Archiv článků... listopad 2011

16.01.2012 15:07

Tereza s Matějem rozsvítili stromy TV Nova

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/063/185/510a460b6d_81600856_o2.jpg?1322236265” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Již pět let má TV Nova krásnou tradici. Vždy přesně měsíc před Štědrým dnem, tedy 24. listopadu se sejdou zaměstnanci s rodinami a diváci TV Nova před budou zpravodajství na Barrandově a důvod? Ten hlavní je rozsvítit vánoční stromy, které před budou zpravodajství jsou, každým rokem je "patronem" rozsvícení vždy známá osobnost z obrazovek TV Nova, letos se tohoto úkoly zhostili tváře seriálu Ulice.

Konkrétně pak herečka Patricie Solaříková a herec Jakub Štáfek, kteří již sedmým rokem v Ulici hrají sourozence Jordánovi. Oba společně s generálním ředitelem TV Nova Janem Andruškou stromy před budou zpravodajství rozsvítili. Již tradičně se u stromu sešli desítky zaměstnanců s rodinami a diváků TV Nova

Kromě toho, že se rozsvítili stromy byla připravina i spousta zábavy - kolotoč, kolo štěstí nebo Ježíškova pošta. Děti si také mohli prohlédnout zvířátka a třeba na velbloudovy se mohli i svést. Zpívali se také koledy a to v podání dětského sboru z dětského domova Ústí nad Labem-Severní Terasa, společně s Gabrielou Gunčíkovou, finalistkou SuperStar.



Kdy na rozsvícení stromů?
Praha - Staroměstské náměstí - sobota 26.11. 2011 - 17:15
Brno - náměstí Svobody - pátek 25.11. 2011 - 17:00
Plzeň - náměstí Republiky - neděle 27.11. 2011 - 18:00
České Budějovice - náměstí Přemysla Otakara II. - sobota 26.11. 2011 - 18:30
Ostrava - Masarykovo náměstí - sobota 26.11. 2011 - 17:00
Havířov - náměstí Republiky - sobota 26.11. 2011 - 17:00
Jihlava - Masarykovo náměstí - neděle 27.11. 2011 - 16:45
Liberec - náměstí Dr. E. Beneše - neděle 27.11. 2011 - 17:00
Pardubice - Perštýnské náměstí - neděle 27.11. 2011 - večer
Olomouc - Horní náměstí - čtvrtek 24.11. 2011 - v Oloumoci už strom svítí od čtvrtka

Admin Kuba / 25.11. 2011 /
foto: Archiv TV Nova



Odtajněno: Jaké budou Vánoce v Ulici?

https://web.nova.cz/Nova/archive/images/16583-440x248-ffac1d.T1194878931.jpg



Vánoce už se opravdu blíží, od dnešního dne je to přesně měsíc do Štědrého dne, na Vánoce se tedy pomalu chystají už všichni. Letos po několika letech v Ulici neoslavíme Štědrý den, ten totiž vychází na sobotu a to jak víme se Ulice nevysílá, ale i tak o Vánoce v Ulici nepřijeme, prostě je prožijeme o den dříve, tedy v pátek 23. prosince a už v celém předvánočním týdnu se bude připravovat na nejkrásnější svátky v roce celá Ulice a jak u nich budou vypadat? Takhle...

Pozor! Následující text obsahuje informace o tom co bude v Ulici na konci prosince, pokud tedy nechcete přijít o překvapení, dál ve čtení nepokračujte...

Vánoce v Ulici...


Cyrilu Hejlovi se splní velké přání a stráví poněkud předčasný Štědrý večer s celou rodinou, které si nikdy moc neužil. Pod stromečkem se sejdou hned tři generace Hejlů.

 

U Lišků nebudou Vánoce ani zdaleka tak idylické. Jak taky jinak, když se u vánočního stolu mají sejít nejen Anča s dětmi a výjimečně i s Bedřichem, ale přítomen bude i Ančin nový partner Pavel Tesařík. Nezbývá než doufat, že to dobře dopadne

 

Ingrid s Vasilem budou také slavit, Ingrid totiž na svátcích velmi lpí. Vasil její nadšení nesdílí, ale protože jí miluje, bude se snažit.

 

Jitka se těší, že prožije Vánoce jinak. Chystá se lít olovo, házet střevícem, krájet jablka a vůbec vytvářet skutečnou vánoční atmosféru se svými blízkými. Ale protože Olda jaksi pozapomněl prodloužit nájemní smlouvu, budou svátky spíš ve jménu krabic.

 

Marta se vrací ze sanatoria a po počátečních obavách se zdá, že to budou pěkné svátky. Dokonce i Miki vezme trochu na milost otce, který je v jeho očích viníkem všech problémů.

 

Libuška s Boriskem a Thou se těší na svátky ve Francii. Eliáš má ale jiné plány. Nakonec se však nechá přesvědčit.

 

Markéta poprvé po dlouhé době prožije Vánoce jinde než v dětském domově. Je sice bez rodiny, ale to by nebyla Simona, aby nepřispěchala na pomoc.

 

Lumír s novou partnerkou bude v novém bytě, kde jim bude zdatně sekundovat a podstrojovat Vilmy Nyklová.

 

Tereza s Vojtou stráví Vánoce netradičně, ale o to romantičtěji.

 

Idylka zavládne i u Vlasty Peška s Amálií, a tak to nakonec vypadá, že Vánoce budou navzdory starostem a zádrhelům přece jen šťastné a veselé.

Tak přesně takhle budeme slavit Vánoce se seriálem Ulice, rozhodně se máme na co těšit, tvůrci seriálu pro nás opět připravili spoustu krásných příběhů, o které určitě nesmíme přijít. Připomínám, že i letos Ulice končí o Vánocích, její poslední díl uvidíme v pátek 23.12. a pak si Ulice dá malou přestávku a vrátí se opět až v lednu.

Admin Kuba / 24.11. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Jako každý rok, tak i letos Ulice na Vánoce pomáhá

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/307/495/38bc27ed20_81568182_v1.jpg?1322061587” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Předvánoční čas tráví všichni po svém, herci ze seriálů TV Nova již tradičně před Vánoci pomáhají kde můžou a potěší třeba jen návštěvou na místech, kde i taková obyčejná návštěva udělá radost. Po celý rok herci z Ulice i z Ordinace navštěvují například dětské domovy, tábory atd. Před Vánoci je takových návštěv samozřejmě nejvíc a na jednu takovou návštěvu vyrazili naši "uličníci" tento týden.
.
Tentokrát někteří herci vyrazili do Poběžovic, kde se nachází odloučené pracoviště horšovskotýnské Pratické školy, konkrétně pak do třídy paní učitelky Korecké, kterou navštěvují žáci ve věku 16 až 42, kteří mají mentální či tělesné postížení. Před rokem tyto žáky navštívil režisér Václav Vorlíček s "Arabelou" Janou Nagyovou, letos se přijeli podívat herci z Ulice a z Ordinace.

Konkrétně pak Patricie Solaříková (Tereza), Jakub Štáfek (Matěj), Jana Birgusová (Lída), sourozence Valentovi (František a Ema), Kristýna Podzimková (Thea), Petr Buchta (Vojta) a Filip Tomsa z Ordinace. „Přijeli představitelé seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě. Herci byli skvělí, hned si odkládali kabáty a chtěli si práci v keramické dílně vyzkoušet. Pod vedením dětí, které se velice snažily, okusili na vlastní kůži, kolik úsilí nás stojí vyrobit něco hezkého z keramické hlíny,” prozradila Domažlickému deníku asistentka pedagožky Lenka Vaňková.

Milá návštěva určitě všechny moc potěšila a také pro herce byla návštěva velmi krásná. Pokud se chcete podívat, jak se našim hercům v Poběžovicích líbilo, tak se podívejte do naší fotogalerie, kde je připraveno několik fotek.



Admin Kuba / 23.11. 2011 /
info, foto:
denik.cz / Archiv školy



Vánoce na Nově? Opět plné krásných pohádek

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/600x338/Nov2009/577318.jpg?d41d” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Nejlepší televizní Vánoce budete moc i letos strávit ve společnosti TV Nova, ta pro své diváky jako v každém roce připravila nejvíce českých klasických pohádek a českých filmů, které budou obohaceny i o velmi zajímavé zahraniční filmy, rozhodně se máme na co těšit. A protože seriál Ulice se vysílá na TV Nova, tak si pojďme Vánoce na Nově trochu přiblížit.

Tradičně začínají na Nově Vánoce už 23. prosince, tedy v pátek, to Nova odvysílá například film Páni kluci, americkou komedii Santa má bráchu a od 20 hodin českou pohádku s Pavlem Křížem O statečném kováři. V tento den bude také naposledy v letošním roce vysílána Ulice, její poslední díl uvidíme 23.12. a pak až v lednu, stejně jako minulý rok, tak i letos si totiž Ulice dává vánoční prázdniny.

Nejvíce pohádek samozřejmě uvidíme na Štědrý den, těšit se můžeme například na český film Chobotnice z II. patra, pohádky Třetí princ, Princ a Večernice, Honza málem králem, Pyšná princezna či tradiční Tři oříšku pro Popelku, které uvidíme ve 20 hodin. Na první svátek vánoční si pro nás Nova připravila Veselé Vánoce přejí chobotnice, Z pekla štěstí, Shrek, Hrátky s čertem či Jak se budí princezny.

Na druhý svátek vánoční, tedy v pondělí 26.12. se můžeme těšit na Pták ohnivák, Z pekla štěstí 2, Shrek 2, Šíleně smutná princezna a od 20 hodin na americko-německou komedii Čtvery Vánoce. A během svátků toho bude samozřejmě více, vše jsem vybral jen namátkově. V týdnu před Silvestrem se můžete těšit i na filmy s Tomášem Holým či na další české pohádky, filmy i zahraniční filmy.

Na poslední den v roce si pro nás Nova připravila třeba filmy jako Princezna Husopaska, Bota jménem Melichar, Dovolená s Andělem, S tebou mě baví svět a Silvestr na Nově vyvrcholí zábavným programem Všechno nejlepší na Silvestra s moderátorem Liborem Boučkem a jeho hosty. Na Nový rok si pro nás TV Nova připravila Šest medvědů s Cibulkou, Anděl na horách, Postřižiny či S čerty nejsou žerty.

Jak vidíte bude toho hodně. Podrobný TV Program na vánoční svátky uvidíte také u nás na webu a to v rubrice Vánoce, která odstartuje už tento čtvrtek 24. listopadu, takže určitě buďte u toho s námi.
 

Admin Kuba / 22.11. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Další herečka ze seriálu Ulice je těhotná

https://www.zenavaute.cz/data/USR_044_DEFAULT/Pavel_Gwuzd_NextFoto_Press_day_s.Oliver_IMG_4019.jpg



Za poslední týdny je již třetí herečka ze seriálu Ulice těhotná. Po Zuzaně Vejvodové (Libuška Nekonečná) a Magdaléně Biance Ištokové (Majda Jandová) čeká miminko herečka Lucie Benešová, která v Ulici hrála Lucii Wolfovou a aby toho nebylo málo, tak otcem miminka je herec ze seriálu Ulice Tomáš Matonoha, kterého můžeme znát jako Pepana Pavlicu. Do rodiny obou partnerů tak přibude již čtvrté dítě.

Lucie má jednoho syna Luciána z prvního manželství a to s Filipem Blažkem, který si zahrál v několika dílech Ulice Martina Havránka. Pětiletého syna Štěpána má pak Lucie se zmíněném Tomášem Matonohou. Protože oba si přáli ještě holčička, ale Lucii se již nepodařilo otěhotnět, tak se oba rozhodli pro adopci a spolu vychovávají ještě dceru Sáru, nyní se úplně nečekaně podařilo Lucii otěhotnět.

Náš web samozřejmě oběma hercům moc gratulujeme a držíme palce aby těhotenství probíhala bez komplikací. Jako první informaci o těhotenství herečky Lucie Benešové přinesl dnes deník Blesk.

Podívejte se také...

Čekáme miminko! Matonoha s Benešovou se radují

Admin Kuba / 19.11. 2011 /
foto: internet





Filip Blažek: Sotva jsme se s ním seznámili už končí

https://image.tn.nova.cz/media/images/440xX/Oct2011/860027.jpg?d41d



V srpnu nám ho TV Nova představovala jako novou postavou v seriálu Ulice. Během září o něm psalo několik bulvárních novin a internetových serverů jako o postavě, která si v Ulici zahraje gaye. Řeč je o herci Filipu Blažkovi, který do sedmé sezóny Ulice nastoupil jako nová postava se jménem Martin Blažek, představovali jsme vám ho jako sympatického mladíka, přítele od Jiřího, který je sice gay, ale nepůsobí nijak zženštěle, takže to na něm není skoro poznat.

V Ulici jsme Martina mohli poprvé vidět 19. října, kdy ho Jiří seznamoval Simoně, po měsíci ovšem v Ulici končí. Zahrál si tedy pouze v devíti epizodách. Což je hodně málo, ale s tím Filip Blažek do Ulice šel, že jeho role bude v seriálu pouze jeden měsíc. Kdo si Filipa v Ulici oblíbil ho teda dnešní díl vůbec nepotěší. Martin Havránek v podání Filipa Blažka totiž v dnešním díle zemře při autonehodě.

Ano je to tak, Martin je ta postava, která v listopadu měla zemřít, tuto informaci už v září potvrdil šéfproducent Ulice Michal Reitler a od té doby ne jeden divák Ulice spekuluje nad tím, která to postava vlastně umře. Nyní už je to jasné, je to opravdu Martin. Zemře při autonehodě způsobené pravděpodobně mikrospánkem, jeho auto v rychlosti narazí do nákladního automobilu. Po Martinovi v Ulici zůstává jeho dcera Markéta a nyní už registrovaný partner Jiří.

To, že zemře Martin Havránek správně odhladli jen dva z vás, většina tipovala Karolínu, podívejte se na kompletní výsledky zde.

Admin Kuba / 17.11. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Tisková zpráva: Filip Blažek si v Ulici vezme milence! Co na to dcera?!

Obrázek “https://image.tn.nova.cz/media/images/440x248/Nov2011/871539.jpg?5855” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



V pondělí čeká obyvatele Ulice neobvyklá svatba! Své ano řekne Jiří Kreuzer mladší (Otakar Brousek) svému příteli Martinu Havránkovi (Filip Blažek). To ale není vše, co v tento slavnostní den svatebčané zažijí! Horké chvilky je teprve čekají, a to na svatební oslavě u Henryho! Martinova dcera Markéta, v podání Bereniky Kohoutové, se totiž se svým otcem ani s homosexuály moc nemaže!

Svatební obřad při uzavření registrovaného partnerství Jiřího (Otakar Brousek) a Martina (Filip Blažek) je tady! Již v pondělí si řeknou tito dva své ano na radnici před starostou Lumírem Nyklem (Václav Svoboda). Vše proběhne jak má, až na jeden nepříjemný „zádrhel“ na svatební hostině u Henryho. Simona totiž jako překvapení pro Martina domluvila setkání s Martinovou dcerou Markétou. A tak se Markéta, v podání herečky Bereniky Kohoutové, objeví u Henryho právě v den svatby. Jaké bude shledání otce a dcery po tolika letech? A co řekne na to, že se její otec oženil s mužem?

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová, která představuje postavu Markéty Havránkové, v minulosti se mimo jiné objevila v epizodní roli i v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, absolvovala konzervatoř hudebně-dramatický obor, má vlastní kapelu Femme Plastique kde působí jako zpěvačka a textařka. Mezi její zatím nejvýraznější role patří postava Veroniky, kterou ztvárnila v rámci cyklu Soukromé pasti v epizodě s názvem Tatínkova holčička. Je dcerou populární české spisovatelky Ireny Obermannové.

Odvysílané díly seriálu Ulice naleznou diváci vždy na Voyo.cz a za malý poplatek mohou zhlédnout jeden díl seriálu ještě před televizní premiérou.

zdroj: Tisková zpráva TV Nova - Eva Měšťáková

Admin Kuba / 13.11. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

 



Poslední sbohem přišlo dát Navrátilovi více jak 300 lidí

Obrázek “https://nd05.jxs.cz/578/392/4c777c3ab7_81196721_o2.jpg?1320674680” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.



Oblíbený herec Bořivoj Navrátil, kterého si všichni pamatujeme jako kapitána Bařinku ze seriálu Ulice podlehl minulé pondělí 31.10. rakovině tlustého střeva. Přesně o týden později, tedy dnes v pondělí 7. listopadu se konalo poslední rozloučení, které proběhlo ve velké obřadní síni ve Strašnicích přesně ve dvě hodiny odpoledne, rozloučit se s oblíbeným hercem přišla rodina, kolegové i spousta fanoušků, někteří přijeli až z druhého konce republiky.

Více jak třista lidí přišlo dát poslední sbohem Bořivoji Navrátilovi. Mezi smutečními hosty nechyběli i kolegové z divadla či televize. Rozloučit se přišla Eliška Balzarová, Lukáš Vaculík, Jan Potměšil, Josef Somr, Carmen Mayerová č Václav Knop. Na pohřbu samozřejmě nechyběli i kolegové ze seriálu Ulice. Rozloučit se přišel dobrý kamarád a kolega Rudolf Hrušinský, Ljuba Krbová či Pavla Tomicová.

Obřadu, který trval asi půl hodiny se nezúčastnila jedna z nejlepších kamarádek Hana Maciuchová, ta bohužel měla pracovní povinnosti a nemohla se osobně zúčastnit, ale vzkázala, že na něj bude vzpomínat jako na statečného člověka. A přesně takhle na něj budeme určitě vzpomínat i my všichni ostatní, jeho věrní fanouškové.



Admin Kuba / 7.11. 2011 /
foto: reprofoto nova.cz



Amálka nebo Miriam? Vy jste rozhodli

https://image.tn.nova.cz/media/images/365x205/Nov2010/699703.jpg?d41d



Před několika týdny jsme na našem webu vyhlásili speciální anketu, která se týkala Vlastimila Peška. Konkrétně jsme se vás ptali na to, která žena se k Vlastovi hodí více. Vybírat jste mohli mezi Miriam a Amálkou. Miriam žila s Vlastimile docela dlouhou dobu, měli těsně před svatbou, spousta diváků si tuto dvojici velmi oblíbila, jenže pak Miriam odjela. A přišla Amálka, se kterou si Vlasta začal velmi rozumět.

Proto jsme se tedy ptali, která z těchto žen se k Vlastovi hodí více nebo kterou vy by jste rádi vedle Vlastimila viděli. Hlasování bylo opravdu speciální a to hlavně v tom, že výjimečně jste mohli hlasovat pouze jednou (v ostatních anketách můžete hlasovat každý den). Celkově přišlo 146 hlasů, což je slušný výsledek a jak to vše dopadlo?

Jednoznačně vyhrála Amálie Seidlová, ta získala 102 hlasů, což v procentech odpovídá 70%. Miriam získala poměrně méně hlasů a to přesně 44 (30 %). I to je slušný výsledek, nicméně u vás to vyhrála Amálka, kterou by jsi tak většina z vás představovala po boku Vlasty. Jestli to tak bude i v seriálu teprve uvidíme.

Obrázek “https://nd04.jxs.cz/764/925/c939417cc5_78245574_u.jpg?1311698236” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.       Obrázek “https://nd05.jxs.cz/662/041/b941b23343_78245577_u.jpg?1311698237” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
(v anketě již nelze hlasovat)

Admin Kuba / 3.11. 2011 /
foto: Archiv TV Nova





Zemřel seriálový kapitán Bařinka-Bořivoj Navrátil

https://image.tn.nova.cz/media/images//750x750/Nov2011/867030.jpg?d41d



Česko dnes ráno zasáhla velmi smutná zpráva. Včera v Praze zemřela po těžké nemoci herecká legenda Bořivoj Navrátil. Diváci ho můžou znát z desítky filmů a seriálů, v neposlední řadě také ze seriálu Ulice, kde se ještě před půl rokem objevil jako kapitán Bařinka, který v tomto díle získal titul major.

Diváci i kolegové pláčou, Bořivoj Navrátil bojoval více jak dva roky s rakovinou tlustého střeva. Už se zdálo, že panu Navrátilo je lépe, jeho syn si ho dokonce před časem odvezl domů, bohužel včera se stalo to co nikdo z nás nechtěl, pan Navrátil ve svých 78 letech zemřel.

„Jsou životní setkání, která vás obohatí, inspirují. A takovým bylo i setkání s panem Bořivojem Navrátilem,“ řekl za celou Ulici šéfproducent seriálu Michal Reitler a herecký kolega a kamarád pana Navrátila herec Rudolf Hrušinský dodal Byl to skvělý herec a hlavně znamenitý člověk. Takoví lidi by měli zůstat na věky mezi námi,“ řekl seriálový Vlastimil Pešek. Je jasné, že všem bude pan Navrátil chybět, opustila nás velká legenda, na kterou nikdy nezapomeneme. Sbohem pane Bořivoji Navrátile.

Admin Kuba / 1.11. 2011 /
foto: Archiv TV Nova

Zpět