Archiv článků... červenec 2015

18.07.2015 15:46

Seriál Ulice si pro své diváky připravil nový web

Pokud sledujte pravidelně novinky o seriálu Ulice, tak vám určitě neuniklo, že Ulice má nový web. Ke změně využila Ulice, respektive TV Nova letní období, kdy se seriál nevysílá, ale na webu se objevují spoustu zajímavých článků a zajímavostí, web si tak návštěvníky najde i v létě a právě pro ně přišla změna.

Jaký nový web je? Na první pohled určitě více přehlednější, tedy alespoň hlavní stránka. Na ten druhý pohled, alespoň podle nás, už to tak přehledné není. Chybí například kalendář, který byl na hlavní stránce a mohli jste si v něm vyhledat jednotlivé epizody vždy podle data vysílání. Velmi nepřehledně působí i rubrika Postavy, kde si můžete najít informace o postavách. Zcela úplně pak zmizela možnost vyhledat si informace i o samotných hercích. Dle našeho názoru byl teda starý web lepší, ale každý si musí obrázek udělat sám.

Oficiální web Ulice najdete na ulice.nova.cz.

Admin Kuba / 18. 7. 2015 /
foto: Archiv TV Nova


Osobnosti 10. sezóny seriálu Ulice (1. a 2. část)

Na našich facebookových stránkách máme letní speciál, kde si každý všední den připomínáme jednu osobnost 10. sezóny Ulice. Fanoušci pak můžou k osobnosti dávat svůj "like" či komentář. Aby jste o tyto osobnosti nepřišli i vy, kteří facebook nenavštěvujete, tak jsme se rozhodli, že každý týden shrneme tyto osobnosti i zde na webu. Nyní první i druhou část.

Adriana Pešková. V této sezóně měla jednu z hlavních dějových linek, kdy pátrala po svém otci. Toho také nakonec našla.

David Kučera. Do desáté sezóny přišel David jako nováček, ale zabydlel se rychle a stal se jednou z oblíbených postav.

Romana Havlíčková. V této sezóně byla Romana naposledy, v té příští už se objevovat nebude. Je těhotná a odjede za svým přítelem Michalem.

Vlastimil Pešek. V Ulici je již deset let, nemohl tak chybět i v této sezóně. Opět se ukázal jako hodný, starostlivý děda, manžel i přítel.

Lucie Weberová. Do této sezóny přišla jako nováček, ale zapsala se tučným písmem do "kroniky" Ulice, když začala šikanovat Rozinu.

Matěj Jordán. Mezi uličníky patří již deset let a stále je to ten stejný Matěj se skvělým smyslem pro humor. Ale když jde do tuhého, dokáže být i dobrým bratrem, kamarádem i partnerem.

Růžena Habartová. Pro Růženku byla tato sezóna velmi těžká. Vyrovnat se s odchodem z práce, ztratit kamarádku a nakonec i nejbližšího člověka - syna. Se vším se nakonec vyrovnala, práci i kamarádku získala zpět.

Martin Maléř. Přijel z Moravy do Prahy kvůli práci i se svou rodinou. Ale ne vždy je tu čekalo jen to pěkné. Martin je ale bojovník a bojovat bude dál.

Božena Puklická. Jak by mohla škola fungovat bez ředitelky a asi tu nejlepší ředitelku má i místní škola, Boženka "svou" školu vede přímo skvěle.

Ladislav Drbohlav. Do Ulice se zapsal tučným písmem. Byl jedním z potenciálních otců Adriany, ke které si cestu nenašel, našel si ale cestu k Eddiemu, ale jejich cesty se nakonec rozešly.

Admin Kuba / 12. 7. 2015 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět