečka a dabérka Alena Vránová, kterou si zajisté všichni pamatujeme i ze seriálu Ulice, kde ztvárňovala hodnou a oblíbenou paní Marii Královou.

Alena Vránová se nejvíce proslavila v pohádce Pyšná princezna, tato "nálepka" herečce zůstává dodnes. Kromě této pohádky jsme herečku mohli vidět v úspěšným filmech jako je Hudba z Marsu, Dovolená s Anděl, Hrátky s čertem, Causa Králík, Já už budu hodný dědečku a další. V těchto filmech zářila po boku takových herců jako byli Miloš Kopecký či Jaroslav Marvan. V posledních letech jsme paní Vránovou mohli vidět i v seriálech jako Ulice, Život je ples či nejnověji Obchoďák, který na obrazovkách Prima Family bude vysílán od září.

Ke krásnému jubileu je určitě na místě popřát, proto za celý fanclub Vám milá paní Herečko Aleno Vránová přeji především všechno nejlepší, hodně štěstí a zdraví. Ať jste stále tak dobře naladěná jako doposud a i nadále Vás můžeme vídat na obrazovkách našich televizí, děkujeme a ještě jednou vše nejlepší.

Admin Kuba / 30.7. 2012 /
foto: blesk.cz



Co říkáte na výměnu hereček u dvou postav?



TV Nova svým divákům dnes představila všechny svoje novinky, které chystá na podzim. Samozřejmě se zaměřila i na nové série svých oblíbených seriálů a tak jsme se spoustu novinek dozvěděli i o Ulici. Velké překvapení přišlo, když jsme se dozvěděli, že se do Ulice vrací Adriana Pešková a její máma Klára, ovšem ještě větší překvapení bylo oznámení, že tyto dvě postavy si již nezahrají původní herečky.

To, že námi známé postavy bude hrát někdo jiný byl tedy šok, který není v České republice obvyklý. Ale i v našich televizí výměna herců proběhla. Proč původní herečky z Ulice již nechtějí hrát své postavy nevíme. Dominika Kadlčková, která hrála Adrianu se pravděpodobně chce věnovat jen modelingu, k herectví se již vracet nechce. Proč i Sabina Králová, původní představitelka Kláry nabídku nepřijala není známo.

Fanoušci Ulice touto výměnou spokojení nejsou, o tom svědčí především reakce rozhořčených fanoušků na facebook. Co na to říkáte vy? Jste spokojení s touto výměnou hereček nebo se vám to vůbec nelíbí? Nebo si raději počkáte, až obě herečky uvidíte hrát v Ulici? Hlasujte v naší anketě.

 


Admin Kuba / 30.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova; internet





Pojďme si představit nové herecké posily Ulice



Dnes jsme vám představily nové posily seriálu Ulice. Dvě postavy jsou již velmi známé, protože v Ulici již byly. Jenže teď je hrají jiné herečky, které možná neznáte, stejně jako Romana Zacha, který bude hrát otce Bětky. Pojďme si tedy tyto tři herecké posily seriálu Ulice představit nebo jen připomenout těm, kteří je znají.

Roman Zach
Herce, který se narodil 13.6. 1973 v Ústí nad Labem snad není třeba moc připomínat, díky seriálům ho snad zná většina z nás. Ano to je ten Roman Zach, který zářil v prvních sériích Ordinace v růžové zahradě. Tento herec se ovšem herectví od mládí nevěnoval, nejdřív totiž studoval stavební průmyslovku, až po ní naskočil na DAMU, kterou ovšem nedokončil. Po studiu se věnoval divadlu v pražském Činoherním klubu, později v Národním divadle, v Dejvickém divadle a v Činoherním studiu v rodném Ústí. Většina lidí, když mluví na Romana, tak se musí dívat hodně nahoru. Roman totiž měří více jak dva metry.
Popularitu Romanovi přinesly televizní seriály a to především seriál Redakce z roku 2004, kde hrál sukničkáře, fotografa Kamila. O rok později začal hrát v již zmiňovaném seriálu Ordinace v růžové zahradě postavu doktora Šebka, diváci a především divačky si ho zamilovali. Kromě těchto seriálu se objevil i v seriálech Letiště, Hop nebo trop či Zázraky života. Nejnověji ho uvidíme od podzimu 2012 v Ulici.

Šárka Vaculíková


Tato krásná herečka se narodila v roku 1987. Možná vám něco říká její příjmení - Vaculíková, kdo hádá, že Šárka má něco společného s hercem Lukášem Vaculíkem, tak hádá správně. Šárka je totiž neteř slavného herce a svému strýci v hereckém světě rozhodně ostudu nedělá. Šárka ještě studuje konzervatoř, ale k tomu se objevuje na divadelních prknech, ve filmech i v seriálu.
Pohádka Zakletá třináctka byla první filmovou příležitostí pro Šárku, ve filmu si zahrála po boku dalších "uličnic" a to Patricie Solaříkové (Tereze) a Hany Maciuchové (Miriam). Následoval film Rafťáci či Slečna Guru. Diváci Šárku nejvíce mohli poznat v seriálu TV Nova První krok, který se vysílal teprve letos na jaře a Šárka zde předvedla nejen herecké nadání, ale i taneční. Od září uvidíme Šárku v seriálu Ulice.

Hana Igonda Ševčíková


Hana Ševčíková se narodila v Praze 20.2. roku 1970. Zajímavostí u této herečky je to, že své křestní jméno má podle zpěvačky Hany Zagorové. Její písnička totiž hrála z rádia v průběhu porodu a rodiče Hanky Ševčíkové tak vybrali jméno Hana. Česká herečka vystudovala střední pedagogickou a DAMU v Praze. Za sebou má neuvěřitelné množství filmových rolí, ale i divadelních a seriálových.
Žádná role však Hanku neproslavila jako ta z roku 1993. Možná to ani nevíte, ale Hanka díky své jedné roli má nálepku "Mařenka z Arabely." Ano je to tak, tato herečka totiž hrála v televizním seriálu Arabela roli Mařenky, nehrála však malou Mařenku, ale až tu dospělou v pokračování Arabely. Hana se v roce 2005 podruhé vdala za slovenského herce Marka Igondu, který hrál v první sezóně Ulice, od podzimu v tomto seriálu uvidíme i Hanku.

Admin Kuba / 30.7. 2012 /
foto: internet





Ulice přinese dramatické příběhy i emotivní příběhy

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Jul2012/1217705.jpg?d41d



Tvůrci Ulice si pro nás každý rok připravují zajímavé příběhy. Po osmi letech už by se mohlo zdát, že všechna zajímavá témata jsou vyčerpená, ale není tomu tak. Scénáristé opět překvapili a připravili si pro nás osmou sezónu i s dramatickými příběhy, ale také s emotivními, které diváky určitě chytnou. Co nás čeká u hlavních postav?

Miriam Hejlová
Miriam se nyní zvolna vyrovnává s velkou životní ztrátou a znovu nachází smysl života ve své pedagogické praxi – konkrétně v pomoci studentovi, který utekl z domova. Přitom jde o někoho, kdo jí před časem hodně ublížil

Vlastimil Pešek
Vlastimil po vzoru Cyrila Hejla opět pokouší narovnat vztahy se svou rodinou. S dcerou a vnučkou, které mu po letech znovu vstoupí do života, to ale bude mít pořádně těžké. Jejich úmysly totiž nejsou zdaleka tak čisté jako jeho. Velkou zkouškou kvůli tomu projde i jeho dosud idylický vztah s Amálií.

Libuška Neumannová
Libušku po prázdninách nacházíme v protialkoholní léčebně, kde se snaží zapomenout na soužití s tyranským Eliášem. Naštěstí má rodinu, která se o ni stará a usnadňuje její návrat do normálního života – Libuška mění práci a začíná znovu. Stíny minulosti ovšem jen tak nezmizí…

Tereza a Matěj
Tereza se dala znovu dohromady s Vojtou, který i díky ní překonal následky vážného zranění. Jejich vztah však čeká další těžká zkouška… U Matěje to vypadá, že konečně našel tu pravou. Otázka je, zda jeho zamilovanost přežije první setkání s realitou – Bětčiným nevyzpytatelným otcem.

Anička a Bedřich
Na podzim Bedřich způsobí požár, při kterém v jediném okamžiku přichází o víc než jen o svou dílnu. Tragické důsledky požáru však paradoxně dopomohou k velkému obratu v Bedřichově životě.

Admin Kuba / 30.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





V Ulici nás čekají návraty i nové postavy



Osmá sezóna Ulice startuje už za měsíc a v nové sezóně nás čeká opravdu spousta zajímavých věcí. Jak bývá již zvykem, tak nás čekají i nové postavy. V osmé sezóně nás kromě nové postavy přivítají i některé znovu nalezené, které se v Ulici již několik let neobjevili, i když změnili herecké obsazení. Pojďme si představit tři "nováčky" osmé sezóny Ulice.

Pavel "Admirál" Klimeš, 42 let
(hraje: Roman Zach)


Bývalý horolezec, který je zvyklý vyhrávat. Muž překvapivých gest - kam přijde, tam je ho plno, ale má skutečný šarm, takže ho všude s radostí přijímají. Coby majitel firmy na outdoorové oblečení má sebejistotu člověka, který si peníze vydělal sám. Plní si dětská přání, žije život, jaký by mu někteří z nás záviděli: v létě plachtí, v zimě lyžuje, auta střídá jako ženy (a obráceně). Jedinou konstantou jeho života je dcera Bětka, s níž má úžasný vztah - sám ji vychoval a navzájem jsou si nejlepšími kamarády. Teď je otázka, jak Pavel, kterému nikdo neřekne jinak než Admirál, přijme dceřina nového přítele Matěje...

Adriana Pešková, 22 let
(hraje Šárka Vaculíková)
(původně hrála: Dominika Kadlčková)


Adriana je typická představitelka zlaté mládeže. Na vysokou školu nechodí, ale pracovat se jí ještě nechce. Přivydělává si jako tanečnice v klubech, je členkou streetdancové skupiny. Potrpí si na svůj atraktivní vzhled, který neváhá využít k prosazení svých cílů - chce se v životě hlavně dobře bavit a moc se přitom nenadřít. Přestože má tvář neviňátka, skvěle ovládá umění manipulace. A umí to dobře nejen s matkou Klárou a dědou Peškem...

Klára Pešková, 37 let
(Hana Igonda Ševčíková)
(původně hrála: Sabina Králová)


Bývalou tanečnicí Kláru život naučil, že nejdůležitější je postarat se o sebe. A že nejlépe to jde prostřednictví jiných. Po rozvodu s bohatým manželem náhle čelí nové situaci - zůstává sama s dospělou dcerou Adrianou. Její práce pro kosmetickou firmu obě dvě neuživí, navíc jsou zvyklé na jiný standart než rohlíky s paštikou. Pragmaticky založená Klára hledá řešení. A do toho se najednou ozve člověk, se kterým Klára dlouhodobě nekomunikuje - její otec Vlastimil Pešek....

Admin Kuba / 30.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Dojatá Pavla Tomicová slavila narozeniny u grilu

Grilování s Vodouchem - Vodochodský s Tomicovou



Herečka Pavla Tomicová oslavila v červnu kulaté narozeniny a to byl pořádný důvod k oslavě. K této příležitosti byla také pozvána na natáčení pořadu Grilování s Vodouchem, o tom jsme vás informovali v předchozím článku. V pořadu se konala velká oslava, Pavla která nic takového nečekala byla velmi překvapená a dojatá, ukáplo i několik slziček, když jí přišli popřát kolegové z Ulice Šárka Ullrichová, Otakar Brousek ml., Filip Richtermoc či producentka Monika Hasmanová.

Hosté ovšem nepřišli jen popřát a ochutnat grilovaného speciality, kdo chtěl dostat na talíř musel přiložit ruku k dílu a pomoc skvělému kuchaři, u grilu měl hlavní slovo samozřejmě Ivan Vodochodský. Pojďte si připomenout všechny recepty z dnešního dílu Grilování s Vodouchem.

Pečená řepa s kozím sýrem - celý recept + video najdete zde
S přípravou pomáhali i Filip Richtermoc, Otakar Brousek ml. a Monika Hasmanová.


Kýta na rožni s glazurou - celý recept + video najdete zde
S přípravou pomáhal i Filip Richtermoc


Párky v listovém těstě - celý recept + video najdete zde
S přípravou pomáhali i Filip Richtermoc, Otakar Brousek ml. a Monika Hasmanová.


Vepřový bůček s rumem a medem - celý recept + video najdete zde
S přípravou pomáhala i Šárka Ullrichová


Steaky z krkovice - celý recept + video najdete zde
S přípravou pomáhala i Pavla Tomicová

Admin Kuba / 27.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Grilování s Vodouchem a Pavlou Tomicovou

Grilování s Vodouchem - Upoutávka: Narozeniny



Na obrazovkách TV Nova již druhý den běží nový letní pořad o grilování nazvaný Grilování s Vodouchem. Ivan Vodochodský radí svým divákům jak správně grilovat, ale aby na to nebyl sám, tak si k sobě vždy pozve zajímavé hosty. Pořad původně měl být vysílán každé úterý večer, ale po prvním díle z toho času byl odebrán a přesouvá se na páteční podvečer a právě zítra v tomto čase můžete sledovat díl i s Pavlou Tomicovou.

Téma zítřejšího dílu jsou narozeniny. Důvodem je to, že natáčení probíhala zrovna v době, kdy Pavla Tomicová slavila padesátku a aby toho nebylo málo, tak narozeniny slavil i Ivan Vodochodský, který slaví narozeniny jen dva dny po Pavle Tomicové. A společně tedy oslaví své narozeniny přímo před kamerou v pořadu Grilování s Vodouchem.


Na pořádnou oslavu patří jídlo, pití a přátelé. To vše na grilovací párty dvou oslavenců nebude chybět. Popřád přijde například i společný kamarád obou oslavenců Otakar Brousek ml. K jídlu se pak bude podívat kýta bbc se sladkým bramborem, steaky z krkovice, párky v listovém těstě a také grilovaný ananas. Pokud se vám jídlo bude na první pohled líbit, tak si stejné pokrmy budete moc připravit i vy doma a to díky receptům, které budou zveřejněny. Tak si nenechte ujít Grilování s Vodouchem a Pavlou Tomicovou už zítra, tedy v pátek 27.7. 2012 v 17:30 na Nově.

Admin Kuba / 26.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Tiskovka Novy už v pondělí, dozvíme se i novinky z Ulice

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jan2012/929467.jpg?d41d



Dostáváme se do druhé poloviny letních prázdnich. Někdo se může říct, že už je polovina pryč, někdo se na to dívá optimisticky a říká si, že nás čeká ještě polovina prázdnin. A jak se na to dívá TV Nova? Ta už v létě není a v plném proudu se na Nově již dolaďuje podzimní vysílací schéma a jaké bude se dozvíme na tiskové konferenci už toto pondělí 30.7. 2012 dopoledne. Představeno bude schéma hlavní TV Nova, ale i Nova Cinema, Nova Sport, MTV, Fanda a internetové projekty.

Tisková konference nám poodhalí novinky, která nás na podzim čekají, bude to například nový seriál Gympl. Ale prozrazeny budou i novinky z našich známých pořadů a seriálů typu Ordinace i Ulice. A právě Ulice je ten hlavní důvod proč se o tiskovou konferenci TV Nova zajímáme i my, nás totiž přímo nezajímá celá Nova, ale hlavně Ulice a věřím, že tak to máte i vy.

A jaké novinky se o Ulici dozvíme? Bude toho hodně, prozrazeny budou nové postavy, které do seriálu nastoupí, ale budou prozrazeny i staré postavy, které se do seriálu vrací, více se dozvíme i příbězích, které budou naši hrdinové v nové sezóně prožívat a představeny budou i nové prostředí. A toto všechno se dozvíte i na našem webu a bývá pravidlem, že přímo náš web o všech těchto novinkách z Ulice informuje vůbec jako první ze všech internetových serverů v Česku. Takže si nás určitě v pondělí nezapomeňte vyhledat, dozvíte se toho hodně.

Admin Kuba / 26.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Zemřel Milan Riehs, znát ho můžeme i z Ulice

Milan Riehs



Včera, tedy v pondělí 23.7. 2012 zemřel herec Milan Riehs, měl 77 let. Diváci si ho můžou pamatovat spíš díky jeho menším rolím, nikdy neměl velkou příležitost, ale zahrál si filmech jako Smrt krásných srnů, Amerika či Je třeba zabít Sekala. Kromě filmů se objevoval převážně v různých seriálech, kde rovněž hrál malé role, jsou to seriály jako Nemocnice na kraji města, Arabela či Vlak dětství a naděje.

Milana Riehse mohou znát i věrní a pozorní diváci seriálu Ulice, herec si zde totiž zahrál už v roku 2005 a to hrobníka Petra Kaplana. Ne každý si ovšem na tuto postavu pamatuje, protože tak jako v jiných filmech či seriálech, tak i v Ulici měl Milan Riehs jen malou roli na několik dílů.

S vynikajícím hercem malých rolí, který pochází z Třebíče se rodina a přátelé budou moci naposledy rozloučit už tento pátek 27.července ve 12:30 v Třebíči - Týně. Za celý fanclub vyjadřuji příbuzným upřímnou soustrast.

Admin Kuba / 24.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Připomeňte si s námi... Písničku Srpnový sníh

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Feb2008/20757-web-9524cd.jpg?d41d



Pojďte si s námi trochu zavzpomínat, když přes léto neběží naše oblíbená Ulice. V tomto článku si připomeneme jednu písničku, kterou velmi věrní a pozorní diváci Ulice moc dobře znají, pro některé to možná bude teprve premiéra a to spíše pro ty, kteří Ulici začali sledovat až později. Písnička je už z roku 2008, je tedy čtyři roka stará, ale stále stojí za to si ji poslechnout.

Píseň se jmenuje Srpnový sníh a byla speciálně složena pro jeden díl Ulice. Ben Vojtíšek měl kapelu, ve které hrál on, ale také Kamil Bařinka či Marek Stránský. K sobě si našli i zpěvačku a tou byla Saša Třešňáková. Ben pro svou kapelu složil písničku, kterou nazval Srpnový sníh a touto písničkou se kapela představila na svém vlastním "minikoncertě", bohužel Benova kapela moc dlouho nevydržela.

A právě píseň Srpnový sníh tedy vznikla doopravdy. Hudbu k ní složil Ondra Brzobohatý, který coby Marek Stránský hrál i v uliční kapele. Text napsal Tomáš Roreček. Pro seriál Ulice jí nahrál tým studiových muzikantů ve složení Jiří Štarha (elektrická kytara), Jaroslav Pokorný (baskytara), Tomáš Kozelka (bicí), Ondřej Brzobohatý (klávesy) a Tereza Nekudová (zpěv), která tedy písničku nazpívala jak v Ulici tak doopravdy. Pojďte si tuto valentýnskou písničku s námi připomenout.

Poslechněte si písničku Srpnový sníh přímo zde

Admin Kuba / 20.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Zdena Hadrbolcová z Ulice slaví narozeniny

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/680x382/Jul2012/1083574.jpg?d941” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Dnes je pátek třináctého, pro někoho smolný den, pro někoho šťastný den. A šťastný den je dnešní pátek třináctého určitě pro herečku Zdenu Hadrbolcovou, kterou známe ze seriálu Ulice jako drbnu Růžu Habartovou pracující v pekařství. Herečka totiž právě dnes, tedy v pátek 13.7. slaví narozeniny a ne jen tak ledajaké, i když by to herečce nikdo nehádal, tak dnes slaví 75. narozeniny a to je určitě velký důvod k oslavě.

Na skvělou herečku nezapomněli i její kolegové z Ulice a při první příležitosti, kdy byla Zdena Hadrbolcová na place, což bylo před pár dny jí popřáli a to samozřejmě štáb i kolegové herci, mezi kterými nechyběla Jaroslava Obermaierová, Tomáš Valík, Václav Svoboda či Šárka Ullrichová.

Za celý fanclub i já přeji Zdeně Hadrbolcové všechno nejlepší k jejím dnešním narozeninám, paní Hadrbolcová ať se vám stále daří, ať jste stále zdravá a můžeme vás i nadále sledovat na obrazovkách nejen TV Nova. Jednou jednou všechno nejlepší. A pozor! Paní Hadrbolcová není jediná, která slaví narozeniny. Včera oslavily narozeniny herečky Nina Divišková (paní Šmídová) a Lenka Termerová (paní Koháková), dámy i vám moc gratulujeme a přejeme všechno nejlepší.

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Jul2012/1083571.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Prask.tv >>> Dojatá Zdena Hadrbolcová: Chci čestně dožít!

Admin Kuba / 13.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Loupež v Růžovce, která je hned vedle Ulice

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Jun2012/1009016.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Pořádný šok dnes ráno zažil produkční tým seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, v ateliérech kde se tento seriál natáčí byl totiž zloděj. Ten pravděpodobně moc dobře věděl jaké období si vybrat, protože se do ateliérů vloupil týden po té, co se zde přestalo natáčet a všichni mají prázdninovou pauzu. V ateliérech se tak jen pohybuje část produkčního týmu, kteří nemají momentálně dovolenou.

Zloděj byl možná jen velký fanoušek seriálu, protože nic zásadního se neztratilo. Zloděj prohledal v kancelářích produkčních papíry, stoly, vzal si sebou podpisové karty herců a odešel. Zloděje tedy možná jen zajímalo jak to vypadá v takových ateliérech, kde se točí jeho oblíbený seriál.

Já jen připomínám, že ateliéry, kde se točí seriál Ordinace v růžové zahradě 2 se nachází v hostivařských ateliérech, ano přesně v těch ateliérech, kde se točí i druhý seriál TV Nova a to "naše" Ulice. Ta má akorát sídlo z jiné strany ateliérů. Můžeme být tedy rádi, že do Ulice se nikdo nevloupal, tam se ovšem naštěstí natáčí i přes léto.

Admin Kuba / 10.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova





Co dnes dělá paní Králová alias Alena Vránová

https://image.tn.nova.cz/media/images///365x205/Jun2008//24908-web-1c6f66.jpg

Už to jsou asi čtyři roky co seriál Ulice opustila herečka Alena Vránová, která skoro čtyři roky hrála v Ulici paní Královou, manželku podnikatele Václava Krála, který přímo v Ulici provozoval firmu Království hraček. Po jeho smrti ovšem firma zanikla a místo ní zde bylo vybudování pekařství. Paní Králová se po ztrátě manžela i firmy rozhodla, že Ulici opustí a přestěhuje se na svou chatu, tím také odešla ze seriálu Alena Vránová.

Možná by některé z vás mohlo zajímat, co paní Vránová po svém skončení Ulice vůbec dělá a co dělá nebo na co se připravuje teď, my jsme to pro vás zjišťovali. Po pracovní stránce se této velké herečce rozhodně daří. Stále hraje v divadle, zahrála si v některých filmech i seriálech. Letos na jaře jsme jí například mohli vidět v seriálu ČT Život je ples. Loni na podzim také natočila jeden díl seriálu Babička na inzerát v rámci projektu Souboj seriálů.

Úplně nejnověji paní Vránovou zaměstnává příprava nového seriálu TV Prima Family Obchoďák, který se začne vysílat od září a paní Vránová zde hraje jednu z hlavních rolí a objevovat se bude po boku herce Petra Kostky. Kromě práce v televizi se také stále věnuje dabingu, za který před lety získala i ocenění. V letošním roce se také rozhodla pro ještě jednu větší změnu a přestěhovala se.


Obrázek “https://media.super.cz/images/gallery/17826.jpg?20111003155606” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.  Obrázek “https://media.super.cz/images/gallery/27654.jpg?20120130122152” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.  Obrázek “https://img.ahaonline.cz/img/18/article/1269492_petr-kostka-alena-vranova-crop.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

       (ze seriálu Babička na inzerát - foto: ČT)                (ze seriálu Život je ples - foto: ČT)          (ze seriálu Obchoďák - foto: TV Prima)



Admin Kuba / 8.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova, ČT, Prima Family



Vyberte s námi tu nejlepší úvodní znělku Ulice

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/406/031/f5a0aad494_79620975_v2.jpg?1315235495” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Každý seriál musí mít svou úvodní znělku, se kterou se pak vždy v úvodu celý "představuje" výjimku nemá ani seriál Ulice, ten má svou úvodní znělku samozřejmě také. A protože vše by se po čase mělo inovovat, tak i znělka Ulice prošla úpravami a celkem bylo vyrobeny tři verze znělek pro seriál Ulice.

Ta úplně první znělka je nejvíce odlišná od dalších dvou, používala se od začátku první sezóny do cca poloviny druhé sezóny. Pak se natočila druhá verze, která se stala velmi oblíbenou, Ulice jí používala od poloviny druhé sezóny do konce páté sezóny, hlavní postavy ve znělce byly představeny způsobem, že se ukázali na domech, které sloužili jako takové plátno. Třetí verze je podobná té druhé, také se používají domy jako plátno, ale přeci jen je jiná, používá se od začátku šesté sezóny do konce sedmé sezóny, jestli se bude používat i v osmé je zatím otázkou.

A vy můžete na našem webu přes léto vybrat tu nejlepší znělku. Startuji hlasování o nej znělku Ulice, všechny znělky si můžete připomenout a pak hlasovat. Anketa je skrytá a výsledky se dozvíte až na konci léta, hlasovat můžete jednou denně, vždy po 24 hodinách.

Znělka 1. až 2. sezóna                        Znělka 2. až 5. sezóna                       Znělka 6. až 7 sezóna

 
Admin Kuba / 4.7. 2012 /
foto: reprofoto z voyo.cz



Sváteční dny jsou před námi, co na to TV Nova?

Obrázek “https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jan2012/929467.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Dva sváteční dny jsou před námi a pokud nemáte žádný plán, jak si užít dva dny volna, tak můžete zústat ve společnosti TV Nova. Meterologové hlásí krásné počasí, oba svátky tentokrát vycházejí na čtvrtek a pátek, takže všichni pracující budou mít prodloužený víkend o dva dny, většina z vás už možná vyrazila na krátkou nebo dlouho dovolenou či se teprve chystáte, nebo pojedete jen na výlet. Pokud by se ovšem opravdu našel někdo, kdo z jakéhokoliv důvodu musí zústat doma, tak určitě zapněte Novu.

Protože TV Nova jako na každý sváteční den připravila i tentokrát program plný zajímavých filmů ať už českých či zahraničních. Rozhodně kdo bude doma, tak si vybere. Já určitě doporučuju českou klasiku, jako je Můj brácha má prima bráchu či jeho pokračování Brácha za všechny peníze, pohádku Honza málem králem nebo Šest medvědů s Cibulkou. Zde se již můžete podívat co nabízí TV Nova v obou svátečních dnech.


 
čtvrtek 5.7. 2012
   
pátek 6.7. 2012
06:10 Liga spravedlivých: Nová hranice   06:20 Mezi námi zvířaty
07:40 Strašidla z vikýře   08:10 Rumburak
09:25 Rychlý Stipes   10:05 Šarlotina pavučinka
11:30 Láska na inzerát   11:50 Legenda o Jiřím a drakovi
13:30 Můj brácha má prima bráchu   13:45 Brácha za všechny peníze
15:35 Pravá blondýnka   15:35 Pravá blondýnka 2
17:35 Honza málem králem   17:35 Šest medvědů s Cibulkou
19:30 Televizní noviny   19:30 Televizní noviny
20:20 Farma   20:20 Vesničko má středisková
21:20 Comeback   22:10 Dannyho parťáci
21:55 Kobra 11   00:25 Sniper
22:55 Noční televizní noviny      
23:30 Kickboxer      
 
Admin Kuba / 4.7. 2012 /
foto: Archiv TV Nova
Zpět