Archiv článků... duben 2015

18.07.2015 15:43

Drama v Ulici: Podívejte se na fotky a video z napadení

Jak už určitě všichni moc dobře víte, tak v dnešní Ulici se odehraje jedno velké drama. Bláznivá Alice přijde do škole s úmyslem napadnout Miriam Hejlovou, což se jí také povede. Pokud už nevydržíte čekat do večera, tak se na dramatickou scénu můžete podívat už teď v našem videu. Kdo ovšem nechce přijít o moment překvapení, tak určitě počkejte do večera.

Admin Kuba / 30.4. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Brutální napadení Miriam Hejlové, už dnes v Ulici

Ulice kromě těch veselých a vtipných scén zažívá čas od času i velmi dramatické situace, vzpomeňme např. na smrt Kláry Peškové, únos Jitky Farské a spoustu dalších dramatických situací. Už dnes večer nás v Ulici čeká jedno z dalších velkých dramatů, dalo by se říct, že nás čeká jedna znejdramatičtějších scén.

A co se vlastně stane? Psychicky narušená Alice, která nedokáže unést, že její ochránce Peter žije s Miriam Hejlovou, přijde do budovy školy s jasným cílem. V ruce drží nůž a je odhodlaná zaútočit, jako svou oběť si vybere právě Miriam, která její útok samozřejmě nečeká. „Byla to nejzajímavější scéna ze všech, které jsem točila, a moc jsem si ji užila. Paní Maciuchová se asi trochu bála, ale nic se naštěstí nestalo,“ prozradila k této scéna Klára Miklasová, představitelka Alice.

Zajímavé je, že tato událost se velmi podobá loňské tragické události ve Žďáru nad Sázavou, kam do místní školy přišla Barbora Orlová také s nožem v ruce, její čin ovšem měl tragičtější následky. Po jejím útoku zemřel šenáctiletý student Petr Vejvoda. Jak vše dopadne v Ulici? Na to se podívejte už v dnešním díle, který začíná v 18:30.

Admin Kuba / 30.4. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Patricie Solaříková vládne facebooku, má 20 tisíc fandů

Facebook je fenomén, kdo ho dnes nemá, jakoby snad ani nebyl. Facebookový profil má dnes miliony lidí po celém světě, bez ohledu na věk. Kromě profilů jsou také stránky, ty si zakládají i hvězdy a výjimkou nejsou i hvězdy z České republiky. Jak se daří na facebooku  hercům ze seriálu Ulice.

Taková Patricie Solaříková má na svých facebookových stránkách již přes 20 tisíc fanoušků (sama za toto číslo netradičně poděkovala, viz. úvodní foto). Stránky Patricie, které najdete zde, původně založil náš Fanclub Ulice, stále tyto stránky také spravujeme. Nicméně Patricie se rozhodla, že se k nám přidá a z fanouškovských stránek se staly oficiální stránky, na které Patricie velmi často přispívá své osobní fotky.

Kromě Patricie si své stránky spravuje i třeba Šárka Vaculíková, tyto stránky jsou spravovány také společně s naším Fanclubem. Mezi další hvězdy Ulice, kteří mají facebooku, patří i Berenika Kohoutová, Vašek Matějovský či Ondřej Havel. Ten má na svých stránkách o pět tisíc fanoušků více než Patricie. Ale stránky Patricie rostou tak rychle, že velmi brzy se stane top hvězdou Ulice s nejvíce fanoušky na facebooku.

Admin Kuba / 26.4. 2015 /
foto:
facebook Patricie Solaříkové


Petr Vacek má rád Česko, dnes se o tom přesvědčíme

Petr Vacek, kterého můžeme znát i z Ulice, kde hraje Tomáše Jordána, je nejen skvělý hereč, ale i vynikající bavič. O tom jsme se mohli přesvědčit již v několika zábavných pořadech. Vidět jsme ho mohli např. s Martinem Dejdarem v Ptákovinách či Na vlastní nebezpečí, řádil i v Silvestrech, v Partičce a v mnoho dalších zábavných pořadech.

Dnes se objeví v dalším zábavném pořadu, ve kterém dokáže, že i on má rád Česko. Petr Vacek se totiž dnes ukáže jako soutěžící v pořadu Máme rádi Česko a samozřejmě v týmu svého kamaráda a kolegy Martina Dejdara. Pokud se chcete i s Petrem pobavit, tak se dívejte na dnešní díl pořadu Máme rádi Česko, už dnes večer na Primě.

Admin Kuba / 25.4. 2015 /
foto:
Archiv TV Prima


Haně Maciuchové patří v TýTý krásné třetí místo

Dnes večer se vyhlašovaly ceny TýTý. Tato anketa se vyhlašuje již po 24 a letos měla jednu velkou zajímavost. Anketu totiž bojkotovala TV Nova, která se rozhodla, že se ankety nezúčastní, své tváře nepodporovala na televizní obrazovce, u organizátorů pak nechala vymazat všechny, kteří se za Novu dostali do finále. Mezi vyškrtnutými tak byla i Ulice.

Kdo vyškrtnut být nemohl byli herci, ti totiž nejsou zaměstnanci TV Nova a objevují se i v jiných projektech na různých televizí. Diváci tak pro ně mohli hlasovat a podpořit je. Do finále se tak dostala např. Zlata Adamovská či Hana Maciuchové, obě hrají v seriálech TV Nova.

A jak dopadla Hana Maciuchová? I přesto, že jí chyběla podpora TV Nova, skončila na krásném třetím místě. A tím si oproti loňskému roku dokonce polepšila. Loni se totiž v první trojice vůbec neumístila. My tedy můžeme jen gratulovat a uvidíme, co nás čeká příští rok. Stát se může totiž to, že přijde úplně nová televizní anketa.

Admin Kuba / 11.4. 2015 /
foto:
blesk.cz


Telka zítra odvysílá jeden z velikonočních dílů Ulice

Za deset let vysílání seriálu Ulice bylo natočeno i několik speciálních dílů, za zmínku určitě stojí pilotní díly jako Zlatá muška či Velká trojka. Kromě toho se natočilo i spoustu vánočních dílů a také velikonočních. Řada z nich byla speciálních, jako třeba ve čtvrté sezóně v roku 2009, kdy se na Velikonoce odehrál velký fotbalový zápas, ve kterém se proti sobě postavil tým z hospody a tým TV Nova.

A právě tento díl si můžete znovu připomenout v televizi. Už zítra odpoledne ho totiž odvysílá Telka. Znovu se tak budete moc podívat na fandícího Pepana s Milanem Šteindlerem a především na hráče, jako je Olda, Matěj, Ben, Henry a další. A k tomu také hvězdy TV Nova. Tak se určitě dívejte, zítra, tedy v pondělí 6. dubna od 15:10 v Telce.

> Speciál - Velikonoce v Ulici

Admin Kuba / 5.4. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Také letos se můžete těšit na Velikonoční Ulici

Stalo se to již tradicí, že na velikonoční pondělí nepřijdeme o svůj oblíbený seriál. Ano i letos se Ulice bude vysílat na velikonoční pondělí a jako vždy, tak i letos bude celý díl samozřejmě o Velikonocích. A co nás čeká letos? Stejně jako loni se budou Velikonoce slavit u Nyklových, kam pozvaně-nezvaně přijde i Květa Vavrušková. Výprask čeká i na Simonu, a to nejen od Rudolfa, ale i od Pepana.

Určitě si tedy tento díl nenechte ujít, čas vysílání zůstává stejný, tedy večer o půl sedmé večer. Čeká nás ovšem změna v repríze, páteční díl totiž neuvidíte v pondělí, jako vždy, ale až v úterý ráno, kdy se odvysílají rovnou dva díly, páteční a také pondělní, velikonoční díl.

A víte kolikáté Velikonoce se již budou v Ulici slavit? Společně oslavíme již desáté Velikonoce. V minulých letech na Lenku čekaly hororové Velikonoce, kdy jí musela zachraňovat Miriam Hejlová, pekl se také maxi beránek, hráli se šipky či fotbal. Zapomenout rozhodně nesmíme i na bláznivé pátrání po Stárkově milence nebo na pravou rockovou svatbu. Všechny velikonoční díly si můžete připomenout v našem speciálu, který najdete zde.

Admin Kuba / 4.4. 2015 /
foto:
Archiv TV Nova


Jak se daří hercům na jejich fan stránkách na facebooku?

Neustále roste počet fanoušků na fanouškovských stránkách herců ze seriálu Ulice, které spravuje náš Fanclub Ulice, včetně stránek Patricie Solaříkové a Šárky Vaculíkové, které stránky spravují společně s námi. Všem hercům opět počet fanoušků narostl, sami se můžete podívat jak.

  1. místo - Patricie Solaříková - 12 138 fanoušků (v únoru 1. místo)
  2. místo - Martin Hofmann - 6 053 fanoušků (v únoru 2. místo)
  3. místo - Matyáš Valenta - 5 496 fanoušků (v únoru 3. místo)
  4. místo - Václav Matějovský - 5 390 fanoušků (v únoru 4. místo)
  5. místo - Jakub Štáfek - 5 304 fanoušků (v únoru 5. místo)
  6. místo - Rudolf Hrušinský - 5 214 fanoušků (v únoru 6. místo)
  7. místo - Tereza Bebarová - 5 159 fanoušků (v únoru 7. místo)
  8. místo - Václav Svoboda - 5 113 fanoušků (v únoru 9. místo)
  9. místo - Aneta Krejčíková - 5 032 fanoušků (v únoru 10. místo)
  10. místo - Hana Maciuchová - 5 001 fanoušků (v únoru 8. místo)
  11. místo - Šárka Vaculíková - 4 473 fanoušků (v únoru 12. místo)
  12. místo - Michaela Badinková - 4 448 fanoušků (v únoru 11. místo)
  13. místo - Vanda Hybnerová - 4 104 fanoušků (v únoru 13. místo)
  14. místo - Kryštof Rímský - 3 980 fanoušků (v únoru 14. místo)
  15. místo - Anna Fixová - 3 625 fanoušků (v únoru 15. místo)
  16. místo - Vilma Cibulková - 2 813 fanoušků (v únoru 16. místo)
  17. místo - Hana Igonda Ševčíková - 2 548 fanoušků (v únoru 17. místo)
  18. místo - Daniel Brown - 2 538 fanoušků (v únoru 18. místo)
  19. místo - Hana Holišová - 2 171 fanoušků (v únoru 19. místo)
  20. místo - Matouš Ruml - 2 102 fanoušků (v únoru 20. místo)
  21. místo - Kateřina Janečková - 2 063 fanoušků (v únoru 21. místo)
  22. místo - Zuzana Vejvodová - 1 577 fanoušků (v únoru 22. místo)
  23. místo - Ljuba Krbová - 686 fanoušků (v únoru 23. místo)
  24. místo - Filip Rajmont - 395 fanoušků (v únoru 24. místo)

Jak můžete vidět, tak pořadí se nám skoro vůbec nezměnilo, prakticky v naší tabulce nastaly jen malé změny, jinak je většina herců stále na svých místech. Roste tedy jen počet fanoušků. Např. již u deseti stránek je počet fanoušků vyšší jak 5 tisíc. Nejlépe si stále vede Patricie, její stránky minulý měsíc překročily deset tisíc, dokonce již dvanáct tisíc. Moc děkujeme a určitě se přidejte.

Admin Kuba / 1.4. 2015 /
foto: koláž Fanclubu Ulic
e; Archiv TV Nova; facebook.com

Zpět