Archiv článků... leden 2013

14.02.2013 12:24

Tisková zpráva: Skupina Nova ve včerejším primetime s 40,60% podílem na sledovanosti

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jan2012/929465.jpg?d41d

Včerejší večer diváci opět nejvíce upřednostnili program na stanicích skupiny Nova. Televizní noviny včera sledovalo 2 miliony diváků 4+ s 50 % podílem na sledovanosti v CS 15-54. Na Kriminálku Anděl se včera dívalo 30 % diváků 15-54 u TV, podvečerní seriál Ulice zaujal 36,20 % diváků 15-54 u obrazovek. Americká komedie Salon Krásy na Nově Cinema dosáhla 8,78 % podílu na sledovanosti, následující thriller Falešné sliby pak 10,07 % podíl na sledovanosti v CS 15-54. Souhrnně skupina Nova ve včerejším primetime v CS 15-54 dosáhla 40,60 % podílu na sledovanosti.

Rekordní návštěvnost zaznamenal během včerejšího dne zpravodajský portál TN.cz. Sekci zpravodajství na TN.cz včera navštívilo 120 365 RUestů, což je nejlepší výsledek od počátku roku 2009. Zvýšený zájem čtenářů byl způsoben převážně články o prezidentské volbě a nově zvoleném prezidentovi. Celkově na TN.cz během včerejšího dne zavítalo 160 358 RUestů, což je rekordní návštěvnost od léta 2012.

Tisková zpráva Skupiny NOVA

Admin Kuba / 29.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Tisková zpráva: Televize Nova bude své 19. narozeniny slavit po celý únor

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/600x338/Jan2013/1441308.jpg?d41d

Televize Nova 4. února 2013 oslaví své už 19. narozeniny a u této příležitosti se mohou diváci těšit na tři velké narozeninové dárky. Poprvé v historii budou mít možnost podívat se do zákulisí přípravy svých oblíbených pořadů na prvním Dni otevřených dveří, po celý únor budou moct získat předplatné VOYO za speciální narozeninovou cenu 99 Kč. Ten největší dárek je pak čeká na konci února, kdy skupina Nova spustí svou další, celkově už sedmou stanici nazvanou Telka.

Za týden oslaví televize Nova 19. výročí od zahájení vysílání. Pro své diváky si připravila první Den otevřených dveří, kdy budou mít diváci možnost přijít se podívat do světa Novy, ve kterém se osobně setkají se svými oblíbenými hvězdami. Budou tak mít možnost navštívit místa, kde vznikají seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Gympl s (r)učením omezeným, Ulice a také studio, ze kterého se každý den vysílají Televizní noviny. 

V průběhu celého února pak bude VOYO všem novým předplatitelům dostupné za speciální cenu 99 Kč. Při aktivaci předplatného během února (nejpozději do 28. února 2013) a jeho nepřerušení bude tato výjimečná cena platit navždy. Narozeninové nabídky je možné využít při platbě kartou online nebo prostřednictvím virtuálního účtu PayPal. Všichni předplatitelé, kteří si zvýhodněné předplatné koupí, se každý únorový týden mohou zúčastnit soutěže celkem o čtyři 40" LED televizory Samsung Smart TV. 

Největším narozeninovým dárkem pro diváky pak bude koncem února spuštění v pořadí již sedmé stanice skupiny Nova, kterou bude volně šířená Telka. Tu diváci naladí společně s FANDOU a SMÍCHOVEM v pozemním vysílání multiplexu 4 a určená je i pro volné šíření v satelitních platformách, kabelové a IPTV televizi. Detaily o programové skladbě a přesném termínu zahájení vysílání oznámíme v následujících týdnech.

Tisková zpráva Skupiny NOVA

https://i.iinfo.cz/images/1/nova-19-narozeniny-1.jpg

Admin Kuba / 29.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Představujeme vám malé "velké" herce z Ulice

Všechny velké herce z Ulice určitě všichni známe moc dobře a není třeba si je nějak více představovat. Ale Ulice má i svoje další herce, kteří jsou velmi důležití, ale moc se toho o nich neví. Řeč je o našich malých, dětských rolí, ale jejich talent rozhodně není malý, spíše naopak, jsou to velcí herci. Děti k filmu a k seriálu patří, ale natáčení s nimi je trochu složitější. Ne nadarmo se říká, že natáčet s dětmi a se zvířaty je to nejhorší co může být. Ovšem výsledek stojí za to.

Například malý Šimonek už teď má velkou "základnu" obdivovatelů. Jeho roztomilost prostě dokáže rozesmát snad každého diváka. Tento "herec" se opravdu povedl, ale kde se vzal. To si možná říká ne jeden divák, je to snad syn někoho z produkce? A co představitelka malé Mirinky, patří někomu z Ulice?

Není tomu tak, představitel Šimonka i představitelka Mirinky prošli castingem. A teď malá zajímavost, v reálném životě jsou tito dva malý herci sourozenci. Šimonka hraje Kubík Krause a Mirinku hraje Adélka Krauseová. Další zajímavostí je to, že oba prošli castingem zvlášť, nejdříve se hledala představitelka Mirinky a až za nějaký čas představitel Šimonka. Sami můžete posoudit, jestli v obou hercích je podoba.

Admin Kuba / 28.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Nova chystá sedmý kanál "Telka", možná i s Ulicí

TV Nova připravuje svůj již sedmý televizní kanál. To již prozradila na své tiskové konferenci k jarnímu vysílacímu schématu. Nyní vyšly na povrch další nové informace. Po hlavní TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport, MTV, Fanda a Smíchov chystá skupina Nova kanál, který ponese název Telka. Prozradil to přímo generální ředitel Jan Andruško. Telka by měla odstartovat v průběhu února. Mluví o 4.2., tedy datu, kdy TV Nova slaví 19. narozeniny, nicméně pravděpodobně se start Telky o pár dní posune.

Jaké zaměření Telka ponese zatím není známo. Hodně se spekuluje o ženách, už kvůli tomu, že Fanda se zaměřuje na muže. Podle našich neoficiálních informací by se na nové televizi Telka měla objevit i Ulice. Nepůjde však o nové díly, ale o reprízy, v úvahu přichází opakování celé Ulice od samého začátku. Ovšem tato informace ještě nebyla potvrzena.

Jak budeme vědět další, nové informace o novém televizním kanálu skupiny Nova, tak vás samozřejmě budeme o všem informvat. Nejvíce nás samozřejmě zajímá zařazení Ulice na tento kanál. Proto nás určitě sledujte i nadále a vše se brzy dozvíte. Už příští týden by se o nové tv mělo vědět více.

Admin Kuba / 26.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova


Středeční Ulice přinesla rekord osmé sezóny

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/365x205/Jan2013/1438837.jpg?d41d

Zdá se, že nová témata seriálu Ulice vás baví. Svědčí o tom nejen reakce v různých diskuzí, ale také sledovanost. Samozřejmě nejzajímavější v posledních dnech jsou témata týkající se malé Emy a její biologické matky, další zajímavé téma má Vlastimil Pešek s jeho problémy s vnučkou a dcerou. V neposlední řadě vás určitě také baví i téma Moniky a Máry.

A jak si tedy Ulice ve středu (16.1. 2013) večer vedla? Velmi dobře, dokonce tak dobře, že středeční díl se stal zatím nejsledovanějším dílem celé osmé sezóny, která se vysílá od září 2012. V cílové skupině mladších diváků (15-54 let), na kterou se TV Nova preferuje se na Ulici dívalo 39,17% všech diváků, kteří v tu dobu měli zapnutou televizi. A to je opravdu skvělý výsledek. Jen pro zajímavost, v průměru Ulice dosahuje kolem 35%.

Celkově se na Ulici ve středu dívalo kolem 1,2 miliónů diváků, z toho v některých časech, především pak v druhé polovině vysílání dosahovala Ulice i více jak 1,3 mil. diváků. To jsou opravdu krásná čísla. Ulice tak dopomohla TV Nova ke skvělému primetimu, kdy ve večerních hodinách dosáhla souhrnného podílu 40,65%. My samozřejmě Ulici, i celé TV Nova gratulujeme.

Admin Kuba / 18.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova

 


Ve VIP Prostřenu dnes uvaří i drbna Nyklová



Každé úterý a čtvrtek patří na Prima Family hvězdné vaření v pořadu VIP Prostřeno. Vždy se sejdou čtyři známé osobnosti a úkol zní jasně, musí uvařit pro své kolegy večeři a zároveň je i zabavit, protože i zábava je při takové večeři důležitá. Ve VIP Prostřenu již účinkovala řada známých osobností a dnes konečně dojde i na jednu "uličnici".

Své umění totiž dnes předvede herečka Jaroslava Obermaierová alias Vilma Nyklová. Svým kolegům uvaří například plněné papriky nebo větrovcovy roštěnky. "Nevařím pravidelně, toho času není moc, spíš v sobotu a v neděli," prozradila paní Obermaierová. Vařit bude na své chaloupce, kam se postupně odstěhovala natrvalo. A co o sobě ještě herečka prozrazuje? "Od útlého mládí pracuju na divadle, v televizi, u filmu, jak kdy. Myslím, že jsem celkem hodná, kdysi jsem se vztekala, ale už jsem pochopila, že to nemá cenu. Snažím se být veselá," prozrazuje herečka.

Spolu s Jaroslavou Obermaierovou bude v dnešním vydání vařit i Gabriela Fillipi. Další dvě účastnice budou herečky Miluše Bittnerová a Jana Krausová. Tyto dámy uvaří ve čtvrtek. A mimochodem, Jana Krausová je také známá z Ulice, kde hrála v minulosti ředitelku školy Věru Hádkovou. Tak se dobře bavte při sledování VIP Prostřeno dnes a ve čtvrtek ve 20:15 na Prima Family.

Admin Kuba / 15.1. 2013 /
foto: Archiv Prima Family





Lenka Vlasáková si bude nově hledat "Cesty domů"



Na jaře startují další řady oblíbených seriálů. TV Nova dnes představila novinky ve svých seriálech, to konkurenční TV Prima Family tisková konference teprve čeká, ale i tak už do světa pomalu pouští své novinky. Vlajková loď Prima Family, seriál Cesty domů chystá také novou řadu, která přinese spoustu nových postav i návraty oblíbených postav. A proč píšeme článek o Cestách domů? To je jednoduché, do seriálu totiž nastupují i někteří "uličníci".

Novou posilou seriálu Cesty domů bude i herec Filip Blažek, který si zahrál výraznou, ale velmi krátkou roli v Ulici, kde hrál Martina Havránka, partnera Jiřího Kreuzera. To už je dávno minulostí a tak se Filip může věnovat i jiným projektům a jedním z nich budou právě i Cesty domů. Filip Blažek si s v seriálu zahraje řadového policistu Marka a jeho nadřízení ho moc v oblibě nemají. Srovnávají ho totiž s jeho tátou, legendou mezi policií a tomu nesehá Marek ani po kotníky.

Další posilou seriálu bude oblíbená herečka Lenka Vlasáková a tu moc všichni dobře známe z Ulice, kde hraje Kateřinu Nekonečnou. Ta je v současné době ve Francii, nicméně ještě by se v Ulici měla ukázat. V Cestách domů si zahraje ambiciózní onkoložku Valérii, která je opravdu velkou kapacitou ve svém oboru. Kromě toho, že manželkou Marka (Filip Blažek). Zajímavostí je, že Lenka Vlasáková střídá v seriálu svého muže Jana Dolanského. Ten totiž v Cestách domů hrál do listopadu loňského roku zápornou postavu, která byla zastřelena. My držíme Lence Vlasákové i Filipovi Blažkovi hodně štěstí v nových rolí.
 

Admin Kuba / 15.1. 2013 /
foto: Archiv Prima Family

 


Nova na jaře: SuperStar, Ulice, Gympl i Ordinace

Jaro 2013 na Nově



Dnes se konala tisková konference TV Nova k jarnímu vysílacímu schématu. Fanoušci TV Nova mohou jásat, protože se na jaře vrací všechny oblíbené seriály jako je Ordinace, Ulice, Gympl a Helena. Kromě toho nás čeká další řada SuperStar a podle slov vedení TV Nova nás čeká úplně nová SuperStar. Co vše nás na Nově čeká si rozebereme v následujícím článku. Přeci jen Nova je pro nás důležitá, je to domovská stanice naší Ulice.

SuperStar
Nová éra začíná, takto zní motto úplně nové SuperStar. Pozorní diváci si určitě všimli, že velká změna je už v samotném názvu, zmizelo totiž "ČeskoSlovenská" a už bude jen SuperStar a v ní jen trojčlená porota ve složení Ondřej Soukup, Ewa Farna a Palo Habera. Čeká nás i nová moderátorská dvojice, Leoše Mareše vystřídá krásná Zora Kepková a také Slovák Roman Juraško. Zajímavostí bude i vila SuperStar, do ní se nastěžují finalisté celé soutěže a budou pod dohledem kamer. To vše i mnohem více v nové SuperStar už na jaře na Nově a na Markíze.


Jaro 2013_Superstar

Ordinace v růžové zahradě 2
Co by Nova byla bez svých seriálů. A tak se na jaře opět vrátí nejsledovanější seriál v Česku a to Ordinace v růžové zahradě 2, přinese sebou i nové postavy. Davida Suchého bude svádět nová barmanka U čerta Renata Svárová v podání Ireny Máchové. Do Kamenice se vrací i Hynek Páleník, tedy syn Běli Valšíkové. Fanoušci Ordinace se na návrat svého oblíbeného seriálá můžou těšit už velmi brzy, první díl odstartuje 29.1.


Ordinace se vrací na obrazovky

Ulice
Seriál Ulice už patří do podvečerního času stejně jako třeba Večerníček. I v následujících měsících nás tedy budou bavit příběhy obyvatel seriálové Ulice. Velkou posilou je Vanda Hybnerová, která bude hrát maminku Emy Toužímské a rozehraje v Ulici tak jedno velké téma. Více o jarní části Ulice si můžete přečíst v našem speciálu Ulice - jaro 2013.


Jaro 2013_Ulice

Gympl s (r)učením omezeným
Třetím seriálem TV Nova je Gympl s (r)učením omezeným. Jedná se o nejnovější seriál TV Nova, protože na obrazovky přišel teprve loni na podzim, ale hned si získal velkou popularitu a už tak tedy patří na pondělní a středeční večery. Ve stejném času ho uvidíme i na jaře. Čeká nás velká nálož  nových postav a to díky spojení dvou gymnázií. Poznáme třeba namyšleného učitele tělocviku Aleše Nezvala (Jan Révai), nového chemikáře Ctirada Volejníka (Jan Šťastný), novou ředitelku Irenu Nerudovou (Dana Batulková), nebo babičku Chmelíkovou, Adamovu bývalou vychovatelku v podání Květy Fialové. Smutná zpráva je snad jen tak, že seriál alespoň na čas opouští oblíbená Libuška Šafránková.

 
Jaro 2013_Gympl

Helena
V pořadí čtvrý seriál TV Nova je sitcom Helena. Ten pokračuje na jaře již svou třetí sezónou a Musilovi řeší zásadní problém - finační krizi. Helena ztratí zaměstnání a její dcera odejde z domova. Novým zaměstnáním pro Helenu bude v novém bistru, které si sama otevře a nazve ho Krmelec. Všechny trable budou Musilovi řešit humorem, jak je jejím dobrým zvykem.


Helena se vrací

Na Nově budou na jaře pokračovat i oblíbené pořady jako je Na vlastní oči, Víkend a další. Proměnou projde Volejte Novu, do kterého se "vrací" ředitel. Na otázky totiž bude odpovídat generiální ředitel TV Nova Jan Andruško. Kromě toho budou ve studiu i hosté a to především herci z oblíbených seriálů. Třešničkou na závěr je i spuštění dalšího nového kanálu skupiny Nova, ten dostane Nova ke svým 19. narozeninám. Věřím, že si z nabídky TV Nova vybere každý to co se mu líbí nejvíce. Nova letos na jaře sází hlavně na osvědčené formáty.

Seriály na Nově

Admin Kuba / 15.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova

zdroj informací: Tiskové materiály TV Nova




Jaké bude jaro v Ulici a na Nově? Dozvíme se v úterý



Leden se blíží už do své poloviny a naše české televize již několik týdnů pracně připravují své jarní vysílací schéma, které vždy začíná v průběhu února, většinou hned na začátku nebo i dříve. Vždy před začátkem této sezóny je potřeba se s novinkami pochlubit a proto se pořádají tiskové konference, TV Nova letos neudělá výjimkou a pozvala novináře do svého sídla, kde se seznámí se všemi novinkami, které se na kanálech Nova group objeví letos na jaře.

Jak bývá dobrým zvykem, tak nejvíc pozornosti samozřejmě má přímo hlavní kanál, tedy Nova. Co je jisté už teď je to, že novými díly bude pokračovat Ulice (ta už začala), Ordinace i Gympl. Největším trhákem pak bude samozřejmě nová SuperStar, hovoří se i nových dílech Výměny manželek a podle bulvárních novinářů svou vlastní talk show připravuje Leoš Mareš. O tom všem se bude mluvit na tiskovce.

My si samozřejmě všechny novinky z TV Nova nenecháme ujít a budeme vás informovat o všem co se na Nově objeví, ale především se zaměříme na Ulici. Ta už jako vždy začala vysílat a spousta novinek již byla prozrazena, ale i přesto se dozvíme něco, co ještě nevíme a některé již prozrazené novinky si detailně rozebereme. Tisková konference TV Nova se bude konat toto úterý (15.1.) dopoledne, takže hned po skončení, tedy v odpoledních novinách se můžete těšit na první novinky.

Admin Kuba / 13.1. 2013 /
foto: internet; koláž fanclubu Ulice





Zemřel Michal Hofbauer, seriálový Rocky z hospody



Včera tedy ve čtvrtek 10. ledna 2013 zemřel herec Michal Hofbauer, kterého znají diváci Ulice jako Rockyho, štamgastu z hospody u Henryho. Diváci Ulice si ho zamilovali i jako jednoho z nápadníků Simony Pavlicové, dokonalý byl především když Simoně před okny recitoval báseň.

Michal Hofbauer několik let bojoval s rakovinou. Bylo mu teprve 49 let a narozeniny oslavil teprve před čtyřmi dny. V roku 2006 mu lékaři zjistil nádor, podstoupil několik operací, při které přišel o část tváře a čelist. Chodil také na ozařování, ale s nemocí statečně bojoval. Jeho poslední role je právě role v seriálu Ulice.

Smutnou zprávu potvrdil jeho syn: "Je to tak, tatínek včera umřel. Nemůže za to jen rakovina, podrobnosti jeho smrti ale sdělovat nebudu. Pohřeb  bude, ale bližší informace poskytovat nechci," řekl webu Prásk.tv syn Michal Hofbauer mladší. Herec zemřel ve čtvrtek v odpoledních hodinách. Kromě Ulice ho proslavily především dětské filmy. Zářil jako Osvald v Lucii, postrach ulice nebo ve filmech Pan Tau. Za celý Fanclub Ulice vyjadřuji rodině upřímnou soustrast, budeme na tohoto vynikajícího herce vždy vzpomínat.

Admin Kuba / 11.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova; koláž fanclubu Ulice




Návrat Ulice se vydařil, včera byla nejsledovanější

Volejte Novu - Příběhy ULice



Již osmým rokem se vysílá denní seriál Ulice, prakticky každý všední den jí můžeme vidět na obrazovkách TV Nova, jedná se o nejdéle vysílaný seriál. Někdo by mohl říct, že po tolika letech už seriál snad nikoho nemůže zajímat a jeho sledovat klesá a klesá. Opak je pravdou, Ulice si stále vede dobře a to dokazuje skvělou sledovaností, dařilo se jí v minulém roce i během vánočních svátků a návrat Ulice byl také vynikající.

Po týdnu se včera, tedy v pondělí 7. ledna 2013 na televizní obrazovky TV Nova vrátila Ulice, začali se rozvíjet nové a velmi zajímavavé příběhy a to samozřejmě lákalo věrné diváky. Proto se také včerejší díl stal nejsledovanějším, nezpavodajským pořadem. Na Ulici se dívalo celkem 1 255 000 diváků v cílové skupině dospělých diváků 15+. U mladších diváků ve věku 15-54 let, na kterou se TV Nova preferuje, si Ulice vedla také skvěle, z pomyslného koláče si ukousla rovných 35%.

TV Nova byla uspěšná nejen díky Ulici, dařilo se i dalším pořadům a seriálům. Například první repríza Kriminálky Anděl přilákala krásných 1 116 000 diváků v CS 15+, což je na reprízu skvělé číslo. Dařilo se i Televizním novinám, na které se dívalo 2 122 000 diváků ve skupině 15+. My samozřejmě TV Nova gratulujeme a věříme, že se bude dařit i nadále, nejen Ulici.

Admin Kuba / 8.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova





Dnes se vrací Ulice a s ní i Gábina s rodinou

Seriál Ulice: Gábina s Hynkem a Šimonem jsou zpět



V roce 2013 se poprvé na obrazovkách TV Nova objeví oblíbený seriál Ulice, který vysílá již osmým rokem. Letos byla jen týdenní pauza, všichni jsme si odpočinuli a dnes se tak opět můžeme zadívat na příběhy našich oblíbených postav. Že toho bude v nových dílech opravdu hodně je snad všem jasné. Čekají nás nové lásky, nové postavy i návraty postav, které jsme již delší dobu neviděli a určitě se na tě těšíme.

Hlavním návratem letošního roku bude rozhodně Gábina s Hynkem a malým Šimonem. Ti se po několika letech jako rodina opět vrací do Ulice a budou mít jeden z hlavních příběhů následujících týdnů. Čas letí a tak malému Šimonkovi jsou již tři roky a nastupuje do školky. Z toho je hodně nervní Gábina a také ze zkoušky, která jí čeká. V klidu je stále jen Hynek, možná až moc ve velkém klidu.

Nenechte si tedy ujít už dnešní díl Ulice, který je prvním v novém roce. Čeká nás návrat Gábiny a její rodiny. Už ve středu se pak objeví úplně nová postava Eva Toužímské v podání Vandy Hybnerové a ta rozehraje v Ulici další jeden z velkých příběhů. Rozhodně se máme na co těšit, proto sledujte Ulici každý všední den v 18:30 na Nově.

Admin Kuba / 7.1. 2013 /
foto: Archiv TV Nova





Búrlivé víno - nový, slovenský, denní seriál

https://burlivevino.webnode.sk/_files/200000000-c1173c30a7/2392268.jpg



Slovenská TV Markíza, tedy sesterská televize naší, české TV Nova začala tento týden vysílat svůj seriál a vůbec svůj první denní seriál. S našim seriálem Ulice má společný téměř stejný vysílací čas. Búrlivé víno se totiž stejně jako Ulice vysílá každý všední den v podvečer před začátkem hlavní zpravodajské relace Televizní noviny. Rozdíl je jen v tom, že Ulice začíná v 18:30 (protože TN u nás začínájí až v 19:30) a Búrlivé víno začíná jíž v 18:30 a končí před sedmou hodinou, kdy začínají TN na Markíze.

A o čem seriál je? Búrlivé víno je rodinný, dramatický seriál z vinařského prostředí. Hlavními hrdiny jsou dvě vinařské rodiny a to rodina Roznerovov a Dolinských. Dříve mezi nimi vládlo velké přátelství, to už ovšem dávno neplatí. Jenže jak to tak bývá a v seriálech dvojnásob, tak se do sebe zamilují děti z obou rodin - Nina Dolinská a Martin Rozner. Pokud by jste zde hledali podobnost se slavným románem Rómeo a Julii, tak hledáte správně, seriál se opravdu tímto románem inspiroval.

V seriálu hrají slavné herecké hvězdy ze Slovenska a to např. Nela Pocisková (ta mimochodem nazpívala i titulní písničku), Juraj Loj, Eva Rysová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Maritán Slovák, Jana Oľhová, Ivan Letko, Táňa Radeva, Veronika Strapková, Emil Horváth a spousta dalších. My samozřejmě seriálu přejeme hodně štěstí a aby se mu dařilo stejně tak dobře jako naší Ulici.

Více informací o seriálu najdete na jeho oficiálních stránkách burlivevino.markiza.sk nebo také na fanouškovském webu
burlivevino.webnode.sk.


Admin Kuba / 1.1. 2013 /
foto: Archiv TV Markíza

Zpět