Archiv článků... červenec 2013

01.08.2013 11:55

Co nás čeká v Ulici? Rekapitulace toho, co už víme...

Jak už od nás víte, tak zítra odpoledne se uskuteční tisková konference TV Nova, na které vedení televize představí své novinky do pozimní sezóny. A nebudou to jen nové pořady, ale především novinky ve stávajících pořadech a hlavně seriálech. Na tyto novinky čeká určitě nejvíce lidí, my budeme mezi nimi, proto nás určitě zítra sledujte a dozvíte se víc. Ovšem ještě než bude vše oficiálně prozrazen, pojďte si s námi zrekapitulovat to, co už o nové sezóně víme.

Jedno je jisté už několik měsíců. Přijde nová postava, Ivana Drápalová, maminka Lenky Hejlové, kterou si zahraje Vilma Cibulkové, o jejím příchodu do Ulice se ví už dlouho, jaká přesně bude její postava je zatím ve hvězdách, dle ukázek ovšem půjde o velmi energickou dámu. Máme se tedy na co těšit. Přijde ještě nějaká jiná postava? Na to si budeme muset ještě počkat.

Známé jsou i některé hlavní příběhy. Jeden z nich bude správcovství v domě. Klára Pešková se do funkce správkyně domu pustila opravdu ve velkém, studuje vše co je k tomu dostupné, ale bude tak férová k nájemníkům jako byl pan Pešek? Rozhodně se rozjede velmi zajímavé téma, které bude jedno z hlavních deváté sezóny. Pokračovat budou i některé příběhy z minulé sezóny, které se zatím neuzavřeli. Řeč je samozřejmě především o malé Emě, která ještě nemá jistý svůj domov, kam tedy půjde? Její rozhodnutí bude velmi zajímavé. Nový pár? Ano vypadá to tak, Lumír si konečně našel přítelkyni, jak to bude mezi ním a Miládkou vypadat dál? To uvidíme na podzim. Pokračovat bude i příběh Gábiny a Hynka nebo Libora, který stále bude bojovat o svého syna Adama. Konečně také uvidíme Miriam a Vlastimila, tak jak je máme rádi, společně na rybách.

A budete samozřejmě daleko víc. Další informace sledujte na našem webu a facebooku už zítra.

Admin Kuba / 31.7. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Letní herecká škola je právě v plném proudu

Letní herecká škola, co to vlastně je? Pro ty, kteří tento název slyší poprvé, tak malé vysvětlení. Jedná se vlastně o takový herecký tábor pro děti ve věku od 8 do 18 let. Na Letní hereckou školu jezdí děti, kteří mají talent a nadání nebo chuť a zájem naučit se něco nového z divadelního, filmového, televizního, pěveckého či tanečního oboru. Děti musí projít talentovými zkouškami, aby se na tábor dostali.

V současné době probíhá první cyklus LHŠ, a to až do 3.8., hned na to naváže druhý cyklus. V zimě pak bývá i Zimní herecká škola na horách. Děti z LHŠ, kteří jsou samozřejmě nadáni a mají štěstí si po té můžou zahrát i třeba v televizi. S LHŠ spolupracují všechny naše české televize a když potřebují děti do svých seriálů, tak pak vědí, kde mají hledat. Ulice samozřejmě není žádnou výjimkou a především děti ve školních lavicích jsou právě děti z Letní herecké školy.

Ale pozor LHŠ vám může nastartovat také slibnou kariéru. Ze spoustu dětí, kteří prošli LHŠ jsou hvězdy, třeba jen seriálu Ulice. LHŠ prošel také Matyáš Valenta nebo Aneta Krejčíková. Oba teď září v Ulici. Ale nejsou jediný, herecký tábor si vyzkoušel i Ondra Havel (Jirka), který kromě účinkování v Ulici nyní rozjíždí i slibnou pěveckou kariéru. Mezi další známé herce patří i Vláďa Rousek alias Borisek či Nikola Říhová (Pepina), Berenika Kohoutová (Markéta), Sabina Rojková (Viki) a spousta dalších. Více informací o LHŠ můžete najít i na webových stránkách www.letnihereckaskola.cz.

Admin Kuba / 28.7. 2013 /
foto: LHŠ


Jakub Štáfek vyrazil na Tour de France a okradli ho

Herec Jakub Štáfek, kterého dobře známe z Ulice se ničeho nebojí a je pro každou srandu. To dokázal např. při jednom večírku Ulice, kdy prohrál sázku a musel se vykoupat jen v tzv. "boratkách". Letos v létě se opět převedvel a tentokrát až za hranicemi. Vyrazil totiž na populární Tou de France do Francie, ovšem samozřejmě ne jako cyklista, ale jen jako divák, kde chtěl udělat reklamu naší české Ulici.

Proto si na sebe nalepil logo Ulice a vyrazi mezi cyklisty. Jakub se kromě herectví věnuje i režii, chtěl si tedy na závodech udělat i pár záběrů, jenže se mu to vymstilo, při natáčení byl okraden. Jednu kameru si připravil na hlavě, druhou pak držel v ruce v tyči, jedná se o tzv. GoPro kameru a tu mu ukradl někdo z auta, který byl jako doprovod cyklistům, později se ukázalo, že to bylo samotný ředitel závodu. Jakub Štáfek celou situaci vysvětluje sám.

Jen jsem chtěl s logem Ulice chvíli běžet v čele závodu a najednou jsem byl bez kamery, nejdřív jsem vůbec nechápal, co se děje. Na internetu jsme našli inkriminované auto a v cíli etapy kontaktovali policii, načež se ukázalo, že to byl přímo ředitel závodu, který také po chvíli dorazil. Ani samotní policisté nechápali, proč to udělal. On i ostatní, co s ním byli, se chovali dost arogantně. Tedy jen do chvíle, než se ukázalo, že máme celou situaci natočenou ještě z druhé kamery. Nakonec se to nějak vysvětlilo a vybavení nám vrátili," prozradil herec.

Takové chování přímo ředitele závodu asi opravdu nikdo nečekal. "Evidentně se tím chtěli zřejmě pobavit. Muž v jeho postavení si to asi může dovolit. Každopádně netušili, že to mám natočené i z té druhé kamery a že po nich budu pátrat. Nebýt policistů, kteří jim řekli, že ten záznam viděli, asi bych se kamery nikdy nedočkal. Pak jsme se podívali na ten záznam z odcizené kamery a bylo nám jasné, že neměli jediný důvod nám jí brát. Než kameru v autě vypnou, ještě se náramně baví, smějou a baví se mezi sebou, nevím no, ať si každý udělá obrázek sám," dodává Jakub.

Sami se můžete přesvědčit jak ke krádeži došlo. Video ZDE je natočeno z kamery, které je umístěna na hlavě Jakuba Štáfka. Další video, které najdete ZDE pak obsahuje záběry přímo z ukradené kamery.

Admin Kuba / 26.7. 2013 /
foto: reprofoto youtube.com
zdroj: extra.cz


Výměna manželek v Ulici, pamatujete si na ní?

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Oct2008/26766-web-bbebca.jpg?d41d

TV Nova v současné době (každý pátek večer) reprízuje ty nejúspěšnější díly populární reality show Výměna manželek, která se na Nově vysílá už od roku 2005, samozřejmě nepravidelně s přestávkami. Momentálně se dokonce připravuje úplně nová řada, do které se rodiny stále můžou přihlašovat. My si ovšem v tomto článku připomeneme Výměnu manželek v Ulici. Vše bylo pouze fiktivně, žádný díl Výměny manželek se nenatočil a ani neodvysílal, točilo se pouze pro Ulici.

Jak to všechno začalo...

Na samém začátku Výměny manželek v Ulici byla manželská krize v rodině Jordánových. Mezi Bárou a Tomášem už to nebylo takové jako dřív, vzájemně se hodně oddalovi. Okolí jim samozřejmě chtělo pomoc, ale jak. S nápadem na záchranu manželství přišla Tomášova matka, která rodinu přihlásila do úspěšné reality show Výměna manželek. Ne celá rodina byla z účastí spokojená, kolem sebe kopala především Tereza, která v té době měla velice rozbouřené období. Ale nakonec se Jordánovi rozhodli, že do Výměny půjdou.

Výměna začíná

Fiktivní štáb Výměny manželek si Jordánovi do reality show vybral. K nim přiřadil rodinu Jarešových, kde vládla maminka Nicol a tatínek Karel. Bára se tedy na deset dní přestěhovala k Jarešovým a Nicol k Jordánovým. Co se dělo u Jarešových, televizní diváci nevěděli, protože celý příběh se točil pouze u Jordánových. Ovšem podle vyprávění se Bára u Jarešových měla skvěle a s Karlem si velice rozuměla, ten jí dokonce později sehnal i práci v Brně. Jenže taková pohoda rozhodně neprobíhala u Jordánových. Ať se všichni snažili (snad kromě Terezy), pořád byly problémy. Ani Tomáš si s mladou Nicol příliš nerozuměl. Snad jen Matěj byl spokojen a Tereza dělala pořád naschvály a celé natáčení se snažila ignorovat.

Zahrál si i štáb

Výměna manželek nám představila i několik nových postav, kteří se v Ulici měli samozřejmě objevit jen na několik dílů, kdy se Výměna v Ulici natáčela. Také se tak stalo, snad jen na Karla Jareše, který se ještě jednou ukázal později. Velkou příležitost v těchto dílech dostal jeden z režisérů Ulice Kryštof Hanzlík. Který dostal roli kameramana a režiséra Výměny. Na několik dílů si tak prohodil profesi a z režiséra se stal herec, který se nechal režírovat svým kolegou Otakarem Kostkou.

Kauza herečky Marie Málkové

Kromě Kryštofa Hanzlíka si v Ulici zahrál také populární herec Maroš Kramár, který si zahrál Karla. Vyměněnou manželku Nicol hrála Marie Málková a zde přichází zajímavá kauza. Nicol se objevila jen v dílech při Výměně, pak se s ní už samozřejmě nepočítalo. Ovšem o několik let později hledali tvůrci Ulice novou hereckou posilu, která měla hrát kadeřnici Romanu. A tuto roli získala stejná Marie Málková, kterou jsme v Ulici mohli vidět už jako Nicol. Jedna herečka tedy hrála ve stejném seriálu dvě rozdílné postavy. Tvůrci Ulice tuto událost nikdy oficiálně nekomentovali, fanoušci seriálu tak mohli jen diskutovat, proč se toto stalo.

Tak taková byla Výměna manželek v Ulici. Vše se natočilo pouze pro Ulici, celý natočený materiál se tedy nikdy nedostal přímo do pořadu Výměny manželek a ani nemohl, protože jsme viděli pouze příběh u Jordánových.

Admin Kuba / 20.7. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Letní soutěž o knihu Ulice je tu, vyhrát můžete i vy

Seriál Ulice: Letní kvíz o knihu Ulice, průvodce seriálem

TV Nova a tvůrci Ulice dnes spustili letní soutěž o knižního průvodce seriálem Ulice. A tuto knihu můžete vyhrát třeba i vy. Již před několika měsíci jste tuto knihu mohli vyhrát v jiné soutěži. Pokud jste štěstí tehdy neměli už třeba kvůli tomu, že některé otázky byly opravdu pro hodně velké fanoušky Ulice, tak máte šanci teď. V letní kvízu jsou jen tři otázky a těžké moc nejsou, pokud sledujete pravidelně Ulicie.

Stačí vědět, jak se jmenovala vyměněná manželka při uliční výměně manželek, jakou nemoc měl Václav Král a kdo měl svatbu na Valentýna. Pokud to všechno víte, tak stačí napsat jen mail a pak doufat, že budete vylosování. Vyhrát ovšem můžou jen dva. Tak neváhejte a zahrajte si o knihu.

Soutěž o knižního průvodce seriálem Ulice najdete zde

Admin Kuba / 18.7. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Představujeme vám: Slovenský denní seriál Búrlivé víno

Seriál je v posledních letech velký fenomén, a to nejen v Česku, ale také na Slovensku. Televize se předhánějí, kdo přijde se zajímavějším námětem a prostředím, ve kterém se bude děj seriálu odehrávat. Velkou raritou je pak denní seriál, ten máme zatím v Česku jen jeden. Je to samozřejmě naše oblíbená Ulice, kterou vysílá TV Nova. Na Slovensku mají denní seriály dva, jeden z nich si trochu přiblížíme.

Seriál Búrlivé víno vysílá TV Markíza, tedy sesterská televize TV Nova od 1. ledna letošního roku. Za sebou má tedy seriál teprve několik měsíců, ale úspěch má velký. Původně se vysílal v podvečerním čase před hlavními Televizními novinami, tedy jako Ulice. Úspěch seriálu byl ovšem velký, proto ho Markíza přesunula do lepšího času, a to do hlavního vysílacího času po 20 hodině. Seriál se původně vysílal každý všední den, v současné době se vysílá v letním režimu a to 3x týdně (v pondělí, v úterý a ve čtvrtek). Jako jeden z mála seriálů se tedy vysílá i přes léto.

A o čem seriál je? Búrlivé víno je seriál z krásného vinařského prostředí. Vypráví příběh dvou vinařských rodin, které spojuje dávné přátelství a rozdílné klamy. Rodinný seriál nabízí mnoho emocí, lásku, přátelství i nenávist. Seriál mají možnost sledovat i diváci v Česku, a to díky voyo.cz, tam ho totiž TV Nova nabízí už od prvního dílu. Kdo má tedy zájem a má předplatné na voyo.cz, tak může tento slovenský seriál sledovat.

Admin Kuba / 14.7. 2013 /
foto: Archiv TV Markíza


Ordinace v růžové zahradě na celé léto střídá Ulici

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005250_10151740558524357_1029966316_n.jpg

Dva měsíce má prázdninovou pauzu seriál Ulice, velcí fanoušci si můžou svůj oblíbený seriál připomenout každý všední den v Telce, kde se Ulice vysílá od prvních dílů. Jste-li ovšem fanoušci jakýkoliv seriálů TV Nova, tak můžete přes léto sledovat první díly seriálu Ordinace v růžové zahradě, které TV Nova reprízuje každý všední den o půl šesté večer. Již od tohoto pondělí ovšem dochází ke změně.

Ordinace se totiž přesouvá na místo seriálu Ulice a bude se vysílat každý všední den před půl sedmou večer, přesněji to bude v 18:20, vždy od pondělí do pátku. V tomto čase se vystřídá se seriálem Námořní vyšetřecovací službu, která se přesune do dřívějšího času na půl šestou. Čas ranní reprízy Ordinace zůstává stejný, tedy kolem deváté hodiny ranní. Ordinace tak bude ve stejném čase jako Ulice večer i ráno.

Admin Kuba / 5.7. 2013 /
foto: Archiv TV Nova
Co nás čeká v Ulici? Rekapitulace toho, co už víme...

Jak už od nás víte, tak zítra odpoledne se uskuteční tisková konference TV Nova, na které vedení televize představí své novinky do pozimní sezóny. A nebudou to jen nové pořady, ale především novinky ve stávajících pořadech a hlavně seriálech. Na tyto novinky čeká určitě nejvíce lidí, my budeme mezi nimi, proto nás určitě zítra sledujte a dozvíte se víc. Ovšem ještě než bude vše oficiálně prozrazen, pojďte si s námi zrekapitulovat to, co už o nové sezóně víme.

Jedno je jisté už několik měsíců. Přijde nová postava, Ivana Drápalová, maminka Lenky Hejlové, kterou si zahraje Vilma Cibulkové, o jejím příchodu do Ulice se ví už dlouho, jaká přesně bude její postava je zatím ve hvězdách, dle ukázek ovšem půjde o velmi energickou dámu. Máme se tedy na co těšit. Přijde ještě nějaká jiná postava? Na to si budeme muset ještě počkat.

Známé jsou i některé hlavní příběhy. Jeden z nich bude správcovství v domě. Klára Pešková se do funkce správkyně domu pustila opravdu ve velkém, studuje vše co je k tomu dostupné, ale bude tak férová k nájemníkům jako byl pan Pešek? Rozhodně se rozjede velmi zajímavé téma, které bude jedno z hlavních deváté sezóny. Pokračovat budou i některé příběhy z minulé sezóny, které se zatím neuzavřeli. Řeč je samozřejmě především o malé Emě, která ještě nemá jistý svůj domov, kam tedy půjde? Její rozhodnutí bude velmi zajímavé. Nový pár? Ano vypadá to tak, Lumír si konečně našel přítelkyni, jak to bude mezi ním a Miládkou vypadat dál? To uvidíme na podzim. Pokračovat bude i příběh Gábiny a Hynka nebo Libora, který stále bude bojovat o svého syna Adama. Konečně také uvidíme Miriam a Vlastimila, tak jak je máme rádi, společně na rybách.

A budete samozřejmě daleko víc. Další informace sledujte na našem webu a facebooku už zítra.

Admin Kuba / 31.7. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Letní herecká škola je právě v plném proudu

Letní herecká škola, co to vlastně je? Pro ty, kteří tento název slyší poprvé, tak malé vysvětlení. Jedná se vlastně o takový herecký tábor pro děti ve věku od 8 do 18 let. Na Letní hereckou školu jezdí děti, kteří mají talent a nadání nebo chuť a zájem naučit se něco nového z divadelního, filmového, televizního, pěveckého či tanečního oboru. Děti musí projít talentovými zkouškami, aby se na tábor dostali.

V současné době probíhá první cyklus LHŠ, a to až do 3.8., hned na to naváže druhý cyklus. V zimě pak bývá i Zimní herecká škola na horách. Děti z LHŠ, kteří jsou samozřejmě nadáni a mají štěstí si po té můžou zahrát i třeba v televizi. S LHŠ spolupracují všechny naše české televize a když potřebují děti do svých seriálů, tak pak vědí, kde mají hledat. Ulice samozřejmě není žádnou výjimkou a především děti ve školních lavicích jsou právě děti z Letní herecké školy.

Ale pozor LHŠ vám může nastartovat také slibnou kariéru. Ze spoustu dětí, kteří prošli LHŠ jsou hvězdy, třeba jen seriálu Ulice. LHŠ prošel také Matyáš Valenta nebo Aneta Krejčíková. Oba teď září v Ulici. Ale nejsou jediný, herecký tábor si vyzkoušel i Ondra Havel (Jirka), který kromě účinkování v Ulici nyní rozjíždí i slibnou pěveckou kariéru. Mezi další známé herce patří i Vláďa Rousek alias Borisek či Nikola Říhová (Pepina), Berenika Kohoutová (Markéta), Sabina Rojková (Viki) a spousta dalších. Více informací o LHŠ můžete najít i na webových stránkách www.letnihereckaskola.cz.

Admin Kuba / 28.7. 2013 /
foto: LHŠ


Jakub Štáfek vyrazil na Tour de France a okradli ho

Herec Jakub Štáfek, kterého dobře známe z Ulice se ničeho nebojí a je pro každou srandu. To dokázal např. při jednom večírku Ulice, kdy prohrál sázku a musel se vykoupat jen v tzv. "boratkách". Letos v létě se opět převedvel a tentokrát až za hranicemi. Vyrazil totiž na populární Tou de France do Francie, ovšem samozřejmě ne jako cyklista, ale jen jako divák, kde chtěl udělat reklamu naší české Ulici.

Proto si na sebe nalepil logo Ulice a vyrazi mezi cyklisty. Jakub se kromě herectví věnuje i režii, chtěl si tedy na závodech udělat i pár záběrů, jenže se mu to vymstilo, při natáčení byl okraden. Jednu kameru si připravil na hlavě, druhou pak držel v ruce v tyči, jedná se o tzv. GoPro kameru a tu mu ukradl někdo z auta, který byl jako doprovod cyklistům, později se ukázalo, že to bylo samotný ředitel závodu. Jakub Štáfek celou situaci vysvětluje sám.

Jen jsem chtěl s logem Ulice chvíli běžet v čele závodu a najednou jsem byl bez kamery, nejdřív jsem vůbec nechápal, co se děje. Na internetu jsme našli inkriminované auto a v cíli etapy kontaktovali policii, načež se ukázalo, že to byl přímo ředitel závodu, který také po chvíli dorazil. Ani samotní policisté nechápali, proč to udělal. On i ostatní, co s ním byli, se chovali dost arogantně. Tedy jen do chvíle, než se ukázalo, že máme celou situaci natočenou ještě z druhé kamery. Nakonec se to nějak vysvětlilo a vybavení nám vrátili," prozradil herec.

Takové chování přímo ředitele závodu asi opravdu nikdo nečekal. "Evidentně se tím chtěli zřejmě pobavit. Muž v jeho postavení si to asi může dovolit. Každopádně netušili, že to mám natočené i z té druhé kamery a že po nich budu pátrat. Nebýt policistů, kteří jim řekli, že ten záznam viděli, asi bych se kamery nikdy nedočkal. Pak jsme se podívali na ten záznam z odcizené kamery a bylo nám jasné, že neměli jediný důvod nám jí brát. Než kameru v autě vypnou, ještě se náramně baví, smějou a baví se mezi sebou, nevím no, ať si každý udělá obrázek sám," dodává Jakub.

Sami se můžete přesvědčit jak ke krádeži došlo. Video ZDE je natočeno z kamery, které je umístěna na hlavě Jakuba Štáfka. Další video, které najdete ZDE pak obsahuje záběry přímo z ukradené kamery.

Admin Kuba / 26.7. 2013 /
foto: reprofoto youtube.com
zdroj: extra.cz


Výměna manželek v Ulici, pamatujete si na ní?

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Oct2008/26766-web-bbebca.jpg?d41d

TV Nova v současné době (každý pátek večer) reprízuje ty nejúspěšnější díly populární reality show Výměna manželek, která se na Nově vysílá už od roku 2005, samozřejmě nepravidelně s přestávkami. Momentálně se dokonce připravuje úplně nová řada, do které se rodiny stále můžou přihlašovat. My si ovšem v tomto článku připomeneme Výměnu manželek v Ulici. Vše bylo pouze fiktivně, žádný díl Výměny manželek se nenatočil a ani neodvysílal, točilo se pouze pro Ulici.

Jak to všechno začalo...

Na samém začátku Výměny manželek v Ulici byla manželská krize v rodině Jordánových. Mezi Bárou a Tomášem už to nebylo takové jako dřív, vzájemně se hodně oddalovi. Okolí jim samozřejmě chtělo pomoc, ale jak. S nápadem na záchranu manželství přišla Tomášova matka, která rodinu přihlásila do úspěšné reality show Výměna manželek. Ne celá rodina byla z účastí spokojená, kolem sebe kopala především Tereza, která v té době měla velice rozbouřené období. Ale nakonec se Jordánovi rozhodli, že do Výměny půjdou.

Výměna začíná

Fiktivní štáb Výměny manželek si Jordánovi do reality show vybral. K nim přiřadil rodinu Jarešových, kde vládla maminka Nicol a tatínek Karel. Bára se tedy na deset dní přestěhovala k Jarešovým a Nicol k Jordánovým. Co se dělo u Jarešových, televizní diváci nevěděli, protože celý příběh se točil pouze u Jordánových. Ovšem podle vyprávění se Bára u Jarešových měla skvěle a s Karlem si velice rozuměla, ten jí dokonce později sehnal i práci v Brně. Jenže taková pohoda rozhodně neprobíhala u Jordánových. Ať se všichni snažili (snad kromě Terezy), pořád byly problémy. Ani Tomáš si s mladou Nicol příliš nerozuměl. Snad jen Matěj byl spokojen a Tereza dělala pořád naschvály a celé natáčení se snažila ignorovat.

Zahrál si i štáb

Výměna manželek nám představila i několik nových postav, kteří se v Ulici měli samozřejmě objevit jen na několik dílů, kdy se Výměna v Ulici natáčela. Také se tak stalo, snad jen na Karla Jareše, který se ještě jednou ukázal později. Velkou příležitost v těchto dílech dostal jeden z režisérů Ulice Kryštof Hanzlík. Který dostal roli kameramana a režiséra Výměny. Na několik dílů si tak prohodil profesi a z režiséra se stal herec, který se nechal režírovat svým kolegou Otakarem Kostkou.

Kauza herečky Marie Málkové

Kromě Kryštofa Hanzlíka si v Ulici zahrál také populární herec Maroš Kramár, který si zahrál Karla. Vyměněnou manželku Nicol hrála Marie Málková a zde přichází zajímavá kauza. Nicol se objevila jen v dílech při Výměně, pak se s ní už samozřejmě nepočítalo. Ovšem o několik let později hledali tvůrci Ulice novou hereckou posilu, která měla hrát kadeřnici Romanu. A tuto roli získala stejná Marie Málková, kterou jsme v Ulici mohli vidět už jako Nicol. Jedna herečka tedy hrála ve stejném seriálu dvě rozdílné postavy. Tvůrci Ulice tuto událost nikdy oficiálně nekomentovali, fanoušci seriálu tak mohli jen diskutovat, proč se toto stalo.

Tak taková byla Výměna manželek v Ulici. Vše se natočilo pouze pro Ulici, celý natočený materiál se tedy nikdy nedostal přímo do pořadu Výměny manželek a ani nemohl, protože jsme viděli pouze příběh u Jordánových.

Admin Kuba / 20.7. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Letní soutěž o knihu Ulice je tu, vyhrát můžete i vy

Seriál Ulice: Letní kvíz o knihu Ulice, průvodce seriálem

TV Nova a tvůrci Ulice dnes spustili letní soutěž o knižního průvodce seriálem Ulice. A tuto knihu můžete vyhrát třeba i vy. Již před několika měsíci jste tuto knihu mohli vyhrát v jiné soutěži. Pokud jste štěstí tehdy neměli už třeba kvůli tomu, že některé otázky byly opravdu pro hodně velké fanoušky Ulice, tak máte šanci teď. V letní kvízu jsou jen tři otázky a těžké moc nejsou, pokud sledujete pravidelně Ulicie.

Stačí vědět, jak se jmenovala vyměněná manželka při uliční výměně manželek, jakou nemoc měl Václav Král a kdo měl svatbu na Valentýna. Pokud to všechno víte, tak stačí napsat jen mail a pak doufat, že budete vylosování. Vyhrát ovšem můžou jen dva. Tak neváhejte a zahrajte si o knihu.

Soutěž o knižního průvodce seriálem Ulice najdete zde

Admin Kuba / 18.7. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Představujeme vám: Slovenský denní seriál Búrlivé víno

Seriál je v posledních letech velký fenomén, a to nejen v Česku, ale také na Slovensku. Televize se předhánějí, kdo přijde se zajímavějším námětem a prostředím, ve kterém se bude děj seriálu odehrávat. Velkou raritou je pak denní seriál, ten máme zatím v Česku jen jeden. Je to samozřejmě naše oblíbená Ulice, kterou vysílá TV Nova. Na Slovensku mají denní seriály dva, jeden z nich si trochu přiblížíme.

Seriál Búrlivé víno vysílá TV Markíza, tedy sesterská televize TV Nova od 1. ledna letošního roku. Za sebou má tedy seriál teprve několik měsíců, ale úspěch má velký. Původně se vysílal v podvečerním čase před hlavními Televizními novinami, tedy jako Ulice. Úspěch seriálu byl ovšem velký, proto ho Markíza přesunula do lepšího času, a to do hlavního vysílacího času po 20 hodině. Seriál se původně vysílal každý všední den, v současné době se vysílá v letním režimu a to 3x týdně (v pondělí, v úterý a ve čtvrtek). Jako jeden z mála seriálů se tedy vysílá i přes léto.

A o čem seriál je? Búrlivé víno je seriál z krásného vinařského prostředí. Vypráví příběh dvou vinařských rodin, které spojuje dávné přátelství a rozdílné klamy. Rodinný seriál nabízí mnoho emocí, lásku, přátelství i nenávist. Seriál mají možnost sledovat i diváci v Česku, a to díky voyo.cz, tam ho totiž TV Nova nabízí už od prvního dílu. Kdo má tedy zájem a má předplatné na voyo.cz, tak může tento slovenský seriál sledovat.

Admin Kuba / 14.7. 2013 /
foto: Archiv TV Markíza


Ordinace v růžové zahradě na celé léto střídá Ulici

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005250_10151740558524357_1029966316_n.jpg

Dva měsíce má prázdninovou pauzu seriál Ulice, velcí fanoušci si můžou svůj oblíbený seriál připomenout každý všední den v Telce, kde se Ulice vysílá od prvních dílů. Jste-li ovšem fanoušci jakýkoliv seriálů TV Nova, tak můžete přes léto sledovat první díly seriálu Ordinace v růžové zahradě, které TV Nova reprízuje každý všední den o půl šesté večer. Již od tohoto pondělí ovšem dochází ke změně.

Ordinace se totiž přesouvá na místo seriálu Ulice a bude se vysílat každý všední den před půl sedmou večer, přesněji to bude v 18:20, vždy od pondělí do pátku. V tomto čase se vystřídá se seriálem Námořní vyšetřecovací službu, která se přesune do dřívějšího času na půl šestou. Čas ranní reprízy Ordinace zůstává stejný, tedy kolem deváté hodiny ranní. Ordinace tak bude ve stejném čase jako Ulice večer i ráno.

Admin Kuba / 5.7. 2013 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět